Danin - najpozeljniji nezenja u BiH

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Engram::X

Post by Engram::X »

..i u muskom dijelu se culo par istovremenih miaow

:-) :D :lol:

lacc lac
sfla007

#127 LILO, CESTITAM:)

Post by sfla007 »

CaO LiLo!

Samo da ti cestitam na pobjedi, jer vjerujem da je to ipak nesto sto si oduvijek zelio!! :-D
Samo naprijed!

Zna se ko je "the best looking" -Sarajlija- :-)

SRETNA NOVA!

Tvoja jaranica (iz Osnovne i Srednje:),

Melisa

Pozdravi sve tamo i PISI-ako uopste nadjes sad vremena: :-D
Aristokrata

Post by Aristokrata »

sinoc sam gledo na obn neku emisiju al sam se kasno ukljucio
u nekoj hali vidim bilo dosta raje i neki frajeri prodefilovase binom jedayn od njih je
dobio neku nagradu nesto je bilo zlatno ali nisam pratio sta je to
e taj momak je kratko osisan visok da li je to taj danin?
zna li neko od vas?
Zreli

Post by Zreli »

Joj,ovo je pravo smijesno ... "sve je postigao sam". Ma, sta je postigao?!! Pa, evo da kazemo da je kondom lijep... Mislim, ljepota je sreca, to nije neko dostignuce ili neko "znojenje" ... jednostavno tako se rodis i ne moze drugacije ... nemojte biti djeca. LJepota je vazna kod zena, mada ima i ljepih kurvi, za muskarca je najvaznijii karakter, i da te raja voli ...

Jel taj Mujo studirao u Londonu? Ako je taj, on je zvijezda, ovaj mali kondom je lijep, ali nije zvijezda, normalna faca, mozda i malo dosadna, trebao bi se sminkat, ako hoce da izgleda kao mi, zvijezde ... mozda kondom i izvrsi samoubistvo, kad ga raja otkaci i kaze ... mi nemamo vremena za tebe, ti nisi zvijezda.
violentjack

Post by violentjack »

Aha :)
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 11/10/2005 01:40, edited 1 time in total.
Engram::X

Post by Engram::X »

_BaykoNoor_ wrote:
Lace wrote:naravno da je ok...a muji je proradio ego...njemu ne treba stan jer on tj njegova porodica u svom posjedu imaju prostore koji se po velicini mogu poredit s aquom, prema curama je gad (bar znam za jednu njegovu ozbiljnu vezu u kojoj se bas i nije pokazao kao najpozeljniji nezenja vec kao nesto sto treba izbjegavat), poznajem ga licno godinama i kao raja je ok al ima boljih ...drago mi je da je danin pobjedio...zgodan, lijep, pismen..cak je pokazao i da zna biti zabavan...to se moglo vidjet i u zadnjoj epizodi...nesto na fazon transformacije iz klark kenta u supermena :D :), muzicki obrazovan i iza njega niko ne stoji...kako rece sve je sam postigao i ja vjerujem da je to tacno...zbog toga ga postujem...ma danin je pravi macan :)
rekoh ja da je covjek gradsko dijete, nek je pobijedio svaka mu cast.da je pobijedio mujo ili onaj ppk od visokog prestao bih gledati hayat.nego lace, vidim plaho spominjes danina :-D
dobices danina na poklon od mene za sljedeci rodjendan.svezanog pa se ti snadji :D :D :D :D i nemoj ga puno ostetiti.imaju i sicky i bug i gazz rodjendane :-D :-D :-D :-D :-D nek mi se forumasice nauzivaju :D :-D :D :-D :D :-D :-D
Image aferim kolega
hananah

Post by hananah »

Hocu i ja Danina :x Za rodjendan :D
lutko

Post by lutko »

Ja bi samo postavio pitanja: Da li je mišljenje publike kad neki od takmičara il njihova rodbina plati ljudima (njih 20-ak ili više) da non stop zovu za njegovog kandidata i na taj način se dobije hejbet glasova.. Je li to mišljenje publike? Ja bi volio vidjet rezultate televotinga kad bi se u obzir uzimala samo 2 ili 3 poziva sa jednog broja.

Poenta je Money cannot buy everything!
edu

Post by edu »

U 2005. zelim svakoj djevojci..zeni koja pametuje na ovu temu da je Danin zdrma pa da se onda ova tema na miru moze zatvoriti!!!
Svi sretni..i vi (zene)..jer nije sala zdrm'o me najpozeljniji nezenja "pametnica" Danin..a i ja i jos nekoliko normalnih ljudi kojima je on preko neke stvari...
imigrant

Post by imigrant »

Joj opet ova tema
:roll:

uf
Lace

Post by Lace »

_BaykoNoor_ wrote:
Lace wrote:naravno da je ok...a muji je proradio ego...njemu ne treba stan jer on tj njegova porodica u svom posjedu imaju prostore koji se po velicini mogu poredit s aquom, prema curama je gad (bar znam za jednu njegovu ozbiljnu vezu u kojoj se bas i nije pokazao kao najpozeljniji nezenja vec kao nesto sto treba izbjegavat), poznajem ga licno godinama i kao raja je ok al ima boljih ...drago mi je da je danin pobjedio...zgodan, lijep, pismen..cak je pokazao i da zna biti zabavan...to se moglo vidjet i u zadnjoj epizodi...nesto na fazon transformacije iz klark kenta u supermena :D :), muzicki obrazovan i iza njega niko ne stoji...kako rece sve je sam postigao i ja vjerujem da je to tacno...zbog toga ga postujem...ma danin je pravi macan :)
rekoh ja da je covjek gradsko dijete, nek je pobijedio svaka mu cast.da je pobijedio mujo ili onaj ppk od visokog prestao bih gledati hayat.nego lace, vidim plaho spominjes danina :-D
dobices danina na poklon od mene za sljedeci rodjendan.svezanog pa se ti snadji :D :D :D :D i nemoj ga puno ostetiti.imaju i sicky i bug i gazz rodjendane :-D :-D :-D :-D :-D nek mi se forumasice nauzivaju :D :-D :D :-D :D :-D :-D
ma bajko sta bih ja sa njim..jeste lijep ali nije to to sto meni treba....e da ti vidis slike nekoh mojih bivsih frajera...ne zna se koji je ruzniji...a ja luda za njima :D
Lace

Post by Lace »

Zreli wrote:Jel taj Mujo studirao u Londonu? Ako je taj, on je zvijezda, ovaj mali kondom je lijep, ali nije zvijezda, normalna faca, mozda i malo dosadna, trebao bi se sminkat, ako hoce da izgleda kao mi, zvijezde ... mozda kondom i izvrsi samoubistvo, kad ga raja otkaci i kaze ... mi nemamo vremena za tebe, ti nisi zvijezda.

hahahha...cuj mujo i fakultet...meni se cini da nije uspio zavrsit ni policijsku skolu...il to bjese maximum :-? :D
imigrant

Post by imigrant »

Za 2 godine se zeni tip, garantujem.

Za 2 godine ce biti takmicenje u bih... :-?
Papucar godine... :D

Opet dobija Dani, sto posto!
:D :shock: :razz:
CuraDrugogSistema

Post by CuraDrugogSistema »

edu wrote:U 2005. zelim svakoj djevojci..zeni koja pametuje na ovu temu da je Danin zdrma pa da se onda ova tema na miru moze zatvoriti!!!
ma ja bi njega samo gledala i slusala. meni dosta

:D
winetou

Post by winetou »

A jel mu se mater zove Dana :?
Lace

Post by Lace »

CuraDrugogSistema wrote:
edu wrote:U 2005. zelim svakoj djevojci..zeni koja pametuje na ovu temu da je Danin zdrma pa da se onda ova tema na miru moze zatvoriti!!!
ma ja bi njega samo gledala i slusala. meni dosta

:D

edu hvala na lijepim zeljama...i ja tebi zelim isto :D :D :D
bug

Post by bug »

joj sto mu je vatra :D
edu :D poenta je ... :D ja takvog k'o sto si ti ne bih :D sve da izgleda k'o danin :D
i da se nudi pride :D
Zreli

Post by Zreli »

Ma nije to taj Mujo(vidim to je neki mulic od onih rostiljajdjija) dobro je sto ta stoka nije nista dobila...

btw: mislim da ovaj glavni kondom ima debelu bradu-ko i svi teski fizicki radnici, najvecu nagradu treba dati njegovom tati sto ga je napravio, kondom inace nema nikakve zasluge sto je pobijedio... sad cu ja staviti svoju sliku da pobijedim protiv njega, da se smire ove trebe, kao one nesto znaju ko je frajer itd.

A, ovaj sto prica nesto o Sarajevskoj dijeci i nudi neke rodjendanske poklone je seljacina.
MayaSA

Post by MayaSA »

A hoce l' ga (Danina) sad zeniti? Mislim da bi to bila odlicna ideja za slijedeci show :D
Lace

Post by Lace »

hajd zreli da vidimo i tvoju ljepotu :D
Rosy

Post by Rosy »

Meni i nije bas nesto taj tip....nije mu uopce pozeljan niti....hm....bolje reci ni jedan koji je ucestvovao :roll:
hananah

Post by hananah »

Bug, slazem se u potpunosti.
A sto se tice onih koji pljuju Danina ja vec zamolih da postave svoje slike - a oni nista :( Sta zakljuciti iz tog ignorisanja moje molbe :(
violentjack

Post by violentjack »

Dosadni ste s tim Daninon..ovdje sam ja najpozeljniji

:)
violentjack

Post by violentjack »

hananah wrote:Hocu i ja Danina :x Za rodjendan :D
prsa. tu i tamo .prosjecno lice

Vratic mali kokosiji ..a ruku i nema covjek

Zalosno

i on Je najpozeljniji u Bih

Pa stvarno sad iduci put..samo naglasavam iduci put kad se bude to desavalo..recite mi da i ja hapliciram :oops: :)
Post Reply