Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Urban B.

#126 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by Urban B. »

Al ovi novi revizori su mi ludji od onih starih,ovi mladji sve fol "nabrijani",zajeban pogled i kontaju da je to dovoljno a za sapun jos culi nisu!A najgora od svih je ona plavka,nju ni roditelji ne vole :-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#127 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by bordo gandalf »

Scena danas...na zeljeznickoj stanici ispred kec iza cetvorka i neka nana greskom usla u kec i ponisti kartu i neko joj je objasnio da kec ne ide na ilidzu i ona izađe pita vozaca moze li uci sa tom kartom ponistila je u kecu da je ne kazne kaze on uđi nece ti nista dvije stanice dalje uđose odma je izvedose :x
The Realist

#128 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by The Realist »

Nije za ovu temu, ali ovo moram napisati.

Jutros ulazi kontrola u tramvaj, ulaze dva muškarca i žena (plava, ne znam je li ona ista) i sada ja pripremam kartu, kad ova plava: Dobro jutro, kontrola, molim pripremite karte!!

Ja ne mogu da vjerujem, nisam ovo doživio bio. Prosto ljepota bilo pokazati kartu. Da tako svaku puta urade, pa niko ne bi "pola riječi" rekao. Niko normalan naravno.

Jedan momak nije imao, pa ga poslali naprijed da plati (ne znam odakle je išao, pa zašto nije imao kartu).
clansman

#129 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by clansman »

ja ne vidim kakav je problem sa revizorima... kad god dodju do mene u tramvaju kazem "izlazim na sljedecoj", ako pocne peglat kazem da nemam kartu, nemam para ( ovo je cak pocesto i istina) i zdravo... a da peglaju turiste i zene vise, to je istina.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#130 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by bordo gandalf »

clansman wrote:ja ne vidim kakav je problem sa revizorima... kad god dodju do mene u tramvaju kazem "izlazim na sljedecoj", ako pocne peglat kazem da nemam kartu, nemam para ( ovo je cak pocesto i istina) i zdravo... a da peglaju turiste i zene vise, to je istina.
Upravo to je problem...
The Realist

#131 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by The Realist »

clansman wrote:ja ne vidim kakav je problem sa revizorima... kad god dodju do mene u tramvaju kazem "izlazim na sljedecoj", ako pocne peglat kazem da nemam kartu, nemam para ( ovo je cak pocesto i istina) i zdravo... a da peglaju turiste i zene vise, to je istina.
Pa i to je problem. Trebali bi naplatiti kaznu neku, jer zašto primaju plate. Primaju plate, nikakav efekat ne daju, a kompanija u dugovima. Naravno, to je samo mali dio problema, ali jeste dio problema.
irvinx1

#132 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by irvinx1 »

To je selektivno izivljavanje na djevojkama istrancima,... Djetetu od nekih dvanaest godina lupili su samar...

Ja imam kartu, ali sam odlucio da je ne pokazujem... :D
nino90

#133 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by nino90 »

sta ce oni revizori nemaju 4 osnovne preko stele dosli tamo primaju 800KM platu i prosipaju neku silu slabijima i strancima
supci treba svakog pojedinacno sacekati negdje i slomiti
Post Reply