ovaj ...daKlodovik wrote:Nije. Obično da/ne pitanje.Bloo wrote:
jel to trik pitanje ?![]()
smijem li prvo da napravim dijagram posljedica svakog od mogućih raspoloživih odgovora, pa ti odgovorim u zavisnosti od moje procjene povoljnosti situacije
Fakultet i veza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bloo
- Globalna šefica
#126 Re: Fakultet i veza
- juli84
#127 Re: Fakultet i veza
Nemoj biti nervozannervoza wrote:ova tema je cvrst dokaz da su zene mnogo povrsnije od muskaraca - zalosno...
nema babo auto, momak ga mora imati, nema babo para da dijete zivi u stanu nego u studenstkom domu, eh, moj buduci mora imati... bla bla. lijecenje komplexa na tudji racun, potrudi sa pa nesto u zivotu sama stvori...
moji roditelji su zajedno svoju prvu kasiku, viljusku i noz kupili, pa i tako nastavili... svi bi danas na gotovo da dodju, ali ne ide to bas tako i mnogi ce se u zivotu zato razocarati..
danas fakultet zavrsiti, sta to vec znaci? koliko ljudi zavrsi politicke nauke, pa su poslije "glavni", ako cemo vec o diplomi, onda moramo i takve stvari spomenuti, jer diploma nije uvijek diploma... zavrsavam tehnicki fakultet, mucim se, nocima ne spavam, a onaj mi tamo mase diplomom dok se sa profesorom na ispitu dogovarao oko ocjene, ili kad vidim primjere koji zavrsavaju fax na osnovu imena onih koji su ih napravili... ako gledate da neko ima diplomu, u mojim ocima je to vise nego jadno.
i da, bez engleskog je nemoguce odrzati ljubavnu vezu, hahaha, ooooj, kuku jada... mora da studirate engleski, nista protiv vaseg faxa, to je jako lijepo, ali razmisljanje, kuku jada...
- Bloo
- Globalna šefica
#128 Re: Fakultet i veza
juli84 wrote: Nemoj biti nervozan, ma nije problem u diplomama, al zar nije lakše razgovarati s nekim s kim si na istoj talasnoj dužini, kažem lakše što ne znači da ni druga opcija nije nemoguća
kakve veze imaju talasne dužine sa obrazovanjem?
ja kad se nadem na talasnoj duzini sa nekim to je kad se slazemo ili mozemo diskutovati o muzici, politici, stripovima, filmovima, knjigama...znaci nema bas puno veze sa mojim i njegovim fakultetom/obrazovanjem
jedino ako ne zelis da se udas za lika striktno iz svoje struke pa da imate materijala raspravljati o npr. bilansima stanja do kraja zivota
- Ma.Le.Na
#129 Re: Fakultet i veza
nervoza wrote:ova tema je cvrst dokaz da su zene mnogo povrsnije od muskaraca - zalosno...
nema babo auto, momak ga mora imati, nema babo para da dijete zivi u stanu nego u studenstkom domu, eh, moj buduci mora imati... bla bla. lijecenje komplexa na tudji racun, potrudi sa pa nesto u zivotu sama stvori...
moji roditelji su zajedno svoju prvu kasiku, viljusku i noz kupili, pa i tako nastavili... svi bi danas na gotovo da dodju, ali ne ide to bas tako i mnogi ce se u zivotu zato razocarati..
danas fakultet zavrsiti, sta to vec znaci? koliko ljudi zavrsi politicke nauke, pa su poslije "glavni", ako cemo vec o diplomi, onda moramo i takve stvari spomenuti, jer diploma nije uvijek diploma... zavrsavam tehnicki fakultet, mucim se, nocima ne spavam, a onaj mi tamo mase diplomom dok se sa profesorom na ispitu dogovarao oko ocjene, ili kad vidim primjere koji zavrsavaju fax na osnovu imena onih koji su ih napravili... ako gledate da neko ima diplomu, u mojim ocima je to vise nego jadno.
i da, bez engleskog je nemoguce odrzati ljubavnu vezu, hahaha, ooooj, kuku jada... mora da studirate engleski, nista protiv vaseg faxa, to je jako lijepo, ali razmisljanje, kuku jada...
mogao si i ti na politicke
i nemoj bit nervozan
to inzinjerima ne stoji
- Bloo
- Globalna šefica
#130 Re: Fakultet i veza
a šta je ono moja draga mora imati ogromne sise, veliko dupe, biti ko manekenka, da ne bude gabor...il sta vec trazite 
- metar_drva
#131 Re: Fakultet i veza
pa da bi mu se žena mogla pohvalit da se udala za inžinjeraMa.Le.Na wrote:
sto si upisivao tehnicki ako ces se zalit kako je tezak
i nemoj bit nervozan![]()
to inzinjerima ne stoji
- Ma.Le.Na
#132 Re: Fakultet i veza
ahaaaametar_drva wrote:pa da bi mu se žena mogla pohvalit da se udala za inžinjeraMa.Le.Na wrote:
to inzinjerima ne stoji
a dobro...fin je
- Irish
#133 Re: Fakultet i veza
taman htjedoh sve isto napisatiBloo wrote:juli84 wrote: Nemoj biti nervozan, ma nije problem u diplomama, al zar nije lakše razgovarati s nekim s kim si na istoj talasnoj dužini, kažem lakše što ne znači da ni druga opcija nije nemoguća
kakve veze imaju talasne dužine sa obrazovanjem?![]()
ja kad se nadem na talasnoj duzini sa nekim to je kad se slazemo ili mozemo diskutovati o muzici, politici, stripovima, filmovima, knjigama...znaci nema bas puno veze sa mojim i njegovim fakultetom/obrazovanjemjedino ako ne zelis da se udas za lika striktno iz svoje struke pa da imate materijala raspravljati o npr. bilansima stanja do kraja zivota
- juli84
#134 Re: Fakultet i veza
Ne, ne mislim na slaganje i isto mišljenje, što moramo imati isto mišljenje da bismo razgovarali, čak štaviše sukob mišljenja je poželjan, nego mislim da je logično da onaj ko se više školovao i bolje poznaje neke stvari koje su onome koga škola, fakultet ne zanima nepoznate. Jasnije?Bloo wrote:juli84 wrote: Nemoj biti nervozan, ma nije problem u diplomama, al zar nije lakše razgovarati s nekim s kim si na istoj talasnoj dužini, kažem lakše što ne znači da ni druga opcija nije nemoguća
kakve veze imaju talasne dužine sa obrazovanjem?![]()
ja kad se nadem na talasnoj duzini sa nekim to je kad se slazemo ili mozemo diskutovati o muzici, politici, stripovima, filmovima, knjigama...znaci nema bas puno veze sa mojim i njegovim fakultetom/obrazovanjem
jedino ako ne zelis da se udas za lika striktno iz svoje struke pa da imate materijala raspravljati o npr. bilansima stanja do kraja zivota
- Bloo
- Globalna šefica
#135 Re: Fakultet i veza
juli84 wrote: Ne, ne mislim na slaganje i isto mišljenje, što moramo imati isto mišljenje da bismo razgovarali, čak štaviše sukob mišljenja je poželjan, nego mislim da je logično da onaj ko se više školovao i bolje poznaje neke stvari koje su onome koga škola, fakultet ne zanima nepoznate. Jasnije?
oki na koje stvari tačno misliš?
daj mi neku hipotetičku situaciju
jedan diplomirani ekonomista i jedan diplomirani anglista - hipotetička konverzacija tj. stvari koje zajedno mogu da bolje poznaju
- ja-maja
#136 Re: Fakultet i veza
E svaka ti cast!black wrote:unaprijed mi je zao momaka koji ce morati da se uklope u balkon nekih razmisljanja koja se mogu procitati na samo ovih 5 stranatoliko zivotne povrsnosti koju ne moze popraviti ni deset fakulteta
Svako ima pravo na svoje misljenje, ali nikako ne volim iskljucivosti u bilo cemu. Ja sam VSS ali nije mi bitno da muskarac ima isto obrazovanje. Bitno je bolan da se dva insana nadju na istoj talasnoj duzini, a sve ostalo je lahko. Imam u okruzenju veci broj primjera gdje su zene dosta obrazovanije (dr i mr , a muzevi SSS) i hvala Bogu sve stima, a takodjer poznajem mnogo pametnijih i zanimljivijih osoba sa SSS nego sto su neke sa VSS. Evo samo jedan primjer, moja drugarica koja je VSS, ali nju nimalo ne zanima nista sto nije vezano za njenu struku i duduk je totalni za sve sto nije usko vezano za njenu profesiju. Dok recimo zena koja radi kod nas kao spremacica nevjerovatno je inteligentna. Zena jako puno cita, sve je interesuje i zaista s njom mozete razgovarati o svim mogucim temama.
-
nervoza
#137 Re: Fakultet i veza
upravo!metar_drva wrote:pa da bi mu se žena mogla pohvalit da se udala za inžinjeraMa.Le.Na wrote:
to inzinjerima ne stoji
- ja-maja
#138 Re: Fakultet i veza
Nidje veze. Evo navedoh u predhodnom postu primjer iz moje okoline.Bloo wrote:juli84 wrote: Ne, ne mislim na slaganje i isto mišljenje, što moramo imati isto mišljenje da bismo razgovarali, čak štaviše sukob mišljenja je poželjan, nego mislim da je logično da onaj ko se više školovao i bolje poznaje neke stvari koje su onome koga škola, fakultet ne zanima nepoznate. Jasnije?
- madner
#139 Re: Fakultet i veza
A sto se ti druzis sa dudukom i sta to kaze o tebi? 
- Bloo
- Globalna šefica
#140 Re: Fakultet i veza
Svejetorokenrol wrote: Naravno sve ovo pada u vodu ako cura ima dobre fonasice.
iskren čovjek
- Bloo
- Globalna šefica
#141 Re: Fakultet i veza
odoh nakon ovoga svojoj majci i ocu reći da ja ne mogu više da komuniciram sa njima jer bože imaju SSS, ja sam na višem intelektualnom stadiju od njih 
- madner
#142 Re: Fakultet i veza
I pospi se pepelom sto si iz takve familijeBloo wrote:odoh nakon ovoga svojoj majci i ocu reći da ja ne mogu više da komuniciram sa njima jer bože imaju SSS, ja sam na višem intelektualnom stadiju od njih
- nellington
#143 Re: Fakultet i veza
Bloo wrote:odoh nakon ovoga svojoj majci i ocu reći da ja ne mogu više da komuniciram sa njima jer bože imaju SSS, ja sam na višem intelektualnom stadiju od njih

- Not My Idea
#144 Re: Fakultet i veza
Bloo wrote:nervoza wrote:ova tema je cvrst dokaz da su zene mnogo povrsnije od muskaraca - zalosno...
wellI don't know who did something wrong to you but leave my profession
or else
and btw if you dated some minors with huge boobies who empasized the importance of English by using LOL and ROFLMAO in conversation, it is none of my problem
may the Force be with you
moram reci da se vecinom slazem s @nervoza.
ostala sam zabezeknuta kad su neke cure rekle da im je poznavanje engleskog presudno
kakav je to brak/veza ako momak ne razumije "Don't bite my head off!" ?!
@Bloo odgovor ti stvarno nema veze s ovim sto je covjek rekao, bez ljutnje.
- ja-maja
#145 Re: Fakultet i veza
Pa zato sto mi je drugarica iz djetinjstva, zato sto ima drugih osobina koje mi se dopadaju kod nje. A sto to kaze o meni ne znam, ti mi kazi, prosvijetli memadner wrote:A sto se ti druzis sa dudukom i sta to kaze o tebi?
Ovo duduk joj redovnom govorim, jer je djevojka nenormalno lijena, ona cak ni novine ne procita nego samo naslove.
- Bloo
- Globalna šefica
#146 Re: Fakultet i veza
Not My Idea wrote:
moram reci da se vecinom slazem s @nervoza.
ostala sam zabezeknuta kad su neke cure rekle da im je poznavanje engleskog presudno![]()
![]()
kakav je to brak/veza ako momak ne razumije "Don't bite my head off!" ?!![]()
nema veze sto sve ostalo stima.
![]()
i sad on pljuje po mom faksu jer ga je neka mala otkantala?
zašto generalizira na osnovu svojih loših iskustava sa pojedincima
?
šta da sam se ja zabavljala sa par likova sa političkih nauka i sada okolo govorim da su svi neobrazovani seljaci jer ti dotični npr. ne znaju glavne gradove država Evrope
nema ljutnje, uvidjeh iz tvojih prijašnjih postova da nemaš smisla za humor
- Cholina_Lokica
#147 Re: Fakultet i veza
Dobro vecina zena ima ikakve veze pored svega ovoga sto se procita ovdje 
- Irish
#148 Re: Fakultet i veza
same hereNot My Idea wrote: moram reci da se vecinom slazem s @nervoza.
ostala sam zabezeknuta kad su neke cure rekle da im je poznavanje engleskog presudno![]()
![]()
Last edited by Irish on 08/04/2011 14:55, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#149 Re: Fakultet i veza
Irish wrote:same hereNot My Idea wrote: moram reci da se vecinom slazem s @nervoza.
![]()
kakav je to brak/veza ako momak ne razumije "Don't bite my head off!" ?!![]()
nema veze sto sve ostalo stima.
![]()
pa bona kak će čatat sa njim ak on ne zna bitch LOL ROFLMAO bite me screw you fuck off nemrem bilivit how yes no
- black
#150 Re: Fakultet i veza
koja komedija