bivši budući sadašnji.... zar je to bitno?babyline wrote:wow i ono o bivšimkomi wrote:mene zanima sve o babyline![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vrijeme ionako ne postoji
to je ljudska izmišljatina
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bivši budući sadašnji.... zar je to bitno?babyline wrote:wow i ono o bivšimkomi wrote:mene zanima sve o babyline![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vrlo blizu ovom osjecaju,ali ne toliko prema njemu koliko prema sebi i svojoj gluposti...sasvim_neozbiljna wrote:mrzim bivseg![]()
tako je mi smo bitnibabyline wrote:da komi, fokusirajmo se na bitno![]()
a to je ovdje i sad i to je ljubav
past is dust
komi wrote:bivši budući sadašnji.... zar je to bitno?babyline wrote:wow i ono o bivšimkomi wrote:mene zanima sve o babyline![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vrijeme ionako ne postoji
to je ljudska izmišljatina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja to proživljavamkomi wrote:to sam čuo od jedne osobe i mogu ti reći da dobro pomaže ako stvarno tako misliš
babyline wrote:da komi, fokusirajmo se na bitno![]()
past is dust
tamo gdje su princeze i konji... bijeli...liberty wrote:
ma gdje uopce postoji ljubav, sve je to samo prazna prica...opet cemo haman o bajkama...
ubiste optimizmomliberty wrote:babyline wrote:da komi, fokusirajmo se na bitno![]()
past is dust
ma gdje uopce postoji ljubav, sve je to samo prazna prica...opet cemo haman o bajkama...
Zaboravio si dodati da su ljubav izmislili ruzni ljudi, da bi mogli... ono... ili je to romantika?liberty wrote:babyline wrote:da komi, fokusirajmo se na bitno![]()
past is dust
Pa zašto si uopće prijatelj s bivšim ljubavima na FB? heheheheheheheheheheheheheesamo malo reloaded wrote:Zaboravio si dodati da su ljubav izmislili ruzni ljudi, da bi mogli... ono... ili je to romantika?liberty wrote:babyline wrote:da komi, fokusirajmo se na bitno![]()
past is dust
Daaaaaj...
Meni je ipak najjace kad mi se na FB javi bivsa ljubav sa slikama svoje bebicesta ono, namjera je sta? da me podsjeti na slomljeno srce ili sta. I jos je sva u
)))) a ja se jos sakrio, uklonio prezime, dzaba, zna mail...
Mozda, da imam svoju bebicu, mozda bi mi bilo i simpaticno, ali ovak`... ljutu travu na ljutu ranu
Pa nisam prijatelj, kazem javila mi se sa "frend rikvestom".anoush wrote:
Pa zašto si uopće prijatelj s bivšim ljubavima na FB? hehehehehehehehehehehehehee
LieToMe wrote:opet cu se ponavljati:
nemam ih u mobitelu, telefonskom imeniku, nemam njihove mailove, nemam ih na msn-u ni na fb...a i Bog ih sklanja sa mog zivotnog puta tako da ih ni ne srecem... jednostavno ne vidim svrhu imati bivseg ili bivsu narocito ako su u braku i imaju djecu... sta je poenta... da se hvalim kako mi je dobro u zivotu i kako sam uspjela ili jos gore da me neko konstantno podsjeca na bol koju mi je nekad davno nanio??? jednostavno ne shvatam
citroen wrote:LieToMe wrote:opet cu se ponavljati:
nemam ih u mobitelu, telefonskom imeniku, nemam njihove mailove, nemam ih na msn-u ni na fb...a i Bog ih sklanja sa mog zivotnog puta tako da ih ni ne srecem... jednostavno ne vidim svrhu imati bivseg ili bivsu narocito ako su u braku i imaju djecu... sta je poenta... da se hvalim kako mi je dobro u zivotu i kako sam uspjela ili jos gore da me neko konstantno podsjeca na bol koju mi je nekad davno nanio??? jednostavno ne shvatam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako i trebaLieToMe wrote:citroen wrote:LieToMe wrote:opet cu se ponavljati:
nemam ih u mobitelu, telefonskom imeniku, nemam njihove mailove, nemam ih na msn-u ni na fb...a i Bog ih sklanja sa mog zivotnog puta tako da ih ni ne srecem... jednostavno ne vidim svrhu imati bivseg ili bivsu narocito ako su u braku i imaju djecu... sta je poenta... da se hvalim kako mi je dobro u zivotu i kako sam uspjela ili jos gore da me neko konstantno podsjeca na bol koju mi je nekad davno nanio??? jednostavno ne shvatam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni se nijedan bivsi nije javio na fb
valjda sam bila prilicno jasna kad smo se razilazili
nesretna u životu pa želi da vidi kako ima gorih od njesamo malo reloaded wrote:Zaboravio si dodati da su ljubav izmislili ruzni ljudi, da bi mogli... ono... ili je to romantika?liberty wrote:babyline wrote:da komi, fokusirajmo se na bitno![]()
past is dust
Daaaaaj...
Meni je ipak najjace kad mi se na FB javi bivsa ljubav sa slikama svoje bebicesta ono, namjera je sta? da me podsjeti na slomljeno srce ili sta. I jos je sva u
)))) a ja se jos sakrio, uklonio prezime, dzaba, zna mail...
Mozda, da imam svoju bebicu, mozda bi mi bilo i simpaticno, ali ovak`... ljutu travu na ljutu ranu
ma briga tebeLieToMe wrote:opet cu se ponavljati:
nemam ih u mobitelu, telefonskom imeniku, nemam njihove mailove, nemam ih na msn-u ni na fb...a i Bog ih sklanja sa mog zivotnog puta tako da ih ni ne srecem... jednostavno ne vidim svrhu imati bivseg ili bivsu narocito ako su u braku i imaju djecu... sta je poenta... da se hvalim kako mi je dobro u zivotu i kako sam uspjela ili jos gore da me neko konstantno podsjeca na bol koju mi je nekad davno nanio??? jednostavno ne shvatam
tako je komi, a šta je s nama koji još nismo riješili svoje predmete pa nam treba neko da mu ukažemo koliku je grešku napravio/lakomi wrote:ma briga tebeLieToMe wrote:opet cu se ponavljati:
ti se udala i riješila svoj slučaj