Aco Pejovic 19.05 Skenderija

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

helpdesk

#126 Re: Aco Pejovic 19.05 Skenderija

Post by helpdesk »

zli_hordas wrote:Ko voli nek de i slusa,skenderija uzme pare za dvoranu,game i slicni za osiguranje,proda se piva i svima puna kapa,samo se vi sicajte urbanim glupostima.
Obrnula bi se lova i na drugom mjestu, zar ne? Neka malo i taksisti zarade do Blažuja i Akve.
I opet kažem, neka brate svako zarađuje kako zna i neka pjeva ko god hoće, ali nije Skenderija za ovake 'evente'. Nekako ne ide.
Traktor`

#127 Re: Aco Pejovic 19.05 Skenderija

Post by Traktor` »

sad me djevojka zove, dosla kuci...u skenderiji bio belaj, kaze dosla i murija i bla bla...umalo mi mlada po ledjima nije dobila od nekakvih hahara koji su se pored nje poceli mlatiti, pa se to valjda i prosirilo, pa murija, pa...ne znam tacno, znam samo da je koncert prekinut i to je to...

ja joj fino kazem...okani se bona tih nekih ha hu muzickih pravaca...al' jok ona...eto valjda se nakon ovog opametila i nece vise... :D
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#128 Re: Aco Pejovic 19.05 Skenderija

Post by Priorat »

jaka ti djevojka, nedo je Bog nikome!! :D
samo_ti

#129 Re: Aco Pejovic 19.05 Skenderija

Post by samo_ti »

Yelawolf wrote:sad me djevojka zove, dosla kuci...u skenderiji bio belaj, kaze dosla i murija i bla bla...umalo mi mlada po ledjima nije dobila od nekakvih hahara koji su se pored nje poceli mlatiti, pa se to valjda i prosirilo, pa murija, pa...ne znam tacno, znam samo da je koncert prekinut i to je to...

ja joj fino kazem...okani se bona tih nekih ha hu muzickih pravaca...al' jok ona...eto valjda se nakon ovog opametila i nece vise... :D
prevest` ce ona tebe , zednog preko vode... :D
Priorat

#130 Re: Aco Pejovic 19.05 Skenderija

Post by Priorat »

samo_ti wrote:
Yelawolf wrote:sad me djevojka zove, dosla kuci...u skenderiji bio belaj, kaze dosla i murija i bla bla...umalo mi mlada po ledjima nije dobila od nekakvih hahara koji su se pored nje poceli mlatiti, pa se to valjda i prosirilo, pa murija, pa...ne znam tacno, znam samo da je koncert prekinut i to je to...

vec je!! :D
harisaga

#131 Re: Aco Pejovic 19.05 Skenderija

Post by harisaga »

Not My Idea wrote:

Majke mi, po ovom forumu se ne bi reklo da iko u Bosni slusa narodnu muziku, sve nesto urbano, moderno, in... Onda kazu narodna nije isto sto i turbofolk (naravno, ni Aco Pejovic ne pjeva pjesme kao s teme "najgore domace pjesme".. ... A na svakom derneku narodna svira..

Dalje, rijecnik ti je bas...urban.

Naziv "Koncert zivota" se vjerovatno odnosi na to da je to njemu koncert zivota a ne tebi tj. ljudima u publici.

zna se sta je narodna a sta sranje.Izvinjavam se na rijecniku,morao sam ga prilagoditi ljudima koji su se "stuspasili" na ovu temu i obavjestili nas da ce biti ludilo.Ocigledno je(uzmemo li u obzir ovu informaciju o masovnoj tuci) da na acu pejovica nisu otisli doktori nauka,nego seljaci i curice.
Ja bi na njegov koncert otis'o samo kad bi mi dao neke pare,i to pod uslovom da budem u nekoj gluhoj sobi(iza stejdza) da ne gledam i ne slusam ruglo od muzike i "happeninga".
Priorat

#132 Re: Aco Pejovic 19.05 Skenderija

Post by Priorat »

harisaga wrote:
Not My Idea wrote:

Majke mi, po ovom forumu se ne bi reklo da iko u Bosni slusa narodnu muziku, sve nesto urbano, moderno, in... Onda kazu narodna nije isto sto i turbofolk (naravno, ni Aco Pejovic ne pjeva pjesme kao s teme "najgore domace pjesme".. ... A na svakom derneku narodna svira..

Dalje, rijecnik ti je bas...urban.

Naziv "Koncert zivota" se vjerovatno odnosi na to da je to njemu koncert zivota a ne tebi tj. ljudima u publici.

zna se sta je narodna a sta sranje.Izvinjavam se na rijecniku,morao sam ga prilagoditi ljudima koji su se "stuspasili" na ovu temu i obavjestili nas da ce biti ludilo.Ocigledno je(uzmemo li u obzir ovu informaciju o masovnoj tuci) da na acu pejovica nisu otisli doktori nauka,nego seljaci i curice.
Ja bi na njegov koncert otis'o samo kad bi mi dao neke pare,i to pod uslovom da budem u nekoj gluhoj sobi(iza stejdza) da ne gledam i ne slusam ruglo od muzike i "happeninga".

joj tebe..... :mrgreen:
ja na pink floydu 92 gledao tucu...
to nepripada ovde, to je poenta......
Traktor`

#133 Re: Aco Pejovic 19.05 Skenderija

Post by Traktor` »

Priorat wrote:
samo_ti wrote:

vec je!! :D
pa ne moze mene vise ni jedna prevesti zednog preko vode...nije mi 15 godina... :D jos ja danas govorim, nemoj ici, krkanluk, seljakluk...al' jok...nece da poslusa... :D
baja

#134 Re: Aco Pejovic 19.05 Skenderija

Post by baja »

ovaj aco je neki popularan lik? šta mu dođe aca lukas... :D
Locked