Honorarni posao???

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
BIONA

#126 Re: Honorarni posao???

Post by BIONA »

Nema nista od ovoga, a ja kad god se javim niko ne odgovori na poruku, isto kao da se neko zeza sa rajom sto traze posao :!:
Salah ad-Din

#127 Re: Honorarni posao???

Post by Salah ad-Din »

Ma ništa od ovoga, ako saznate šta bolje, javite :)
sutlija

#128 Re: Honorarni posao???

Post by sutlija »

maloljetnik trazi sezonski posao , po mogućnosti što manje fizičkog rada. poželjni poslovi su distribucija letaka, prodavanje i sl. lijep pozdrav
Shredder

#129 Re: Honorarni posao???

Post by Shredder »

Išta?
hodža

#130 Re: Honorarni posao???

Post by hodža »

Ako ima neko zainteresovan za katalošku prodaju kozmetike, nek' se javi na PP !
Zizy94

#131 Re: Honorarni posao???

Post by Zizy94 »

http://www.honorarni-posao.ba je sajt s kojim je većina upoznata. Ja se moram blago rečeno požalitna njih. Iz nekoliko razloga. Stranica je neprofesionalno uradita ali ostavimo se toga idemo na neke ozbiljne propuste. U toku registacije naravno traže validan mail. Na kojem je potrebno potvrditi registaciju. I nakon koristešnja stranice, ne koristite mail (koji ste ukucali prilikom registacije i nekih X razloga) ne možete promijeniti mail na Vašu trenutnu validnu e-adresu. Što je smiješno. Opcije brisanja profila također nema. I ima još masu propusta al ovo su po meni neki smiješni propusti. I ne preporučujem registovanje na ovu stranicu. Iz gore navedenih razloga a i zbog manjka poslova. I samih članova na stranici tj. zbog ne aktivnosti stranice.

Image
manonera

#132 Re: Honorarni posao???

Post by manonera »

Ovdje sam cuo da se moze zaraditi brza lova http://www.staruploader.com uplodiranjem datoteke ja sam clan samo neznam dali isplacivaju zaradeni novac na balkan, jaran mi je rekao da salju novac preko westeruniona gdje nisu dostupne online banke?
Salah ad-Din

#134 Re: Honorarni posao???

Post by Salah ad-Din »

manonera wrote:Ovdje sam cuo da se moze zaraditi brza lova http://www.staruploader.com uplodiranjem datoteke ja sam clan samo neznam dali isplacivaju zaradeni novac na balkan, jaran mi je rekao da salju novac preko westeruniona gdje nisu dostupne online banke?
Možeš preko PayPal-a :)
Ali ih valja zaraditi :D

:thumbup:
Ime postoji

#135 Re: Honorarni posao???

Post by Ime postoji »

Nudimo mugucnost za izgradnju vlastite karijere
Skolujemo saradnike na Akademiji,gdje povezujemo teoriju sa iskustvom nasih saradnika.

-Savjetujemo klijente u oblasti osiguranja
-Nudimo klijentima razlicite vrste sigurnih i dugorocnih ulaganja i obezbjedjenja svoje porodice
-Raspolazemo slobodno radnim vremenom
-Nismo vezani za rad u uredima i posao obavljamo kada to nama i nasim klijentima odgovara
-Gradimo svoje timove saradnike i preuzimamo ulogu voditelja timova.

-Ako ste dinamicni,komunikativni i zelite da nesto promijenite i da budete uspjesni,javite nam se i izgradite
svoju karijeru.
Posaljite prijave na:[email protected]
SRETNO!
burekodsira

#136 Re: Honorarni posao???

Post by burekodsira »

da nije za plakati umro bih od smijeha.yebe vas hotmejl adresa profesiJonalci :D
Lounge Act

#137 Re: Honorarni posao???

Post by Lounge Act »

.
Last edited by Lounge Act on 03/01/2015 11:51, edited 1 time in total.
newlevel

#138 Re: AW: Honorarni posao???

Post by newlevel »

Lounge Act wrote:Odustala sam od one awsurveys ili kako vec, dugo je proslo od zadnjeg javljanja. Mislim da je to bila stranica koja salje ankete na nasem jeziku na mail ili grijesim??? Uglavnom, mail je stigao dva puta i nikad vise...
Ja sam se registrovala na jednoj stranici, ne znam smijem li staviti link ovdje, ako bude problema nek moderator brise

http://www.sfi4.com/13583906/FREE

Ima dosta nase raje, najvise iz srbije, nasi su osnovali i neku svoju grupu na fb pa tvrde da zaradjuju. Jedna Mirjana tvrdi da se sad tim ozbiljno bavi, tu je dostigla neki status tako da joj je to postao jedini posao.
Ja licno nisam jos nista zaradila, moram da potvrdim status - nesto kao da pokazem da mislim ozbiljno. U pitanju je najvise marketing i promocija i ja jos namjeravam da ostvarim prodaju tu umjesto na piku. Sve je besplatno pa me nista ne kosta da probam u svakom slucaju :)
Imas li kakvih detaljnih informacija u vezi tog sfi. Cuo sam da dosta raje na tome zaradjuje, sad da li je scam ili ne, ne znam. A nemam vremena da se malo upustim u istrazivanje te vrste zarade.

Sent from my Nokia 3310
Lounge Act

#139 Re: Honorarni posao???

Post by Lounge Act »

.
Last edited by Lounge Act on 04/01/2015 13:18, edited 1 time in total.
saggitarius1212

#140 Re: Honorarni posao???

Post by saggitarius1212 »

Pozdravljam,

ako nekome treba honorarni posao...tacnije pravi posao nek mi se javi na mail [email protected]

Radi se o poslu prodaje svih vrsta osiguranja.

za vise informacija preko gore navedenog maila.

lijep pozdrav

Senad
newlevel

#141 Re: Honorarni posao???

Post by newlevel »

Moze li vise informacija, ovako javno, ne da ti stotinjak ljudi spama poslovni mail.

Sent from my Nokia 3310
SivaPerspektiva

#142 Re: Honorarni posao???

Post by SivaPerspektiva »

Radim na stranici od 12. mjeseca prosle godine. Zarada je na pocetku bila nikakva s obzirom da sam krenula od nule, dakle bez ikakvog ulaganja. 4 fiksne reklame dnevno+ referali i napredujem do Goldena :D Vjerujem da ce nesto biti od toga :)
Ako ima zainteresovanih za strategiju, voljela bih pomoci. :)
Trenutno 16,669$ na racunu ^^

Image
Last edited by SivaPerspektiva on 04/04/2014 08:51, edited 1 time in total.
almir90

#143 Re: Honorarni posao???

Post by almir90 »

Još malo pa ćeš Ferrari da vozaš :pisnuo:
newlevel

#144 Re: Honorarni posao???

Post by newlevel »

Ne lazite svijet sa tim klikanjem.

Sent from my Nokia 3310
SivaPerspektiva

#145 Re: Honorarni posao???

almir90 wrote:Još malo pa ćeš Ferrari da vozaš :pisnuo:
Ako moze za 17 $ Ferrari, kupim i tebi jednog ;)
Last edited by SivaPerspektiva on 04/04/2014 08:51, edited 1 time in total.
SivaPerspektiva

#146 Re: Honorarni posao???

newlevel wrote:Ne lazite svijet sa tim klikanjem.
Zasto komentarises nesto ako nisi ni pokusao/la. Takve izjave bez osnove ostavi za sebe i ne ubijaj drugima zelju da pokusaju! Uostalom, nema se tu sta izgubiti. Dala sam savjet i ne trazim nista zauzvrat, ko je voljan neka proba.
newlevel

#147 Re: Honorarni posao???

Post by newlevel »

Jest da bude tvoj referal, i da ti zaradjujes sa tudje grbache. Naravno, sada ces to poreci, ali zaboli me neka stvar. Znam ja vrlo dobro, kakve su to stranice, tipa neobux i co, stoga ...
Stojim iza rijeci TO JE PREVARA.
Hvala lijepo, tebi sve najbolje od srca u tome poslu, a naravno i zivotu.

Sent from my Nokia 3310
SivaPerspektiva

#148 Re: Honorarni posao???

newlevel wrote:Jest da bude tvoj referal, i da ti zaradjujes sa tudje grbache. Naravno, sada ces to poreci, ali zaboli me neka stvar. Znam ja vrlo dobro, kakve su to stranice, tipa neobux i co, stoga ...
Stojim iza rijeci TO JE PREVARA.
Hvala lijepo, tebi sve najbolje od srca u tome poslu, a naravno i zivotu.

Sent from my Nokia 3310
Tako funkcioniše stranica, kao sve ostale PTC stranice. I ja sam neciji referal i ima određeni postotak više jer me doveo na stranicu a ja od svoje zarade ne gubim ništa. Gdje je tu prevara? Tako ce i taj referal dovesti nekog i imati postotak od toga a njegova zarada se ne umanjuje! Jednostavno ne mozete biti u minusu.

Da je bilo kakva prevara u pitanju, ne bi postojali 6 godina i imali na hiljade aktivnih korisnika. Na stranici imate i chat gdje mozete razgovarati sa drugim korisnicima i razmijeniti iskustva. Osim reklama, mozete zaraditi gledajuci video, imate i "Mini Jobs" sto ukljucuje ankete, prevođenje ili samo upisivanje imena autora clanka ciji Vam se link ponudi. Poprilicno jednostavno i brzo. Osoba koja Vas uputi na stranicu ima samo deseti dio dodatka na reklame koje pogledate (sto ne ukljucuje ni video reklame ni mini jobs, samo te 4 fiksne reklame koje nose 4 centa)! Vjerujem da imate osnovno znanje matematike i da vidite da se to ne moze nazvati profitom. Zarađuje se svojim radom i iznajmljivanjem referala.
jahh

#149 Re: Honorarni posao???

Post by jahh »

Ubleha teska.
saggitarius1212

#150 Re: Honorarni posao???

Post by saggitarius1212 »

newlevel wrote:Moze li vise informacija, ovako javno, ne da ti stotinjak ljudi spama poslovni mail.

Sent from my Nokia 3310

Evo par informacija vezano za posao prodaje osiguranja.

Znaci radno mjesto je Zastupnik u prodaji svih vrsta osiguranja. Prijava od prvog radnog dana. Posao se preporucuje za ljude koji su komunikativni, odgovorni, pouzdani i ljudi koji HOCE DA RADE. Putem ovog posla se moze fino zaraditi, ali naravno ne preko noci. Za dobru zaradu treba malo vremena a puno vise truda.

Uglavnom radi se o poslu koji je vise terenski...gdje je zastupnik zaduzen da pronalazi nove potencijalne kljente...da sa njima sklopi određeni ugovor...te da održava odnose sa klijentima (jer vjerujte mi nikad se ne zna kad vam neko moze pomoci).

Ukoliko imate nešto konkretno da vas interesuje slobodno pitajte.

lijep pozdrav
Post Reply