Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Moderator: anex
- alica.k
#126 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
ponabavila danas citav insanity 
- ema_
#127 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
alica.k wrote:ponabavila danas citav insanity
Dig deeper
- alica.k
#128 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
vUdjecemo
dosadna mi jillian, valjda dje sam presla to vec
jesi ti vjezbala po ovome ema?
dosadna mi jillian, valjda dje sam presla to vec
jesi ti vjezbala po ovome ema?
- ema_
#129 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Kad ćeš početi? Mogla sam i ja, pa da skupa (virtualno) prelazimo, 'vako sama odustanem nakon malo 
- alica.k
#130 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
pocecu od ponedjeljka...on je zadao ovaj kao raspored i pocinje ponedjeljkom :S.
moze ajmo zajedno
moze ajmo zajedno
- Partizzanka
#131 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
alica danke danke danke odlican je ceeedeee
probala sam danas maaaalo ali posto imam da ucim ... pricekat ce malo da se bas pozabavim njime
a interesuje me i taj hip hop abs
probala sam danas maaaalo ali posto imam da ucim ... pricekat ce malo da se bas pozabavim njime
a interesuje me i taj hip hop abs
- ema_
#132 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
alica.k wrote:pocecu od ponedjeljka...on je zadao ovaj kao raspored i pocinje ponedjeljkom :S.
moze ajmo zajedno
@partizzanka
Ako hoćeš, da ti pošaljem link na pp odakle sam ja skinula Hip hop abs
- Partizzanka
#133 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
daaaaaaaaaaaaaaaaaaa
trazila sam ja sad
ali ja se ne smijem usuditi da skidam sa nekih siteova ono da ne pokupim kakav virus ili nesto
trazila sam ja sad
ali ja se ne smijem usuditi da skidam sa nekih siteova ono da ne pokupim kakav virus ili nesto
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#134 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Danas sam uspjela za 40 minuta odraditi, jea.

-
zamzija
#135 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Kako su moji mišići na rukama diiivni, baš su mi prelijepe ruke, tako je to kad non-stop vježbaš otvaranje i zatvaranje frižidera 
- alica.k
#136 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
sad ja odradila level 2ladyblue18 wrote:Danas sam uspjela za 40 minuta odraditi, jea.![]()
opet je tezak ovaj drugi hahahaha
to ti je do tegova definitivno, probaj uzeti manje fakat. ruke se bas bas umore.
- awaken
#137 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Drage moje to vam je samo fancy, nema tu fitness-a. Ali ako već volite te stvari onda potražite "Come on baby", emisija je nekad išla na DSF, super zanimljiv lik inače frontmen ex benda Mr. President, oni su svirali "Coco Jumbo" sjećate se sigurno. Na nekom od file hostera ili torrentu imate cijeli set njegovih treninga. Samo tražite "dsf come on baby", ja sam našao kompletan trening ali ne mogu ovdje stavljati linkove
Evo jedan video s yt na kojem se samo glupira
ali dovoljno da vidite o čemu se radi
P.S. nema boljeg riješenja za stomak od prozirne kuhinjske folije + traka za trčanje/stadion
Ako vas nešto interesuje pitajte, žao mi da vas smaram bezze
Keep movin' 
P.S. nema boljeg riješenja za stomak od prozirne kuhinjske folije + traka za trčanje/stadion
Ako vas nešto interesuje pitajte, žao mi da vas smaram bezze
- ema_
#138 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Šta fali Shaun T-ju?

- ladyblue18
#139 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Zar stvarno neko ovo prakticira i vjeruje u ovo?Nadal wrote:
P.S. nema boljeg riješenja za stomak od prozirne kuhinjske folije + traka za trčanje/stadion![]()
Hya, omotat se recimo u julu ujutru, jos obuci kakvu jaknu suskavu po mogucnosti, na 25+ i trcati...mogu misliti kako se tijelo osjeca.
Meni je inace najjace uvijek kada vidim nekoga umotanog u suskavu trenerku, jaknu i tako trenira, ja bih shok dozivjela.
- ema_
#140 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Ja sam negdje čitala da je to pravo štetno, ne da mi se sad tražiti gdje sam čitala....
- ladyblue18
#141 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Ma samo izvlaci vodu iz organizma, nikakve koristi od toga nema, nego ljudi misle da sto se vise znoje da vise mrsaju, po tome ja bih bila na granici anoreksije.ema_ wrote:Ja sam negdje čitala da je to pravo štetno, ne da mi se sad tražiti gdje sam čitala....
A jos sam citala da zene kada rade kucne poslove tako se umotaju plastikom.
- ema_
#142 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Meni je frendica pričala da se motala sa tim i išla trčati i kao sve joj nešta zeleno izašlo vani
Mislim, možda je uveličala 
- awaken
#143 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Isto šta i kućnom steperu.....nemaš ama baš ništa od njegaema_ wrote:Šta fali Shaun T-ju?![]()
![]()
- ema_
#144 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Nadal wrote:Isto šta i kućnom steperu.....nemaš ama baš ništa od njegaema_ wrote:Šta fali Shaun T-ju?![]()
![]()
Emice
ja upravo odoh u teretanu a ti pusti Shaun-a i pazi da šta ne propustiš
![]()
Aman
- awaken
#145 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Lady bitno je šta se dešava u tijelu tokom treninga, nema to nikakve veze s gubljenjem vode i znojenjem (gubiš je i bez toga), već temperaturom tijela i metabolizmom
I nema tu šta biti štetno kad se drži najduže nekih 40 min. a te što usisavaju sa folijom

- ladyblue18
#146 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Vjeruj mi ne cuh ni od koga do sada da se to preporucuje, vise sam cula kontra stvari i procitala nego za. Ali eto kako kome sta odgovara pa nek radi, ja bih stvarno umrla da se umotan u folijuNadal wrote:Lady bitno je šta se dešava u tijelu tokom treninga, nema to nikakve veze s gubljenjem vode i znojenjem (gubiš je i bez toga), već temperaturom tijela i metabolizmomI nema tu šta biti štetno kad se drži najduže nekih 40 min. a te što usisavaju sa folijom
![]()
![]()
![]()
![]()
I zar nisi otisao u teretanu prije 20ak min.?
-
zamzija
#147 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Mislim da nisi u pravu, ne možeš nešto prozvati "fancy" što ne znaš...Nadal wrote:Drage moje to vam je samo fancy, nema tu fitness-a.
P.S. nema boljeg riješenja za stomak od prozirne kuhinjske folije + traka za trčanje/stadion![]()
Ako vas nešto interesuje pitajte, žao mi da vas smaram bezzeKeep movin'
Osim toga totalno su drugačije vježbe za muškarce i za žene, pa ne možeš da budeš siguran šta nekome pomaže a šta ne. A cure ne govore u prazno, svaka od njih je probala i rade vježbe duže vrijeme, neke čak i vode evidenciju o promjenama koje se dešavaju dok vježbaju, tako da se apsolutno ne slažem s tobom.
osim toga ti spominješ " fitness" dok se mi baziramo na širem krugu vježbanja - nije u pitanju samo fitness, ima drugih metoda tjelovježbe - vježbi koje pomažu individualno, u ovisnosti šta kome odgovara
I izvini, prema tvom odgovoru, uopšte mi se ne činiš kao neko ko nešto zna o vježbanju. Radije bih pitala ove djevojke što vježbaju "fancy" stvari nego tebe, njihovi odgovori su kudikamo studiozniji i precizniji nego tvoji
Last edited by zamzija on 18/05/2011 18:41, edited 2 times in total.
-
zamzija
#148 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
teretana - majkaladyblue18 wrote: I zar nisi otisao u teretanu prije 20ak min.?![]()
- ladyblue18
#149 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Ja samo mogu reci da se Jillian nije u putu srela sa rijeci fancy, da je bar.

- awaken
#150 Re: Zumba i druge metode tjelovjezbe ???
Hoću, čim završim raspravu s grupom lijenih ženaladyblue18 wrote:Vjeruj mi ne cuh ni od koga do sada da se to preporucuje, vise sam cula kontra stvari i procitala nego za. Ali eto kako kome sta odgovara pa nek radi, ja bih stvarno umrla da se umotan u folijuNadal wrote:Lady bitno je šta se dešava u tijelu tokom treninga, nema to nikakve veze s gubljenjem vode i znojenjem (gubiš je i bez toga), već temperaturom tijela i metabolizmomI nema tu šta biti štetno kad se drži najduže nekih 40 min. a te što usisavaju sa folijom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I zar nisi otisao u teretanu prije 20ak min.?![]()
Kad kreneš raditi prave vježbe onda radiš dokle možeš, odmaraš 30 sec. i opet radiš dokle možeš, opet odmor 30 sec i treći ciklus (ako dođeš do njega