Muskarci upomoc!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
jutarnji

#126 Re: Muskarci upomoc!

Post by jutarnji »

zelenashica wrote:Djelimično vlada sadržajem odnosa u vezama.
Mogli bi mi to malo i pogurati...zatvorenih ociju rastavim i sastavim golfa. Sta vozis? :D
1906

#127 Re: Muskarci upomoc!

Post by 1906 »

jutarnji wrote:
Mogli bi mi to malo i pogurati...zatvorenih ociju rastavim i sastavim golfa. Sta vozis? :D
ne viris? :lol:
zelenashica

#128 Re: Muskarci upomoc!

Post by zelenashica »

jutarnji wrote:
:lol: :lol: :lol:
Forda :D
burek_in_space

#129 Re: Muskarci upomoc!

Post by burek_in_space »

Hajmo muntanje na pp. :sax:
zelenashica

#130 Re: Muskarci upomoc!

Post by zelenashica »

burek_in_space wrote:Hajmo muntanje na pp. :sax:
:skoljka: :run: Neću ja ništa..............ev' bježim :skoljka: :sax:
jutarnji

#131 Re: Muskarci upomoc!

Post by jutarnji »

burek_in_space wrote:Hajmo muntanje na pp. :sax:
Kako kad mi je blokirala pp?
odoh ja na fudbal :D
Marcello

#132 Re: Muskarci upomoc!

Post by Marcello »

Rezime:

Kćerka visokog preCjednika upetljana u ljubavnu aferu sa incestoidnim tipom koji više voli mamu nego nju još je uvijek usamljena u hladnoj hotelskoj sobi, i očajnički treba pomoć muškaraca.

U slijedećoj epizodi:

Hladnokrvna svekrva ne želi razgovarati sa sinom o djetetu koje je on dobio sa Rambom. Nakon što je sin u kratkoj svađi (mama win) izrazio sumnju u majčinu čistotu, majka mu otkriva da ima desetoricu braće blizanaca. Hanuma je sada happy jer hotelska soba nije više hladna (trojica najmlađih blizanaca imaju strahovitih problema sa vjetrovima koji u ovom slučaju imaju korisnu funkciju) , i više nije prazna niti će ikada više biti. Svekrva "baca oko" na mladu i kaže "de da vidimo tu bosansku ljepotu", i prvi poljubac slijedi na koncertu Željka Samardžića. Hamo ćopa pitu.
Mis mekinjas

#133 Re: Muskarci upomoc!

Post by Mis mekinjas »

:lol: :lol: :lol:
mavs

#134 Re: Muskarci upomoc!

Post by mavs »

mrsko mi citati ali upravu ste oboje :D :run:
fidoremilienko

#135 Re: Muskarci upomoc!

Post by fidoremilienko »

Kako samo "pametnih" ljudi i komentara ima na ovom forumu, ostaneš zatečen! :-)
Lahko je biti general poslije bitke! ;) Over and out!
amhrienizi

#136 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

jutarnji wrote:dobra tema, moj prijedlog je da otrujes svekrvu i uplatis lovu na kladionicu...za hotel.
:lol:
amhrienizi

#137 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Oligarh wrote:Interesantna prica.

Nije bas laka za donijeti objektivan zakljucak. Medjutim, iskreno, ovo ovdje mi nesto je jako indikativno, nesto sto sam jako cesto cuo poslijednjih par godina. Djevojka urbanog backgrounda, iz manje vise elokvetne sredine u ranim godinama, sanjarka, uslijed bunta (cesto neopravdanog) prema svojoj najblizoj sredini trazi jednostavno rjesenje svoje emocionalne zbunjenosti (mada mislim da sa 19 nije sve u glavi je daleko od toga da bude kristalno jasno).

Sada cu biti malo grub, obracam se pokretacici ove teme, ne iz zle namjere: Djevojko draga, on nikada nije bio princ. On je bio samo jedan netom razvedeni muskarac, zbunjen situacijom koja ga je zadesila, iz takve sredine kojoj je razvod braka direktna negacija njegove muskosti. I on, iz nekog dokazivanja, nalazi djevojku od 19 godine (gradsko dijete) dokazujuci sam sebi da on necemu jos uvijek vrijedi, dokazuje svojoj bivsoj da on jos dovoljno kvaliteta da zavede "putericu", dokazuje svojoj blizoj okolini da je dovoljno sposoban da se ukrasi jednim gradskim dijetetom. Medjutim, to dokazivanje je vremenom izgubilo svrhu. Da je bila ljubav motiv, ne bi se tu imalo sta dokazivati, a ovako...

Niko tebi ne moze pomoci osim same tebe! Ti si ta koja mora reci napravila sam los ili dobar izbor!

:!:

Hvala ti!
kockica_kockica

#138 Re: Muskarci upomoc!

Post by kockica_kockica »

zensko sam ali nema veze...

nemoj misliti da ces ga promijeniti... dok god je mama ziva on ce igrati onako kako ona svira...

ti zivis u hotelu i on povremeno dolazi... razmisli sama... da li zelis takav zivot sa njim???? ja ne bih zeljela da sam na tvom mjestu... jer on ipak nije dijete od 20-tak godina kojem roditelji daju dzeparac... on je formiran covjek zarobljen majcinom sebicnoscu i bolesnom ljubavi... njegovoj materi ni jedna nece biti dovoljno dobra za njenog sina... a on gluh i slijep pored rodjenih usiju i ociju i on to nikada nece vidjeti... u njegovim ocima sve sto kazes protiv njegove majke je tvoja krivica sve sto njegova majka kaze protiv tebe je opet tvoja krivica... za ljubav svoje bolesne matere on je tebe smjestio u hotel...

dok jos ima vremena i dok jos uvijek mozes bjezi od njega ... samo ti moras odluciti o tome da zelis da odes, odluciti da ga napustis i zaboravis...
amhrienizi

#139 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

kockica_kockica wrote:zensko sam ali nema veze...

nemoj misliti da ces ga promijeniti... dok god je mama ziva on ce igrati onako kako ona svira...

ti zivis u hotelu i on povremeno dolazi... razmisli sama... da li zelis takav zivot sa njim???? ja ne bih zeljela da sam na tvom mjestu... jer on ipak nije dijete od 20-tak godina kojem roditelji daju dzeparac... on je formiran covjek zarobljen majcinom sebicnoscu i bolesnom ljubavi... njegovoj materi ni jedna nece biti dovoljno dobra za njenog sina... a on gluh i slijep pored rodjenih usiju i ociju i on to nikada nece vidjeti... [u] u njegovim ocima sve sto kazes protiv njegove majke je tvoja krivica sve sto njegova majka kaze protiv tebe je opet tvoja krivica... za ljubav svoje bolesne matere on je tebe smjestio u hotel...[/u]

dok jos ima vremena i dok jos uvijek mozes bjezi od njega ... samo ti moras odluciti o tome da zelis da odes, odluciti da ga napustis i zaboravis...
:!: :thumbup:
drsrle

#140 Re: Muskarci upomoc!

Post by drsrle »

evo jedan muški savjet :
ovo je jedna duga životna priča za koju ja ne bih imao živaca. Kao prvo za ovo sve si sama kriva što si ovo sve dozvolila.
Pod broj jedan on čim je razveden znači da u njemu postoji neki problem, jer inače dvoje normalnih pametnih ljudi mogu sve razumno rješiti.
Druga stvar - pod velikim je uticajem svoje mame - ja to ne bih trpio ni pod razno. On je izuzetno labilna osoba čim je dozvolio da mu se drugi mješaju u vezu.
Kakva ljubav ? Tu da ima ljubavi on bio ostavio sve i pošao s tobom. Što da ti sebi dozvoliš da živiš u stanu a on da povremeno dolazi. Pa nisi ti osoba za ponekad. Imaš svoj život, karijeru, imaš budućnost izvan BiH - nema koji muškarac te neće voliti, ja bih prvi hehe.
Prema tome daj mu ultimatum - ili ili. Nema druge. Nek odabere mamu ili tebe. U protivnom se kupi i vraćaj u EU. Nemaš ti tu šta tražiti. Jer ova situacija je pravo mučenje i za tebe i za njega.
Ja sam muško ali ja ovo ne bih trpio ni pod razno, taman da ga beskrajno volim.
amhrienizi

#141 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

drsrle wrote:evo jedan muški savjet :
ovo je jedna duga životna priča za koju ja ne bih imao živaca. Kao prvo za ovo sve si sama kriva što si ovo sve dozvolila.
Pod broj jedan on čim je razveden znači da u njemu postoji neki problem, jer inače dvoje normalnih pametnih ljudi mogu sve razumno rješiti.
Druga stvar - pod velikim je uticajem svoje mame - ja to ne bih trpio ni pod razno. On je izuzetno labilna osoba čim je dozvolio da mu se drugi mješaju u vezu.
Kakva ljubav ? Tu da ima ljubavi on bio ostavio sve i pošao s tobom. Što da ti sebi dozvoliš da živiš u stanu a on da povremeno dolazi. Pa nisi ti osoba za ponekad. Imaš svoj život, karijeru, imaš budućnost izvan BiH - nema koji muškarac te neće voliti, ja bih prvi hehe. :lol:
Prema tome daj mu ultimatum - ili ili. Nema druge. Nek odabere mamu ili tebe. U protivnom se kupi i vraćaj u EU. Nemaš ti tu šta tražiti. Jer ova situacija je pravo mučenje i za tebe i za njega.
Ja sam muško ali ja ovo ne bih trpio ni pod razno, taman da ga beskrajno volim.
Loulou

#142 Re: Muskarci upomoc!

Post by Loulou »

drsrle wrote: Pod broj jedan on čim je razveden znači da u njemu postoji neki problem, jer inače dvoje normalnih pametnih ljudi mogu sve razumno rješiti.
Ovu tezu treba provući i "testirati" na temi o razvodu. :D

:-)
todd_smith

#143 Re: Muskarci upomoc!

Post by todd_smith »

Nisi se udala, nemas dijete, ne zivite zajedno...ocigledan je izbor da raskines sve i trazis sebi bolje
lara b.

#144 Re: Muskarci upomoc!

Post by lara b. »

joj citam ovo i nevjerovatno kako se ljudi unistavaju :roll:
mislim da ti trebas razmisliti sta zelis u zivotu...gdje zelis da zivis...nadji posao...bavi se sportom i za 10 dana ce ti se sve samo iskristalisati.... bitno je da ne sjedis sama u sobi, nego se druziiiiii i posni misliti na sebe...
sretno :thumbup:
because_of_you

#145 Re: Muskarci upomoc!

Post by because_of_you »

Ma ko to može da odsjedne u hotel na neodređeno :roll: :roll: :roll: Ostatak priče i nema smisla analizirati...

Bolje biti iskren i reći "Pišem knjigu, treba mi tuđih prijedloga za zaplet/vrhunac/rasplet radnje" nego ovako... :zzzz:
Ghost_Rider_XXX

#146 Re: Muskarci upomoc!

Post by Ghost_Rider_XXX »

because_of_you wrote:Ma ko to može da odsjedne u hotel na neodređeno :roll: :roll: :roll: Ostatak priče i nema smisla analizirati...

Bolje biti iskren i reći "Pišem knjigu, treba mi tuđih prijedloga za zaplet/vrhunac/rasplet radnje" nego ovako... :zzzz:
A sto ne bi mogao odsjesti u hotelu na neodredjeno????
because_of_you

#147 Re: Muskarci upomoc!

Post by because_of_you »

A, ja, zaboravila sam platežnu moć bh građana. Pogotovo onih trenutno nezaposlenih, moja greška :wink:
Ghost_Rider_XXX

#148 Re: Muskarci upomoc!

Post by Ghost_Rider_XXX »

because_of_you wrote:A, ja, zaboravila sam platežnu moć bh građana. Pogotovo onih trenutno nezaposlenih, moja greška :wink:
Pa možda je kakva motelska soba. :D
because_of_you

#149 Re: Muskarci upomoc!

Post by because_of_you »

Ghost_Rider_XXX wrote:
because_of_you wrote:A, ja, zaboravila sam platežnu moć bh građana. Pogotovo onih trenutno nezaposlenih, moja greška :wink:
Pa možda je kakva motelska soba. :D

Nije, brate :D Neki dobar hotel, dobar restoran u sklopu njega, extra svadbe u njemu se organiziraju 8-)
Marcello

#150 Re: Muskarci upomoc!

Post by Marcello »

Loulou wrote:
drsrle wrote: Pod broj jedan on čim je razveden znači da u njemu postoji neki problem, jer inače dvoje normalnih pametnih ljudi mogu sve razumno rješiti.
Ovu tezu treba provući i "testirati" na temi o razvodu. :D

:-)
Evo ja ću sada insistirati na tome da se ovakvi ili slični stavovi postave na pomenutoj temi.
Post Reply