Harrre wrote:juventino77 wrote:[quote="Harrre"
Cuj to Bayern mora pure pojes' da bi u isti kos ko Juve
Po cemu je to Juventus bolji?
mozda po tome sto je najvise osvajao ligu koja je dosta vremena bila najjaca na svijetu, dok je Bayern tokom svog postojanja imao monopol nad njemackom ligom,
Mislim da je vec 2006. godine dokazan nacin osvajana. Bayern imao monopol? Jel imao monopol i u ligi prvaka? 4 titule, a Juvenus 2.
a u vezi Hummelsa , dont make me laugh, da je Borussia nesto super jaka, prosla bi dugo vremena nikad slabiju Sevillu

Pa de mi nabroj 3-4 igraca iz Juventusa, Rome ili Milana koji bi mogli zamjeniti Hummelsa. Moguce da je Sevilla trenutno losa, ali su uvijek bili bolji od onog Lecha koji je Juventusu zabio 3 gola i to na domacem terenu.[/quote]
Mexes,Juan,Nesta,Tiago Silva, Chellini,Bonnuci,Ranocchia,Chivu,Lucio,eto ne kazem da su svi ovi bolji od Hummelsa, al bi hladno mogli uzet mu poziciju u ekipi, toliko od mene, a ovo za Lech, pa Juve jest primio 3 gola, al isto tako igrao je nerjeseno sa dosta jacim Man Cityem, ako se tako gleda recimo Everton je jedan od najjaci u Europi,cesto pobijede Chelsea i Man Utd hehe, to je nako polovicna slika kad uzimas jednu utakmicu u obzir, al Juventus je slab, to cu se slozit,