Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#126 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Dal' je Borac kupio u Travniku ne znam, ali znam da je Zeljo imao sve uslove da pobjedi, a nismo pobjedili iskljucivo zbog svoje lose igre. Ima mesarskih ekipa bez daljnjeg, gostovanja na kojim je tesko uzeti bodove, ali i takvi gube barem jednom po sezoni, i to uglavnom od najbolje ekipe u tom trenutku. Sarajevo je par puta uzelo bas u Travniku, dok Zelji nikako ne leze i tamo redovno gubimo.
- Urban B.
#127 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
da hoce travnik ispast iz lige volio bih vise nego svi ovi ostali 
-
barbar
#128 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Bolje da ispadnu Zrinjski i VeležUrban B. wrote:da hoce travnik ispast iz lige volio bih vise nego svi ovi ostali
- Urban B.
#129 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Neka njih da bude malo zanimljivobarbar wrote:Bolje da ispadnu Zrinjski i VeležUrban B. wrote:da hoce travnik ispast iz lige volio bih vise nego svi ovi ostali
- JThomas
#130 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
da.Dead Man Walking wrote:Dal' je Borac kupio u Travniku ne znam, ali znam da je Zeljo imao sve uslove da pobjedi, a nismo pobjedili iskljucivo zbog svoje lose igre. Ima mesarskih ekipa bez daljnjeg, gostovanja na kojim je tesko uzeti bodove, ali i takvi gube barem jednom po sezoni, i to uglavnom od najbolje ekipe u tom trenutku. Sarajevo je par puta uzelo bas u Travniku, dok Zelji nikako ne leze i tamo redovno gubimo.
ko je nama kriv što barem u travniku i u lukavici nismo uzeli pobjede...a trebali smo po svim kriterijima. borac je sve takve tekme uzeo i jebiga. nije gotovo, ni blizu, ali biće pravo teško.
-
elSaik
#131 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Što se tih ekipa koje bi MORALE ispasti, još su preostali Leotar i Travnik, ali sve mi se čini da te dvije neće još zadugo ispasti.
- smoki_choko
#132 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
opet ce odgoditi utakmicu drina-budućnost zbog ovog kijameta. eto vam sad nemojte doci kad se očisti

- Obuca9
#133 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Drina - Budućnost 2:0
- kurty
#134 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Jel moze mala pomoc... Nisam skroz upucen u ovu situaciju u Zvorniku...
Elem, utakmica se trebala igrati u subotu...Nije se teren ocistio...
Eh sad, jel utakmica odgodjena za nedjelju ili je odgodjena do daljneg???
Ako su delgat, sudija i domacin potpisali, a gost nije da se tekma odigra sutra, jel domacin mogao da ocisti stadion za 24 sata i da izadje na terena sa sudijom i delegatom, a da se gosti nisu pojavili???
Elem, utakmica se trebala igrati u subotu...Nije se teren ocistio...
Eh sad, jel utakmica odgodjena za nedjelju ili je odgodjena do daljneg???
Ako su delgat, sudija i domacin potpisali, a gost nije da se tekma odigra sutra, jel domacin mogao da ocisti stadion za 24 sata i da izadje na terena sa sudijom i delegatom, a da se gosti nisu pojavili???
-
jareb
#135 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Jeste kupio znalo se dva dana prije utakmice cak sam na fejsu i napisao ljudima da igraju na Borac. I jaran iz Splita zahvaljujuci tome uzeo 150 kuna.Dead Man Walking wrote:Dal' je Borac kupio u Travniku ne znam, ali znam da je Zeljo imao sve uslove da pobjedi, a nismo pobjedili iskljucivo zbog svoje lose igre. Ima mesarskih ekipa bez daljnjeg, gostovanja na kojim je tesko uzeti bodove, ali i takvi gube barem jednom po sezoni, i to uglavnom od najbolje ekipe u tom trenutku. Sarajevo je par puta uzelo bas u Travniku, dok Zelji nikako ne leze i tamo redovno gubimo.
-
jareb
#136 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Sto je to Travnik losiji od Buducnosti iz Banovica ili drine iz Zvornika pa oni ne treba da ispadnu?elSaik wrote:Što se tih ekipa koje bi MORALE ispasti, još su preostali Leotar i Travnik, ali sve mi se čini da te dvije neće još zadugo ispasti.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
-
LSD
#138 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Povuci rijecrashtiman wrote:Mesari
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- Lakat Jebić
#140 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
treba neki pehar dodijeljivat ekipama koje uzmu travnik u travniku 
- splend
#141 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Lakat Jebić wrote:treba neki pehar dodijeljivat ekipama koje uzmu travnik u travniku
- jutarnji
#142 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Veziri
, lijepo je vidjeti kako svima radi guza k'o meduza, Pirota je to jaro. 
- ultima_palabra
#143 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Prodaju oni svake godine jednu-dvije tekme, nije to neka frka. Svakako bih ih volio vidjeti u CvajtiLakat Jebić wrote:treba neki pehar dodijeljivat ekipama koje uzmu travnik u travniku
-
extraordinary
#144 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Kod nas je kroz ligu, pa tako i kroz Travnik, prodefilovalo hiljade igrača, većinom beznačajnih. Ono što Travnik čini drugačijim od ostalih, kao što je neko dobro primijetio, je to što je Travnik jedini naš klub koji gaji posebnu filozofiju igre, tzv. '' Lopta smije proći, ali igrač ne.'' Željo, Sarajevo, Lištica, Zrinjski, Velež, sve su to prolazne kategorije, smiješni klubovi koji način igre prilagođavaju igračkom kadru koji se, ni oni sami ne znaju kako zatekne tu. S druge strane, u Travniku je sve podređeno toj travničkoj školi fudbala. Ti lavovski startovi Varupe, ona atmosfera Pirote, naboj, onaj nenadjebivi zvuk kad protivničkom igraču puca kost, one pripreme u Švicarskoj, kad se od 4 odigrane našteli 5 utakmica i slično... Travnik je stvarno poseban.
Travničani, nemojte se uvrijediti, nemam ništa protiv Travnika kao grada, vrlo rado odem tamo i uvijek je lijepo, ali klub mi je jako mrzak, dok se ne promijeni cjelokupan način funkcionisanja. Ekipa Travnika nije pravi reprezent tog grada, stoga ne mislim da bi ovo ikoga i trebalo vrijeđati.
Travničani, nemojte se uvrijediti, nemam ništa protiv Travnika kao grada, vrlo rado odem tamo i uvijek je lijepo, ali klub mi je jako mrzak, dok se ne promijeni cjelokupan način funkcionisanja. Ekipa Travnika nije pravi reprezent tog grada, stoga ne mislim da bi ovo ikoga i trebalo vrijeđati.
- ultima_palabra
#145 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
To... velika sramota za grad. Slično mislim i o Slobodi.extraordinary wrote:Travničani, nemojte se uvrijediti, nemam ništa protiv Travnika kao grada, vrlo rado odem tamo i uvijek je lijepo, ali klub mi je jako mrzak, dok se ne promijeni cjelokupan način funkcionisanja. Ekipa Travnika nije pravi reprezent tog grada, stoga ne mislim da bi ovo ikoga i trebalo vrijeđati.
Fine čaršije, a klubovi seljački
- Lakat Jebić
#146 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
vec sam na zeljinoj temi ovo prepricaovao, lovacka je, ali dobra
dosao dudic u zelju kao veliko pojacanje, al ne igra.
pita trenera (ne znam ko je tacno bio): sefe sto ja ne igram?
fedja, ti si iz travnika, kod vas je druga filozofija fudbala. kod vas se ne svira ofsajd
fedja, ti si iz travnika, kod vas je druga filozofija fudbala. kod vas se ne svira ofsajd
-
jovanbl
#147 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ova sa slavijom nije lovackaLakat Jebić wrote:vec sam na zeljinoj temi ovo prepricaovao, lovacka je, ali dobra![]()
http://www.youtube.com/watch?v=yZ8fZFmU ... re=related
-
jareb
#148 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Vjerovatno vam je ove i mozda prosle sezone problem NK Travnik. Ali i prije toga su vam problem i bili Posusje, Zepce, Leotar i neki drugi klubovi iz malih gradova. Mislim da je to sramota za klubove iz Sarajeva da se svake sezone pate s tako nekim klubovima. Hocu reci da ako su Sarajevu i Zelji uvjek problemi mali gradovi onda je problem u Sarajevu i Zelji, a naravno i drugim klubovima iz velikih gradova, Borac, Celik, Sloboda i da ne nabrajam.ultima_palabra wrote:To... velika sramota za grad. Slično mislim i o Slobodi.extraordinary wrote:Travničani, nemojte se uvrijediti, nemam ništa protiv Travnika kao grada, vrlo rado odem tamo i uvijek je lijepo, ali klub mi je jako mrzak, dok se ne promijeni cjelokupan način funkcionisanja. Ekipa Travnika nije pravi reprezent tog grada, stoga ne mislim da bi ovo ikoga i trebalo vrijeđati.
- Urban B.
#149 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ovdje se pise o travniku a ne o nekim drugim klubovima,svi koji su jednom bili tamo znaju kako oni igraju,nema to veze s fudbalom il nekom taktikom vec onim udari pa sta bude,svakako nam nista ne mogu!
Namjestaju utakmice kako hoce i zbog toga se nadam da ce prvo ispast iz lige a onda se i raspast!
Namjestaju utakmice kako hoce i zbog toga se nadam da ce prvo ispast iz lige a onda se i raspast!
- ultima_palabra
#150 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Naravno da jeste problem... svake godine se nalože na klubove iz Sarajeva i utakmica bude na granici regularnosti. S druge strane, Široki, Zrinjski, a ove godine i Borac dođu pojesti ćevape i odigraju jednu prijateljsku, ležernu utakmicu i uzmu 3 boda.jareb wrote:Vjerovatno vam je ove i mozda prosle sezone problem NK Travnik. Ali i prije toga su vam problem i bili Posusje, Zepce, Leotar i neki drugi klubovi iz malih gradova. Mislim da je to sramota za klubove iz Sarajeva da se svake sezone pate s tako nekim klubovima. Hocu reci da ako su Sarajevu i Zelji uvjek problemi mali gradovi onda je problem u Sarajevu i Zelji, a naravno i drugim klubovima iz velikih gradova, Borac, Celik, Sloboda i da ne nabrajam.ultima_palabra wrote:To... velika sramota za grad. Slično mislim i o Slobodi.extraordinary wrote:Travničani, nemojte se uvrijediti, nemam ništa protiv Travnika kao grada, vrlo rado odem tamo i uvijek je lijepo, ali klub mi je jako mrzak, dok se ne promijeni cjelokupan način funkcionisanja. Ekipa Travnika nije pravi reprezent tog grada, stoga ne mislim da bi ovo ikoga i trebalo vrijeđati.
Ako tome dodaš namještanje utakmica o kojem si sam govorio, onda je jasno da grad Travnik ima više štete nego koristi od tog kluba.