A ocekivano,najvise je onih koji stoje po strani da vide sta ce se i u kojem pravcu desavati...
Tebi puno srece,nedaj se
Ma razumljivo je to, ali uzrok u ovom slucaju je da su ovdje oni koji su najvise profitirali od rezima, pogotovo kvart u kojem sam sad. Ljudi imaju sve i nije im uopste u interesu da se ista mijenja-LIBERO- wrote:Hvala prijatelju na izvjestajima....ima nas koje to jako interesuje![]()
A ocekivano,najvise je onih koji stoje po strani da vide sta ce se i u kojem pravcu desavati.... To je tako najcesce...mada je donekle razumljivo jer vec ima dosta ,i previse
,ubijenih.
Tebi puno srece,nedaj se![]()
vrlo dobor si ovo gore napisao, i slazem se sa tvojim stavomLibyano wrote: Ma razumljivo je to, ali uzrok u ovom slucaju je da su ovdje oni koji su najvise profitirali od rezima, pogotovo kvart u kojem sam sad. Ljudi imaju sve i nije im uopste u interesu da se ista mijenja![]()
Meni je opet na neki nacin zao ove drzave, po mom misljenju ovo im nije trebalo, jer imali su vise nego mnoge evropske zemlje, beskamatne kredite na 60 godina koje ne moraju otplacivati, auta skoro pa dzaba, 100000 porodica je imalo 300 eura mjesecno od prihoda od nafte - najsiromasnijih naravno... Plus vazdan nekih beneficija...
Sad je njima zasmetalo sto im jedan covjek gazduje 40 godina, pa nek nam je i lijepo hajmo mi njega rusiti. Kad svi ruse sto ne bi i mi... Stavljam se u njihovu poziciju i zamisljam tok misli i nije mi drago sto vidim.
Ali njihova drzava, neka rade sta im je volja, nas sto je stranaca ovdje gledacemo da nastavimo svoje zivote ko god da bude na vlasti.

pa nude demokratiju kad je vec narod u krvi platio istu...vesna555 wrote:Evo na CNN direktran prijenos. Jel se meni cini ili ovo Gadafi junior nudi uvodjenje demokracije?
Internet i dalje radi, ali umjesto 3Mb/s imam 0.2Mb/scocochanel wrote:Libyano odakle ti pristup internetu? pises iz Tripolija?
Mislim da je Seiful islam dobro objasnio pitanje pozadine...-LIBERO- wrote:Koja je pozadina ovih demonstranata?? islamisticki pokret,obicni ljudi koji zele promjene ili nesto trece..?
Kakav je tvoj dojam kao nekoga ko zivi tu???