vs 
Lose, cak i za amatere u Photoshopu.nellington wrote:vs
Jbg, online generatorvox-populi wrote:Lose, cak i za amatere u Photoshopu.nellington wrote:vs
nellington wrote:
Jbg, online generatorNemam volje da otvaram gimp zbog ovih gluposti
Tražeći ovaj generator sam usput saznao kako se zovu ove ogrlice: bling necklace, ako ikom kad zatrebajuvox-populi wrote:nellington wrote:
Jbg, online generatorNemam volje da otvaram gimp zbog ovih gluposti
aa pa onda ok. Mislio da neko pokusava prodati ove slike kao autenticne. Oprosti mili profesore.
sanabe wrote:zambaklija wrote:negdje sredinom 90tih u nekoj birtiji gdje sam zalazio (kafića nije bilo) pojavi se lik sa pogolemim krstom ali ono baš da te bode u oči,haj mene lično to nesmeta ,ali čuh da ga zovu Smajo,kontam nadimak ono zajebancija i to....al došli smo u kontakt vrlo brzo jer bio je jako komunikativan ,ono tipa "hej imam super jaknu za prodat"
...pitam ja njega jesi ti stvarno Smajo?Kaže jesam,nevjerujem mu,pokaže mi ličnu onu SFRJ,tip iz Kosajnice Bosanske,pitam ga pa što će ti to oko vrata ako si Smajo?Kaže "moderno"žemske se lakše pale
haj da neduljim,upitah ga pa SMAJO viđel ti
![]()
đe Peru ili Ivu da nose mjesec i zvijezdu? Kaže nije to isto???
![]()
jaaa................i?
HAVANA wrote:sanabe wrote:zambaklija wrote:negdje sredinom 90tih u nekoj birtiji gdje sam zalazio (kafića nije bilo) pojavi se lik sa pogolemim krstom ali ono baš da te bode u oči,haj mene lično to nesmeta ,ali čuh da ga zovu Smajo,kontam nadimak ono zajebancija i to....al došli smo u kontakt vrlo brzo jer bio je jako komunikativan ,ono tipa "hej imam super jaknu za prodat"
...pitam ja njega jesi ti stvarno Smajo?Kaže jesam,nevjerujem mu,pokaže mi ličnu onu SFRJ,tip iz Kosajnice Bosanske,pitam ga pa što će ti to oko vrata ako si Smajo?Kaže "moderno"žemske se lakše pale
![]()
![]()
jaaa................i?
...I jebe smajo seljanke...ko u priči...![]()
zambaklija wrote:negdje sredinom 90tih u nekoj birtiji gdje sam zalazio (kafića nije bilo) pojavi se lik sa pogolemim krstom ali ono baš da te bode u oči,haj mene lično to nesmeta ,ali čuh da ga zovu Smajo,kontam nadimak ono zajebancija i to....al došli smo u kontakt vrlo brzo jer bio je jako komunikativan ,ono tipa "hej imam super jaknu za prodat"
![]()
![]()
theTruePath wrote:zambaklija wrote:negdje sredinom 90tih u nekoj birtiji gdje sam zalazio (kafića nije bilo) pojavi se lik sa pogolemim krstom ali ono baš da te bode u oči,haj mene lično to nesmeta ,ali čuh da ga zovu Smajo,kontam nadimak ono zajebancija i to....al došli smo u kontakt vrlo brzo jer bio je jako komunikativan ,ono tipa "hej imam super jaknu za prodat"
![]()
![]()
sigurno je bio cigo iz bosanske kostajnice![]()
pa nisi cuo za bijele cigane?zambaklija wrote:theTruePath wrote:zambaklija wrote:negdje sredinom 90tih u nekoj birtiji gdje sam zalazio (kafića nije bilo) pojavi se lik sa pogolemim krstom ali ono baš da te bode u oči,haj mene lično to nesmeta ,ali čuh da ga zovu Smajo,kontam nadimak ono zajebancija i to....al došli smo u kontakt vrlo brzo jer bio je jako komunikativan ,ono tipa "hej imam super jaknu za prodat"
![]()
![]()
sigurno je bio cigo iz bosanske kostajnice![]()
jedino ako ima i plavokosih sa zelene oke
ŠkembeidealnaM wrote:
cartman wrote:Zagore, izvini, nije mi cilj da te uvrijedim, ali ovakva pitanja su na nivou osnovnoskolaca.
Sto bi se ti ikako ravno sa katolicima tj pravoslavcima? Takva pitanja se obicno svode na "ako oni mogu,mozemo i mi". To sto oni svoje komplekse lijece na taj nacin ne znaci da i muslimani moraju to radit. A na kraju krajeva, ne znam sto uopce trebaju da se nosaju krunice i tespisi, meni je to uvijek izgledalo kao da nosis one zatvorske kugle oko vrata ili kao da nosis oznaku kojem toru pripadas. Vjera je licna, intimna stvar i ispoljava se kroz djela, ne kroz nakit
Još i potpis sultana FatihaidealnaM wrote:
Sarajevski_Marlboro wrote:Još i potpis sultana FatihaidealnaM wrote:
Sarajevski_Marlboro wrote: