Ko belaj trazi, belaj ce i naci...spokojan wrote:Samo se vi sprdajte s ozbiljnim temama. Ako se realizira ova SPD koalicija vidjet ces da ce biti belaja oko toga ...kv99 wrote:spokojan wrote:Citajuci komentare na ovom forumu ... imam dojam da se kod Bosnjaka javlja pretezito razmisljanje koje bi se moglo svesti pod:
Srbima i RSu ne mozemo nista i tu smo sve dalje od realizacije svojih zelja i strateskih ciljeva. Tu cemo vidjeti sta ce se dogadajati, a u medjuvremenu mozemo barem poklopiti Hrvate u Federaciji BiH i barem zabetonirati nasu poziciju u FBiH sto je pola drzave, kad vec nemamo kapaciteta poklopiti cijelu BiH.
Izgleda da si ti toliko navikao da citas cirilicu u stabu u Laktasima pa da tesko pratis sta se pise na latinici jer vecina Bosnjaka ovdje na forumu se sprda sa vama i vasim idejama
A ko je digao ruke od genocidne stvorevine pitaj "lidera pravih rvata " koji je digao ruke ali je uvukao jezik duboko u krkanovo dupe a sve za podrsku koju mu ovaj ne moze dati...ili neka ti objasni kako bi se nametnuo treci po Mostaru, Gornjem Vakufu, Novom Travniku, Jajcu, Busovaci itd cak i da se genocidna stvorevina odvoji...jeste li ikako mislili na to
Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
- nosara
#126 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
- nosara
#127 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
kokta wrote:Mostar je naš , ona obala nas ne interesuje,,,Uskoplje je naše, Gornji vakuf nas ne interesuje, Novi Travnik,Jajce i Busovaču smo obranili od vaše agresije 93 tako da to nije uopće upitno , to smo i unijeli u ovu federaciju te ćemo isto tako i izdvojiti ako nastavite graDŽansku pravit preko naših leđakv99 wrote:neka ti objasni kako bi se nametnuo treci po Mostaru, Gornjem Vakufu, Novom Travniku, Jajcu, Busovaci itd cak i da se genocidna stvorevina odvoji...jeste li ikako mislili na to
odoh poljubit križ,stavit cede od thopsona,nalit vina i gledat tekmu ,a vi formirajte državu na forumu, no pasaran
- ultima_palabra
#128 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Đe se rađaju vaki vizionarimuha_sa wrote:to maestrokokta wrote:Mostar je naš , ona obala nas ne interesuje,,,Uskoplje je naše, Gornji vakuf nas ne interesuje, Novi Travnik,Jajce i Busovaču smo obranili od vaše agresije 93 tako da to nije uopće upitno , to smo i unijeli u ovu federaciju te ćemo isto tako i izdvojiti ako nastavite graDŽansku pravit preko naših leđakv99 wrote:neka ti objasni kako bi se nametnuo treci po Mostaru, Gornjem Vakufu, Novom Travniku, Jajcu, Busovaci itd cak i da se genocidna stvorevina odvoji...jeste li ikako mislili na to![]()
-
kv99
#129 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Aferim momcino , vidim da se polako sa vremenom smanjuju apetiti ali i pored toga treba zagristi ako se planira toliko i pojesti pa da vidim hoces li ti licno da nagovoris predstavnike u opstinskim vijecima u gore navedenim gradovima da glasaju za pripajanje trecem ili ces poslati Thompsona da im on pjevanjem balada po kojima je poznat otkravi srcakokta wrote:Mostar je naš , ona obala nas ne interesuje,,,Uskoplje je naše, Gornji vakuf nas ne interesuje, Novi Travnik,Jajce i Busovaču smo obranili od vaše agresije 93 tako da to nije uopće upitno , to smo i unijeli u ovu federaciju te ćemo isto tako i izdvojiti ako nastavite graDŽansku pravit preko naših leđakv99 wrote:neka ti objasni kako bi se nametnuo treci po Mostaru, Gornjem Vakufu, Novom Travniku, Jajcu, Busovaci itd cak i da se genocidna stvorevina odvoji...jeste li ikako mislili na to
odoh poljubit križ,stavit cede od thopsona,nalit vina i gledat tekmu ,a vi formirajte državu na forumu, no pasaran
Last edited by kv99 on 27/12/2010 20:06, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#130 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Ja sam 1992. naucio jednu dobru lekciju, da se u ovoj zemlji nista ne planira unaprijed i da se ne raduje ali niti tuguje unaprijed. Ako dođe do tog belaja e onda ima da se ceramo...politicki svakako.spokojan wrote:Samo se vi sprdajte s ozbiljnim temama. Ako se realizira ova SPD koalicija vidjet ces da ce biti belaja oko toga ...kv99 wrote:spokojan wrote:Citajuci komentare na ovom forumu ... imam dojam da se kod Bosnjaka javlja pretezito razmisljanje koje bi se moglo svesti pod:
Srbima i RSu ne mozemo nista i tu smo sve dalje od realizacije svojih zelja i strateskih ciljeva. Tu cemo vidjeti sta ce se dogadajati, a u medjuvremenu mozemo barem poklopiti Hrvate u Federaciji BiH i barem zabetonirati nasu poziciju u FBiH sto je pola drzave, kad vec nemamo kapaciteta poklopiti cijelu BiH.
Izgleda da si ti toliko navikao da citas cirilicu u stabu u Laktasima pa da tesko pratis sta se pise na latinici jer vecina Bosnjaka ovdje na forumu se sprda sa vama i vasim idejama
A ko je digao ruke od genocidne stvorevine pitaj "lidera pravih rvata " koji je digao ruke ali je uvukao jezik duboko u krkanovo dupe a sve za podrsku koju mu ovaj ne moze dati...ili neka ti objasni kako bi se nametnuo treci po Mostaru, Gornjem Vakufu, Novom Travniku, Jajcu, Busovaci itd cak i da se genocidna stvorevina odvoji...jeste li ikako mislili na to
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#131 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
prcas aaaakokta wrote:imam od stoljeća sedmog ,a ne od 1993-će ko ti ...
- heckler
#132 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
hehehe trecina mostara mislis? U Gornjem Vakufu vas nema ni cetvrtina. U Novom Travniku, Jajcu i Busovaci vlada SDA ... vec oooodavno. Valjda mislite pojedine mjesne zajednice izdvajati sta li?kokta wrote:Mostar je naš , ona obala nas ne interesuje,,,Uskoplje je naše, Gornji vakuf nas ne interesuje, Novi Travnik,Jajce i Busovaču smo obranili od vaše agresije 93 tako da to nije uopće upitno , to smo i unijeli u ovu federaciju te ćemo isto tako i izdvojiti ako nastavite graDŽansku pravit preko naših leđakv99 wrote:neka ti objasni kako bi se nametnuo treci po Mostaru, Gornjem Vakufu, Novom Travniku, Jajcu, Busovaci itd cak i da se genocidna stvorevina odvoji...jeste li ikako mislili na to
Agresije ?
Kao sto rekoh na drugom postu, toj tvojoj politici treba sjeme zatrti
Nego sta ti radis uopste ovdje, zar se nebi za "bojisnicu" trebao spremati? Ono sta ja znam, podmazati pusku, upucati nisan, malo mozda kakve "tjelovjezbe" da se udje u formu?
- GandalfSivi
#133 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Jajce odbranili???kokta wrote:Mostar je naš , ona obala nas ne interesuje,,,Uskoplje je naše, Gornji vakuf nas ne interesuje, Novi Travnik,Jajce i Busovaču smo obranili od vaše agresije 93 tako da to nije uopće upitno , to smo i unijeli u ovu federaciju te ćemo isto tako i izdvojiti ako nastavite graDŽansku pravit preko naših leđakv99 wrote:neka ti objasni kako bi se nametnuo treci po Mostaru, Gornjem Vakufu, Novom Travniku, Jajcu, Busovaci itd cak i da se genocidna stvorevina odvoji...jeste li ikako mislili na to
- Drvosjeca iz Dejcica
#134 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Jes' imas pravo Srbine, odrbanili smo se od agresije HV-a i Srbije tako da nema dileme sta je nase. Evo lijepo mi svira Ilahija i Kasida, idem sada na ikindiju u džamiju a ti i dalje formiraj stone gradove po forumima ili u R.S-u.kokta wrote:Mostar je naš , ona obala nas ne interesuje,,,Uskoplje je naše, Gornji vakuf nas ne interesuje, Novi Travnik,Jajce i Busovaču smo obranili od vaše agresije 93 tako da to nije uopće upitno , to smo i unijeli u ovu federaciju te ćemo isto tako i izdvojiti ako nastavite graDŽansku pravit preko naših leđakv99 wrote:neka ti objasni kako bi se nametnuo treci po Mostaru, Gornjem Vakufu, Novom Travniku, Jajcu, Busovaci itd cak i da se genocidna stvorevina odvoji...jeste li ikako mislili na to
Bas bi volio malo imati tvoju pamet da se malo odmorim od svega.
- BiH-x
#135 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Tishu mishu, nemoj da vam opet biramo predsjednikkokta wrote:Mostar je naš , ona obala nas ne interesuje,,,Uskoplje je naše, Gornji vakuf nas ne interesuje, Novi Travnik,Jajce i Busovaču smo obranili od vaše agresije 93 tako da to nije uopće upitno , to smo i unijeli u ovu federaciju te ćemo isto tako i izdvojiti ako nastavite graDŽansku pravit preko naših leđa
-
kv99
#136 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
I ja se ibretim, umjesto trcanja i kopanja rovova na -20 on slusa CD i pije vinoheckler wrote:hehehe trecina mostara mislis? U Gornjem Vakufu vas nema ni cetvrtina. U Novom Travniku, Jajcu i Busovaci vlada SDA ... vec oooodavno. Valjda mislite pojedine mjesne zajednice izdvajati sta li?kokta wrote:Mostar je naš , ona obala nas ne interesuje,,,Uskoplje je naše, Gornji vakuf nas ne interesuje, Novi Travnik,Jajce i Busovaču smo obranili od vaše agresije 93 tako da to nije uopće upitno , to smo i unijeli u ovu federaciju te ćemo isto tako i izdvojiti ako nastavite graDŽansku pravit preko naših leđakv99 wrote:neka ti objasni kako bi se nametnuo treci po Mostaru, Gornjem Vakufu, Novom Travniku, Jajcu, Busovaci itd cak i da se genocidna stvorevina odvoji...jeste li ikako mislili na to
Agresije ?
![]()
Mani me se i supljih prijetnji.
Kao sto rekoh na drugom postu, toj tvojoj politici treba sjeme zatrti![]()
Nego sta ti radis uopste ovdje, zar se nebi za "bojisnicu" trebao spremati? Ono sta ja znam, podmazati pusku, upucati nisan, malo mozda kakve "tjelovjezbe" da se udje u formu?
- heckler
#137 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Ma bice da ce HV priletiti u pomoc. Sjooooo kad nas krenu rokati ona preostala 2 Mig-a 21. Jadna li nam majka. A tek kad prva purgerska gardijska uleti desantom u Vitez pa krene proboj. Wow. Sve Chuck Norris do Norrisa.kv99 wrote:I ja se ibretim, umjesto trcanja i kopanja rovova na -20 on slusa CD i pije vinoheckler wrote:hehehe trecina mostara mislis? U Gornjem Vakufu vas nema ni cetvrtina. U Novom Travniku, Jajcu i Busovaci vlada SDA ... vec oooodavno. Valjda mislite pojedine mjesne zajednice izdvajati sta li?kokta wrote:
Mostar je naš , ona obala nas ne interesuje,,,Uskoplje je naše, Gornji vakuf nas ne interesuje, Novi Travnik,Jajce i Busovaču smo obranili od vaše agresije 93 tako da to nije uopće upitno , to smo i unijeli u ovu federaciju te ćemo isto tako i izdvojiti ako nastavite graDŽansku pravit preko naših leđa
Agresije ?
![]()
Mani me se i supljih prijetnji.
Kao sto rekoh na drugom postu, toj tvojoj politici treba sjeme zatrti![]()
Nego sta ti radis uopste ovdje, zar se nebi za "bojisnicu" trebao spremati? Ono sta ja znam, podmazati pusku, upucati nisan, malo mozda kakve "tjelovjezbe" da se udje u formu?Ja mislio on atlelticar a ono on alkoholicar
Misli junacina da ne kopira samo ciljeve bojovnika iz 93 vec i njihove metode kada su vise pili po barikadama i pljackali nego se borili pa vidi na sta su spali da im omladina po forumu stvara ono sto oni nisu mogli .
- GandalfSivi
#138 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Ne objasni ti meni ono za Jajce legendo...kokta wrote:jeste se nakomentirali ? jeste , ajmo sad gledat tekmu , neće ovo nigdje pobjeći ,"ćerat " ćemo se mi još
ps nek ovaj pajdo požuri iz džamije, neće valjda hodža razvući...
- muha_sa
#139 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
jebeš utakmice--neka te-da se imamo cemu smijatkokta wrote:jeste se nakomentirali ? jeste , ajmo sad gledat tekmu , neće ovo nigdje pobjeći ,"ćerat " ćemo se mi još
ps nek ovaj pajdo požuri iz džamije, neće valjda hodža razvući...
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#140 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
i svi se grohotom nasmijasa 
- nosara
#141 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Prije Philliph Morris vengo Chuck Norris...heckler wrote:
Ma bice da ce HV priletiti u pomoc. Sjooooo kad nas krenu rokati ona preostala 2 Mig-a 21. Jadna li nam majka. A tek kad prva purgerska gardijska uleti desantom u Vitez pa krene proboj. Wow. Sve Chuck Norris do Norrisa.
- heckler
#142 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
nosara wrote:Prije Philliph Morris vengo Chuck Norris...heckler wrote:
Ma bice da ce HV priletiti u pomoc. Sjooooo kad nas krenu rokati ona preostala 2 Mig-a 21. Jadna li nam majka. A tek kad prva purgerska gardijska uleti desantom u Vitez pa krene proboj. Wow. Sve Chuck Norris do Norrisa.![]()
Pa dobro, ono orris se ipak pika, a orris i bez N je jaci od Bruce Leeja
-
zemo_online
#143 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
hrvati imaju efektivnu vlast na 12% teritorija bih i toliko bi i mogli dobiti u slucaju stvaranja treceg.
te price o srednjoj bosni zaboravite. to kad bi i bilo u trecem opet bi nehrvatske stranke vladale tramo.
te price o srednjoj bosni zaboravite. to kad bi i bilo u trecem opet bi nehrvatske stranke vladale tramo.
- madner
#144 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Ma zna to i Covic, ali konta oni i ne glasaju za mene pa ko ih hebe.test01 wrote:hrvati imaju efektivnu vlast na 12% teritorija bih i toliko bi i mogli dobiti u slucaju stvaranja treceg.
On ce trazit 24%, da se moze cijenkat ali je princip daj sta das
-
kv99
#145 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Kad odgledate utakmicu i odmahmurate razmislite ili pitajte u centrali da vam objasne kako bi i da se genocidna stvorevina odvoji to pomoglo da se u Gornjem Vakufu , Busovaci, Novom Travniku, Jajcu itd uspostavi treci ? Jos niko nije odgovorio na to pitanje, jedino se tvrdi da ce ti a podrazumjeva se i ostali krajevi i gradovi koje sanjate kao dio Banovine biti dio treceg ali niko da kaze kako ? Cekam odgovor .
Ako je tesko da o tome razmisljate mogu da dadnem nekoliko alternativa :
1) krkan proglasi nezavisnu genocidnu stvorevinu -Bosnjaci u sreci proglase sami gore navedene i ostale gradove koa dio treceg
2) krkan.....- opstinska vijeca u tim gradovima gdje je SDA u vecini zbog romanticnih pjesama tompsona izglasa da pristupaju trecem
3) krkan...- a u isto vrijeme natalitet separatista se toliko poveca da legalno dobiju vecinu u opstinama i opstinskim vijecima i tako izglasaju pripajanje trecem
4) @kokta i @ spokokojan snagom svoje retoricke i analiticke sposobnosti nagovore vecinsko Bosnjacko stanovnistvo i clanove opstinskih vijeca da sami pristupe trecem
Koja je od gore navedenih opcija a ako nije jedna od ovih gore slobodno nam recite kako se to planira sprovesti .
Ako je tesko da o tome razmisljate mogu da dadnem nekoliko alternativa :
1) krkan proglasi nezavisnu genocidnu stvorevinu -Bosnjaci u sreci proglase sami gore navedene i ostale gradove koa dio treceg
2) krkan.....- opstinska vijeca u tim gradovima gdje je SDA u vecini zbog romanticnih pjesama tompsona izglasa da pristupaju trecem
3) krkan...- a u isto vrijeme natalitet separatista se toliko poveca da legalno dobiju vecinu u opstinama i opstinskim vijecima i tako izglasaju pripajanje trecem
4) @kokta i @ spokokojan snagom svoje retoricke i analiticke sposobnosti nagovore vecinsko Bosnjacko stanovnistvo i clanove opstinskih vijeca da sami pristupe trecem
Koja je od gore navedenih opcija a ako nije jedna od ovih gore slobodno nam recite kako se to planira sprovesti .
-
udrch
#146 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Pa jebiga došlo vrijeme da i mi Bošnjaci uz podršku jednog dijela Srba i Hrvata kojima je bolje s nama nego sa svojima da udaramo glavom u klin..spokojan wrote:Citajuci komentare na ovom forumu ... imam dojam da se kod Bosnjaka javlja pretezito razmisljanje koje bi se moglo svesti pod:
Još da je meni doći do Tihog i Lagumdžije, ja bih uveo i ekonomske blokade za sve firme koje dolaze iz bastiona HDZ-a i SNSD-a, pa im prekinuo finansiranje na račun bošnjačkog nepatriotizma..
Pola Hercegovine živi i radi po firmama koje dilaju po federaciji sve od čokolade, kahve i alkohola do lahkih i teških droga po danu, a naveče nam na Herceg-Bosna forumu jebu sve po spisku..
Po danu Boga mole da nam se broj poveća kako bi im plata bila veća, a po noću broje koliko se djece rodilo u Sarajevu, Tuzli i Zenici..
Vlast u Federaciji će se formirati bez međeda Čovića, u kantonima je već formirana, a na kraju će se podijeliti i fotelje na državnom nivou..
Secesije u ovoj zemlji nikad neće biti..razlog: 50% stanovnika ove zemlje su Bošnjaci i oni koji ovu zemlju doživljavaju svojom..
Kako god bude onim koji je ruše, tako će biti i nama..
Šta smo mi bolji od njih da nam bude bolje ili gore..
Ko ga jebe više..
-
zemo_online
#147 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
nije mi jasno da se moglo nesto napraviti 2000. kada nije islo u rat? ko bi prihvatio herceg bosnu u srednjoj bosni od patriotskih snaga?
- Drvosjeca iz Dejcica
#148 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
udrch wrote:Pa jebiga došlo vrijeme da i mi Bošnjaci uz podršku jednog dijela Srba i Hrvata kojima je bolje s nama nego sa svojima da udaramo glavom u klin..spokojan wrote:Citajuci komentare na ovom forumu ... imam dojam da se kod Bosnjaka javlja pretezito razmisljanje koje bi se moglo svesti pod:
Još da je meni doći do Tihog i Lagumdžije, ja bih uveo i ekonomske blokade za sve firme koje dolaze iz bastiona HDZ-a i SNSD-a, pa im prekinuo finansiranje na račun bošnjačkog nepatriotizma..
Pola Hercegovine živi i radi po firmama koje dilaju po federaciji sve od čokolade, kahve i alkohola do lahkih i teških droga po danu, a naveče nam na Herceg-Bosna forumu jebu sve po spisku..
Po danu Boga mole da nam se broj poveća kako bi im plata bila veća, a po noću broje koliko se djece rodilo u Sarajevu, Tuzli i Zenici..
Vlast u Federaciji će se formirati bez međeda Čovića, u kantonima je već formirana, a na kraju će se podijeliti i fotelje na državnom nivou..
Secesije u ovoj zemlji nikad neće biti..razlog: 50% stanovnika ove zemlje su Bošnjaci i oni koji ovu zemlju doživljavaju svojom..
Kako god bude onim koji je ruše, tako će biti i nama..
Šta smo mi bolji od njih da nam bude bolje ili gore..
Ko ga jebe više..
Tacno u sridu majstore. I da pitam gdje ono Hrvatska izvozi najvise svoje robe? U BiH, pobilze u F.BiH, jos blize u dio sa Bosnjackom vecinom. Pa ako zatreba moze se i ta pipa zavrnuti kao sredstvo politickog i legitimnog pritiska.
-
udrch
#149 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
Pa prvi se pobunili vlasnici Fisa, Economika, KimTec-a i ostalih koji žive od Bošnjaka..test01 wrote:nije mi jasno da se moglo nesto napraviti 2000. kada nije islo u rat? ko bi prihvatio herceg bosnu u srednjoj bosni od patriotskih snaga?
Vitez će jebati Čoviću mater ako mu padne nivo prihoda..
-
zemo_online
#150 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije
zar bosnje najvise kupuju hrvatsku robu? nisam znao.