Tuga golema
-
strongwoman
#127 Re: Tuga golema
Ovim putem se zelim zahvaliti urednicima sa-x portala na doniranom medijskom prostoru
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/101220071
Kao i Vesni Andre Zaimovic
http://radiosarajevo.ba/novost/39582/hu ... -bijeljine
p.s. sretoh wewu i dala mi je 100 dolara od Hajrudina Hajrica (124,80 KM)
Tako da se kod mene nalazi sa trippy-evih 100 KM ukupno 224,80 KM
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/101220071
Kao i Vesni Andre Zaimovic
http://radiosarajevo.ba/novost/39582/hu ... -bijeljine
p.s. sretoh wewu i dala mi je 100 dolara od Hajrudina Hajrica (124,80 KM)
Tako da se kod mene nalazi sa trippy-evih 100 KM ukupno 224,80 KM
- melbaa
#128 Re: Tuga golema
strongwoman wrote:Imamo lijepu vijest (jos samo da skupimo novac), jedna FB prijateljica mi je rekla da je njen muz spreman sa svojim kolegama napraviti sav potrebni namjestaj za Jasmina, samo trebamo skupiti novac i kupiti repromaterijal... ruke su free
-
recto-verso
#129 Re: Tuga golema
Danas smo melbaa i ja posjetili Jasmina i njegovu baku, sve smo vidjeli i jos sam pod utiscima. Jasmin je predivan momak, pametnica i hrabar. Njegova baka je potpuno slijepa. Docekali su nas Jasmin i Boriša. Boriša je oličenje dobrog čovjeka i oduševio nas je kako se bori za Jasmina i pomaže mu na svakom koraku.
Situacija u kući je teška, uslovi su nikakvi i soba u kojoj će Jasmin boraviti nakon opercije se mora skroz renovirati i opremiti, promijeniti prozore, postaviti laminat, ubaciti krevet, sto, tepih i još neke stvari koje smo primjetili da nedostaju ili su u neupotrebljivom stanju. Sve će te vidjeti na fotografijama.
Jasmin, baka i Boriša vas sve pozdravljaju i toplo se zahvaljuju.

Situacija u kući je teška, uslovi su nikakvi i soba u kojoj će Jasmin boraviti nakon opercije se mora skroz renovirati i opremiti, promijeniti prozore, postaviti laminat, ubaciti krevet, sto, tepih i još neke stvari koje smo primjetili da nedostaju ili su u neupotrebljivom stanju. Sve će te vidjeti na fotografijama.
Jasmin, baka i Boriša vas sve pozdravljaju i toplo se zahvaljuju.

Last edited by recto-verso on 20/12/2010 21:49, edited 1 time in total.
- melbaa
#130 Re: Tuga golema
Evo i sa Kameleona jevise da je ok za objavu, ali voljeli bi i oni da neko dodje i da kaze koju rijec u eter o akciji. Vrlo rado ce da objave. Ima li ko da pusti svoj avaz u eter? 
-
strongwoman
#131 Re: Tuga golema
Pa evo posto cu ja dati svoj glas i na radio BIR-u, mogu samo copy-paste i na kameleonu... Ides i ti sa mnom!!!melbaa wrote:Evo i sa Kameleona jevise da je ok za objavu, ali voljeli bi i oni da neko dodje i da kaze koju rijec u eter o akciji. Vrlo rado ce da objave. Ima li ko da pusti svoj avaz u eter?
- HAVANA
#132 Re: Tuga golema
strongwoman wrote:Pa evo posto cu ja dati svoj glas i na radio BIR-u, mogu samo copy-paste i na kameleonu... Ides i ti sa mnom!!!melbaa wrote:Evo i sa Kameleona jevise da je ok za objavu, ali voljeli bi i oni da neko dodje i da kaze koju rijec u eter o akciji. Vrlo rado ce da objave. Ima li ko da pusti svoj avaz u eter?
Vazda si fino pricala.
-
strongwoman
#133 Re: Tuga golema
Lako je fino pricati kada si inspirisan dobrim ljudima, nisi me cuo kada se naljutimHAVANA wrote:
Vazda si fino pricala.
- HAVANA
#134 Re: Tuga golema
strongwoman wrote:Lako je fino pricati kada si inspirisan dobrim ljudima, nisi me cuo kada se naljutimHAVANA wrote:
Vazda si fino pricala.
Ne stoji ti to
- HAVANA
#135 Re: Tuga golema
E ,hoćemo li sta raditi?
Melba,sta treba?
Melba,sta treba?
- kurty
#136 Re: Tuga golema
eh pare su otisle...
zao mi je sto melbi nisam mogao praviti drustvo....
Necu moci na standove i to mi je zao, ali bar ce se nesto zaraditi, pa ce biti i vise para na racunu za Jasmina...
Eh da vidim sta bi ja mogao pripomoci oko ovoga sto sada treba... ????
p.s. pokusat cu da vidim za namjestaj... mislim da bih mozda mogao izganjati koju dekicu... I ako nije frka, posto vidim da se spominju prozori, da mi napisete dimenzije prozora... Da vidim koliko bi mi uzeli ovi za to...
da i jos nesto... za namjestaj... koje drvo treba ovim sto su zeljeli da naprave namjestaj koji treba... znaci drvo, vrsta i kolicina
Necu moci na standove i to mi je zao, ali bar ce se nesto zaraditi, pa ce biti i vise para na racunu za Jasmina...
p.s. pokusat cu da vidim za namjestaj... mislim da bih mozda mogao izganjati koju dekicu... I ako nije frka, posto vidim da se spominju prozori, da mi napisete dimenzije prozora... Da vidim koliko bi mi uzeli ovi za to...
da i jos nesto... za namjestaj... koje drvo treba ovim sto su zeljeli da naprave namjestaj koji treba... znaci drvo, vrsta i kolicina
- melbaa
#137 Re: Tuga golema
mislis vazilaHAVANA wrote:strongwoman wrote:Pa evo posto cu ja dati svoj glas i na radio BIR-u, mogu samo copy-paste i na kameleonu... Ides i ti sa mnom!!!melbaa wrote:Evo i sa Kameleona jevise da je ok za objavu, ali voljeli bi i oni da neko dodje i da kaze koju rijec u eter o akciji. Vrlo rado ce da objave. Ima li ko da pusti svoj avaz u eter?
Vazda si fino pricala.
- lerdi
#138 Re: Tuga golema
Lejla haj ako bude kakva obaveza za mene javi mi. Malo sam ovih dana u frci, pa ne mogu obećati ništa za štand, ali ako treba negdje nešto odletiti, odraditi tu sam.
- melbaa
#139 Re: Tuga golema
hocemo radit cemo i to svastaHAVANA wrote:E ,hoćemo li sta raditi?
Melba,sta treba?
ali hajmo svi na kafu ... ima putno toga za reci i izdogovarat se
- melbaa
#140 Re: Tuga golema
kurty, nista ne radi sada, nego dodji na slijedeci sastanak da se izdogovaramokurty wrote:eh pare su otisle...
- Soul_Sista
#141 Re: Tuga golema
..e vidite, ja otvorila tamo temu a nisam ni vidjela da vec postoji
sklanjam je!
nemame ovde dugo pa sam samo uletila

nemame ovde dugo pa sam samo uletila
- melbaa
#142 Re: Tuga golema
sram te biloSoul_Sista wrote:,
nemame ovde dugo pa sam samo uletila![]()
![]()
-
strongwoman
#143 Re: Tuga golema
lerdi wrote:Lejla haj ako bude kakva obaveza za mene javi mi. Malo sam ovih dana u frci, pa ne mogu obećati ništa za štand, ali ako treba negdje nešto odletiti, odraditi tu sam.
- Soul_Sista
#144 Re: Tuga golema
Necu da zachatavam ali sam se bas momacki zaletilamelbaa wrote:sram te biloSoul_Sista wrote:,
![]()
de vi nastavite a ja cu da citam. svaka vam cast svima koji ste odlucili da nekako pomognete.
tu sam i ja
- melbaa
#145 Re: Tuga golema
Soul_Sista wrote:Necu da zachatavam ali sam se bas momacki zaletilamelbaa wrote:sram te biloSoul_Sista wrote:,
![]()
![]()
de vi nastavite a ja cu da citam. svaka vam cast svima koji ste odlucili da nekako pomognete.![]()
![]()
tu sam i ja
- kurty
#146 Re: Tuga golema
melbaa wrote: kurty, nista ne radi sada, nego dodji na slijedeci sastanak da se izdogovaramo
Sljedeci sastanak je...???
Od 24. do 30. sam deda mraz po Sarajevu, pa da vidim hocul se moci uklopiti
- lerdi
#147 Re: Tuga golema
kurty wrote:melbaa wrote: kurty, nista ne radi sada, nego dodji na slijedeci sastanak da se izdogovaramo
Od 24. do 30. sam deda mraz po Sarajevu, pa da vidim hocul se moci uklopiti
Jel ti ovo slika za promotivni plakat na avataru?
- kurty
#148 Re: Tuga golema
Normalno... Ako imas djecice kakve da im trebas kupiti paketice... Na PP lokacija gdje ce biti besplatni...lerdi wrote:kurty wrote:melbaa wrote: kurty, nista ne radi sada, nego dodji na slijedeci sastanak da se izdogovaramo
Od 24. do 30. sam deda mraz po Sarajevu, pa da vidim hocul se moci uklopiti![]()
Jel ti ovo slika za promotivni plakat na avataru?
- bosan
#149 Re: Tuga golema
Danas sam poslao pare a Jasmin ce ih sutra ili prekosutra dobiti na ruke.
-
strongwoman
#150 Re: Tuga golema
Hvala vam oboma i u moje imeMonica B. wrote:bosan wrote:Danas sam poslao pare a Jasmin ce ih sutra ili prekosutra dobiti na ruke.![]()
![]()
Ti i ja to telepatski koordiniramo.