nije felipe ozrenac,on je Ćaršija,sa vučjaka direK iz baze ....Alfons Kauders wrote:Uvijek druze...felipe kajetano wrote:...izgleda druze dobra roba....
![]()
Samo... Ono sto ja na polovci Jacka i frtalju horsa zaboravim, ti nikad cist neces znati...
Nikad nisam furo onu botaniku ko Gracanlije i vi Ozrenci...
Sjeverna Koreja
-
sumirprimus
#126 Re: Sjeverna Koreja
- mrtva kokoš
#127 Re: Sjeverna Koreja
kajetano hoces li se ti pridruziti prekodrinskoj braci u oslobadjanju viska energije...
evo 10-tak godina nisu upraznjavali taj sport, mislim da se s`nestrpljenjem ocekuje WW3
kako je stanje u manjem entitetu, jel pocela mobilizacija ili je sve jos na dobrovoljnoj bazi??
evo 10-tak godina nisu upraznjavali taj sport, mislim da se s`nestrpljenjem ocekuje WW3
kako je stanje u manjem entitetu, jel pocela mobilizacija ili je sve jos na dobrovoljnoj bazi??
- Alfons Kauders
#128 Re: Sjeverna Koreja
Znam da nije, al' moram malo podjebavat'....sumirprimus wrote:nije felipe ozrenac,on je Ćaršija,sa vučjaka direK iz baze ....Alfons Kauders wrote:Uvijek druze...felipe kajetano wrote:...izgleda druze dobra roba....
![]()
Samo... Ono sto ja na polovci Jacka i frtalju horsa zaboravim, ti nikad cist neces znati...
Nikad nisam furo onu botaniku ko Gracanlije i vi Ozrenci...
- felipe kajetano
#129 Re: Sjeverna Koreja
Alfons Kauders wrote: Znam da nije, al' moram malo podjebavat'....Ali nije bas ni carsija...
A Filipe?
Boze sacuvaj...kakva ba "palestina" pu-pu...pa ja sam bolan Srbin sjevernokorejske provinijencije
-
fixer
#130 Re: Sjeverna Koreja
Smijesno.
- Alfons Kauders
#131 Re: Sjeverna Koreja
Nemoj se sta ljutiti, ali fakat se ponekad primas ko saucesce.felipe kajetano wrote:Alfons Kauders wrote: Znam da nije, al' moram malo podjebavat'....Ali nije bas ni carsija...
A Filipe?
![]()
![]()
Boze sacuvaj...kakva ba "palestina" pu-pu...pa ja sam bolan Srbin sjevernokorejske provinijecije
Ev onda nesh i za te, mada si garant vec gledao...
Meni opet gotivnij EKV, al' sta se moze kad su oni kod vas prodane dushe...
-
sumirprimus
#132 Re: Sjeverna Koreja
znaci opet kontra avijojija...felipe kajetano wrote:Alfons Kauders wrote: Znam da nije, al' moram malo podjebavat'....Ali nije bas ni carsija...
A Filipe?
![]()
![]()
Boze sacuvaj...kakva ba "palestina" pu-pu...pa ja sam bolan Srbin sjevernokorejske provinijencije
ne vole ljudi hornete i bog...traume iz djetinjstva
- tranquil
#133 Re: Sjeverna Koreja
Čudna je to kultura, neshvatljiva Europljanima... Ne bi me čudilo kada bi cijela njihova podjela bila iscenirana, samo zato da izvuku što je moguće više od dva suprotstavljena bloka... Mi kontamo tamo neko zaoštravanje a oni se samo dogovorili da nam piče po živcima... Igraju Starcraft, gledaju CNN i cijepaju se od smijeha na "breaking news".
-
sumirprimus
#134 Re: Sjeverna Koreja
a cijepaju sae od smijeha,a usput hiljade umiru od gladi,ja zahebane igreetranquil wrote:Čudna je to kultura, neshvatljiva Europljanima... Ne bi me čudilo kada bi cijela njihova podjela bila iscenirana, samo zato da izvuku što je moguće više od dva suprotstavljena bloka... Mi kontamo tamo neko zaoštravanje a oni se samo dogovorili da nam piče po živcima... Igraju Starcraft, gledaju CNN i cijepaju se od smijeha na "breaking news".
- felipe kajetano
#135 Re: Sjeverna Koreja
Alfons Kauders wrote:Nemoj se sta ljutiti, ali fakat se ponekad primas ko saucesce.felipe kajetano wrote:Alfons Kauders wrote: Znam da nije, al' moram malo podjebavat'....Ali nije bas ni carsija...
A Filipe?
![]()
![]()
Boze sacuvaj...kakva ba "palestina" pu-pu...pa ja sam bolan Srbin sjevernokorejske provinijecijeKad zavrsim s poslom merak mi s tobom malo protabirit.
kakav ba EKV
- tranquil
#136 Re: Sjeverna Koreja
Usput, kako znamo da hiljade ljudi umiru od gladi? Ah, da, bilo na CNN-u. Kako je ono bilo za vrijeme svjetskog prvenstva, prvo je javljeno da su sjevernokorejski fudbaleri prebjegli, poslije se ispostavilo da nisu, al' jebo demant, znamo svi da tamo ljudi jedu travu i bježe kako stignu pa smo povjerovali u svaku vijest koja se uklapa u sliku koju smo već imali o njima a koju su nam kreirali "pouzdani" mediji.sumirprimus wrote:a cijepaju sae od smijeha,a usput hiljade umiru od gladi,ja zahebane igreetranquil wrote:Čudna je to kultura, neshvatljiva Europljanima... Ne bi me čudilo kada bi cijela njihova podjela bila iscenirana, samo zato da izvuku što je moguće više od dva suprotstavljena bloka... Mi kontamo tamo neko zaoštravanje a oni se samo dogovorili da nam piče po živcima... Igraju Starcraft, gledaju CNN i cijepaju se od smijeha na "breaking news".
-
sumirprimus
#137 Re: Sjeverna Koreja
pa ima i drugih nacina,recmo,korejci su jedan narod,brtualno presjecen na dvoje,znaci genetika ofo ono egal,pljunuti lice jeni na druge,dok ih ne stavis jednog pored drugog,izuzev vodje od je i sinČuga mu onako bas mašala debeljuškasti,ali cak su mu i generali,jaNa majko neuhranjeni,e sad ako moramo uc u detaljisanje kako izgleda neuhranjeno ljudsko bice,...ako pak jos sumljas,sve st mogu reci da nikom ne bih pozelio njihovu trpezu,kao i zdreavstveno osiguranje,bolnice itd itd...tranquil wrote:Usput, kako znamo da hiljade ljudi umiru od gladi? Ah, da, bilo na CNN-u. Kako je ono bilo za vrijeme svjetskog prvenstva, prvo je javljeno da su sjevernokorejski fudbaleri prebjegli, poslije se ispostavilo da nisu, al' jebo demant, znamo svi da tamo ljudi jedu travu i bježe kako stignu pa smo povjerovali u svaku vijest koja se uklapa u sliku koju smo već imali o njima a koju su nam kreirali "pouzdani" mediji.sumirprimus wrote:a cijepaju sae od smijeha,a usput hiljade umiru od gladi,ja zahebane igreetranquil wrote:Čudna je to kultura, neshvatljiva Europljanima... Ne bi me čudilo kada bi cijela njihova podjela bila iscenirana, samo zato da izvuku što je moguće više od dva suprotstavljena bloka... Mi kontamo tamo neko zaoštravanje a oni se samo dogovorili da nam piče po živcima... Igraju Starcraft, gledaju CNN i cijepaju se od smijeha na "breaking news".
- felipe kajetano
#138 Re: Sjeverna Koreja
Nece noga juznokorejska nikad preci paralelu
, bice jos par dana rokanja..juznjaci avijaciom..crveni ce ih poderat topovima i to je to....malo se puls opipao, Kimov novoimenovani nasljednik malo okusio baruta i pichi dalje 
-
sumirprimus
#139 Re: Sjeverna Koreja
da da poderace hiN toppovima,felipe kajetano wrote:Nece noga juznokorejska nikad preci paralelu, bice jos par dana rokanja..juznjaci avijaciom..crveni ce ih poderat topovima i to je to....malo se puls opipao, Kimovom novoimenovani nasljdnik malo okusio baruta i pichi dalje
- felipe kajetano
#140 Re: Sjeverna Koreja
sta bi mi bRez Dodesumirprimus wrote:da da poderace hiN toppovima,felipe kajetano wrote:Nece noga juznokorejska nikad preci paralelu, bice jos par dana rokanja..juznjaci avijaciom..crveni ce ih poderat topovima i to je to....malo se puls opipao, Kimovom novoimenovani nasljdnik malo okusio baruta i pichi dalje
![]()
pipa sjever puls juga,ko majstor dodo,da vidi dokleN smije,zna sta bi bilo kad bi prekardašili
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#141 Re: Sjeverna Koreja
Ma znao je Drug Stari kome se treba priklonit...nije djaba ruske MiGove 15 prodao Hamerima na propitavanja 
-
sumirprimus
#142 Re: Sjeverna Koreja
"The South Korean enemy, despite our repeated warnings, committed reckless military provocations of firing artillery shells into our maritime territory near Yeonpyeong island beginning 1300 (0400 GMT)," the state-run KCNA news agency quoted it as saying.felipe kajetano wrote:sta bi mi bRez Dodesumirprimus wrote:da da poderace hiN toppovima,felipe kajetano wrote:Nece noga juznokorejska nikad preci paralelu, bice jos par dana rokanja..juznjaci avijaciom..crveni ce ih poderat topovima i to je to....malo se puls opipao, Kimovom novoimenovani nasljdnik malo okusio baruta i pichi dalje
![]()
pipa sjever puls juga,ko majstor dodo,da vidi dokleN smije,zna sta bi bilo kad bi prekardašili
a saaaad ja vidim ,sto ti za njihhhh,pa ista Čapri tita mi...
- tranquil
#143 Re: Sjeverna Koreja
A ti si pretpostavljam stavljao korejance jedne do drugih pa ih poredio, ili si i to gledao na CNN-u, ili čak nisi to nigdje vidio nego si iskontruisao na osnovu priča koje se proturaju u zapadnoj hemisferi, a koje nismo u mogućnosti da provjerimo?sumirprimus wrote:pa ima i drugih nacina,recmo,korejci su jedan narod,brtualno presjecen na dvoje,znaci genetika ofo ono egal,pljunuti lice jeni na druge,dok ih ne stavis jednog pored drugog,izuzev vodje od je i sinČuga mu onako bas mašala debeljuškasti,ali cak su mu i generali,jaNa majko neuhranjeni,e sad ako moramo uc u detaljisanje kako izgleda neuhranjeno ljudsko bice,...ako pak jos sumljas,sve st mogu reci da nikom ne bih pozelio njihovu trpezu,kao i zdreavstveno osiguranje,bolnice itd itd...tranquil wrote:Usput, kako znamo da hiljade ljudi umiru od gladi? Ah, da, bilo na CNN-u. Kako je ono bilo za vrijeme svjetskog prvenstva, prvo je javljeno da su sjevernokorejski fudbaleri prebjegli, poslije se ispostavilo da nisu, al' jebo demant, znamo svi da tamo ljudi jedu travu i bježe kako stignu pa smo povjerovali u svaku vijest koja se uklapa u sliku koju smo već imali o njima a koju su nam kreirali "pouzdani" mediji.sumirprimus wrote:a cijepaju sae od smijeha,a usput hiljade umiru od gladi,ja zahebane igree
Ne kažem da u tome možda nema istine, ali više nikome ne vjerujem tek tako.
- Alfons Kauders
#144 Re: Sjeverna Koreja
Ha sta ces drugo reci kad je Mladenovic na horsu i raku imao x puta vise muda, kulture i obraza od tebe i tebi slicnih...felipe kajetano wrote:![]()
kakav ba EKV...ako moRe nestA od "Zvukova PjongJanGa"
?
Neka pociva u miru... I on, i Vd, i Bojan, i Dusan... A za Magi vecnaja pamjat jer je jedina od njih vjerovala u Boga...
Oni su o vama rekli sve sto su imali prije 16 godina. Da si kad pio u EKV-u u TZ i upoznao gazdu, sve bi ti se samo kazalo...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
sumirprimus
#146 Re: Sjeverna Koreja
ne, to sam gledao Na al jazeeri i na natln geo-u...tranquil wrote:
A ti si pretpostavljam stavljao korejance jedne do drugih pa ih poredio, ili si i to gledao na CNN-u, ili čak nisi to nigdje vidio nego si iskontruisao na osnovu priča koje se proturaju u zapadnoj hemisferi, a koje nismo u mogućnosti da provjerimo?
Ne kažem da u tome možda nema istine, ali više nikome ne vjerujem tek tako.
- felipe kajetano
#147 Re: Sjeverna Koreja
Sto bi rekao jedan priznati intelektualac ne zelim da citam taj pogani jeziksumirprimus wrote:
"The South Korean enemy, despite our repeated warnings, committed reckless military provocations of firing artillery shells into our maritime territory near Yeonpyeong island beginning 1300 (0400 GMT)," the state-run KCNA news agency quoted it as saying.
a saaaad ja vidim ,sto ti za njihhhh,pa ista Čapri tita mi...,prvi su krenuli,a usput su onda opalili sami sebe...
Al' stari kad "zivcho" krene djelovat po Seulu
-
bullmastiff
#148 Re: Sjeverna Koreja
prorocia bugarska..je rekla da ce u novembru poceti 3 svjetski rat ..poceti ce kao obican sukob.. a zavrsiti ce kao nuklearni rat...ovo prorocanstvo od 2010 do 2014 je jezivo proogoglajte
- felipe kajetano
#149 Re: Sjeverna Koreja
Alfons Kauders wrote: Da si kad pio u EKV-u u TZ i upoznao gazdu, sve bi ti se samo kazalo...
eto..moracu maxus doci na hodocasce
-
sumirprimus
#150 Re: Sjeverna Koreja
ma stoj najgore slaba nafaka,ne valja bajlag nA RINGISPILUja pripremio mezu,a juznjaaci najstrozije sto su mogli rekose sjevernjacimafelipe kajetano wrote:Sto bi rekao jedan priznati intelektualac ne zelim da citam taj pogani jeziksumirprimus wrote:
"The South Korean enemy, despite our repeated warnings, committed reckless military provocations of firing artillery shells into our maritime territory near Yeonpyeong island beginning 1300 (0400 GMT)," the state-run KCNA news agency quoted it as saying.
a saaaad ja vidim ,sto ti za njihhhh,pa ista Čapri tita mi...,prvi su krenuli,a usput su onda opalili sami sebe...
....
Al' stari kad "zivcho" krene djelovat po Seulu![]()
....joj bice ringishpila
"JOS JEDNOM..."