Drugi vlasnici pasa

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

zengi

#126 Re: Drugi vlasnici pasa

Post by zengi »

AkashaSa wrote:Muto je divan!!!
Muto je legenda jedan i da nije one meje agresivne volusine koja ila hoce da ubije Mutu, ja bih ga usvojio.

Ako imas nekog finog da ga usvoji to bi bilo pravo dobro jer ce na kraju Muti doci glave.
Ja zivim u jednom od naj-necivilizovanijih djelova grada gdje se redovno truju cuke i dobri gradjani ih nepravedno optuzuju da su agresivni i zovu im šintore. Mutu ce neko roknuti preventivno, čisto zbog face.
A napatio se Muto dosta u svom zivotu. :cry: :cry:
AkashaSa

#127 Re: Drugi vlasnici pasa

Post by AkashaSa »

Da je MutA ja bih ga uzela, al moj četverokilni koljač bi ga pojeo :(
zengi

#128 Re: Drugi vlasnici pasa

Post by zengi »

AkashaSa wrote:Da je MutA ja bih ga uzela, al moj četverokilni koljač bi ga pojeo :(
Imas pp
Pasiflora

#129 Re: Drugi vlasnici pasa

Post by Pasiflora »

Hej ljudi, nemojte se zezati - pazite kome dajete pse. Tip je jesenas uzeo stenca iz naseg kvartovskog legla. Bio je najveci i najljepsi stenac u leglu - ma prekrasan psic. Vratio ga je prije 15-tak dana pod izgovorom da mu "jede kokosi" :? i da ne moze vise ostati kod njih. A maleni je sada bitno manji od svoje brace i jaaako isprepadan. Od kako se vartio socijalizacija ide polako i pocinje se privikavati, ali cim se neko naglo okrene prema njemu podvije rep i pobjegne glavom bez obzira.
Hocu reci - svi smo sretni kad nekog psa udomimo, ali rijetko kad mozemo biti sigurni da ti psi idu u dobre ruke.
Friesian

#130 Re: Drugi vlasnici pasa

Post by Friesian »

imam i ja iskustva s tim..
kad mi se starija kuja uparila s lutalicom ostenila je dva muzijaka i zenkicu.. zenkica je bila u Butmiru gdje su je veoma brzo pustili i neko je ubio.. jedan muzijak je bio na onom brdu iznad Aneksa i isto tako, neko ga je ubio..a za treceg ne znam nista..
niko ne vodi racuna cim ne izdvoji barem 10KM za to..
Post Reply