FK Crvena Zvezda

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
JThomas

#126 Re: FK Crvena Zvezda

Post by JThomas »

priča o fk crvena zvezda se jednostavno ne može odvojiti od politike, koliko god dobre volje imao. i jebiga, njeni navijači su sami sebi krivi za to...
Obuca9

#127 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Obuca9 »

Zipa Robija, p'jan ko guzica, ne zna je li u Bariju ili je u Bjelovaru :lol: :lol: :lol:
ganjeta

#128 Re: FK Crvena Zvezda

Post by ganjeta »

Jad,tuga i zvezda!
King_Jeremy

#129 Re: FK Crvena Zvezda

Post by King_Jeremy »

JThomas wrote:priča o fk crvena zvezda se jednostavno ne može odvojiti od politike
naravno da moze

ontopic, necu da prognoziram nista konkretno dok ne pocne prvenstvo, inace mislim da treba vremena da bi se doslo do te brze pas-igre koju Prosinecki zeli, takodje i da neki igraci jednostavno nisu dovoljno dobri, moracemo da pojacamo redove. Ako zelimo da vratimo staru slavu, onda uprava mora sazreti i gledati unapred, i ostaviti trenera na duze vreme, rezultati ne dolaze preko noci.
felipe kajetano

#130 Re: FK Crvena Zvezda

Post by felipe kajetano »

King_Jeremy wrote:
JThomas wrote:priča o fk crvena zvezda se jednostavno ne može odvojiti od politike
naravno da moze

ontopic, necu da prognoziram nista konkretno dok ne pocne prvenstvo, inace mislim da treba vremena da bi se doslo do te brze pas-igre koju Prosinecki zeli, takodje i da neki igraci jednostavno nisu dovoljno dobri, moracemo da pojacamo redove. Ako zelimo da vratimo staru slavu, onda uprava mora sazreti i gledati unapred, i ostaviti trenera na duze vreme, rezultati ne dolaze preko noci.
Bogami, juce zamal' Borac ne odra guzove :D
Drago mi je vidjeti da je forma na nivou :skoljka: :D
barbar

#131 Re: FK Crvena Zvezda

Post by barbar »

felipe kajetano wrote:
King_Jeremy wrote:
naravno da moze

Bogami, juce zamal' Borac ne odra guzove :D
Drago mi je vidjeti da je forma na nivou :skoljka: :D
Bolje se i sa Borcem hebavati nego sa dgs-om Dubaija :lol:
bolton93

#132 Re: FK Crvena Zvezda

Post by bolton93 »

Prosinečki debitovao pobjedom. Solidna atmosfera. :)

Creasy

#133 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

Ma slaba je Zvezda jos, nije to onakva igra kakva se ocekuje, ali je napredak evidentan. Medjutim, drug iz BG mi prica da Lukic pljacka Zvezdu. Navodno je tokom priprema u Budvi za boravak u hotelu "Splendid" u Becicima Zvezda platila samo 24000€, jer je dobila popust, dok je Lukic to prikazao kao 40000€. Gazda "Splendida" je to rekao nekom svom prijatelju iz BG koji drzi neki objekat u Becicima...
Takodje, prica se da je Gazprom dao dobru lovu za pojacanja, oni doveli samo Evandra i Borhu ciji su dolazak medijski propratili kao da su u najmanju ruku Cavi i Iniesta, a ovamo njih 2 ne vrijede zajedno milion eura. :-) :x
Kad sam ga pitao zasto Delije cute na sve to, kaze da su vodje Delija njihovi ljudi... ali ne vjerujem da to moze tek tako proci.
Creasy

#134 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće prijateljski meč protiv Olimpijakosa 24. marta u Atini, saopštio je beogradski klub.

Susret, koji će startovati u 19,00 sati, početak je akcije "Olimpijakos 2020", a Zvezda je izabrana zbog bratskih veza sa Pirejcima.

"Verovatno se pitate zašto Olimpijakos i Zvezda, ali kada smo počinjali akciju i pitali naše navijače, to u stvari nije bilo pitanje, nego se podrazumevalo. Navijači su zahtevali da prva utakmica u seriji bude protiv Crvene zvezde, dva kluba koji imaju više od jedne zajedničke stvari", objasnio je prvi čovek Sportskog društva Olimpijakos Nikos Karahalios i objasnio šta podrazumeva buduća saradnja:

"Razlog našeg sastanka je budućnost, pa ćemo govoriti malo više o tome. Grčka je u finansijskoj krizi, a prvi od koga tražiš pomoć je tvoja porodica. Zato je Olimpijakos i došao i napravio saradnju sa Zvezdom. Ova akcija služi da se prikupe sredstva koja će biti usmerena ka manjim klubovima iz porodice Olimpijakos".

Predsednik Zvezde Vladan Lukić je otkrio da će i na "Marakani" biti organizovan sličan susret, kada vremenski uslovi budu bolji.

"Zvezda ima mnogo prijatelja, ali ovaj odnos sa Olimpijakosom je stvarno poseban. Sigurno da sportska saradnja može mnogo da donese i Olimpijakosu i Crvenoj zvezdi, koja ima nameru da sa svojim prijateljima nesto slično organizuje u Beogradu", rekao Lukić.

Tehnički savetnik Olimpijakosa i direktor Omladinske škole Darko Kovačević istakao je da ga za oba kluba vežu velike emocije, i da se nada još čvršćim vezama dva tima.

"Ja imam dve kuće, Olimpijakos i Crvenu zvezdu. Odnos bratskih klubova je perfektan, i očekujem da grčki navijači popune stadion jer je poznato da su Grci human narod", rekao je Kovačević.
burek_in_space

#135 Re: FK Crvena Zvezda

Post by burek_in_space »

Naravno da mozhe proci, kad se zna da su vodje navijacha i Zvezde i Partizana duboko ogrezli u kriminal. A pored njih, niko ne smije od ostalih navijacha ni pisnuti na tribini, jer se odmah shalje "jedinica za podrshku". :wink:
Creasy

#136 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

burek_in_space wrote:Naravno da mozhe proci, kad se zna da su vodje navijacha i Zvezde i Partizana duboko ogrezli u kriminal. A pored njih, niko ne smije od ostalih navijacha ni pisnuti na tribini, jer se odmah shalje "jedinica za podrshku". :wink:

To je odavno poznato, ali sacekaj da vidis ako ne dodju rezultati. Evo 16.03. je generalna proba u Kupu protiv Glodara, pa cemo da vidimo...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#137 Re: FK Crvena Zvezda

Post by -LIBERO- »

Ovo sto su delije uradile na ovoj zadnjoj tekmi sa Smederevom je na granici perverzije . Bas sadrzajno,dobro....i za mnogo novca :D
burek_in_space

#138 Re: FK Crvena Zvezda

Post by burek_in_space »

Creasy wrote:

To je odavno poznato, ali sacekaj da vidis ako ne dodju rezultati. Evo 16.03. je generalna proba u Kupu protiv Glodara, pa cemo da vidimo...
Pa nece se nishta znachajno desiti ako i Lukica skinu.
Doci ce neki novi Lukic kojem ce vodje ispostaviti fakturu za podrshku, i tako u krug. Sve do privatizacije.
psydelija

#139 Re: FK Crvena Zvezda

Post by psydelija »

-LIBERO- wrote:Ovo sto su delije uradile na ovoj zadnjoj tekmi sa Smederevom je na granici perverzije . Bas sadrzajno,dobro....i za mnogo novca :D

na severu marakane se kriza nikada nije osecala... semenke, kikiriki, suncokret i eto love.... :-D

ps: u ljutici bogdana 1 vec 4-5 godina samo sever funkcionise, sve drugo truba, nazalost! :-?
burek_in_space

#140 Re: FK Crvena Zvezda

Post by burek_in_space »

psydelija wrote:
na severu marakane se kriza nikada nije osecala... semenke, kikiriki, suncokret i eto love.... :-D

ps: u ljutici bogdana 1 vec 4-5 godina samo sever funkcionise, sve drugo truba, nazalost! :-?
:lol: :lol: :lol: :lol:
radostan dan

#141 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Znači, kašike vako kažu - prvo regionalna liga, pa prodaja Rupe Rusima, i onda Zvezda uzlijeće u visine... do Zenitove expoziture.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#142 Re: FK Crvena Zvezda

Post by -LIBERO- »

radostan dan wrote:Znači, kašike vako kažu - prvo regionalna liga, pa prodaja Rupe Rusima, i onda Zvezda uzlijeće u visine... do Zenitove expoziture.
Ako u medjuvremeno,mislim prije tog uzlijetanja u visine,se ne desi gradjanski rat bas zbog te zajednicke lige :-)
radostan dan

#143 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

-LIBERO- wrote:
radostan dan wrote:Znači, kašike vako kažu - prvo regionalna liga, pa prodaja Rupe Rusima, i onda Zvezda uzlijeće u visine... do Zenitove expoziture.
Ako u medjuvremeno,mislim prije tog uzlijetanja u visine,se ne desi gradjanski rat bas zbog te zajednicke lige :-)
Ja sam se već izjasnio kontra nje, upravo iz razloga koje si pomenuo i onih koje nisi, ali - para, para, pokreće svijet, politiku i nogomet..., mi se tu ne pitamo mnogo ili gotovo nikako :thumbup:
extraordinary

#144 Re: FK Crvena Zvezda

Post by extraordinary »

Ja mislim da bi ta regionalna liga donijela čak manje para nego nacionalna prvenstva zbog neizlaska u Evropu, jedino ako Uefa obezbijedi direktno mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka, da onda ima smisla da se igra takva liga.
bolton93

#145 Re: FK Crvena Zvezda

Post by bolton93 »

Creasy

#146 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

100.000 ljudi. 8)

Ali meni je ipak drazi kraj utakmice:

Meho Kodro

#147 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Meho Kodro »

Creasy