jes jes hornazelenashica wrote:I to za koji danŽenski Dr.Med wrote:ha ja to ti kazem zelena...
Nadajmo se novim izborima!!dok sam još horna
Deder ne nabacuj mi se ja sam ozbiljan covjek
jes jes hornazelenashica wrote:I to za koji danŽenski Dr.Med wrote:ha ja to ti kazem zelena...
To sto si uradio je totoalna glupostHantraga wrote:psydelija wrote:66000+ u federaciji i 42000+ u rs-u tj., oko 110000 nevazecih listica samo za predsedniatvo! obradjeno oko 80% listica u fbih i rs-u. ludilo!!!
za drzavni parlament je obradjeno tek 5% listica...
Moj je jedan od tih 42000 iz RS-a...
Ja kao bosnjak sam imao tri srbina da izaberem...![]()
Ja sam fino napravio svoj kvadratic i dopiso svog kandidata...![]()
Ovo je cista diskriminacija da gradjani sa teritorije RS, moraju glsati samo za srbina u predsednistvo...
Ja se ne sjećam da sam se ičim za tobom bacilaŽenski Dr.Med wrote:jes jes hornazelenashica wrote:I to za koji danŽenski Dr.Med wrote:ha ja to ti kazem zelena...
hahhahaha
Deder ne nabacuj mi se ja sam ozbiljan covjek
Nećemo...............koridiraj se sam .Ženski Dr.Med wrote:zelena
Hocemo na koridu ??
hahaahhahazelenashica wrote:Nećemo...............koridiraj se sam .Ženski Dr.Med wrote:zelena
Hocemo na koridu ??
zelenashica wrote:To sto si uradio je totoalna glupostHantraga wrote:psydelija wrote:66000+ u federaciji i 42000+ u rs-u tj., oko 110000 nevazecih listica samo za predsedniatvo! obradjeno oko 80% listica u fbih i rs-u. ludilo!!!
za drzavni parlament je obradjeno tek 5% listica...
Moj je jedan od tih 42000 iz RS-a...
Ja kao bosnjak sam imao tri srbina da izaberem...![]()
Ja sam fino napravio svoj kvadratic i dopiso svog kandidata...![]()
Ovo je cista diskriminacija da gradjani sa teritorije RS, moraju glsati samo za srbina u predsednistvo...trebao si odabrati onog za kojeg mislis da bi napravio napredak da na narednim izborima svim imamo iste kandidate i da biramo samo jednog...ovako
i sljedeće izbore ćeš imati na opcijama "samo srbina"
Ovaj prvi sigurno ne bi.....helem ako ne znas sta hoćeš onda makar znaj šta nećeš!Hantraga wrote:zelenashica wrote: To sto si uradio je totoalna gluposttrebao si odabrati onog za kojeg mislis da bi napravio napredak da na narednim izborima svim imamo iste kandidate i da biramo samo jednog...ovako
Ovo je bio moj izbor:
Nebojša Radmanović
Mladen Ivanić
Rajko Papović
Sta ti mislis od ove trojice koji bi napravio napredak da na narednim izborima imamo iste kandidate?
ma meni je jako smumljivo u manjem entitetu..Been wrote:Situacija oko nevažećih listića baca ozbiljnu sumnju na konačne rezultate... To prosto nije moguće da je narod toliko glup da glasa za dva kandidata ili nešto slično.. Recimo da bi se brojka oko 10 000 listića u F BiH dala tolerisati jer neki, malo stariji, misle da mogu glasati i za hrvatskog i za bošnjačkog člana predsjedništva, ali gotovo 100 000 nevažećih listića je nevjerovatna brojka i nadam se da će CIk učiniti sve da se to rasvijetli...
Vjeruj da sam isao i ja tom logikom, i zakljucio da ova prva dvojica sigurno nebi...Onda razmisljam ko je ovaj Rajko, odem na Google, nemogu ni da nadjem nista o njemu....zelenashica wrote:Ovaj prvi sigurno ne bi.....helem ako ne znas sta hoćeš onda makar znaj šta nećeš!Hantraga wrote:zelenashica wrote: To sto si uradio je totoalna gluposttrebao si odabrati onog za kojeg mislis da bi napravio napredak da na narednim izborima svim imamo iste kandidate i da biramo samo jednog...ovako
Ovo je bio moj izbor:
Nebojša Radmanović
Mladen Ivanić
Rajko Papović
Sta ti mislis od ove trojice koji bi napravio napredak da na narednim izborima imamo iste kandidate?
Pa nisu valjda postali nepismeni za 4 godine? Kako nisu ranije u tolikom broju bili neregularni listići?nikad_vise wrote:nebi o teorijama zavjere al ne moze me bog ubijedit da ih 100 000 nije znalo stavit iksic na predsjednickom listu..
Ovo je izborna prevara kakvu ni države bivšeg Sovjetskog saveza ne bi bolje odradileBeen wrote:Situacija oko nevažećih listića baca ozbiljnu sumnju na konačne rezultate... To prosto nije moguće da je narod toliko glup da glasa za dva kandidata ili nešto slično.. Recimo da bi se brojka oko 10 000 listića u F BiH dala tolerisati jer neki, malo stariji, misle da mogu glasati i za hrvatskog i za bošnjačkog člana predsjedništva, ali gotovo 100 000 nevažećih listića je nevjerovatna brojka i nadam se da će CIk učiniti sve da se to rasvijetli...
pa ocigledno jeste glup kad stalno za nacionalniste glasa. Iz godine u godinu gore i gore a opet za istepoznanik wrote:Ovo je izborna prevara kakvu ni države bivšeg Sovjetskog saveza ne bi bolje odradileBeen wrote:Situacija oko nevažećih listića baca ozbiljnu sumnju na konačne rezultate... To prosto nije moguće da je narod toliko glup da glasa za dva kandidata ili nešto slično.. Recimo da bi se brojka oko 10 000 listića u F BiH dala tolerisati jer neki, malo stariji, misle da mogu glasati i za hrvatskog i za bošnjačkog člana predsjedništva, ali gotovo 100 000 nevažećih listića je nevjerovatna brojka i nadam se da će CIk učiniti sve da se to rasvijetli...
a odakle si ti? iz bosne haman nisiBeen wrote:To prosto nije moguće da je narod toliko glup da glasa za dva kandidata ili nešto slično..
Na izborima 2006. nevažećih glasova nije bilo niti pola od današnjih, posebno u RS kod glasanja za člana Predsjedništva. Nemoguće je da kod samo tri kandidata bude nevažećih - "nepismenih" 44.000 glasova, jednostavno nemogućeAlfons Kauders wrote:odakle si ti? iz bosne haman nisiBeen wrote:To prosto nije moguće da je narod toliko glup da glasa za dva kandidata ili nešto slično..
narod je dovoljno glup da uvijek glasa za najgore i skapava od gladi...
nikad nemoj potcijeniti glupost naseg naroda... mene cudi sto nije 30% nevazecih... ja sam na glasackom mjestu u po grada gledao penzionere i polupismene likove koji ni sami ne znaju kako su zavrsili u gradu...