MLADI KANDIDATI DNZ BIH!

udrch

#126 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!

Post by udrch »

Karajic10 wrote:quote]Ima dosta toga za učiniti i kad budem u mogućnosti to ću i učiniti. Ne brini, sve će biti po zakonu
zbog takvih kao ti kladuscani ce se i dalje udaljivati od sarajeva i priblizivati se zagrebu. pa radje i beogradu nego sarajevu zbog takvih kao ti.[/quote]

Da ste mogli već bi se vi njima i priklonili..
Ali reko Atif nema vama nigdje iz Bosne..
chupacabra

#127 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!

Post by chupacabra »

Obozavanje lidera i nekriticko slijedjenje istog je samo karakteristika neobrazovane i umno zatvorene osobe ili sredine. Sve politicke opcije bazirane na ovoj osnovi su osudjene na nestanak iz veoma jednostavnog razloga: lider ne zivi vjecno, nego kao i svaki smrtnik mora pod zemlju.
Pitanje za Abdiceve sljedbenike: Sta kada umre "dear leader"? Hoce li biti ustolicen novi? DNZ kao politicka opcija ne moze opstati bez Abdicevog autoriteta. Problem je takodje sto oni nemaju jasan stav o nekim vaznim drzavnim pitanjima.
Povjerenje

#128 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!

Post by Povjerenje »

Bez veze se tu svađate. To nece pomoci ni DNZ-u a boga mi neće ni odmoći. Istih par ljudi na svim forumima sipaju mržnji i gube vrijeme. Kladuša je pokazala svoje znaje i moć. Budućnost će pokazati i tko je bio u pravu. Čemu više diskutovati.? Velika Kladuša, krajina i velik dio bivše jugoslavije poštuje Fikreta Abdića i to nece promijeniti niti jedan forum na svijetu. Mi smo se branili i mi smo za sebe u pravu, na drugoj strani su se branili i oni su u pravu. A vi koji niste nikad ni blizu slicnog desavanja bili sad ovdje komentarišete i sijete mržnju. Prije sam mislio da vas placa SDA ali danas skonta da ima i vece zlo, crveno...
Bosanski_kralj

#129 Re: MLADI KANDIDATI DNZ BIH!

Post by Bosanski_kralj »

Karajic10 wrote: zbog takvih kao ti kladuscani ce se i dalje udaljivati od sarajeva i priblizivati se zagrebu. pa radje i beogradu nego sarajevu zbog takvih kao ti.
Nisam ja iz Sarajeva, pa se zbog mojih stavova ne moraš udaljavati od Sarajeva, već od ostatka Krajine.
I ako se već ko bude udaljavao, to neće biti Kladuščani, nego autonomaši - šaka izmanipulisane bjede koja ne želi da vidi dalje od nosa.
Smetati što ne mogu i neću da vam oprostim zbog zla koje ste nanijeli i još ga uvijek opravdavate, a nije ti smetalo kad su ti Legija i Arkan psovali balijsku majku u tvom gradu i u tvojoj avliji.
U muci se vidi kakav je ko, a vi ste se pokazali. Svaka vam čast :x
Post Reply