Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Cholina_Lokica
#126 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
ja se ne sjecam tog lika 
- Ductus Holedocus
#127 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Lady Bella wrote:Prva velika ljubav mi znači danas isto što i prije 20 godina - sve u životu.
Tri puta se sastajali dva puta se rastajali. Šta ću kada je jedini muškarac na svijetu koji može da podnese ovako
inteligentnu i karakternu a prije svega temperamentnu ženu poput mene.![]()
![]()
I jeste li jos zaje' no?
- Lady Bella
#128 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Privremeno nas djeli par hiljada kilometara ali smo još skupa.Ductus Holedocus wrote:Lady Bella wrote:Prva velika ljubav mi znači danas isto što i prije 20 godina - sve u životu.
Tri puta se sastajali dva puta se rastajali. Šta ću kada je jedini muškarac na svijetu koji može da podnese ovako
inteligentnu i karakternu a prije svega temperamentnu ženu poput mene.![]()
![]()
I jeste li jos zaje' no?
- Ductus Holedocus
#129 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Priznacu ti,da sam u slicnoj situaciji...
Mene,ovakvu nepodnosljivu...Bogom danu..ni sama ne znam zasto..trpi jedan nevini muskarac
Mene,ovakvu nepodnosljivu...Bogom danu..ni sama ne znam zasto..trpi jedan nevini muskarac
- felipe kajetano
#131 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
sofist wrote:
- JThomas
#132 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
sipaj tu rakiju 
-
Cekuta
#133 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Ja sam bio s jednom djevojkom duze vremena,bila je to veza na daljinu i sve je bilo sjajno dok je bila kraj mene
ali dok je bila u Svedskoj a ja u Bosni stvari su se vremenom mjenjale!Svadjali smo se zbog nekih stvari koji
uopste nemaju vezze!Onda sam raskinuo s njom da nebi unistio te sve ljepe uspomene na nju i na nase zajednicko
provedeno vrijeme!Ostala mi je u najboljem sjecanju,medjutim kad sam je vidjeo nedavno to nije ni bila priblizna
osoba koja je bila!Nismo se vidjeli jedno 2 godine ali se u tom periodu promijenila toliko da je to za nepovjerovat
jer dok je sa mnom bila zajedno niti sam joj dozvoljavao da pije alk niti da pusi a sada je svaka slika na facebook-u
sa nekim picem u ruci i cigara.Tako da je pokvarila i to malo ljepe uspomene na sebe,ali sto stoji jedina je vrijedjela
od svih i drago mi je da sam dio bio njezinog zivota!!!
ali dok je bila u Svedskoj a ja u Bosni stvari su se vremenom mjenjale!Svadjali smo se zbog nekih stvari koji
uopste nemaju vezze!Onda sam raskinuo s njom da nebi unistio te sve ljepe uspomene na nju i na nase zajednicko
provedeno vrijeme!Ostala mi je u najboljem sjecanju,medjutim kad sam je vidjeo nedavno to nije ni bila priblizna
osoba koja je bila!Nismo se vidjeli jedno 2 godine ali se u tom periodu promijenila toliko da je to za nepovjerovat
jer dok je sa mnom bila zajedno niti sam joj dozvoljavao da pije alk niti da pusi a sada je svaka slika na facebook-u
sa nekim picem u ruci i cigara.Tako da je pokvarila i to malo ljepe uspomene na sebe,ali sto stoji jedina je vrijedjela
od svih i drago mi je da sam dio bio njezinog zivota!!!
-
Zoya
#134 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
.
Last edited by Zoya on 25/01/2013 21:17, edited 1 time in total.
- Urban B.
#135 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Pokvarila uspomene zato sto pije i pusi?blago tebi ako ti je to problem
samo mi nije jasno koliko zensko mora biti glupo pa da dozvoli da joj neko nesto brani
samo mi nije jasno koliko zensko mora biti glupo pa da dozvoli da joj neko nesto brani
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#136 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Evo se i ja cudim. 
-
Cekuta
#137 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Pa mozda sam se gore pogresno izjasnio,ali hocu da kazem da sam joj branio iz razloga sto sam ja bio
uzorno djete
bavio sam se godinama sportom i skolu sam ganjao,tako da nisam htjeo kraj sebe
da imam nekog kronera i da me neko ismijava,mislim i dok je hodala sa mnom znala je da popije ali
ne u ovim kolicinama kao sada jer sad je na svakoj slici s nekim alkoholnim picem u ruci,meni nesmeta
samo mi je zao sto se iz takve djevojke razvilo tako nesto,sad mi nebi padalo da budem s njom jer bi
mi smetalo jednostavno dosta stvari i nebi mogao da predjem preko mnogo toga da je neznam kolika ta
ljubav prema njoj
uzorno djete
da imam nekog kronera i da me neko ismijava,mislim i dok je hodala sa mnom znala je da popije ali
ne u ovim kolicinama kao sada jer sad je na svakoj slici s nekim alkoholnim picem u ruci,meni nesmeta
samo mi je zao sto se iz takve djevojke razvilo tako nesto,sad mi nebi padalo da budem s njom jer bi
mi smetalo jednostavno dosta stvari i nebi mogao da predjem preko mnogo toga da je neznam kolika ta
ljubav prema njoj
-
Zoya
#138 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
.
Last edited by Zoya on 25/01/2013 21:16, edited 1 time in total.
-
Cekuta
#139 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Ma nisam joj bivsi iz tog razloga
vezu sam raskinuo iz drugih nekih razloga a to je sto nas je djelila daljina
i sto je htjela da se vjencamo sa 17god.
i sto je htjela da se vjencamo sa 17god.
-
s_bjelava
#140 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Prva ljubav - ma jebati je... 
- kamikazo
#141 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Ne volim je u putu srest
- niko_niko_kao_ja
#142 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
ocito nisi dovoljno ganjao skolu.Cekuta wrote:Pa mozda sam se gore pogresno izjasnio,ali hocu da kazem da sam joj branio iz razloga sto sam ja bio
uzorno djetebavio sam se godinama sportom i skolu sam ganjao,tako da nisam htjeo kraj sebe
ljubav prema njoj
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#143 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
dajte ba ljudi
nije joj branio da jede sladoled i salatu
nije joj branio da jede sladoled i salatu
-
♥ Julianna ♥
#144 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Podržavam ovog što je ganjao školu. Nema meni ništa gore nego vidjeti polupjano žensko, a da momku ne smeta...
- Urban B.
#145 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Sta ima lose u tome ako djevojka popije i ako se na kraju i napije?
i naravno ne mislim sada na one sto povracaju po kaficima i sl,jer nebitno musko il zensko meni je to odvratno vidjet svakako!Al ako se izadje vani,fino drustvo,fina atmosfera sta fali popit koju?
jedino sto ne volim vidjet je kad djevojka u parku dvoguzu pije,twist-off je vise damski
i naravno ne mislim sada na one sto povracaju po kaficima i sl,jer nebitno musko il zensko meni je to odvratno vidjet svakako!Al ako se izadje vani,fino drustvo,fina atmosfera sta fali popit koju?
jedino sto ne volim vidjet je kad djevojka u parku dvoguzu pije,twist-off je vise damski
- felipe kajetano
#146 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
ne smeta nista, samo moras biti pijaniji od nje♥ Julianna ♥ wrote:Podržavam ovog što je ganjao školu. Nema meni ništa gore nego vidjeti polupjano žensko, a da momku ne smeta...
-
♥ Julianna ♥
#147 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Nemojmo u krajnosti. Ne fali ništa, ali ja sam pristalica umjerenosti do one granice do koje to dvoje u vezi mogu podnijeti i do koje se žensko neće saplitati do WC-a i petljati jezikom kad popije koju viška.
P.S al ovo nije tema današnje emisije
P.S al ovo nije tema današnje emisije
- felipe kajetano
#148 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
sve zavisi ko je jbg kakav u picu, tu ne odvajam muskarce i zene...ma nek se ba saplice i petlja, samo nek ne samara♥ Julianna ♥ wrote:Nemojmo u krajnosti. Ne fali ništa, ali ja sam pristalica umjerenosti do one granice do koje to dvoje u vezi mogu podnijeti i do koje se žensko neće saplitati do WC-a i petljati jezikom kad popije koju viška.
-
♥ Julianna ♥
#149 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
felipe kajetano wrote:sve zavisi ko je jbg kakav u picu, tu ne odvajam muskarce i zene...ma nek se ba saplice i petlja, samo nek ne samara♥ Julianna ♥ wrote:Nemojmo u krajnosti. Ne fali ništa, ali ja sam pristalica umjerenosti do one granice do koje to dvoje u vezi mogu podnijeti i do koje se žensko neće saplitati do WC-a i petljati jezikom kad popije koju viška.
- felipe kajetano
#150 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
suti bona, nekad davno sam popushio saksiju u glavu..a koga su saksije udarale i visibabe se boji♥ Julianna ♥ wrote:felipe kajetano wrote:sve zavisi ko je jbg kakav u picu, tu ne odvajam muskarce i zene...ma nek se ba saplice i petlja, samo nek ne samara♥ Julianna ♥ wrote:Nemojmo u krajnosti. Ne fali ništa, ali ja sam pristalica umjerenosti do one granice do koje to dvoje u vezi mogu podnijeti i do koje se žensko neće saplitati do WC-a i petljati jezikom kad popije koju viška.![]()
![]()
samo nek nije gadna kad popije