stvarno sta podrazumijevas pod noramalan?jedna tamo wrote:ovom velik, ovom mal..ima li iko normalan?![]()
sad će se odma javit a šta podrazumijevaš pod normalan?
Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sakop
#126 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
-
laks
#127 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Uuuu jebote! Sad znam što je svaka žena sa kojom sa se sekso doživljavala orgazme. Zato što mi je mali

- Felidae
#128 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
znam da sam se kasno ukljucila ali evo i mog komentara,predpostavljam da je vise cijenjen sto sam zensko....
do tebe jarane nije ,odmah da ti kazem.vrlo je moguce da je zabolilo pri prvom pokusaju, i da je to i sada koci. tako da ti nemas sta vise da pokusavas, dok se ona ne opusti i sama bude to htjela.ali zato morate razgovarati o tome, a ne sad bukvalno da ti cekas da njoj to padne na pamet. kad ona sama sa sobom to razrjesi, tad ce i biti momenat, a ti se samo džaba mozes lomiti...
do tebe jarane nije ,odmah da ti kazem.vrlo je moguce da je zabolilo pri prvom pokusaju, i da je to i sada koci. tako da ti nemas sta vise da pokusavas, dok se ona ne opusti i sama bude to htjela.ali zato morate razgovarati o tome, a ne sad bukvalno da ti cekas da njoj to padne na pamet. kad ona sama sa sobom to razrjesi, tad ce i biti momenat, a ti se samo džaba mozes lomiti...
- spreca
#129 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Felidae wrote:znam da sam se kasno ukljucila ali evo i mog komentara,predpostavljam da je vise cijenjen sto sam zensko....
- burek_in_space
#130 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Suti i trpi wrote: Nije ovo prvi put da me karakterisu kao zenu![]()
. Moram se zapitat zasto ostavljam takav utisak, ne moze to tako
![]()
.
A kako da te ne karakterishu kao zhenu kad ti je svaki post kao sabrana djela Ive Andrica
A takve priche mogu samo zhene prichati, zna se da mushkarci prelaze odmah konkretno u akciju.
- pustopoljina
#131 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
sta je,zavidne duse

- Suti i trpi
#132 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Sta cu kad sam osjecajanburek_in_space wrote:Suti i trpi wrote: Nije ovo prvi put da me karakterisu kao zenu![]()
. Moram se zapitat zasto ostavljam takav utisak, ne moze to tako
![]()
.
A kako da te ne karakterishu kao zhenu kad ti je svaki post kao sabrana djela Ive AndricaA josh na ljubav i sex to dodje kao mali ljubavni roman, nakon chijeg chitanja imam zhelju da se bacim na prvo zhensko u blizini "te ga mazi, te ga gladi, njezhno pipaj, malo shtipkajm ljubi ga vamo, nategni ga tamo..."
![]()
![]()
A takve priche mogu samo zhene prichati, zna se da mushkarci prelaze odmah konkretno u akciju.
Da, vjerovatno si u pravu, opis je previse opsiran da bi djelovo 'muski'
- burek_in_space
#133 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
E vidish, ovo je tipichna zhenska reakcija, jer na sve gledaju iz zhenske perspektive.pustopoljina wrote:sta je,zavidne duse![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#134 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Jah et', treba gledat' sve iz muske perspektive.
Dokle' ste narode?
Dokle' ste narode?
- burek_in_space
#135 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Najlakshe je reci jah, a da ne znash shta je pisac htio reci.PalaSa Marsa wrote:Jah et', treba gledat' sve iz muske perspektive.![]()
Dokle' ste narode?
- pustopoljina
#136 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
burek_in_space wrote:E vidish, ovo je tipichna zhenska reakcija, jer na sve gledaju iz zhenske perspektive.pustopoljina wrote:sta je,zavidne duse![]()
![]()
da je drugacije, ne bi valjalo
- burek_in_space
#137 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
PoAnta je da niko od mushkaraca, osim Chmolje, ali on se ne rachunapustopoljina wrote:
![]()
da je drugacije, ne bi valjalo
- pustopoljina
#138 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
ma kratki postovi su bezveze
fol nesto htio reci, ali ne zna ni sam/a...ili stid...pa onako sfuseri da kontas sta je pisac htio reci
onako, kad napise, ima glavu i rep...fino mozes shvatiti.
znam da treba znati u malo teksta reci bit,ali nekad to malo teksta nema nikakvog znacenja za krajnjeg korisnika
(i sebe moram braniti
)
fol nesto htio reci, ali ne zna ni sam/a...ili stid...pa onako sfuseri da kontas sta je pisac htio reci
onako, kad napise, ima glavu i rep...fino mozes shvatiti.
znam da treba znati u malo teksta reci bit,ali nekad to malo teksta nema nikakvog znacenja za krajnjeg korisnika
(i sebe moram braniti
-
PalaSa Marsa
#139 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Sta pisac, gdje pisac, koji pisac?burek_in_space wrote:Najlakshe je reci jah, a da ne znash shta je pisac htio reci.PalaSa Marsa wrote:Jah et', treba gledat' sve iz muske perspektive.![]()
Dokle' ste narode?![]()
- pustopoljina
#140 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
dobro,kostace ga osjecajnost...burek_in_space wrote:PoAnta je da niko od mushkaraca, osim Chmolje, ali on se ne rachunapustopoljina wrote:
![]()
da je drugacije, ne bi valjalo, nije ljubomoran na @Shuti i trpi. Ova osjecajnost koja prosto isijava iz njega ce ga samo koshtati zhivaca kod zhena.
![]()
zato oni kukavci (neka ostanu anonimni)- njih nema sta kostati...zene vide samo na internetu
@suti i trpi,vidim da si online...bas glup osjecaj pricati o nekom kao da nije tu (a on tu)
- burek_in_space
#141 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Sad vec idemo kao Hadzialagic, a?!pustopoljina wrote:
dobro,kostace ga osjecajnost...
zato oni kukavci (neka ostanu anonimni)- njih nema sta kostati...zene vide samo na internetu
@suti i trpi,vidim da si online...bas glup osjecaj pricati o nekom kao da nije tu (a on tu)![]()
Inache, kolega Shuti i trpi trenutno ishchitava i pishe odgovor, ako ja dobro vidim.
- pustopoljina
#142 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
burece- a citate li vi nama PPove?

- burek_in_space
#143 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Naravno.pustopoljina wrote:burece- a citate li vi nama PPove?![]()
- pustopoljina
#144 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
upsburek_in_space wrote:Naravno.pustopoljina wrote:burece- a citate li vi nama PPove?![]()
- nellington
#145 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Moje preskačeš, dok još nisam banovanburek_in_space wrote:Naravno.pustopoljina wrote:burece- a citate li vi nama PPove?![]()
(a vidiš, baš zbog ovoga mrzim forume, što je ostavljena mogućnost da se malo zaroniš u database i čitaš ljudima PPove).
-
PalaSa Marsa
#146 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Garant cita, ako mu ko posalje. 
- ofr
#147 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
I onda skontaš što si zapravo banovannellington wrote:Moje preskačeš, dok još nisam banovanburek_in_space wrote:Naravno.pustopoljina wrote:burece- a citate li vi nama PPove?![]()
![]()
(a vidiš, baš zbog ovoga mrzim forume, što je ostavljena mogućnost da se malo zaroniš u database i čitaš ljudima PPove).
- pustopoljina
#148 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
ajoj nelilingtone, ti si ovako, genijalac...ima li lijeka tome?
kako da se PPamo bez big brothera?
kako da se PPamo bez big brothera?
- nellington
#149 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Vjeruj mi, ja sam banovan zbog bezazlenije stvari
A po databaseu ovog foruma može roviti ko ima pristup db, a to nisam ja 
pusto polje, to je bar jednostavno - ili šifruješ PPove (preporučujem RSA) ili razmijeniš e-mail adrese sa sagovornikom u prvoj poruci pa te neki drugi Big Brother špijunira.
pusto polje, to je bar jednostavno - ili šifruješ PPove (preporučujem RSA) ili razmijeniš e-mail adrese sa sagovornikom u prvoj poruci pa te neki drugi Big Brother špijunira.
- burek_in_space