Nikad mu nisam saznala ime, iako je još istu noć nabavio telefon od druga, i drugi dan me zove, i pita:"Jesi ti obrnuta?"
Jedva se sjetih iz kojeg je on filma.
Moj je bio prazan..... od te noći....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
eh sad...zeli ostati anonimnakiki-miki wrote:I ko je dotična?
Da, željela bih ostati anonimna, molim lijepo...ecstase wrote:eh sad...zeli ostati anonimnakiki-miki wrote:I ko je dotična?
Ocigledno ti polazi za rukom.doticna wrote:Da, željela bih ostati anonimna, molim lijepo...ecstase wrote:eh sad...zeli ostati anonimnakiki-miki wrote:I ko je dotična?
Suti i trpi wrote:Ma nista to, davno batalio... Sad me lupa Static X, Slipknot, Disturbed i tako toStatic-X wrote:@Suti i trpi kakvu zelen ti pusis pa te tako opusti. Muzikom protiv droge, je l da
!?
joj romanticnoecstase wrote:upoznah je ovdje na forumu

aj ba pisi, umire temakomi wrote:kad bolje razmislim imao bih ja ovdje napisati nekoliko dužih priča ali nemam volje
u s'vezi ti je s nickom, i to je jedino bitnoPalaSa Marsa wrote:Ne znam sta ovdje treba. Al' samo da izjavim da mi je bas ono kuul upoznavat' nova bica/osobe.![]()
Ne znam dali je ovo dobro i dali je u s'vezi sa temom.
![]()
Dobro. Bas mi pade na pamet kako je bas fino to da si ti primjetio da ja imam fin nick. Hvala od srca na komplimentu.Lakat Jebić wrote:u s'vezi ti je s nickom, i to je jedino bitnoPalaSa Marsa wrote:Ne znam sta ovdje treba. Al' samo da izjavim da mi je bas ono kuul upoznavat' nova bica/osobe.![]()
Ne znam dali je ovo dobro i dali je u s'vezi sa temom.
![]()
kako si pokvarenaarageta wrote:Haha, prije dvije godine mi se desila slična situacija kao tebi, u vezi autobusa.
Stajala sam baš na tramvajskoj stanici na Baščaršiji i čekala prijateljicu, neki lik me posmatrao i nije bio loš, onako prosječan dečko, pogledala sam ga par puta iz zafrkancije. Došao je tramvaj i on je ušao okrećući se hoću li ja ući, međutim ja nisam ali sam čisto iz znatiželje ga idalje gledala, tramvaj se zatvorio kad on stade trčati do vozača, otvoriše se vrata kad izlazi on i govori " može li broj " a ja k'o iz topa " che ? " on stade gleda, a ja zbunjenu facu napravila i trudim se da se ne odvalim smijati, govori on " a phone number? " i vadi mobitel a ja opet " scusa, io non parlo inglesa ". Lik nešto odmahnu glavom, okrenu se i ode pješke xD Ja umrla od smijeha... xD
I sad ne znam što sam to uradila ali eto bilo mi je dosadno i htjela sam da se nasmijem xD
Slijedeća scena je bila u Mashu kada mi je prišao lik i pitao " Izvini, da li ti znaš koliko bi godina trebalo da se zabetonira Jadransko more? " Skontala sam da hoće da bude smiješan i namjerno izvadila mobitel, upalila digitron i rekla mu " trebaju mi detaljnije informacije za taj proračun ", počeli smo se oboje smijati, dobio je br. mog mobitela ali nikada nisam odgovorila na poziv niti izašla s njim xD Nije me privukao.