Zanimljiva upoznavanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Mis mekinjas

#126 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Mis mekinjas »

Jednom tip u kafiću se izderao tražimcuru koja je rak u podznaku jarac, ja se digla i rekla, jel može obrnuto?
Nikad mu nisam saznala ime, iako je još istu noć nabavio telefon od druga, i drugi dan me zove, i pita:"Jesi ti obrnuta?" :lol: :lol: :lol: :lol:
Jedva se sjetih iz kojeg je on filma. :-)
Moj je bio prazan..... od te noći....
doticna

#127 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by doticna »

To me podsjeti na onaj vic: Nemaš profil na Fejsbuku?! Pa zaštooooo, nisi baš toliko ružna? :lol:
paloma

#128 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by paloma »

moja provala:

Dosla mi curi jaranica iz Grcke u posjetu i setali su/smo se par dana svuda po gradu, obijali svuda, derneci, diskoteke... Jedno vece ja bio s jaranima igrat bilijar i one se najavile da dodju, bile po gradu pa cemo tu jos malo i onda kuci. Posto sam znao kakvi su mi jarani (inace se medjusobno oslovljavamo kao "seljak" i sl.) sam ih fino, kulturno, zamolio da nema prebacivanja, napadanja i suplje price kao inace kad smo zajedno vani, jer sam znao da mi to curi ne pase.
Hajd jedva oni pristali, dodjose one i eto hoce kofol da igramo zajedno. I tako smo se mi zezali i igrali, ovaj jedan jaran navalio da joj pokaze kako se treba stap pravilno drzat, prosipaju se supljaci, drz nedaj, i eto dosao red na nju da igra. Stojim ja malo dalje iza nje, ovi ostali oko stola, bijela otprilike na sredini stola. Namjesta se ona, mala, ne moze da dokuci onu kuglu vec skoro da je legla na sto. A ja ni jednu ni dvije, onako mahinalno ovome tipu sto je munto:

"Joj jes se naguzila..." :D

Inace tu gdje igramo ima onih poker automata i dosta je bucno ali u tom momentu, cini mi se, si mogao cuti muhu kako leti...

Da ste samo vidjeli pogleda oko mene: Jarani zinuli :shock:, cura mi mijenja boje ko semafor :x , nece ni da me pogleda, mislim da sam joj bio malo blize bi me onim stapom po glavi. Nisu ostale ni 5 minuta pokupise se i pravac kuci, cio put se cuti, ja ko dzukela dva metra rastojanja za njima... Kad smo dosli do mjesta gdje cura zivi, vidi Grkinja nesto nije u redu, Poslije smo stojali 2 sata vani, pokuso se vadit iz govana, izvinjavam se ja, ali kako...

Dugo poslije toga su me jarani zajebavali kako sam ja samo nekulturan i kako sam mogao ispred cure tako nesto da izvalim, jebi ga, otelo mi se... Sve u svemu Grkinja vise ne dolazi u posjetu :lol:
ecstase

#129 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ecstase »

upoznah je ovdje na forumu :D
ecstase

#130 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ecstase »

kiki-miki wrote:I ko je dotična?
eh sad...zeli ostati anonimna :mrgreen:
doticna

#131 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by doticna »

ecstase wrote:
Da, željela bih ostati anonimna, molim lijepo... :D
ecstase

#132 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ecstase »

ja sam samo zelio biti gentleman :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#133 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ladyblue18 »

doticna wrote:
ecstase wrote:
Da, željela bih ostati anonimna, molim lijepo... :D
Ocigledno ti polazi za rukom. :D
doticna

#134 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by doticna »

Nisam ja kriva što se dotična riječ često pominje, pa sam prinuđena da se glupiram. :lol:
ecstase

#135 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ecstase »

E nek si se ti javila pa otislo sve u helac.

nego jel se desilo ono sa Kino,masaza bretelice.Kontas?
TiDamJa

#136 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by TiDamJa »

Suti i trpi wrote:
Static-X wrote:@Suti i trpi kakvu zelen ti pusis pa te tako opusti :D
Ma nista to, davno batalio... Sad me lupa Static X, Slipknot, Disturbed i tako to :D . Muzikom protiv droge, je l da :D !?

svaka cast na izboru :thumbup:
cappuccino

#137 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by cappuccino »

ecstase wrote:upoznah je ovdje na forumu :D
joj romanticno :D
Officer Crabtree

#138 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Officer Crabtree »

a šta vama nije romant'čno, majke ti?
doticna

#139 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by doticna »

Siromaštvo nije romantično... :mrgreen:
Officer Crabtree

#140 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Officer Crabtree »

ma prodaću ti i to uz popust :D

Image
doticna

#141 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by doticna »

Iznimno romantična situacija :sax:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#142 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Truba »

kad bolje razmislim imao bih ja ovdje napisati nekoliko dužih priča ali nemam volje :mrgreen:
Lakat Jebić

#143 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Lakat Jebić »

komi wrote:kad bolje razmislim imao bih ja ovdje napisati nekoliko dužih priča ali nemam volje :mrgreen:
aj ba pisi, umire tema :D
PalaSa Marsa

#144 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PalaSa Marsa »

Ne znam sta ovdje treba. Al' samo da izjavim da mi je bas ono kuul upoznavat' nova bica/osobe. :roll: :D Ne znam dali je ovo dobro i dali je u s'vezi sa temom. :roll: :D
Lakat Jebić

#145 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Lakat Jebić »

PalaSa Marsa wrote:Ne znam sta ovdje treba. Al' samo da izjavim da mi je bas ono kuul upoznavat' nova bica/osobe. :roll: :D Ne znam dali je ovo dobro i dali je u s'vezi sa temom. :roll: :D
u s'vezi ti je s nickom, i to je jedino bitno :D
PalaSa Marsa

#146 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PalaSa Marsa »

Lakat Jebić wrote:
PalaSa Marsa wrote:Ne znam sta ovdje treba. Al' samo da izjavim da mi je bas ono kuul upoznavat' nova bica/osobe. :roll: :D Ne znam dali je ovo dobro i dali je u s'vezi sa temom. :roll: :D
u s'vezi ti je s nickom, i to je jedino bitno :D
Dobro. Bas mi pade na pamet kako je bas fino to da si ti primjetio da ja imam fin nick. Hvala od srca na komplimentu. :D :sax:
Astrix

#147 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Astrix »

definitivno najjaca tema dosad, odavno se nisam ovako ismijao......svaka vam cast ljudi :-D
arageta

#148 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by arageta »

Haha, prije dvije godine mi se desila slična situacija kao tebi, u vezi autobusa.
Stajala sam baš na tramvajskoj stanici na Baščaršiji i čekala prijateljicu, neki lik me posmatrao i nije bio loš, onako prosječan dečko, pogledala sam ga par puta iz zafrkancije. Došao je tramvaj i on je ušao okrećući se hoću li ja ući, međutim ja nisam ali sam čisto iz znatiželje ga idalje gledala, tramvaj se zatvorio kad on stade trčati do vozača, otvoriše se vrata kad izlazi on i govori " može li broj " a ja k'o iz topa " che ? " on stade gleda, a ja zbunjenu facu napravila i trudim se da se ne odvalim smijati, govori on " a phone number? " i vadi mobitel a ja opet " scusa, io non parlo inglesa ". Lik nešto odmahnu glavom, okrenu se i ode pješke xD Ja umrla od smijeha... xD
I sad ne znam što sam to uradila ali eto bilo mi je dosadno i htjela sam da se nasmijem xD

Slijedeća scena je bila u Mashu kada mi je prišao lik i pitao " Izvini, da li ti znaš koliko bi godina trebalo da se zabetonira Jadransko more? " Skontala sam da hoće da bude smiješan i namjerno izvadila mobitel, upalila digitron i rekla mu " trebaju mi detaljnije informacije za taj proračun ", počeli smo se oboje smijati, dobio je br. mog mobitela ali nikada nisam odgovorila na poziv niti izašla s njim xD Nije me privukao.
Eborg

#149 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Eborg »

Samo se ti poigravaj tako sa muškima pa da ne završiš k'o na onoj temi "Muškarci pitaju žene"! :lol:
citroen

#150 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by citroen »

arageta wrote:Haha, prije dvije godine mi se desila slična situacija kao tebi, u vezi autobusa.
Stajala sam baš na tramvajskoj stanici na Baščaršiji i čekala prijateljicu, neki lik me posmatrao i nije bio loš, onako prosječan dečko, pogledala sam ga par puta iz zafrkancije. Došao je tramvaj i on je ušao okrećući se hoću li ja ući, međutim ja nisam ali sam čisto iz znatiželje ga idalje gledala, tramvaj se zatvorio kad on stade trčati do vozača, otvoriše se vrata kad izlazi on i govori " može li broj " a ja k'o iz topa " che ? " on stade gleda, a ja zbunjenu facu napravila i trudim se da se ne odvalim smijati, govori on " a phone number? " i vadi mobitel a ja opet " scusa, io non parlo inglesa ". Lik nešto odmahnu glavom, okrenu se i ode pješke xD Ja umrla od smijeha... xD
I sad ne znam što sam to uradila ali eto bilo mi je dosadno i htjela sam da se nasmijem xD

Slijedeća scena je bila u Mashu kada mi je prišao lik i pitao " Izvini, da li ti znaš koliko bi godina trebalo da se zabetonira Jadransko more? " Skontala sam da hoće da bude smiješan i namjerno izvadila mobitel, upalila digitron i rekla mu " trebaju mi detaljnije informacije za taj proračun ", počeli smo se oboje smijati, dobio je br. mog mobitela ali nikada nisam odgovorila na poziv niti izašla s njim xD Nije me privukao.
kako si pokvarena :D :D
Post Reply