semirDAX wrote:
vi ste bili dobra generacija, onda poslije vas 3 bezveze, pa smo opet mi ove godine haos napravili zadnji dan
Gdje ste haos generacijo
semirDAX wrote:
vi ste bili dobra generacija, onda poslije vas 3 bezveze, pa smo opet mi ove godine haos napravili zadnji dan
a ti si se kao ponosni prvacic(u vrijeme te generacije) druzio sa matuarntima i poslije toga sa svim generacijama pa znas kako su oni svi kul a ostali nisusemirDAX wrote: vi ste bili dobra generacija, onda poslije vas 3 bezveze, pa smo opet mi ove godine haos napravili zadnji dan
haj pošto me naružiste moram se i opravdatifrfi. wrote:a ti si se kao ponosni prvacic(u vrijeme te generacije) druzio sa matuarntima i poslije toga sa svim generacijama pa znas kako su oni svi kul a ostali nisusemirDAX wrote: vi ste bili dobra generacija, onda poslije vas 3 bezveze, pa smo opet mi ove godine haos napravili zadnji dan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da, napravili su lom i zbog toga su im nisu organizovali maturu, znam s kim god sam pricala od te generacije, rekao mi je da im je crnjak sto nije bilo profesora i da su im ti isti ljudi falili na maturi, jer to nije to bez njih
btw ako je tebi uber kul razbijanje i razvaljivanje stolica, ma svaka cast![]()
i da, nemoj sad molim te reci da je razlog ovog posta to sto moja generacija nije po tvom misljenju uber kul![]()
kad smo kod posljednjeg dana, nama je bilo odlicno, prvo smo prosli svim ucionicama naravno i u zbornicu su nas jedva pustili(zbog nasih prethodnika), a pamtim genijalnu situaiciju-kad smo iznad cheke sjeli na glavnu cestu i zaustavili saobracaj
poslije u vozdru..
@chengaba-necemo ulaziti u detalje, vec sam previse ljudi skontala da znam na ovom forumu, ne treba mi jos jedno![]()
nista licno, nadam se da se razumijemo
![]()
![]()
nadala se ja, registrovacu se na forum i biti amonimna i lupetati gluposti-ahaaaa, ne mogu ni virtualno biti maca, odma na 5 poznatih naletim![]()
![]()
aaa i sjecate li se kada je bila prica da ce nam staviti kafe aparat da imamo, ali nisu iz nekog preprepreglupog razloga-ja se ne sjecam kojegnesto je bilo kao, bacat cete case od kafe okolo pa zato eto ne moze kafe aparat
Uživaj u anonimnosti!frfi. wrote: @chengaba-necemo ulaziti u detalje, vec sam previse ljudi skontala da znam na ovom forumu, ne treba mi jos jedno![]()
nista licno, nadam se da se razumijemo
![]()
![]()
nadala se ja, registrovacu se na forum i biti amonimna i lupetati gluposti-ahaaaa, ne mogu ni virtualno biti maca, odma na 5 poznatih naletim![]()
![]()
aaa i sjecate li se kada je bila prica da ce nam staviti kafe aparat da imamo, ali nisu iz nekog preprepreglupog razloga-ja se ne sjecam kojegnesto je bilo kao, bacat cete case od kafe okolo pa zato eto ne moze kafe aparat
Aaa Teta Raketa je bila odlicna ...dobardabar wrote:Sjeca li se ko Ane Fabok? "Dosta prica zadnja klupa", e sad, puuunoo godina nakon zavrsetka prve gimnazije, ona mi je kona u haustoru. Starica...nikad se ne bi reklo da je tolike godine bila profa.
Koja starija generacija te interesuje ?Alkos wrote:Ima li iko od ovih starijih generacija?!
PapakizSarajeva wrote:Koja starija generacija te interesuje ?Alkos wrote:Ima li iko od ovih starijih generacija?!
Moja generacija su : Branko Djuric, Sasa Petrovic, Miroslav Pilj, Admir Glamocak, ...
Od svih ovdje pobrojanih profesora jedino se sjecam Esrefe Gacanin i Ljilje Agoston ... Za ove ostale nisam nikada cuo, dok mi i sin nije upisao Prvu gimnaziju ...
fabokica je kod nas tri puta ispitivala istog ucenika, a ocjenu upisala na tri razlicita imena...NeyDan wrote:Aaa Teta Raketa je bila odlicna ...dobardabar wrote:Sjeca li se ko Ane Fabok? "Dosta prica zadnja klupa", e sad, puuunoo godina nakon zavrsetka prve gimnazije, ona mi je kona u haustoru. Starica...nikad se ne bi reklo da je tolike godine bila profa.![]()
![]()
Kaze: "Necu ja vise pitati dobrovoljce, necu, sada cu nekog prozvati .... aaa ti se javljas, koji si broj i kako se zoves?"![]()
nego sta nego mi je predavala i veli "ti si, mala, rekorder, da si bar poljoprivredni, ali ne, ti rekorde u pricanju na casu obaras"wewa wrote:a vi ste svi mladi, izgleda![]()
ako vam nije Behma predavala, nemamo o cemu pricati
ipak ce ostati zapamcena po onom: sta je, momci? vama se ne dize kad ja ulazim?lakijemalonervozan wrote:nego sta nego mi je predavala i veli "ti si, mala, rekorder, da si bar poljoprivredni, ali ne, ti rekorde u pricanju na casu obaras"wewa wrote:a vi ste svi mladi, izgleda![]()
ako vam nije Behma predavala, nemamo o cemu pricati
wewa wrote:ipak ce ostati zapamcena po onom: sta je, momci? vama se ne dize kad ja ulazim?lakijemalonervozan wrote:nego sta nego mi je predavala i veli "ti si, mala, rekorder, da si bar poljoprivredni, ali ne, ti rekorde u pricanju na casu obaras"wewa wrote:a vi ste svi mladi, izgleda![]()
ako vam nije Behma predavala, nemamo o cemu pricati![]()
![]()
jedino u dusi - zena pred penzijužulijan asanž wrote:
![]()
jel makar dobra bila?
wewa wrote:jedino u dusi - zena pred penzijužulijan asanž wrote:
![]()
jel makar dobra bila?
addy_sa wrote:pamela![]()
pedagogica koja je predavala psihologiju.. urnebes na svakom času![]()
hadzimurtezic, Kemija, kontrolni kad da ne razumijes pitanje a ne da dajes odgovor.. a kad te pita na tabli to je još neizvjesnije