MAN-lion's coach wrote:zelenashica wrote:MAN-lion's coach wrote:
S toga gdje je multiquote?
Jaranice nemam vala namjeru s tobom razglabati do besvijesti...ama ti mislis da je dijete sretno samo uz oba roditelja ja ne mislim tako i mirna Bosna,pardon djeca...helem za mene sa tobom ova tema završena,poštujem tvoje mišljenje i džaba ti ga ali vala iznesoh i svoje mišljenje i džaba mi

....a hendikep tamo gdje si našla tako i ostavi.Moji prsti nisu otipkali ni H od hednikepa...stoga ....crta.

Može jedna isprekidana....ahahha
Ne moraš mi se na privat obraćati i s toga i boldirati.
Makar ono što boldaš onda uredno i pročitaj.
"...Neko je pomenuo..." s toga ako se osjećaš kao neko radije nemoj.Nego kiša je pala pa valjda je popustilo.

To što sam ti na private poslala boldirani dio je bilo samo da te poštedima javnog eksponiranja i tvoje pogrešne konotacije

al hajde de mene je popustilo kiša pala,...al haman tebi kiše još nema
Odo ja curice draga sa svojom klinkom partiju šaha razbaciti,da ne bude kako zarad tate ostade uskraćena za znanje šaha.
Nego znaš bona ne treba ni učemu biti tako isključiv ko zna šta kome život nosi,možda baš i ti sutra postaviš sličnu temu jer kao ni djevojka iz priče nisi pronašla nekog s kim bi mogla podijeliti roditeljstvo,nikad se ne zna.Nije lijepo nikad nešto isključivo tvrditi bez da ne poznaješ stvarne motive i dešavanja.
Meni je recimo naumpalo i to da je možda djevojka u nekom segmentu i "nepoželjna" za brak,ili da je nedaj Bože sa nekom zdravstvenom manom

....pa zar je treba lišiti majčinstva?Možda čak i da voli nekog drugog za kojeg zna da ne može imati dijete s njim...ama gomilu je opcija......uvijek stavi sve na vagu pa onda vagaj.
Ja samo opet tvrdim i podvlačim:
Sve je to individualno .Nikad se ne zna možda je samohrani roditelj hiljadu puta sposobniji da usreći dijete koje je žarko želio nego oba roditelja zajedno koja su možda dobila dijete eto reda radi ili slučajno.To ne znaš ni ti a ni ja.Samo haman sam ja dovoljno starija od tebe da spuštene lopte gledam na svijet oko sebe.