Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hahahaha najludji si sviju mi Jao brzina ti fercera haj sto se ti patis Vec kad pogledas ove ostale ne mogu da vjerujem Meni beograd fercera ping a oovo je net od 30 km mada flat . Brzina nije neka ali flat i stabilnost je cisti beton konekcije iskreno ne sjecam se kad je zadnji put nestala
JEBEM IM MATER JEBEM IM SVE IM JEBEM PA ZASTO UVIJEK VIKENDOM STA SAM JA BOGU SKRIVIO DABOGDA PROPALI SVI REDOM DABOGDA SVI DOBILI OTKAZ IZ TELEKOMA I ZAPOSLILO ONE IZ LUDNICE BOLJI CE BITI..OSJECAM SE KAO DA IMAM DIAL UP .. SKIDA MI 4 KBPS
Zašto ne mogu na windows xp naštimati konekciju bez Bihnet komunikatora? Modem je u bridge modu. Nema šanse da mogu preko "create new internet connection" naštimati. Prije je radilo bez problema. Hvala
Izglda penzosi prikljucili "anamo njihova" TV ... pa oko dnevnika kad povuku resurse ode adsl u helac ...
Zalosno ... glavesine bht se ponasaju kao slonovi u staklari ... valjda ima i drugih nacina da se privatizuje firma a ne preko ledja korisnika da se obezvrjedjuje
posto ima veze sa telekomom,a da ne otvaram novu temu zbog jednog pitanja,radi se o sljedecem. nisam platio racun za kucni telefon zbog nekih razloga i juce dosla opomena da se plati dug u roku 8 dana ili ce doci i razmontirati telefonski prikljucak (valjda je telefonski prikljucak moja privatna stvar i stvar zgrade a ne telekoma,isto kao ormari sto se kolju sa logosoftom?) i ajde sve je udure ali gledam mjesece koji nisu placeni i ide 25.10.2009,25.11.2009,25.12.2009,25.03.2010 odakle sad zadnji racun da je 25.12.2009 pa januar i februar preskoceni pa mart uracunat 14KM a cijelo vrijeme telefon iskljucen zbog neplacanja? necu da pitam u telekomu jer svi znamo kako su inteligentni tamo drugim rijecima moram se visinske pripreme odraditi pa da odem tamo
Vozdra svima,
imam problem ovih par dana stalno mi puca konekcija na bihnet adsl modemu Paradigm 2/2+router, konekcija puca svakih 10-15 minuta, OS je winxp pro...imam adsl zadnjih 5 godina i nikada nisam do sada imao ove probleme. Kako rijesiti ovaj problem, prijavio sam danas teh. podrsci provider-a ali ne mislim da ce tako brzo odreagovati, probao sam i sa repariranjem tcp/ip parametara, repariranjem OS-a, raznoraznih tweak alata i nista....
thanks in advance...
pozz
ECC wrote:Vozdra svima,
imam problem ovih par dana stalno mi puca konekcija na bihnet adsl modemu Paradigm 2/2+router, konekcija puca svakih 10-15 minuta, OS je winxp pro...imam adsl zadnjih 5 godina i nikada nisam do sada imao ove probleme. Kako rijesiti ovaj problem, prijavio sam danas teh. podrsci provider-a ali ne mislim da ce tako brzo odreagovati, probao sam i sa repariranjem tcp/ip parametara, repariranjem OS-a, raznoraznih tweak alata i nista....
thanks in advance...
pozz
Nije do tebe nego do BIHnet-a i NJIHOVE TV. kAKO SU JE UVELI PROBLEMI SE REDAJU KAO NA TRACI. Ukoliko ne ukinu projekat MOJA TV adsl ce definitivno propasti.
meni se slicno desilo prije 3 mjeseca...prijavio navece i reagovali su sutradan tj. poslali ekipu. Bila je pretpostavka da je do modema posto je prilicno star (thomson koje su djelili prije 4 godine) ali se na kraju ispostavilo da je ipak problem u centrali.
Ako te ne budu kontaktirali sutra u toku dana zovi ih opet.
Nema nikakve veze sa mojomTV jer su sve izmjene na centralama zbog iptv uradjene u testnom periodu
neki wrote:meni se slicno desilo prije 3 mjeseca...prijavio navece i reagovali su sutradan tj. poslali ekipu. Bila je pretpostavka da je do modema posto je prilicno star (thomson koje su djelili prije 4 godine) ali se na kraju ispostavilo da je ipak problem u centrali.
Nema nikakve veze sa mojomTV jer su sve izmjene na centralama zbog iptv uradjene u testnom periodu
Ma pusti to suplja. Itekako ima veze sa MOJA TV. Mi smo jedina zemlja u univerzumu koja je iptv pustila preko bakarnih kablova. Dobro da ikako ima ADSL-a
neki wrote:meni se slicno desilo prije 3 mjeseca...prijavio navece i reagovali su sutradan tj. poslali ekipu. Bila je pretpostavka da je do modema posto je prilicno star (thomson koje su djelili prije 4 godine) ali se na kraju ispostavilo da je ipak problem u centrali.
Ma pusti to suplja. Itekako ima veze sa MOJA TV. Mi smo jedina zemlja u univerzumu koja je iptv pustila preko bakarnih kablova. Dobro da ikako ima ADSL-a
Zasto se mijesas i dajes komentare, ciji sadrzaj svakako nije provjeren, kad svakako nisi korisnik BiHnetovih usluga, konkretno ADSL i ne mozes znati do cega je problem? (sjecam se da si se na temi drugog providera 'hvalio' time)
Tacno je da je bilo problema zbog moja tv, ali su to vecinom rijesili ...
Ne pamtim kad sam imao posljednji put problem sa konekcijom ... ako ti ne dodju sutra, opet nazovi podrsku.
Nesto ti slabo pamcenje, obrati paznju malo na predhodne komentare i pogledaj malo speedtest slicice...
Ako mislis na onaj problem sa brzinom prije nekoliko dana, koji su imali svi korisnici onda ok. Al' nisam nikad imao sam nekih problema a da i drugi korisnici nemaju. To sam htio da kazem.
Nesto ti slabo pamcenje, obrati paznju malo na predhodne komentare i pogledaj malo speedtest slicice...
Ako mislis na onaj problem sa brzinom prije nekoliko dana, koji su imali svi korisnici onda ok. Al' nisam nikad imao sam nekih problema a da i drugi korisnici nemaju. To sam htio da kazem.
Ajd znamo da radis u telecomu ne moras nas vise uvjeravati
Taman sam mislio osvjeziti sadrzaj na svom sajtu i raditi do u sitne sate kad ono konekcija katastrofa otvara jedva stranice da bih postao ovu recenicu trebalo mi je 5 min 15g adsl paket jeli i kod vas tako
Ja vec 15 dana ne mogu da se konektujem, nema sta nisam pokusavao, prijavio kvar, i kaze operater "Momci ce doci sutra, eventualno prekosutra"
Prodje od tad 15 Bajrama, al' babo Atif ne navrati
Jel ovo opet neka globalna zajebancija iz Telecoma?
Ne mogu pregledat stanje racuna...ustvari nemogu se logovat uopste, javlja mi da je sifra pogresna?!
A i e-mail isto trazi sifru, ukucam, nista...kaze pogresna :S
U petak sam pricao sa nekim ljudima iz BHT-a i pitao sam ih kad ce uvesti flat. Kazu da za tim nema potrebe jer je "Veoma mali broj pretplatnika na MaXI i CITO paketima što ukazuje da korisnicima još uvijek nije potreban flat". DEBILNIJI I GLUPLJI ODGOVOR U SVOM ŽIVOTU NISAM ČUO