Zasto cure ne vole plavokose ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Michun
#126 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
[quote="cupkica]
Pif ovaj i zenu nadmasio,hem sto se blajha hem sto je napudran,ma dajte pa stvarno BLJAAAAAK!!![/quote]
Cupkice, o ukusima se ne raspravlja.
Priridno je plav da se zna. A o sminCi ne bi jer je covjek glumac, svi se sminkaju za snimanje, fotografisanje i sl.
Pif ovaj i zenu nadmasio,hem sto se blajha hem sto je napudran,ma dajte pa stvarno BLJAAAAAK!!![/quote]
Cupkice, o ukusima se ne raspravlja.
Priridno je plav da se zna. A o sminCi ne bi jer je covjek glumac, svi se sminkaju za snimanje, fotografisanje i sl.
- cupkica
#127 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Kako si sad tamnosmedj,ne bi bilo lose da mi sebe postasnellington wrote:Tenk ju veri mačMichun wrote:
Pa cestitam ti moj ex plavushaneEvo ti jedan plavušan za ovu čestitku
Da se zhvalim čupkici, moram je pitati šta će ona da joj postam, pošto joj ovi kenovi ne leže
-
Neena
#128 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Cestitam i janellington wrote:
Danas na odbrani završnog su mi dali do znanja da sam ostario, ne moraš još i ti
- nellington
#129 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Biće za koji sat slike za odbrane završnogcupkica wrote: Kako si sad tamnosmedj,ne bi bilo lose da mi sebe postas
Sjoo, sad trebam i Neeni nešto postati - odgovara li ti onaj žuti kojeg sam već poklonio Mićunu?
- Michun
#130 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Auuu, muchas gracias.nellington wrote:Tenk ju veri mačMichun wrote:
Pa cestitam ti moj ex plavushaneEvo ti jedan plavušan za ovu čestitku
Da se zhvalim čupkici, moram je pitati šta će ona da joj postam, pošto joj ovi kenovi ne leže
Aaaaaaaaaaaa, sad ispade ja voLLem plave. Misim prati li neko od pocetka? Ja se deklarisala kao neTko ko voli mrke daaavno (bila tema o mrkima) na kojoj je Benjamin Brat bio moj momak. Plavi su mi OK ako su spesl. Ovo sve kad je rijec o fizici i na prvu...
-
Neena
#131 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Jok, meni samo garavonellington wrote:Biće za koji sat slike za odbrane završnogcupkica wrote: Kako si sad tamnosmedj,ne bi bilo lose da mi sebe postas
Sjoo, sad trebam i Neeni nešto postati - odgovara li ti onaj žuti kojeg sam već poklonio Mićunu?
Ma ne moras nista... sacekat cu tvoje slike
- nellington
#132 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
OKNeena wrote:Jok, meni samo garavonellington wrote:Biće za koji sat slike za odbrane završnogcupkica wrote: Kako si sad tamnosmedj,ne bi bilo lose da mi sebe postas
Ma ne moras nista... sacekat cu tvoje slike
- cupkica
#133 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Drzim te za rijecnellington wrote:Biće za koji sat slike za odbrane završnogcupkica wrote: Kako si sad tamnosmedj,ne bi bilo lose da mi sebe postas
- nellington
#134 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Ljudi smo, nismo plavušanicupkica wrote:Drzim te za rijecnellington wrote:Biće za koji sat slike za odbrane završnogcupkica wrote: Kako si sad tamnosmedj,ne bi bilo lose da mi sebe postas
-
Neena
- cupkica
#136 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Cupkice, o ukusima se ne raspravlja.Michun wrote:[quote="cupkica]
Pif ovaj i zenu nadmasio,hem sto se blajha hem sto je napudran,ma dajte pa stvarno BLJAAAAAK!!!
Priridno je plav da se zna. A o sminCi ne bi jer je covjek glumac, svi se sminkaju za snimanje, fotografisanje i sl.[/quote][/quote][/quote]
Nebitno daj da ga vidim bez fasade pa cu onda da prozborim
- Michun
#137 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
[/quote][/quote]cupkica wrote:Cupkice, o ukusima se ne raspravlja.Michun wrote:[quote="cupkica]
Pif ovaj i zenu nadmasio,hem sto se blajha hem sto je napudran,ma dajte pa stvarno BLJAAAAAK!!!
Nebitno daj da ga vidim bez fasade pa cu onda da prozborim
Ma jok, bezze je svakako.
- mimiikimi
#138 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
ovakve obrve ne podnosim gade mi seMichun wrote:Mislis on nije plav? Defintivno ni smedj ni crn nije. Mozda tamno plav sa malo crvenog gena ali je plavrespo wrote:ajd sve ok ali nije plav![]()
- respo
#139 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
ovo je smedja kosaMichun wrote:Mislis on nije plav? Defintivno ni smedj ni crn nije. Mozda tamno plav sa malo crvenog gena ali je plavrespo wrote:ajd sve ok ali nije plav![]()
- cupkica
#140 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Ma jok tamno plavarespo wrote:ovo je smedja kosaMichun wrote:Mislis on nije plav? Defintivno ni smedj ni crn nije. Mozda tamno plav sa malo crvenog gena ali je plavrespo wrote:ajd sve ok ali nije plav![]()
- Michun
#141 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
OK, ako ti kazes.respo wrote:ovo je smedja kosaMichun wrote:Mislis on nije plav? Defintivno ni smedj ni crn nije. Mozda tamno plav sa malo crvenog gena ali je plavrespo wrote:ajd sve ok ali nije plav![]()
- respo
#142 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
a sta je sa repom kod muskaraca

- Michun
#143 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Cupkice, zajahala ti ha?cupkica wrote:
Ma jok tamno plavato je prava dijagnoza
- cupkica
#144 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
I ne popustamMichun wrote:Cupkice, zajahala ti ha?cupkica wrote:
Ma jok tamno plavato je prava dijagnoza
- respo
#145 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
cupkice a da ti ja postam svoju sliku na kafi u 3D formatu 
- Michun
#146 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Postoji li neki poseban razlog ili ti se samo ne svidja TAMNO plavi kojeg sam zaljepila?cupkica wrote:I ne popustamMichun wrote:
Cupkice, zajahala ti ha?
- respo
#147 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
sta se ti smijes a?sanabe wrote:respo wrote:cupkice a da ti ja postam svoju sliku na kafi u 3D formatu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cupkica
#148 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
nejmam nista protivrespo wrote:cupkice a da ti ja postam svoju sliku na kafi u 3D formatu
- cupkica
#149 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Ma jok bona,samo ti ljepi ja cu da komentarisem to mi je hobi da meljem u prazno:DMichun wrote:Postoji li neki poseban razlog ili ti se samo ne svidja TAMNO plavi kojeg sam zaljepila?cupkica wrote:I ne popustamMichun wrote:
Cupkice, zajahala ti ha?
- cupkica
#150 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Djes ti bonasanabe wrote:respo wrote:cupkice a da ti ja postam svoju sliku na kafi u 3D formatu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()