Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neko ovdje brka stvari, napisete liepo covjeka ko vas iritira a NE PISETE vase "strucno" misljenje o njemu jer tako saznajemo da je ZIDANE nula , XAVI i sl...znaci, ne objasnjavajte zasto nekog ne volite jer izvalite katastroficne gluposti......
Gomis - bezmozgas
Roben - sebicno g....
Busquets-p.... padavicarska
Ronaldo - sve gore nabrojano
Taiwo- bezmozgas/sjekac
Samuel -sjekac
Bendtner - kloc
Materazzi - sjekac, kako bi mu nogu slomio...
itd...
itd...
i svi argentinci osim Redonda
Neelix wrote:Zinedin the precijenjeni Zidan. I to ne zbog njega samog, nego sto se u BiH uzdize do "najboljeg igraca svih vremena" i slicne gluposti, samo zato sto je musliman.
uh, to bi bio poduži spisak... ipak, evo top 5 manje - više:
1. Cristina - bez velikih objašnjenja. Ne bi loptu dao materi svojoj, dribla neke finte niđe veze što samo sebe samog prevari i obavezno ide bacanje na pod, širenje ruku i plačljiva faca zašto nije faula dobio.
2. Inzaghi - digne šator u ofsajdu a kada mu se vira uvijek ide plačljiva faca, nekako protestvovanje i sl. A obično bude i po metar u ofsjadu, ali jok - po njegovim reakcijama rekao bi čovjek da nikada nije ni bio iza leđa odbrane.
3. Lucio - klasični mesar kao i 90% odbrambenih, ali - on kada udari uvijek ide nevina faca u stilu " ne znam šta mu bi", a kada njega potkače onda ide previjanje i vrištanje kao da ga operišu na živo
4. Ballack - precijenjena glumčina koja po terenu izigrava nekakvu zvijezdu i trčkara gardom "ko je ko ja" a u biti ispodprosječni fudbaler. Fino sam rekao da će švabe daleko bez njega, i vidi se koliko im "nedostaje"
5. van Bommel - najobičniji mesar
Meshtar wrote:Igrači muslimani imaju puno bolje dubinske lopte od katolika. S druge strane, nikada nijedan musliman neće dostići umijeće prodora po krilu i preciznost centaršuta pravog katolika. Pravoslavci opet imaju nevjerovatna rješenja u napadu, dok su najbolji stoperi ateisti jer se ni Boga ne boje. Budisti svojom mirnoćom su u stanju svaki slobodan udarac pretvoriti u efektan pogodak. Dok su golmani najčešće različitih vjera, ali s osobinama budala. Jehovinim svjedocima nije dozvoljeno bavljenje fudbalom zbog toga što ne smiju unijeti na teren Kulu stražara i zaustavljati protivničkog napadača dosađivanjem.
1. Kristina (razlozi su navedeni u gornjim postovima)
2. Edin Dudo - Čovjek(?) koji svojom pojavom stvara nekakav srklet, na stranu to što ne zna radititi ono za šta prima platu i što je bio kod "anamo onih". Bavio sam se mišlju da ga odvedem na Ajvatovicu neki dan ne bi li se desilo nešto poput ovoga http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /100625014.
Admir_1984 wrote:Zidane, naprecjenjeniji igrac u istoriji fudbala. U karijeri srece imao kao niko ziv
Iritira me jos Inzaghi (lik isto djete od 10 godina), Scholes (kad je god unitedu gusto on da gol), Ballack (nidje veze igrac a mnogi ga svrstavaju u neku igracinu)
Ok to je tvoje neko misljenje al moje misljenje je da ti pojma nemas
Jesi li siguran za ovo? Nekako mi nema logike, da niko prije njega izveo trik, pogotovo što nije neka "viša matematika"
A ovo da je Zidane precijenjen igrač, smiješno, šta drugo reći. Iako je vazda igrao za meni mrske klubove, prvo Juve, pa Real, a uz to je jos bio i mrski Francuz, uvijek sam ga cijenio i smatrao jednim od najboljih igraca zadnje dvije decenije. Jednostavno majstor.
Jesi li siguran za ovo? Nekako mi nema logike, da niko prije njega izveo trik, pogotovo što nije neka "viša matematika"
A ovo da je Zidane precijenjen igrač, smiješno, šta drugo reći. Iako je vazda igrao za meni mrske klubove, prvo Juve, pa Real, a uz to je jos bio i mrski Francuz, uvijek sam ga cijenio i smatrao jednim od najboljih igraca zadnje dvije decenije. Jednostavno majstor.
brate ovdje pola vas nije ni gledalo utakmice zidana,jer ne vidim drugi razlog kako mozete govoriti da nema pojma....
vjerovatno ste culi za njega pa sada trazite po internetu,a na googleu nadjete nesto lose i eto ga covjek nije imao pojma... ,haj nek' vi imate...
covjece one suteve sa vrha jedanesterca pod precku,iz koraka,rijetko sada mozes vidjeti...
jedan je zidan....