nije niš bilo ali neugodna sama priča uz očekivanje šta je sljedeće
odgovori su bili
nemam, ne znam, ne znam, s č vile, ne znam ja nikog, ajd zdravo
Sunrise00 wrote:mene nekidan lik na vilsonovom stao ispitivati o nekom jezeru kod Jajca, pa nesto pomrle neke ribejos sam stajala malo tu, sreca, nije mi nista trazio
komi wrote:Sunrise00 wrote:mene nekidan lik na vilsonovom stao ispitivati o nekom jezeru kod Jajca, pa nesto pomrle neke ribejos sam stajala malo tu, sreca, nije mi nista trazio
![]()
![]()
jezero kod jajca uuuuuuuuu tu ima simbolike... pomor ribe? hm... spermicid
![]()
![]()
![]()
dobro si prošla
![]()
![]()
![]()
Izvini molim te, to ti smeta sto sam te pitao da li si upucena o jezeru i sta se desilo sa ribama? SvastaSunrise00 wrote:mene nekidan lik na vilsonovom stao ispitivati o nekom jezeru kod Jajca, pa nesto pomrle neke ribejos sam stajala malo tu, sreca, nije mi nista trazio
pa nista, jedino da probas opetAdy88 wrote:Izvini molim te, to ti smeta sto sam te pitao da li si upucena o jezeru i sta se desilo sa ribama? SvastaSunrise00 wrote:mene nekidan lik na vilsonovom stao ispitivati o nekom jezeru kod Jajca, pa nesto pomrle neke ribejos sam stajala malo tu, sreca, nije mi nista trazio
![]()
Zapravo sam ti prisao kako bi se upoznali i pokusao dobiti broj telefona ali uhvati me neka trema pa se jedino sjeti Jajca i pomora ribe![]()
![]()
sprej je dozvoljen ISKLJUCIVO djevojkama i to mora biti prijavljen u policiji jer ni drotovi ne smiju imati sprej a ne da ga nosa ko hoce i prska koga hoce... kako mi rece jedan drot zao mu sto oni ne mogu koristiti sprej jer naprska ga i onda radi s njim sta hoce a ovako ako je imalo vec lik od drota mora se dobro pobiti s njimerni3 wrote:MAN-lion's coach wrote:Eh neko je spomenuo palicu teleskopsku,vidjeh da je metalna,koliko su teške otprilike?
Jel legalno to nosati?
Ako se nabavi ima li kakvog popusta za žene?Mislim ako se belay desi...![]()
Imam ja čoke![]()
sa treninga ,ali to se ne može damski nositi uza se!Previše je ofirno i gabariti su poveći...hhhh
A sprej nije loša ideja.samo se mora prijaviti u ciju.ali et.To je dobra stvar.
Ne moras prijavljivati, a ja sam od zadnjeg susreta nabavio sprej.. Buduci da sam prijavio i policija nista nije uradila, ja imam pravo nositi taj sprej ili palicu ili nesto trece za samoodbranu
Imas zakon o oruzju, ukucaj na google i snadji se
licno imam bijelog iz kolumbije a zuto je nepoznatog porijekla i znam da mi je odmoglo u pmsaso mange wrote:
licno imam plavi iz jujutsua i zeleni iz aikidoa i znam da mi je dosta pomoglo
Nakon dva "bliska susreta", ono sto mi je ostalo u "spomenaru" je upravo ovakva frustracija. Stalno se osvrcem, gledam, procjenjujem da li je neko sumnjiv... Prava paranoja!erni3 wrote: To je sve odkako sam ih zadnji put sreo i od tada uvijek gledam tko je na stanici prije nego stanem cekati tramvaj i uvijek idem na prva vrata i negdje naprijed i iz tramvaja gledam ulazi li tko sumnjiv.
Pu, jebem ti ovo sve. Bas kao sto rece neki nas muzicar: "Necu da bjezim iz zemlje, hocu da bjezim sa planete"...
Isto, previše smo paranoični, al et...Benny Lava wrote:Nakon dva "bliska susreta", ono sto mi je ostalo u "spomenaru" je upravo ovakva frustracija. Stalno se osvrcem, gledam, procjenjujem da li je neko sumnjiv... Prava paranoja!erni3 wrote: To je sve odkako sam ih zadnji put sreo i od tada uvijek gledam tko je na stanici prije nego stanem cekati tramvaj i uvijek idem na prva vrata i negdje naprijed i iz tramvaja gledam ulazi li tko sumnjiv.
Pu, jebem ti ovo sve. Bas kao sto rece neki nas muzicar: "Necu da bjezim iz zemlje, hocu da bjezim sa planete"...
ovdje Boga mi ko da niko nema nikakvih havera...innovision wrote:kazu previse smo paranoicni , pa sta sam se sve nagledao u svom kratkom zivotu gdje necu biti dobro igdje smijem da odem.
Starija raja govori pobij se ovo ono nazalost nije vise kao sto je prije 5-10 godina bila pljuste nozevi a bgm i i utoke svuda i u sekundi.Lako je namarati jednog ili cak dvojicu narkica ali sutra eto ti njih sa palicama pa si donji.Nazalost ovakve probleme moze samo drzava rijesiti.
saso mange wrote:ovdje Boga mi ko da niko nema nikakvih havera...innovision wrote:kazu previse smo paranoicni , pa sta sam se sve nagledao u svom kratkom zivotu gdje necu biti dobro igdje smijem da odem.
Starija raja govori pobij se ovo ono nazalost nije vise kao sto je prije 5-10 godina bila pljuste nozevi a bgm i i utoke svuda i u sekundi.Lako je namarati jednog ili cak dvojicu narkica ali sutra eto ti njih sa palicama pa si donji.Nazalost ovakve probleme moze samo drzava rijesiti.
skupi raju, palice u ruke, nadji djubrad i nalupaj nea druge
Teleskopske palice kostaju 35 KM (metalne) i 70 KM (od karbonskih vlakana) mogu se nabaviti u svakoj boljoj prodavnci sporstke opreme. ne treba nikakva dokumentacija (ono licna karta i slicno).Joey Tribbiani wrote:raja nosa umjesto tih vasih teleskopskih od 50KM "specijalke" od 15ak maraka koje pravi ko stigne. Drpi negdje malo deblju antenu, valjda sa auta, ili kakvog tranzistora![]()
Ja mislim kad te s tim nadju da ides u Zenicu da lezis 12 godina. Ako ne bude mjesta, drot koji je dobro raspolozen ti oduzme tu i da pravu da se ne ofiras po gradu.
To bar nije problemphoto wrote: A bilo bi ih i manje da i muskarci mogu nositi peper sprej. I pravo mi je glupo sto peper sprej u sarajevu mogu imati samo zene. sta je to sa slabijim muskarcima ako me napadne njih 3 ili se pojavi neki jaci od mene? da ga molim da me pusti? ovako, kada se zacuje teleskopska palica kada je trznes, onaj koji te napadne odmah mijenja izraz lica. samo je problem gdje je nositi da je mozes brzo izvuci....
Sto su pazljivitravar wrote:Anex, Srijeda, oko 12 sati:
"Ej jarane, djevojka mi uzima ove tablete (pokazuje mi neki lijevi nalaz) evo apoteke ovdje fali nam još marka i deset feninga"![]()
A sa druge strane ceste ga čeka ostatak ekipe.
Dadoh mu pare, nosi ga đavo, nova mi jakna, a garant ima nožić![]()
I krenem ja, kaže, pazi se gore otimaju![]()
![]()
Pa gdje ja živim