MAN-lion's coach wrote:Moja najdraža...milkica sa keksom.
molim vas ako iko zna da mi kaze gdje ima ovo,trazim je vec godinu
Moderator: anex
MAN-lion's coach wrote:Moja najdraža...milkica sa keksom.

cuj neki dan ih vidjela u marketu. pa kako ih nisi prije vidjalaToffee karamela wrote:Neki dan ih vidjeh u jednom marketu...Došlo mi je da se isplačem od navale nostalgije, onda sam se pribrala, otišla do kase i platila, potom ih smazala a omote čuvam ko oči u glavi. Od sada kupujem samo njih.![]()

Ah kako...kako ne vidimo mnoge skromne stvari u životu...oči zaslijepljene konzumerističkim sljepilom odmah prema Milkama i ovim "luksuznim" što ih vi prezentovaste na prethodnim stranicama...ove male "jadničke" tek neki dan vidjeh, a i skriveni su podosta na policama, znaju trgovci šta se traži pa to na udarne rafove.minjonja wrote: cuj neki dan ih vidjela u marketu. pa kako ih nisi prije vidjala![]()
ja mjesecno barem 3 kile brace pojedem
a gdje nestade stara tema...ja pokusala naci ali neJma...joooooj kad se sjetim*mima* wrote:Eeeeeeeeeeeeeee..................kakva je nekad bila tema o cokoladi.......nekad kad je bio forum........
joj jedva cekamwendy wrote:u mercatoru? nista problematicno za naci koliko ja znam...
chengaba wrote:E moje dame, sve vam ovo u guzove ode...
uhhh i ja ovo volimBuckScrotum wrote:![]()

jedna tamo wrote:večeras prvi put jela ovu![]()
extra......punjena pralinama, mljevenim lješnjacima...neznam njemački baši ovo sam dobila iz švice...zna li neko ima li kod nas kupiti?
Ja preferiram Chunky white, amoze i Lion,Nestle je zakonPoison Ivy wrote:SsTtEeLlAa wrote:
the best
beautyfool wrote:

neprilagodjena wrote:beautyfool wrote:
Meni je Bounty najboljii Tips Tops (mislim da se tako zove) mmmmmmmmmmmm