sexstranka wrote:
Jes..ali sada Ivo,pokusava demantovati,

ono sto je kazao..
Pa ne bas...jest rekao u Mostaru da se nije licno izvinjavao jer on i nije kriv al da je osudio sve zlocine pa i one koje su pocinili pripadnici Hrvatskog naroda sto je i normalno.
sexstranka wrote:
Kosorka ga vec zvala na raport
Koga ona moze zvati na report...pa on je institucialno iznad nje...
A kao osoba jos vise...
sexstranka wrote:
,Tudjmanovo ime se nesmije "kaljati"..
Aha...bas ko ni Slobino...
sexstranka wrote:
Narod cita samo sta novinari pisu...hebo presjednika,i sta je on izjavio

O ovome ce se raspravljati,jos dudo,dugo....politika je postala mahalska prica..
Turci su nas drzali 500 godina.. a ova droga od sadasnjih politicara..nece popustiti ni za 600-na godina...
Sve dok se ne izmijenjaju prezimena,kao sto su tihic,dodik,silajdzic,radovanovic,covic..itd...pomirenja nema...
Njihova politika je ista..piju po sjednicama(sjedaljkama)..a kad mahmuraju..kao prepiru se
A,i narodu je dobro..sve dok se ne pocne buniti..a zasto da se bune kad im je dobro...pih..
I jos nesto..ima zagrizenog naroda..koji samo ceka kada ce koji politicar izjaviti nesto protiv drugog entiteta...
...tada mu je srce na mjestu..bez obzira,kada je nesto dobro pojeo..on odma sit..uceras mu..
Opet...nista ne znam...a kako da znam
Ovo stoji...
saibaba wrote:Ivo me je pozitivno iznenadio, Hrvatska je njegovom pobjedom na izborima pokazala da su oni u vecini jedan civiliziran narod... a da su ovi koje predstavljaju Šeks i slicne poluustaše prevaziđena manjina ,,,
Dok je to u srbiji obrnuto, recimo Cedomir Jovanovic jedva probije izborni prag ...
Ivo sto se mene tice legenda si !
Pa Ivo je zapravo blizi Tadicu nego Cedi...
Hrvatska jos ni nema svog Cedu...a BIH nema ni Ivu ni Tadica...
kiky wrote:
otišao je u ahmiće ( simbol hrvatskih zločina nad bošnjacima ) i odao počast pobijenim bošnjacima ...
I Tadic je bio u Srebrenici ( simbol srpskih zločina nad Bošnjacima ) i odao počast pobijenim bošnjacima ...
saibaba wrote:
Tadić je na dodikovoj strani i na strani podjele BiH Jospović to sigurno nije.
Tadic je vise puta rekao da se zalaze za ocuvanje BIH...
Mislim da on i Dodik ne dijele istu politicku misao...
DS je inicirao donosenje rezolucije o Srebrenici a SNSD je to osudio...
Al trenutno kao najace stranke u Srbiji i RS su neophodne jedna drugoj...tj DS koristi Dodika, formalno mu daje podrsku, zarad jos jednog dijela birackog tijela...Nije savrseno ali prihvatljivo...