Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
alica.k

#126 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

pa, jeste bile u tiffanyju? zadnji put kad sam bila imali su tonu kupacih sto ovih spuzvastih, sto nespuzvastih, i brojeva svih je bilo (u onom na ilidzi u grand centru).
semmy

#127 Re: Sarajevo shoping

Post by semmy »

sheilak wrote:I mene bi zaista interesiralo, gdje se mogu naci kupaci bez spuzvice? Kako me to samo iritira, u Sarajevu is skoro nigdje nema, a ovi sa spuzvicom grozno izgledaju.

Recimo, ovako nesto:http://www.instyle.com/instyle/package/ ... 10,00.html
ima pompea, meni brat donio neki dan 2-je :D samo su im gacice na vezanje ili kao one s nivea reklame na pola guze a na kukovima sire...ja dobila oboje 8)
Cholina_Lokica

#128 Re: Sarajevo shoping

Post by Cholina_Lokica »

semmy wrote:
sheilak wrote:I mene bi zaista interesiralo, gdje se mogu naci kupaci bez spuzvice? Kako me to samo iritira, u Sarajevu is skoro nigdje nema, a ovi sa spuzvicom grozno izgledaju.

Recimo, ovako nesto:http://www.instyle.com/instyle/package/ ... 10,00.html
ima pompea, meni brat donio neki dan 2-je :D samo su im gacice na vezanje ili kao one s nivea reklame na pola guze a na kukovima sire...ja dobila oboje 8)
:thumbup:
u pompei nema kakvih nema bez spuzvica, a prelijepih ima fakat :D
ja nedavno bila, uzela sebi nekoliko komada, ono sto je bilo sa spuzvicama :D a ovih bez spuzvica ima kamara :D
Muminka

#129 Re: Sarajevo shoping

Post by Muminka »

Mozel mala pomoc :)
jeli neko od Vas slucajno ovih dana vidio ovakvu haljinu (boje nemoraju biti ovakve) i to svilenu negdje u gradu
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 4035_n.jpg
sheilak

#130 Re: Sarajevo shoping

Post by sheilak »

Izvini, Muminka, sto ti preskacem post, :) ali me samo zanima gdje je pompea? :-D

(sorry, ali ne kupujem cesto u Sarajevu)
Kona__

#131 Re: Sarajevo shoping

Post by Kona__ »

@sheilak imas pomalo pompea-e u cm-u i dm-u, ima kao pompea outlet kod IUS-a, a vidjeh nedavno i na dobrinji prije ili poslije imzit pumpe onako povelik objekat, ne mozes fulit..
because_of_you

#132 Re: Sarajevo shoping

Post by because_of_you »

Muminka wrote:Mozel mala pomoc :)
jeli neko od Vas slucajno ovih dana vidio ovakvu haljinu (boje nemoraju biti ovakve) i to svilenu negdje u gradu
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 4035_n.jpg

Svilenih nisam viđala, ali ima ovakvih kao na slici svugdje. Ima mala radnja pored butika Hiždab i Sultan Sofre, imaju sniženje, sve su im po 20 km :)
Cholina_Lokica

#133 Re: Sarajevo shoping

Post by Cholina_Lokica »

sheilak wrote:Izvini, Muminka, sto ti preskacem post, :) ali me samo zanima gdje je pompea? :-D

(sorry, ali ne kupujem cesto u Sarajevu)
ja sam ove svoje kupace uzimala u pompei na dobrinji, kad ides od alipasina prema dobrinji, malo poslije imzit pumpe sa lijeve strane... povelika prodavnica i samo je pompea
sheilak

#134 Re: Sarajevo shoping

Post by sheilak »

@kona i @ Dile

Hvala :)
Gospoda Ministarka

#135 Re: Sarajevo shoping

Post by Gospoda Ministarka »

Odoh i ja danas da trazim tu Pompea radnju na Dobrinji jer ovaj kupaci na slici je vrh pa trazim nesto bar nalik. :D
saga

#136 Re: Sarajevo shoping

Post by saga »

nije tesko naci Pompeu... iza Imzita prije onog Plavog oka, il kako se vec zove ono gdje se tepisi prodaju :)
a jel ko vidio tuJ kupace, al da niisu ovi sto se gornji dio veze oko vrata? Vec ono, kao kod normalnog grudnjaka?
Cholina_Lokica

#137 Re: Sarajevo shoping

Post by Cholina_Lokica »

saga wrote:nije tesko naci Pompeu... iza Imzita prije onog Plavog oka, il kako se vec zove ono gdje se tepisi prodaju :)
a jel ko vidio tuJ kupace, al da niisu ovi sto se gornji dio veze oko vrata? Vec ono, kao kod normalnog grudnjaka?
bili su i takvi...
Gospoda Ministarka

#138 Re: Sarajevo shoping

I evo samo orjentaciono.... koliko da planiram novaca za taj kupaci iz Pompee?
Cholina_Lokica

#139 Re: Sarajevo shoping

Post by Cholina_Lokica »

Gospoda Ministarka wrote:I evo samo orjentaciono.... koliko da planiram novaca za taj kupaci iz Pompee?
ja sad sam bila tamo prije par mjeseci bila je neka akcija i ja sam uzela 4 komada za nekih 60- 70km :D koliko su sad, ne znam...

edit: svi su bili tad kupaci od 12-24km
Gospoda Ministarka

#140 Re: Sarajevo shoping

Dile wrote:
Gospoda Ministarka wrote:I evo samo orjentaciono.... koliko da planiram novaca za taj kupaci iz Pompee?
ja sad sam bila tamo prije par mjeseci bila je neka akcija i ja sam uzela 4 komada za nekih 60- 70km :D koliko su sad, ne znam...

edit: svi su bili tad kupaci od 12-24km
Hvala Dile, idem danas...

Samo da Vas izvjestim da je trenutno 50% snizenje u Benetonu ima vrhunskih stvarcica.
DaffyDuck

#141 Re: Sarajevo shoping

Post by DaffyDuck »

Gdje ima u Sarajevu kupiti musku majicu na pruge? one mornarske :)
Gospoda Ministarka

#142 Re: Sarajevo shoping

Zubizareta wrote:Gdje ima u Sarajevu kupiti musku majicu na pruge? one mornarske :)

U Benetonu :D
DaffyDuck

#143 Re: Sarajevo shoping

Post by DaffyDuck »

Gospoda Ministarka wrote:
Zubizareta wrote:Gdje ima u Sarajevu kupiti musku majicu na pruge? one mornarske :)

hahaha znaci u benetonu ima sve sto trazimo :-D
hvala. jos danas cu provjeriti, i nadam se obradovati dragog :D
Gospoda Ministarka

#144 Re: Sarajevo shoping

Zubizareta wrote:
Gospoda Ministarka wrote:

hahaha znaci u benetonu ima sve sto trazimo :-D
hvala. jos danas cu provjeriti, i nadam se obradovati dragog :D

Ima jedan predobar muski sorc bez na smede tanke prugice (moj ima vise sorceva tako da nije bio
zainteresiran za poklon :( )

A majcica ima mornarskih 100%
CherryLips

#145 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

ma snizenja su gdje god se okrenes,po ovom se fakat vidi kakva je kriza...nikad nije ovakvih snizenja bila u junu/julu a sve nove kolekcije...
Gospoda Ministarka

#146 Re: Sarajevo shoping

CherryLips wrote:ma snizenja su gdje god se okrenes,po ovom se fakat vidi kakva je kriza...nikad nije ovakvih snizenja bila u junu/julu a sve nove kolekcije...

Bas tako, snizenja na sve strane od Manga i Tiffanija doBenettona i UR...
Svi udu pogledaju a niko nis ne kupuje.
sis

#147 Re: Sarajevo shoping

Post by sis »

Ja sam prosle godine kupila bikini u Lisci i nosila ga 15 dana. Prvi out kada sam ga probala ove godine, primjetila sam da se gornji dio razvukao i da se osipa (doslovno)... To me je bas iznenadilo obzirom da Lisca vazi za dobar brand, bar sto se kvaliteta, ako ne dizajna, tice. Bikini koji sam kupila u Benettonu nosi 3. sezonu i dalje izgleda super.
bumboo

#148 Re: Sarajevo shoping

Post by bumboo »

sis wrote:Ja sam prosle godine kupila bikini u Lisci i nosila ga 15 dana. Prvi out kada sam ga probala ove godine, primjetila sam da se gornji dio razvukao i da se osipa (doslovno)... To me je bas iznenadilo obzirom da Lisca vazi za dobar brand, bar sto se kvaliteta, ako ne dizajna, tice. Bikini koji sam kupila u Benettonu nosi 3. sezonu i dalje izgleda super.
Slažem se s ovim za Liscu. Moj prošlogodišnji kupaći iz Lisce je imao neke naljepnice koje su već otpale, a nosila sam ga 10-ak dana. I razvukao se, naravno. A platila ga ja mislim 60 KM.
sarajevsko_pivo

#149 Re: Sarajevo shoping

Post by sarajevsko_pivo »

Uskoro NewYorker u Sarajevu:

Image
bumboo

#150 Re: Sarajevo shoping

Post by bumboo »

New Yorker mi je OK, tj. za pristupačnu cijenu može se dobiti solidan kvalitet. Pogotovo ljetne krpice. Zašto bezveze bacati novce na skupe stvari kad se koriste jedva 2-3 mjeseca. Je li trenutno kakvo sniženje u onoj njihovoj prodavnici u Lukavici u TUŠ-u?
Post Reply