SoulSeeker wrote:Izvoli...suspect_zero wrote:Ja bih ipak Seagala
Pandu ti je kupio za 8-mi mart.
Eto tebi panda
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
SoulSeeker wrote:Izvoli...suspect_zero wrote:Ja bih ipak Seagala
Pandu ti je kupio za 8-mi mart.
Hvala, imam već jednu porsche pandu sa "911 D" dupetom.suspect_zero wrote:Eto tebi panda.......meni samo Seagal
SoulSeeker wrote:Hvala, imam već jednu porsche pandu sa "911 D" dupetom.suspect_zero wrote:Eto tebi panda.......meni samo Seagal
Raspored wrote:Kao i u svemu ključ je u odmjerenosti, inkorporiraj najbolje od obje verzije i rezultat kod pravih žena je neupitan![]()
Sa klasične muževne strane zadržati:
1. Snagu, odlučnost i karakter
2. Sport i mišiće
3. Auto, mehaničarske i druge majstorske vještine
Izbaciti:
1. Kladionice, PS i druge zatupljivačke igrice
2. Pivo, masna hrana i odraz istih na fizički izgled
3. Ograničen riječnik i ograničenija raja
Sa tzv feminizirane strane zadržati:
1. Njegovanje i brigu o izgledu
2. Poznavanje osnova mode
3. Sposobnost razumjevanja tipičnih ženskih problema
Izbaciti:
1. Feminizirano ponašanje, popustljivost i osjetljivost
2. Izgledati bolje i biti bolje obučen od djevojke
3. Prepuštanje njoj svih ključnih odluka
Ma daj ba, salis se?Raspored wrote:Kao i u svemu ključ je u odmjerenosti, inkorporiraj najbolje od obje verzije i rezultat kod pravih žena je neupitan![]()
2. Sport i mišiće
Izbaciti:
Izbaciti:
Cekaj, a skim bi ja onda popunjavala listic i gledala utakmice?Raspored wrote:Kao i u svemu ključ je u odmjerenosti, inkorporiraj najbolje od obje verzije i rezultat kod pravih žena je neupitan![]()
2. Sport i mišiće
Izbaciti:
Izbaciti:
mogu misliti kol'ka siGospoda Ministarka wrote: Cekaj, a skim bi ja onda popunjavala listic i gledala utakmice?
Kome bih onda mogla reci "jesam ti rekla da stavis Dzeko daje go"
Od koga bi mogla krasti pivo na moru i masnocu iz tanjira kad svratimo kod Maksumica na pecenje?![]()
A s ostalim se slazem.
black wrote:mogu misliti kol'ka siGospoda Ministarka wrote: Cekaj, a skim bi ja onda popunjavala listic i gledala utakmice?
Kome bih onda mogla reci "jesam ti rekla da stavis Dzeko daje go"
Od koga bi mogla krasti pivo na moru i masnocu iz tanjira kad svratimo kod Maksumica na pecenje?![]()
A s ostalim se slazem.brijesh li se
onda mora da si ters samo takiGospoda Ministarka wrote:
![]()
ja vec rekla na nekoj od ovih tema da sam jedva uspjela skupit 59kg na 168 cm visine.
![]()
Sva se to fino rasporedi a ako je veliki znalac onda nema ni celulita
Ja sam mala umiljata maca, koja je uvijek raspolozena, nasmijana... nisam ters, neznam se svadati... a usne su pune i nisu tanke.black wrote:onda mora da si ters samo takiGospoda Ministarka wrote:
![]()
ja vec rekla na nekoj od ovih tema da sam jedva uspjela skupit 59kg na 168 cm visine.
![]()
Sva se to fino rasporedi a ako je veliki znalac onda nema ni celulitaimash tanke usne i ushi ti se crvene
Jbt, ti pravo dobra...Gospoda Ministarka wrote:Ja sam mala umiljata maca, koja je uvijek raspolozena, nasmijana... nisam ters, neznam se svadati... a usne su pune i nisu tanke.black wrote:onda mora da si ters samo takiGospoda Ministarka wrote:
![]()
![]()
Sva se to fino rasporedi a ako je veliki znalac onda nema ni celulitaimash tanke usne i ushi ti se crvene
pa mozda suprotnost, machoiziranje zhenaSa_dy wrote:A ozbiljno sta je dovelo do toga?da se pojedini muskarci tako ponasaju?
Modni trendovi. Haj ne budi feminiziran kad vidis ovu slikicu.Sa_dy wrote:A ozbiljno sta je dovelo do toga?da se pojedini muskarci tako ponasaju?

Vidi mu ramena i glave... ne vidi se od njeSa_dy wrote:joj gdje njega nadje.Gospoda Ministarka wrote:Modni trendovi. Haj ne budi feminiziran kad vidis ovu slikicu.Sa_dy wrote:A ozbiljno sta je dovelo do toga?da se pojedini muskarci tako ponasaju?
Vidis nju... vidis njega... povezes...a djevojke vole imati gayeve za prijatelje.
black, srušila ti je sistemGospoda Ministarka wrote:Ja sam mala umiljata maca, koja je uvijek raspolozena, nasmijana... nisam ters, neznam se svadati... a usne su pune i nisu tanke.black wrote:onda mora da si ters samo takiGospoda Ministarka wrote:
![]()
![]()
ma nishta ona nije srushilaarzuhal wrote:
black, srušila ti je sistem..haj nanovo
Gadan si igračblack wrote:ma nishta ona nije srushilaarzuhal wrote:
vidish kako odmah pozuri da se opishe
[/quote]Ma nemas ti pojma black.black wrote:ma nishta ona nije srushilaarzuhal wrote:
vidish kako odmah pozuri da se opishe
jok yaGospoda Ministarka wrote:
Ma nemas ti pojma black.
Britanac Norrie May-Welby tvrdi kako nema spola te je tako postao prva zvanično priznata bespolna osoba. May-Welby je rođen kao muškarac, ali 1990. godine, kada je imao 28 godina, odlučio se na operaciju promjene spola.