Suti i trpi wrote:P!nk wrote:Cuj ti molim te ''divljacki'' sex... deru ti hormoni, a?

Divlji sex prihvacam, al' divljacki? Medju forumasima ima manijaka
Bolje da je tema postavljena kao ''sex ili silovanje''

Pitanje bi bilo 'njezan ili grub/grublji/najgrublji seks?'. Vjerujem da se postavljac teme lose izrazio

.
Ja preferiram grub/grublji/najgrublji, ali nekad se desi i da budem njezan

.
Hoce li biti grub, grublji ili najgrublji, to prvenstveno zavisi od trenutne nalozenosti i od partnera. Mislim da je partnerov karakter jako bitan. Ipak, ko ima i malo osjecaja ne moze biti grub sa nekim ko voli njezno

. Treba osjetit partnera i radit onako kako mu najvise odgovara. Ako se interesi ne poklapaju onda bolje na vrijeme prekinuti.
Po meni zene (vecina njih) strasno grijese sto su letargicne u seksu, sto se samo zavale i cekaju sta ce muskarac uraditi... Ovo se posebno odnosi na 'fine' zene koje 'drze do sebe', koje drze do 'casti i ponosa'... Potpuno opravdavam rezervisan pristup nakon par mjeseci seksualnog zivota, ali potpuno osudjujem rezervisanost nakon duzeg vremenskog perioda. Oceigledno je da se zene pribojavaju onoga sta ce muskarci pomisliti o njima, te tako potiskuju zelju da urade nesto konkretno... One koje tako misle jako grijese. Mnogi muskarci su vjerovatno mastoviti, unose dosta toga u seks, ali sigurno da vremenom dosadi potpuna kontrola u kojoj partner izgleda kao lutka sa kojom mora upravljati da bi seks licio na nesto. Vracamo se na grubo/grublje/najgrublje... Jedna od ove tri kategorije itekako zavisi od aktivnosti partnerke u fazi 'zagrijavanja' i u toku samog seksa... Koliko zena isprovocira muskarca, toliko ce muskarac biti agresivan i nadahnut (

). Najgore od svega je kada seks postane repriza onog predhodnog.
Neka se 'fine' cure zapitaju zasto njihovi muskarci vole 'kucke'

.
BRAVO!
Žene često zaboravljaju formulu " savršene žene"= domaćica u kuhinji+svetica u društvu+kurva u krevetu.
Žene se jednostavno boje da će muškarac imati pogrešno mišljenje o njima ukoliko budu previše glasne ili budu pričale u krevetu ili im kažu svoje fantazije. Ajde da je to samo problem sa ženama samo, i muškarce je, neke stid da kažu šta bi željeli da probaju, šta ih konkretno dovodi do ludila jer smatraju da bi ih partnerka mogla gledati kao seksomanijaka ili kakvog freaka.
Moj sadašnji momak mi je bio prvi i ostao jedini i prosto sam se iznenadila kada smo prvi put pričali o njegovim bivšim seksualnim iskustvima. Imao je dosta žena prije mene ali mi je bilo čudno to što poslije svakog puta on bude ono iznenađen koliko je dobro bilo i kako je sve kako on kaže "božanstveno". Zanimalo me, kako to da mu je bolji sex sa mnom koja sam bila nevina i nisam imala nikakva iskustva nego sa prijašnjim. Jednostavno je odgovorio " probudila si u meni pored osjećanja, koja imam prema tebi a nisam ni sumnjao da bi mogao imati prema nekoj ženi, i svu kreativnost koja je bila umrla u meni, za to si zaslužna ti jer se ne stidiš da kažeš šta ti se sviđa o čemu maštaš, tada sam i ja počeo da sve govorim i zato smo na ovom nivou, prije se nikad nisam usudio, mislio sam da će pomisliti da sam lud, da sam grubijan ili šta već ali s tobom isto kao da je sve prvi put".
Najvažnije je da žena zna šta hoće i da se ne stidi reći muškarcu i da bude otvorena. Sex dosta spaja ljude ali može da ih razdvoji ako je monoton i dosadan. Monoton i dosadan sex po meni je onaj koji se konstantno dešava u krevetu u 2,3poze. Ako ste već u sobi, probaj sve što ima u njoj, fotelja, stol, prozor, parket :/ Ne morate koristiti igračke da bude perfektno, dovoljno je da se žena drugačije obuče, da donese šlag, voćni jogurt ili čokoladu. Neke situacije koje vas uzbuđuju u filmovima, primijenite u praxi. Usudite se!
Ne kažem ja da sada uvijek žena treba da bude divljakuša, ali treba da iznenađuje partnera stalno. Nekada da je nježna, da jednostavno vodite ljubav a nekada da je poput pohotne tinejdžerice, treba samo znati kako, kada, gdje

Žena za to treba biti prije svega samouvijerena. A ta samouvijerenost treba dolaziti iznutra, treba biti svjesna svojih unutrašnjih vrijednosti pa vanjskih a ne da se ta samouvijerenost ispoljava samo kroz duboki dekolte, kratku minicu i visoke potpetice. Ako je žena samo tako odjevena samouvijerena ta je za mene izgubljena duša koja luta koja još nije spoznala svoje vrijednosti. S takvim ženama muškarci najviše izgube strpljenja, jer njihova sreća zavisi od drugih ljudi a ne od nje same i zato nikada nije sretna i stalno neko mora da joj daje komplimente, diže samopouzdanje i ulizuje joj se.