SDP sa Komšićem i ljudima sličnim njemu bi mogao i dobiti prolaznu ocjenu. Ali dok je likova sličnih Behmenu, poteško!Better Man wrote:Ćuj, ne daj bože da SDP dođe na vlast u oktobru. SDP uz par srodnih stranaka kao NS nam je jedina šansa nakon ovih mafijaša mi fašista.Bosna i Hercegovina wrote:Gospodin Mimo, poznat i kao potparol SDP-a, odnosno gospodina dr Zlatka Lagumđije. U slučaju da SDP dođe na vlast u oktobru,ne daj Bože, a neće, vjerovatno bi ova emisija bila ukinuta. Eto toliko. Ista priča od Mime već 10 godina. Samo još fali crveni karanfil Zlajin na reveru! Bljak !!!
Vox populi by Mimo Š.
Moderator: anex
- Bosna i Hercegovina
#126 Re: Vox populi by Mimo Š.
- Bosna i Hercegovina
#127 Re: Vox populi by Mimo Š.
Sve su one lafe "pravog puta", dok nas "bare" prije izbora. A onda su, ako pobijede,"ličnog boljitka!"ri0 wrote:Mojne tako evo osnovala se stranka "pravog puta" .....![]()
![]()
![]()
![]()
- iz dna duše
#128 Re: Vox populi by Mimo Š.
Ko bi bio "naša sreća", ako bi došao na vlast, po tebi?Bosna i Hercegovina wrote:Gospodin Mimo, poznat i kao potparol SDP-a, odnosno gospodina dr Zlatka Lagumđije. U slučaju da SDP dođe na vlast u oktobru,ne daj Bože, a neće, vjerovatno bi ova emisija bila ukinuta. Eto toliko. Ista priča od Mime već 10 godina. Samo još fali crveni karanfil Zlajin na reveru! Bljak !!!
- aerosa
#129 Re: Vox populi by Mimo Š.
Uze mi slova sa tastature.... Sve kontam ko bi nam to bio dijelitelj zlatnih kašika....iz dna duše wrote:Ko bi bio "naša sreća", ako bi došao na vlast, po tebi?Bosna i Hercegovina wrote:Gospodin Mimo, poznat i kao potparol SDP-a, odnosno gospodina dr Zlatka Lagumđije. U slučaju da SDP dođe na vlast u oktobru,ne daj Bože, a neće, vjerovatno bi ova emisija bila ukinuta. Eto toliko. Ista priča od Mime već 10 godina. Samo još fali crveni karanfil Zlajin na reveru! Bljak !!!
- Bosna i Hercegovina
#130 Re: Vox populi by Mimo Š.
iz dna duše wrote:Ko bi bio "naša sreća", ako bi došao na vlast, po tebi?Bosna i Hercegovina wrote:Gospodin Mimo, poznat i kao potparol SDP-a, odnosno gospodina dr Zlatka Lagumđije. U slučaju da SDP dođe na vlast u oktobru,ne daj Bože, a neće, vjerovatno bi ova emisija bila ukinuta. Eto toliko. Ista priča od Mime već 10 godina. Samo još fali crveni karanfil Zlajin na reveru! Bljak !!!
Ne znam. Ne vjerujem nikome. A svi fino pričaju. Ali ovaj post mi je biser:"Uze mi slova sa tastature.... Sve kontam ko bi nam to bio dijelitelj zlatnih kašika...."
P.S.
Možda još samo u NS ima nekakvog selameta...„Stranka je samostalna demokratska politička organizacija slobodnih i odgovornih članova i članica koji djeluju na ostvarivanju sljedećih programskih principa i ciljeva: ,izgradnja Bosne i Hercegovine kao demokratske države ravnopravnih naroda (Bošnjaka, Srba i Hrvata), nacionalnih manjina i svih građana i građanki koji u njoj žive na osnovu ustavnog uređenja zemlje, univerzalnih demokratskih vrijednosti i parlamentarnih postupaka.“ Ako nas i oni ne „ofiraju?“
Last edited by Bosna i Hercegovina on 19/05/2010 14:52, edited 1 time in total.
- aerosa
#131 Re: Vox populi by Mimo Š.
Eh sad, ne može tako.....Bosna i Hercegovina wrote:iz dna duše wrote:Ko bi bio "naša sreća", ako bi došao na vlast, po tebi?Bosna i Hercegovina wrote:Gospodin Mimo, poznat i kao potparol SDP-a, odnosno gospodina dr Zlatka Lagumđije. U slučaju da SDP dođe na vlast u oktobru,ne daj Bože, a neće, vjerovatno bi ova emisija bila ukinuta. Eto toliko. Ista priča od Mime već 10 godina. Samo još fali crveni karanfil Zlajin na reveru! Bljak !!!
Ne znam. Ne vjerujem nikome. A svi fino pričaju. Ali ovaj post mi je biser:"Uze mi slova sa tastature.... Sve kontam ko bi nam to bio dijelitelj zlatnih kašika...."
Vlast moraš imati, znači nije više ni bitno koju ali mora postojati.
Sad je pitanje za tebe bilo, "ko je taj ko bi nas usrećio ako dođe na vlast" ,ali evo može i drugačija formulacija, "ko je taj koji bi nas najmanje unesrećio ako dođe na vlast" ?
Molim konkretan odgovor....
- Bosna i Hercegovina
#132 Re: Vox populi by Mimo Š.
Eh sad, ne može tako.....
Sad je pitanje za tebe bilo, "ko je taj ko bi nas usrećio ako dođe na vlast" ,ali evo može i drugačija formulacija, "ko je taj koji bi nas najmanje unesrećio ako dođe na vlast" ?
Molim konkretan odgovor....[/quote]
@aerosa
NS ??? Eto odgovora, ipak, to je samo lično mišljenje, ali odosmo mi od teme?
Molim konkretan odgovor....[/quote]
@aerosa
NS ??? Eto odgovora, ipak, to je samo lično mišljenje, ali odosmo mi od teme?
Last edited by Bosna i Hercegovina on 19/05/2010 15:51, edited 2 times in total.
- iz dna duše
#133 Re: Vox populi by Mimo Š.
Ma ne treba baš zlatna ili srebrna kašika, neka bude samo nehrđajuća, ja ću biti zadovoljnaBosna i Hercegovina wrote:iz dna duše wrote:Ko bi bio "naša sreća", ako bi došao na vlast, po tebi?Bosna i Hercegovina wrote:Gospodin Mimo, poznat i kao potparol SDP-a, odnosno gospodina dr Zlatka Lagumđije. U slučaju da SDP dođe na vlast u oktobru,ne daj Bože, a neće, vjerovatno bi ova emisija bila ukinuta. Eto toliko. Ista priča od Mime već 10 godina. Samo još fali crveni karanfil Zlajin na reveru! Bljak !!!
- Banksy
#134 Re: Vox populi by Mimo Š.
Misliš Fahrudina Radončića ...Bosna i Hercegovina wrote: Gospodin Mimo, poznat i kao potparol SDP-a, odnosno gospodina dr Zlatka Lagumđije ...
- JosePB
#135 Re: Vox populi by Mimo Š.
Ovom jadnom covjeku niko ne valja...malo je obolio samo nece da prizna a nije sramota majke mi...neke i izlijece ali on je tezak slucaj!!! Haj sto mi trza glavom ko neki saner nego bolan ne kaze nista a usta ne zatvara...ali nije on kriv kriiv sam ja koji ne znam da koristim daljinski...i drugi puta cu drugacije 
-
udrch
#136 Re: Vox populi by Mimo Š.
Ovo boldirano ti je najjače..ja se sav stresem kad pogriješim u rukovanju daljinskim u 20h 00JosePB wrote:Ovom jadnom covjeku niko ne valja...malo je obolio samo nece da prizna a nije sramota majke mi...neke i izlijece ali on je tezak slucaj!!! Haj sto mi trza glavom ko neki saner nego bolan ne kaze nista a usta ne zatvara...ali nije on kriv kriiv sam ja koji ne znam da koristim daljinski...i drugi puta cu drugacije
-
skojotovski
#137 Re: Vox populi by Mimo Š.
u pauzi tekme partizan - arsenal, saltam kanale i naletih na doticnog...palamudi, pametuje, slaze grimase, poskakuje na onoj stolici... ekakve kladionice i kvote pominje...
i onda boom: blažica krišto (noviarka FTV) postade premijerka federacije!
e, moj Ćazime! kolika je kvota na odgovor jel Borjana ili Blažica Krišto potpredsjednica federacije? ubij se klocino!
i onda boom: blažica krišto (noviarka FTV) postade premijerka federacije!
e, moj Ćazime! kolika je kvota na odgovor jel Borjana ili Blažica Krišto potpredsjednica federacije? ubij se klocino!
- ja.neron
#138 Re: Vox populi by Mimo Š.
ja što večeras gluposti izvali eto reis kriv za sve loše što nam se desilo od kraja rata do sada i islamska zajednica budžetska institucija po njemu
fakat bi trebao nekada udahnuti i izbrojati do deset da mu dođe vazduha do mozga jer očito mu šejtan ne da mira pa svaka druga rečenica reis ovo reis ono, iako i ja smatram da reis griješi u nekim stvarima
mimo udahni i polako komentariši jer znam da čitaš sa-x
fakat bi trebao nekada udahnuti i izbrojati do deset da mu dođe vazduha do mozga jer očito mu šejtan ne da mira pa svaka druga rečenica reis ovo reis ono, iako i ja smatram da reis griješi u nekim stvarima
- Been
#139 Re: Vox populi by Mimo Š.
Ja prestao gledati još onomad kad je rekao da Sulejman Tihić "laže da je bio u logorima, već se krio po Njemačkoj". Ne volim Tihića ni SDA, ali ovo je daleko ispod granica dobrog ukusa..ja.neron wrote:ja što večeras gluposti izvali eto reis kriv za sve loše što nam se desilo od kraja rata do sada i islamska zajednica budžetska institucija po njemu
-
StupskaBitanga
#140 Re: Vox populi by Mimo Š.
mimo je Havaz u TV oblikuBeen wrote:Ja prestao gledati još onomad kad je rekao da Sulejman Tihić "laže da je bio u logorima, već se krio po Njemačkoj". Ne volim Tihića ni SDA, ali ovo je daleko ispod granica dobrog ukusa..ja.neron wrote:ja što večeras gluposti izvali eto reis kriv za sve loše što nam se desilo od kraja rata do sada i islamska zajednica budžetska institucija po njemu
i takva osoba je direktor programa obn
i vidi se zašto im je program 0
- mirnisan
#141 Re: Vox populi by Mimo Š.
volim njegove komentare.sve kaže lijepo,kratko,sročeno.
!
-
leo karan
#142 Re: Vox populi by Mimo Š.
cizimu je svaka za samara
i ratko mladic bi mi bio drag kad bi ga CaZim na svoj nacin oblatio
-
paprica29
#143 Re: Vox populi by Mimo Š.
CCCC
Last edited by paprica29 on 30/10/2010 22:04, edited 1 time in total.
- dinoxy
#144 Re: Vox populi by Mimo Š.
potpisujem, fakat i kada ukaze na nesto pretjeruje u tom dokazivanju...cak nekad pomislim da hoce nesto na fol "60 minuta" samo sto to krace traje pa valjda koristi priliku da u tom kratkom vremenu sto vise kaze...Altsa wrote:mimo je izuzetno iritantan i ne podnosljiv za gledanje
- ratata
#145 Re: Vox populi by Mimo Š.
kako te ba nije stidleo karan wrote:cizimu je svaka za samara
btw, sinoc je ocitao Gras-u lekciju , i to za 10
-
gianna24
#146 Re: Vox populi by Mimo Š.
ma mimo jes to ti?StupskaBitanga wrote:Ovaj gospodin koji gore reče da su komentari plitki, na niovu žute štampe
Gospodine, da li je Mimo šta slagao?
Ovo jeste emisija glas naroda i nek neko konačno kaže što bi mi gledaoci (normalni) rekli
Pod pojmom normalni mislim na one kojima smeta da je predsjednica Ustavnog suda BiH ex čistačica koja je pod kojekakvim okolnostima postala pravnica
Možda Vi aplaudirate Melihi Alić i njenom vođenju Ministarstva obrazovanja a svi znamo kakvo je poslato obrazovanje
Njegovi komentari nisu niti plitki niti na niovu žute štampe već REALNOST
a realnost mnoge ovdje boli
- Pasiflora
#147 Re: Vox populi by Mimo Š.
Fakat ni meni nije jasno sto ga pljujete... Valjda je to sada in.
Mimu ne gledan redovno jer pojma nemam kada ide, ali sam nekoliko puta nabasala kad je pricao. Zadnje izdanje koje sam gledala bilo je o udzbenicima i to vrlo kvalitetna pljuvacina one Alicke!
Ne mogu vam opisati kako sam uzivala. Doduse ja bih joj se jos kojesta nagovorila, ali nemam priliku.
Mimu ne gledan redovno jer pojma nemam kada ide, ali sam nekoliko puta nabasala kad je pricao. Zadnje izdanje koje sam gledala bilo je o udzbenicima i to vrlo kvalitetna pljuvacina one Alicke!
Ne mogu vam opisati kako sam uzivala. Doduse ja bih joj se jos kojesta nagovorila, ali nemam priliku.
-
alex00
#148 Re: Vox populi by Mimo Š.
neko je naveo gore da je iritantan i da je on mnogo slaba kopija. ja bih se slozio s tim. po mom misljenju, potpuno je neprirodan - pretjerao je "narodskim govorom" i predstavnikom pravde na silu. trenutno upala kasika u med, posto ni on jadan nije znao na koju ce stranu - fahrinu ili zlajinu, pa sad ima prostora za obojicu dok fahro ne nagazi
mislim da nasim novinarima (i voditeljima) treba vise hrabrosti, a ne da sute zato sto ce sutradan dobit degenek u avazu..
mislim da nasim novinarima (i voditeljima) treba vise hrabrosti, a ne da sute zato sto ce sutradan dobit degenek u avazu..
-
tacna
#149 Re: Vox populi by Mimo Š.
Najjaca mu je bila kad je govorio o tekmi barsa-real i u jednom trenu rece kad je Maradona osvoio titulu sa napolijem kakvo je biolo nezapamceno slavlje na "GRADSKOM GROBLJU" .