Pljacka-Ubistvo-Kladionica Derby
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#126 Re: Pljacka-Ubistvo-Kladionica Derby
Bože sačuvaj Bosnu od anarhije i bezakonja,...I najgori kriminalac,...Šefka Hodžić koja je iz utrobe izvadila dijete, a majku ubila, imala je neka prava, odslužila kaznu i danas živi u Srbiji.
- ChataDodajStaHoces
#127 Re: Pljacka-Ubistvo-Kladionica Derby
Prvi put da dozivim onakvu guzvu za darovanje krvi kao veceras. Mogu komotno reci da sam ponosan na sugradjane koji su se "gurali" da sto prije daruju krv i da je pravo zadovoljstvo vidjeti da je toliki broj ljudi pokazao humanost na taj nacin 
Nadam se da ce se djevojci stanje stabilizovati cim prije !
Nadam se da ce se djevojci stanje stabilizovati cim prije !
- cls
#128 Re: Pljacka-Ubistvo-Kladionica Derby
kao prvo zao mi je djevojke i zelim joj brz oporavak....e sad ne znam sto se vi svi cudite sto ima krminala ovoliko kod nas pa nije sve ni do drzave, a ni do policje pa pogledajte malo po fejsu kako raja svali i lijepo pise o "legendama Sarajeva" i dok mi god budemo slavili kriminalce javno i dok ih budemo stalno hvalili ovako ce nam biti
p.s. rado bi dao krv da mogu vec sam skoro dao covjeku koji je tumor na mozgu operisao
p.s. rado bi dao krv da mogu vec sam skoro dao covjeku koji je tumor na mozgu operisao
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#129 Re: Pljacka-Ubistvo-Kladionica Derby
ima li kakva informacija kako je djevojka???
EDIT: evo kazu izasla je iz operacione....brz oporavak..
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/gro ... 372&ref=mf
EDIT: evo kazu izasla je iz operacione....brz oporavak..
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/gro ... 372&ref=mf
-
Mascherano
#130 Re: Pljacka-Ubistvo-Kladinoca Derby
Blueboy- wrote:
Nema dovoljno policajaca? Mislis nema dovoljno sposobni policajac. Nema coska gdje po dva policajca ne stoje, ali sljepi kraj ociju i gluhi kraj usiju. Nadam se da ce djevojka prezivjeti. Ona da nije uradila kako je uradila, bila bi nova zrtva kao i mnoge do sada u sarajevu.
Samo joj zamjeram sto i drugo nije roknula, takvi olosi ne zasluzuju zivot i slobodu.
Mozes li mi ti strucnjace objasniti ovo:
Policija je uhvatila razbojnika koji je na Otoci opljakao kladionicu uz prijetnju pistoljem, da bi nakon 2 dana taj isti upao s nozem u drugu kladionicu i opljackao je...
- Vragolan
#131 Re: Pljacka-Ubistvo-Kladionica Derby
ovo boldirano bi izdvoio kao najveci problem a pogotovu ovo boldirano velikim slovimakamen spoticanja wrote:jok treba vaspitati tim istim kablom cijelu drzavu,od tuzioca i sudija koji pustaju ovakve zvijeri na cestu,supke u vlasti na svim nivoima koji ne grade zatvore u koje ce trpati ovakve idiote...birace koji glasaju za sve ove vrste vlasti evo zadnjih 20 godina...sve nas ba treba vaspitat elektricnim kablom...ili nas sve naoruzat...pa ko preziviMAN-lion's coach wrote:Eto sad javiše na vijestima da su razbojnici štićenici centra za mušku djecu omladinu ili kako već....delinkventi....treba ih električnim kablom vaspitati...
super si ovo rekao, trebamo se mi upitati neke stvari
zamo mi je djevojke, zbog 600KM (ako ih i dobije na vrijeme) zivot rizikuje, trebala ja dati pare i gotovo, osta ziva glava i nema robije, a ovako joj prijeti i robija, ne znam treba cekati izvjestaj istrage, pa da onda palamudimo da li bila samoodbrana ili nekakvi talovi, ili je gazda namjestio pljacku, odkud joj pistolj, itd itd itd
uglavnom, sretan i brz oporavak joj zelim,
p.s. a onog drugog su trebalo ostaviti da crkne (ako je bio ranjen)
-
delightful
#132 Re: Pljacka-Ubistvo-Kladionica Derby
o samom slucaju na sarajevo - crna hronika. ako zelite raspravljati o ostalim stvarima, a vec ne postoji relevantna tema, otvorite novu. hvala.