i ja cekam dan kad ce se otvoriti neka ogromna h&m i ikea filijala... ma ne mora ni biti ikea, samo da ima sve uzeti za kuce: od eksera, tanjira, escajga, ormara, svijecnjaka, selotejpa, kamencica, sveski, casa, carsafa, okvirova, izolir trake, makaza, turpija, svega! to mi najvise nedostaje, pored h&m.. hajde barem ima onaj tiffany (dosla im je neki dan roba, u utorak idem u shopping, jedva cekamSunrise00 wrote:ja bih samo h&mne trazim puno
i McD ofkors
Importanne Centar Sarajevo.
- minjonja
#126 Re: Otvorenje za 18 dana:Importanne Centar Sarajevo.
- minjonja
#127 Re: Otvorenje za 18 dana:Importanne Centar Sarajevo.
nece ni tad, mislim da ce doci to tek sa otvorenjem shopping centra kod aerodroma.sarajevsko_pivo wrote:Za MCD i H&M trebamo cekati da se zavrsi Sarajevo City Center.
-
sarajevsko_pivo
#128 Re: Otvorenje za 18 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Ako se taj centar uopce izgradi!minjonja wrote:nece ni tad, mislim da ce doci to tek sa otvorenjem shopping centra kod aerodroma.sarajevsko_pivo wrote:Za MCD i H&M trebamo cekati da se zavrsi Sarajevo City Center.
- Control panel
#129 Re: Otvorenje za 17 dana:Importanne Centar Sarajevo.
hebote pocelo odbrojavanje ko da je ostalo 17 dana do otvaranja olimpijade ili sp u fudbalu.
svasta
svasta
-
Maybach
#130 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Hm bi prvo trebao nekom logikom da dodje u hrvatsku i srbiju pa tek onda kod nas.Ali nece se otvoriti ni tamo ni vamo,posljednji su otvarali u emiratima i to je to.Nema vise franciza.Mcd ce biti,neko je i pogodio gdje,ali ne bas uskoro.Uostalom kad skontam bolje,ne treba nam nista jer se ionako para nema ni za suha hljeba.
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#131 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
..........................
Last edited by MELBOURNE_SARAJEVO on 12/04/2010 16:19, edited 1 time in total.
-
BIONA
#132 Re: Otvorenje za 18 dana:Importanne Centar Sarajevo.
100ka jesi to ti zaglavio na Vilsonovom?100_KA wrote:StupskaBitanga wrote:zar se ne smije slikati??100_KA wrote:odakle vam hrabrost da slikate iz Vilsa ?SMIJE AL NIJE PREPORUČLJIVO
-
*mima*
#133 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
I sta ce se desit na otvaranju?
-
sarajevsko_pivo
#134 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Dolazi Angelina Jolie and Brad Pitt!*mima* wrote:I sta ce se desit na otvaranju?
-
manki
#135 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Ovo su mi najjači odgovori.MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Sto se tice HM oni ne rade izvan europske unije ...
Reci mi Melbourne, šta su Rusija, Norveška i Švicarska onda, isto EU? Bahrein, Egipat, Izrael, Kuvajt, Libanon, Oman, Katar, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati? Kina, Hong Kong, Japan, Južna Koreja? SAD, Kanada? Sve EU?
Last edited by manki on 12/04/2010 16:05, edited 1 time in total.
- mrtva kokoš
#136 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
slobodno postavi i slikuMELBOURNE_SARAJEVO wrote:Evo ja sam dao oglas na posao.ba ...Pa ko je zaintresovan nek se javi Nesbar...Nije reklama nego vidim da su ovde ljudi pisali da nema oglasa pa reko da znaju ako nekom treba posao..

- alibaba_i_30_godina
#137 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Cuj CV sa fotografijom ... ja koja diskriminacija

-
manki
#138 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Po kojoj logici ti je to?Maybach wrote:Hm bi prvo trebao nekom logikom da dodje u hrvatsku i srbiju pa tek onda kod nas.Ali nece se otvoriti ni tamo ni vamo,posljednji su otvarali u emiratima i to je to.Nema vise franciza.Mcd ce biti,neko je i pogodio gdje,ali ne bas uskoro.Uostalom kad skontam bolje,ne treba nam nista jer se ionako para nema ni za suha hljeba.
Lindex npr. otvara u Sarajevu prije Zagreba i Beograda, a koliko znam ima fransizu za citav region. Neki dan sam bio u Tiffany-u i cura mi je rekla da ce najvjerovatnije nakon Lindexa uzimati fransizu za H&M, i da ce najvjerovatnije prvu H&M trgovinu u Sarajevu otvoriti 2012 na M. Dvoru.. Pretpostavljam da to moze biti jedino Sarajevo City Centar.
- mrtva kokoš
#139 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
a cuj ovo...NeyDan wrote:Cuj CV sa fotografijom ... ja koja diskriminacija![]()
ambiciozne ljude da toce i nosaju kafu
- Ave, Nijaz!
#140 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Budimo realni, niko nese ruznog insana zaposlit, a tako i treba, barem u ovakvim djelatnostima.NeyDan wrote:Cuj CV sa fotografijom ... ja koja diskriminacija![]()
-
Ambrozija
#141 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Pa naravno da ce to napisati...Nece u konkurs staviti: TRAZIMO OSOBU DA TOCI I NOSI KAFU A DA PRITOM I LIJEPO IZGLEDA...Splinter wrote:a cuj ovo...NeyDan wrote:Cuj CV sa fotografijom ... ja koja diskriminacija![]()
ambiciozne ljude da toce i nosaju kafu
Mada bi bilo fora
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#142 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
jedva čekam da ispitam WCove 
- mrtva kokoš
#143 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
mislim da ipak prednost u tome treba dati halugi on je najkompetentniji za tu prigodu...komi wrote:jedva čekam da ispitam WCove
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =2&t=73690
- Ave, Nijaz!
#144 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Splinter wrote: mislim da ipak prednost u tome treba dati halugi on je najkompetentniji za tu prigodu...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =2&t=73690
Ovo nisam upratio, najbolja tema u historiji foruma.
Ja nesto smjesnije nisam procitao od kada sam na forumu, divim se onom covjeku, ima talenta.
- alibaba_i_30_godina
#145 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Ono je bio vise ironican post. Naravno da ces na tom radnom mjestu zaposliti atraktivnije ljude al' to ces vidjeti na intervjuu, svakako neces zaposliti nikoga samo na osnovu cv-a i slike.Ave, Nijaz! wrote:Budimo realni, niko nese ruznog insana zaposlit, a tako i treba, barem u ovakvim djelatnostima.NeyDan wrote:Cuj CV sa fotografijom ... ja koja diskriminacija![]()
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#146 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
NeyDan wrote:Ono je bio vise ironican post. Naravno da ces na tom radnom mjestu zaposliti atraktivnije ljude al' to ces vidjeti na intervjuu, svakako neces zaposliti nikoga samo na osnovu cv-a i slike.Ave, Nijaz! wrote:Budimo realni, niko nese ruznog insana zaposlit, a tako i treba, barem u ovakvim djelatnostima.NeyDan wrote:Cuj CV sa fotografijom ... ja koja diskriminacija![]()
A jeli mislis da ces 300 ljudi zvati na intervju????ili ces izabrati reimo 30 ??? slabo ti meni kontas
- Ave, Nijaz!
#147 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
OK, ali ove ruzne ne treba zvat ni na interview, sta ce ti.NeyDan wrote:
Ono je bio vise ironican post. Naravno da ces na tom radnom mjestu zaposliti atraktivnije ljude al' to ces vidjeti na intervjuu, svakako neces zaposliti nikoga samo na osnovu cv-a i slike.
Lijjepo je bit lijep.
-
Gray
#148 Re: Importanne Centar Sarajevo.
NeyDan wrote:I sad samo radi takvih ljudi da se ne uradi nesto tako?!holowey wrote:a kod nas raja navikla da hoda samo po stazi i niko ne bi travu gazioNeyDan wrote:Lijepo izgleda, al' vala dosta mi je vise ovih ploca oko svake zgrade ... ionako fali gradu zelenila.
Bolje da su posadili lijepu travicu, postavili stazice i ovu fontanicu i eto. Bilo bi i jeftinije nego ove plocetine, al' jok.![]()
ma ne bi otvorenje zavrsilo sva bi trava bila pogazena, tako da je ova varijanta vjerovatno bolja nego blatnjav prilaz zgradi
![]()
Kada bi se napravile stazice niko ne bi isao po travi, u to sam siguran. Bez obzira na mentalitet i 'kulturu' pojedinih ljudi, kad tad bi se svi morali prilagoditi.
Ako ćemo pošteno, pa za šta je trava nego za hodanje po njoj, ovo je pretjerivanje da se ne smije stati na travu.
Samo se trava treba dobro održavati, zalijevati, ponovo zasaditi i šta li već ne i bit će sve uredu. Gdje god sam bio vani nigdje nisam zabranu hodanja po travi, čak štaviše, u parku ispred Habsburške palate u Beču ljudi hodaju gdje žele, u Central Park-u, u Washington DC-u... ljudi hodaju, igraju fudbala, dobacuju frisbee, odmaraju, sunčaju se... itd itd.
-
sarajevsko_pivo
#149 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Bolje da su posadili lijepu travicu, postavili stazice i ovu fontanicu i eto. Bilo bi i jeftinije nego ove plocetine, al' jok.
[/quote]
a kod nas raja navikla da hoda samo po stazi i niko ne bi travu gazio
ma ne bi otvorenje zavrsilo sva bi trava bila pogazena, tako da je ova varijanta vjerovatno bolja nego blatnjav prilaz zgradi
[/quote]
I sad samo radi takvih ljudi da se ne uradi nesto tako?!
Kada bi se napravile stazice niko ne bi isao po travi, u to sam siguran. Bez obzira na mentalitet i 'kulturu' pojedinih ljudi, kad tad bi se svi morali prilagoditi.[/quote]
Ako ćemo pošteno, pa za šta je trava nego za hodanje po njoj, ovo je pretjerivanje da se ne smije stati na travu.
Samo se trava treba dobro održavati, zalijevati, ponovo zasaditi i šta li već ne i bit će sve uredu. Gdje god sam bio vani nigdje nisam zabranu hodanja po travi, čak štaviše, u parku ispred Habsburške palate u Beču ljudi hodaju gdje žele, u Central Park-u, u Washington DC-u... ljudi hodaju, igraju fudbala, dobacuju frisbee, odmaraju, sunčaju se... itd itd.[/quote]
Drugo je trava u parkovima i trava ispred neki javni objekata
a kod nas raja navikla da hoda samo po stazi i niko ne bi travu gazio
Kada bi se napravile stazice niko ne bi isao po travi, u to sam siguran. Bez obzira na mentalitet i 'kulturu' pojedinih ljudi, kad tad bi se svi morali prilagoditi.[/quote]
Samo se trava treba dobro održavati, zalijevati, ponovo zasaditi i šta li već ne i bit će sve uredu. Gdje god sam bio vani nigdje nisam zabranu hodanja po travi, čak štaviše, u parku ispred Habsburške palate u Beču ljudi hodaju gdje žele, u Central Park-u, u Washington DC-u... ljudi hodaju, igraju fudbala, dobacuju frisbee, odmaraju, sunčaju se... itd itd.[/quote]
-
Gray
#150 Re: Importanne Centar Sarajevo.
a kod nas raja navikla da hoda samo po stazi i niko ne bi travu gaziosarajevsko_pivo wrote:Bolje da su posadili lijepu travicu, postavili stazice i ovu fontanicu i eto. Bilo bi i jeftinije nego ove plocetine, al' jok.![]()
Slažem se, ali mislim da smo malo prestrogi u zaštiti trave