Nakon tvojih milion klonova odgovor je: DAVjeruj! wrote:Zar je toliko tesko shvatiti da @Paja i ja nismo ista osoba?hz__semir wrote:Ne mogu da vjerujem da jos uvijek ima forumaša koji se pokušavaju raspravljati sa Čikijem.
Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#126 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
-
udrch
#127 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Žao mi Kameruna, jedina afrička reprezentacija čija je igra imala smisao..
Ostali su toliko loši da mi nije jasno kako su se afričke reprezentacije toliko promjenile..
Ghanci igraju svako za sebe, ja bih ono istjero iz reprezentacije, poslo ih u kakav radni logor..
Ostali su toliko loši da mi nije jasno kako su se afričke reprezentacije toliko promjenile..
Ghanci igraju svako za sebe, ja bih ono istjero iz reprezentacije, poslo ih u kakav radni logor..
- cyprus
#128 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
A meni se čini da je baš Kamerun najlošija afrička reprezentacija na turniru, uz domaćine naravno...udrch wrote:Žao mi Kameruna, jedina afrička reprezentacija čija je igra imala smisao..
- Mikado
#129 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Kamerunci su odigrali u stilu spanaca, brzo, tecno, ali realizacija im je bila ocajna i zbog toga se oprastaju vec u ovoj fazi. Da su imali boljeg selektora mislim da su mogli daleko dogurat (najmanje 1/4 finale), a ovako njihov potencijal ostade neiskoristen i poslije tekme s Holandijom ce kao i mi mundijal pratiti preko malih ekrana. 
- studeni76
#130 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Kamerunci pokušali otvorenom igrom da prođu grupu. Slaba realizacija i pozdrav od WC. mogu sad samo pričat A šta bi bilo da je Etoo pogodio (nešto poput onog što mi radimo nakon svake istorijske utakmice)
taktički,obje ekipe sinoć katastrofa. kao na terminu,deri ga pa ko kome
taktički,obje ekipe sinoć katastrofa. kao na terminu,deri ga pa ko kome
-
elSaik
#131 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Gana je mnogo lošija. Nisu likovi ništa pokazali i da nije bilo nesretnih crvenih kartona i penala imali bi sad vjerovatno 1 ili nijedan bod.cyprus wrote:A meni se čini da je baš Kamerun najlošija afrička reprezentacija na turniru, uz domaćine naravno...udrch wrote:Žao mi Kameruna, jedina afrička reprezentacija čija je igra imala smisao..
- Romanista 101%
#132 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
moguce da na kraju ne prodje nijedna africka reprezentacija sto bi bila prava blamaza, al kad pogledas realno oni su mozda i najvise podbacili do sada a igra se na njihovom kontinentu.
-
udrch
#133 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Ako im ne dosude penal Ghana nikad gol nikom ne bi dala..pa oni u dvije utakmice nisu čestito pucali po golu..isto su igrali i na afričkom kupu..realizacija i kraj akcije nula bodova..elSaik wrote:Gana je mnogo lošija. Nisu likovi ništa pokazali i da nije bilo nesretnih crvenih kartona i penala imali bi sad vjerovatno 1 ili nijedan bod.cyprus wrote:A meni se čini da je baš Kamerun najlošija afrička reprezentacija na turniru, uz domaćine naravno...udrch wrote:Žao mi Kameruna, jedina afrička reprezentacija čija je igra imala smisao..
-
Vjeruj!
#134 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Dobra je Ghana i oni ce vjerovatno proci, a dobar je i Kamerun, samo nisu imali srece pa su u grupi sa snaznim Holandanima i Dancima.
Pravo mi zao LeGuena, dobar je trener.
Pravo mi zao LeGuena, dobar je trener.
- -Paja
#135 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Ljubomora na Bendtnera izvire iz tebe!Edin H. wrote:Ti si izgleda slijep pored ociju. Bendtneru treba dat minimum sedam utakmica zabrane, a sudiju poslati u Sibir na tesku robiju. Naime, pogledaj kako kod drugog gola dČLrzi i vuce igraca Cameroona da ne ode naprijed i presijece sut-Paja wrote:Bendtner dokazao kakva je klasa sa golom i asistencijom, najbolji igrac utakmice kao i dosadasnjeg dijela turnira!
Bendner dominira!
-
Jokericious
#136 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Sreca pa pored Nicklasa Danci imaju i Romedhala, ono ostalo sve levati.
Bendy, asist i gol, MOTM.
Bendy, asist i gol, MOTM.
- cyprus
#137 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Haj još jednom pročitaj šta si napisoEvren wrote:Nidje veze. Da sam rekao da SVIm crncima fali inteligencije to bi bio rasizampape wrote:@Evren, ... rasisticki obojene komentare ne mozes ovdje iznositi, ... smanji dozivljaj, inace ces biti banovan.Evren wrote:Jos jedan poraz za crni kontinent, jos jedna pobjeda za bijelu rasu.![]()
Mogu ganjat lavove ovako, nemaju sekunde fudbalske inteligencije., dok je izjava da ovim Kameruncima sto igraju fali fudbalske inteligencije predstavlja iznosenje cinjenice.
-
Vjeruj!
#138 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Pitanje je samo da li ce Bendy dati 2 ili 3 gola.
-
Abacija
#139 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Je li Osim jos uvijek savjetnik Japancima?
- Globus
#140 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Ja danas ocekujem da BAndntera konacno izdominira svoju karijeru i zabije 2-3 gola sam sebi 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#141 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Hoce li igrati najbolji napadac trenutno na svijetu za Holandiju?
-
Vjeruj!
#142 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Iskreno ne znam sta je van Marwijk skontao, ali bih ja isao sa najjacim sastavom, kako bi igraci imali kontinuitet, a fali Holandanima jos malo uigranosti u zavrsnoj trecini napada. Mozda dati i Robbenu zadnjih 30 min. da osjeti
igru malo.
igru malo.
- -Paja
#143 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Holandija dominira!
Ocekujem jos jednu dobru partiju danskog dominatora!
Ocekujem jos jednu dobru partiju danskog dominatora!
- cyprus
#144 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Holandiji bi bilo bolje da zijani što više i padne na drugo mjesto
. Ne bi Paraguay imo šanse protiv njih
. A s druge strane, nikad ne znaš šta te čeka protiv nafakali žabara 
A Danska ... trebala bi pobjedit, ali biće teško protiv organizovanog bunkera Japana i pretpostavljam munjevitih kontranapada...
A Danska ... trebala bi pobjedit, ali biće teško protiv organizovanog bunkera Japana i pretpostavljam munjevitih kontranapada...
Last edited by cyprus on 24/06/2010 13:56, edited 1 time in total.
-
Stari
#145 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Jos jedan poraz za crni kontinent, jos jedna pobjeda za bijelu rasu.
Stvarno ....ni ja ne vidim vrednjovanja u gornjoj recnici ... vidi se doduse sto-sta drugo
.
Evren wrote:Jaaaaaa?
Gdje ti tu vidis vrednjovanje?
Stvarno ....ni ja ne vidim vrednjovanja u gornjoj recnici ... vidi se doduse sto-sta drugo
- Baltazar_khan
#146 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Četvrti nastup za Dansku na svjetskim prvenstvima, i do sad ni jednom nisu ispali u grupnoj fazi. Trebala bi Danska riješiti utakmicu protiv Japan u svoju korist.
-
todd_smith
#147 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
ajd suti, glup siEvren wrote:Jaaaaaa?
Gdje ti tu vidis vrednjovanje?
- zecko_kupuz
#148 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Hajmo Oranje!

- Jazz_Junkie
#149 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Opaaa Osimovi samuraji pogodise. 
- vee-jay