Vragolan wrote:nosara wrote:Jimmy_The_Saint wrote:Ma pusti, Nihad Imamović je glup. A i meni je IQ opao otkad sam s'vatio da imam jeftine farove.

Sta ja da kazem... Nemam ni klimu...

Sramota me proc gradom... Posebno kad pored mene prolazi lola sa xenonkama, ja se drito maknem u stranu... Ej, xenonke, nije sala...
Sramota me toliko, da sam odlucio ove godine ipak registrovat svog golfa...

Poslije tri il' cetiri godine, red je vala...

@Jimmy moras mi se zahvaliti sto sam ti ukazao na IQ
@nosara
samo mi odgovori: skupis 25 tisuca, hoces li radije kupiti novo auto sa 0Km na satu i garancijom ili passata 1005 godiste se 150K kilometara na satu, ili sto bi narod rekao macka u vreci
Kupicu polovnu fabiu 2008. godiste, a za cenera koji ce mi ostat uradicu tuning, pa rore, pa spojleri, pa velge 22'', pa neonke (jedno 24 komada), obavezno bose sa wooferom ko sporet... Ostace, valjda, i za registraciju...
@johntra... To o cemu ti pricas su piojedinacni slucajevi, a homologacija u BiH se uvodi zbog uslova koje propisuje EU, a odnose se, prvenstveno, na ogranicavanje i zabranu uvoza raznoraznih kineskih, americkih, indijskih itd marki, koje ni ne pokusavaju da se bave propisima EU, jer nisu ni pravljeni za izvoz u EU...
Jel' mislis da ce konzorcij rastavljat svako uvezeno polovno auto iz, npr. Njemacke, ako su papiri uredni i automobil je redovno registrovan u Njemackoj, da bi utvrdio da li je svaka dizna po standardu EU...?
Kako se onda tretira automobil koji se uveze u BiH, uredno prodje homologaciju, a onda ga, poslije havarije, neki lola skrpi od divljih dijelova, koji nisu po standardu, a zadovoljavaju minimum propisan za prolazak tehnickog pregleda...?