Mobilni all about
Moderator: Benq
-
sarayewo
#126 Re: Novi model Sony Ericssona -The Kita™
Presretne te klosar... "Daj mobitel".. A ti 'nako hladno: "Dam ti Kitu!"

- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#127 Re: Novi model Sony Ericssona -The Kita™
Pa link nije radio...zato sam rekao zezancija...misleci na vase sale...ne na model telefonamoderator wrote:Nije zezancija, Kita je stvarna!davorf wrote:Sve super...odlicna zezancija...ali...link na stranicu ne radi![]()
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#128 Re: Novi model Sony Ericssona -The Kita™
PopraviJo...i zavrn'o...da se bolje cujemoderator wrote: Popravi Kitu, ne cujes me dobro!
- chengaba
#129 Re: Novi model Sony Ericssona -The Kita™
Ovo je fenomenalno!
Kita™
Twist, tilt, turn, smash - gesture gaming is here!
- Ady88
#130 Re: Novi model Sony Ericssona -The Kita™
Sad mozes ici gradom i drzati Kitu u ruci
ili "pazi, sjeo si mi na Kitu"
btw. Nece se ovaj model kod nas tako zvati , to samo na Filipinima promijenili posto ime Yari ima neke nezgodne konotacije, njima Kita nama Yari ostaje
btw. Nece se ovaj model kod nas tako zvati , to samo na Filipinima promijenili posto ime Yari ima neke nezgodne konotacije, njima Kita nama Yari ostaje
-
febo_acm
#131 Re: Novi model Sony Ericssona -The Kita™
prodajem polovnu crnu Kitu, na izvlačenje, nije mnogo korištena 
- le piaf
#132 Re: Novi model Sony Ericssona -The Kita™
Jump right into a new mobile gaming experience. Play gesture gaming by moving your body. It's fun - and keeps you fit.

- respo
#133 Re: Novi model Sony Ericssona -The Kita™
dodjes u prodavnicu i trazis daj mi kitu
a prodavac/ica kaze hos ku*ac
a prodavac/ica kaze hos ku*ac
- Haris.ba
#134 Re: Mobilni all about
Ima li besplatni rječnik englesko - hrvatski(bosanski) za nokia 6210? Tj. simbian mobitele. Guglam, al ništa ne kontam. Barem kad bi mi neko rekao naziv programa? Onaj na nokia stranicama ne mogu da nađem - izbaci mi sadržaj stranice.
-----------
Nađoh "SlovoED"
http://www.slovoed.com/Croatian.html
Samo se plaća. A vi se i dalje zamarajte "Kitom"
-----------
Nađoh "SlovoED"
http://www.slovoed.com/Croatian.html
Samo se plaća. A vi se i dalje zamarajte "Kitom"
- ramelow
#135 Nokia N95 - IMENIK
Narode jedno pitanje:
Kako da podesim na Nokiji N95 da mi se novi kontakti automatski snimaju i na SIM karticu? Ovako mi se snima samo na telefon, onda moram ulaziti ponovo na imenik, pa ga kopirati na SIM, dakle 2x se zezam sa jednim kontaktom. Jel ima neka varijanta kako da to ide direktno na SIM?
Pretražio sam telefon, al nisam našao tu opciju. Možda neko zna kako to hoda.
Hvala
Kako da podesim na Nokiji N95 da mi se novi kontakti automatski snimaju i na SIM karticu? Ovako mi se snima samo na telefon, onda moram ulaziti ponovo na imenik, pa ga kopirati na SIM, dakle 2x se zezam sa jednim kontaktom. Jel ima neka varijanta kako da to ide direktno na SIM?
Pretražio sam telefon, al nisam našao tu opciju. Možda neko zna kako to hoda.
Hvala
- casper_
#136 problem sa sim karticom
znaci
pin na kartici je blokiran a trazi puk code..
papire i taj puk code sam davnih dana zagubio.
ima li kakve nade da riješim ovo??
pin na kartici je blokiran a trazi puk code..
papire i taj puk code sam davnih dana zagubio.
ima li kakve nade da riješim ovo??
-
sh4rk
#137 Re: problem sa sim karticom
O kojem mobilnom operateru je rijec. A najlakse ti je da odes na prodajno mjesto oni ti mogu dati puk1 i puk2
- casper_
#138 Re: problem sa sim karticom
bh telecom.....o61..sh4rk wrote:O kojem mobilnom operateru je rijec. A najlakse ti je da odes na prodajno mjesto oni ti mogu dati puk1 i puk2
znaci da odem na salter i da pitam
- casper_
#139 Re: problem sa sim karticom
i sta bi...??kakavdanakneiskustvu wrote:casper_ wrote:bh telecom.....o61..sh4rk wrote:O kojem mobilnom operateru je rijec. A najlakse ti je da odes na prodajno mjesto oni ti mogu dati puk1 i puk2
znaci da odem na salter i da pitam
tačno,i meni se to desilo.
dobio puk code...
mora li biti isto prodajno mjesto..??
ili da odem na bilo koji salter
ko zna gdje sam ja to kupio prije 7-8 godina
- casper_
#140 Re: problem sa sim karticom
ok..hvala
evo odoh sada pa ću vidjeti.
evo odoh sada pa ću vidjeti.
-
imperatrix
#141 Re: Mobilni all about
Bok!!
Želim da kupim novi mobitel, i ne mogu da odlučim, kojeg, da izaberem. Sviđa mi se novi Sony Ericsson X10 Mini pro, iPhone, Nokia N97 Mini. Koji da kupim, i zašto?
Hvala vam!
Želim da kupim novi mobitel, i ne mogu da odlučim, kojeg, da izaberem. Sviđa mi se novi Sony Ericsson X10 Mini pro, iPhone, Nokia N97 Mini. Koji da kupim, i zašto?
-
bosanka9
#142 Re: Mobilni all about
Cao!
Mozda ti nece prvise pomoci, ali ja imam lose iskustvo sa iPhone-m. Imala sam ga, bilo je jako skupo i nisam mogla iskoristiti sve njegove funkcije, a sto mi je najvise smetalo da baterija se jako brzo isprazni.
Ja necu sad uzeti novi telefon, ali vidjela sam negdje na netu da sad ce izaci sony ericsson x10. Pogledaj i ti sebi, mozda ti odgovara!
Mozda ti nece prvise pomoci, ali ja imam lose iskustvo sa iPhone-m. Imala sam ga, bilo je jako skupo i nisam mogla iskoristiti sve njegove funkcije, a sto mi je najvise smetalo da baterija se jako brzo isprazni.
Ja necu sad uzeti novi telefon, ali vidjela sam negdje na netu da sad ce izaci sony ericsson x10. Pogledaj i ti sebi, mozda ti odgovara!
-
AmoK
#143 Re: Mobilni all about
Za taj novac najbolje da uzmeš Satio (12MP Xenon blic, WiFi, GPS, Symbian, extra video snimanje, microSD kartica 8GB, tv kabal, bluetooth).imperatrix wrote:Bok!!
Hvala vam!
- Optimist
#144 Re: problem sa sim karticom
kakavdanakneiskustvu wrote:
pa odeš u bh telecom,u šalter salu,vjerovatno je nebitno dali je isto prodajno mjesto.
I kad dodje na salter trazit ce mu onaj certifikat. Ne gine mu nova kartica.
A posto nema certifikat, prvo mora dati izjavu da je to njegov broj, ovjeriti je u opstini, uplatiti 10-ak KM i tek onda moze dobiti novu karticu.
-
gerando
#145 Re: Mobilni all about
Sony Ericssoni su sada jako dobri, po meni bolji su i od nokinih modela.
Satio je takodje dobar, ali ja bi preporucio Xperia X10 - X10 mini. Mnogo su jaki ovi mobiteli sve standarde danasnjih smartphonova poseduju, a takodje i postavljaju i nove trendove kao sto je TIMESCAPE!
Evo saljem vam link na kojeme mozete da pogledate sve o ovim mobitelu i mozete da vidite kako se koristi - live streaming.
http://www.xperiaxten.com/index.php?pmLang=hr
Satio je takodje dobar, ali ja bi preporucio Xperia X10 - X10 mini. Mnogo su jaki ovi mobiteli sve standarde danasnjih smartphonova poseduju, a takodje i postavljaju i nove trendove kao sto je TIMESCAPE!
Evo saljem vam link na kojeme mozete da pogledate sve o ovim mobitelu i mozete da vidite kako se koristi - live streaming.
http://www.xperiaxten.com/index.php?pmLang=hr
-
borisdzeneta
#146 Samsung i900 Omnia problem s memorijom
Pozdrav,
Kupio sam Samsung i900 OMNIA 16G, i sad mi nema tih 16 GB memorije, pokusavao sam sve i svasta i ne mogu nikako da je vratim, zanima me da li je netko imao slicnih problema i ako jest kako ih je rijesio
Pozz
Kupio sam Samsung i900 OMNIA 16G, i sad mi nema tih 16 GB memorije, pokusavao sam sve i svasta i ne mogu nikako da je vratim, zanima me da li je netko imao slicnih problema i ako jest kako ih je rijesio
Pozz
-
imperatrix
#147 Re: Mobilni all about
Dobar je Satio, ali x10 mini ima timescape aplikaciju, i to mi se sviđa. istina, kamera od satio je stvarno super, al ja imam fotoaparat profesionalni, i nosim ga skoro svugdje, gdje hoću,da napravim fotke. x10 mini mi se sviđa, što je mali. što misliš o njemu?AmoK wrote:Za taj novac najbolje da uzmeš Satio (12MP Xenon blic, WiFi, GPS, Symbian, extra video snimanje, microSD kartica 8GB, tv kabal, bluetooth).imperatrix wrote:Bok!!
Hvala vam!
-
AmoK
#148 Re: Mobilni all about
Dao bih prednost X10 zbog Androida (puuuno aplikacija za instalirati, šta ti duša poželi), mada mi ne odgovara zbog veličine, nekako je previše mala, ali opet to je toga koliko kolike ruke ima :-Pimperatrix wrote:Dobar je Satio, ali x10 mini ima timescape aplikaciju, i to mi se sviđa. istina, kamera od satio je stvarno super, al ja imam fotoaparat profesionalni, i nosim ga skoro svugdje, gdje hoću,da napravim fotke. x10 mini mi se sviđa, što je mali. što misliš o njemu?AmoK wrote:Za taj novac najbolje da uzmeš Satio (12MP Xenon blic, WiFi, GPS, Symbian, extra video snimanje, microSD kartica 8GB, tv kabal, bluetooth).imperatrix wrote:Bok!!
Hvala vam!
-
LFC4EVER
#149 Re: problem sa sim karticom
Zar nije dovoljno samo nazvati Službu za korisnike i pitati za PUK? Barem je takva procedura u HR...
- peace
#150 Re: problem sa sim karticom
joj i kartica sada skupa pa problem....