Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
slusam.ba wrote:bravo Argentina, bravo Koreja..volio bi da Argentina uzme svjetsko najvise radi Maradone da zacepi labru svim licemjernim kriticarima..dezurni pljuvaci lika i djela Maradone sa foruma mi nisu toliko iritantni koliko su mi gadni Pele, Platini & bratija naravno plus njihovi novinari,sve fina raja niko od njih nikad nije nista ukro, niko podmitio ili uzeo mito, niko od njih nije guzio sa strane a broje Maradoni jel povuko 2 ili 4 line jesul masne bile itd..pogan ljudskog roda se skupila u i oko fife da se rastale i pokradu koliko mogu, usput da popljuju najveceg svih vremena El Diega..ali El Diego je covjek iz naroda,njegov narod je uz njega i svi istinski zaljubljenici fudbala su uz Maradonu..najbolji igrac svijeta svih vremena mozda postane i najbolji trener svijeta
jesi li ti svjestan sta pises, jebe se nama sto on vuce i sta vuce na nos, to je samo jedan od nacina da iskazemo
nezadovoljstvo prema jegovim nenormalnim potezima...
kakve veze ima platini i kompanija sa ovim, nismo mi fifa a ni argentinci da imamo neki problem sa maradonom ili da imamo neku pretjeranu simpatiju prema njemu...
cuj diego je iz naroda pa kakve to veze ima, i halid je iz naroda trebali bi ga staviti umjesto susica
o njegovim trenerskim sposobnostima cemo pricati nakon osmine finala, imas jako pogresnu percepciju kako fudbala
tako i samog zivota, ogorcen si previse zarad nicega. maradona jeste fudbalska velicina, ali samo to nista vise...
ako simpatisem argentinu ne moram i maradonu...
a najbolji igrac svijeta svih vremena jeste argentinac ali nije maradona...
ja jesam..a jes ti svjestan sta pises?? cuj Halid (mada nemam nista protiv ni da predsjednik drzave postane jer covjek je velicina)..Maradona je bio najbolji fudbaler na svijetu,zasto ne i trener..dok Halid je ipak pjevac i ne vidim sta isti ima sa fudbalom..normala ne moras simpatisati Maradonu da bi simpatisao Argentinu ..pa covjece Maradona je Argentina..nema veze,svakom svacije nek navija ko za koga hoce nek simpatise ko koga hoce a o percepciji fudbala i "nenormalnim" potezima koje Maradona vuce cemo kao sto kazes nakon osmine finala
Maradona je najveći fudbaler, ali i najveći narkoman među fudbalerima..
Idiot..
Neko je već pitao..ovaj majmun nije pozvao Lisandra Lopeza, ali je pozvao onog đedu od 37 godina, Martina Palerma, jer mu je spasio narkomansku guzicu..
Zaneti kapiten šampiona evrope, a nema mjesta u reprezentaciji..zašto? - pa zato što je pametniji od narkomana..
Argentina prva a Nigerija i J.Koreja za drugo a Grci tarabe. meni su Korejanci sasvim dobro odigrali i trče i sve ostalo. glavna utakmica za prolaz je Nigerija - J. Koreja.