vrhbosna wrote:radostan dan wrote:BSn wrote:Ja sam vam prognozir'o da uzimate i Ganu i Australiju (malo prepotentno od mene, al' sta ces Slaveni smo

), a da vam je pusiona sa Njemackom i poslije grupe s Engleskom.
Realno, tesko da cete i grupu proci, al' eto, ako remiziraju Gana i Australija imate sansu, plus sto Njemci znaju cesto podbacit u grupi, al' vama bi odgovaralo da budu sto jaci. S tim da nisam navijac Srbije, tako da nisam bio emotivan k'o Felipe, pa stavio prolaz Slovenije i prvo mjesto u grupi za Srbiju.
Posto mi je Srbija uz Portugal (nevezano za baraz - vjerovali ili ne) jedna od najomrazenijih evropskih reprezentacija, nadam se da ce se
vasi nogometasi spakovati vec nakon druge tekme.
Sasvim moguća opcija. Gana igra brz fudbal, igraju pred skoro pa svojim navijačima, Nijemci zna se ko su, Australija nije mačiji kašalj.
Još nešto - naši nogometaši su se spakovali i prije druge utakmice, to jest danas su otputovali za JAR. Za razliku od nekih... fudbalera koji nemaju priliku i potrebu da se spakuju

(no se ljutiš)
Ma pusti ga,ja bih njemu zaželio sve najbolje nego nemam prilike

Je l' to pokusaj provokacije, il' sta?
Normalno, mene su nasi nogometasi do sada naucili da se ni ne nadam prolazu na prvenstvo, a kamo li prolazu grupne faze. Samo ne vidim kakve to veze ima s tim sto sam ja iznio svoje misljenje bez uplita emocija, a zatim i zelje o tome sta ce se desiti u grupi D.
Sto da zelim sve najbolje reprezentaciji koju nikada nisam mogao ni smisliti?
To nema nikakve veze s tim sto je Srbija Srbija - za Djetice bi vjerovatno navij'o, za Kockaste sigurno, al' nogometnu reprezentaciju Srbije ne volim vidjeti ni na reklami.
K'o sto rekoh, Srbija i Portugal su mi najneomiljenije reprezentacije u cijeloj Evropi. To je tako bilo oduvijek i biti ce - najvjerovatnije, osim ako ne privedem kakvu Srbijanku, il' Portugalku.

No, opet to ne utice na cinjenicu da vi imate sanse za prolaz (ako Svabe ne podbace protiv Gane i Australije, Afrikanci pokazu jos jednom da nemaju mentalitet za uspjeh na velikim takmicenjima...). Smatram i da mozete uzeti Klokane i Afrikance, al' i da imate strasno dobru sansu da podbacite - ako ovi budu raspolozni, jer ako budu i jedni i drugi, realno, mogu
iznenadit bilo koju reprezentaciju Evrope.