Vjerovati ili ne vjerovati

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Gospoda Ministarka

#126 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 08:57, edited 2 times in total.
Globus

#127 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by Globus »

Ma nisam u vezi ... i necu ni biti dugo .. :D necu se vezati bitno je samo dobro se zezati :D to mi je parola .. samo me brine ono jucer na tvu rece neki jebo sam mu sve :D "kazu da ce nam cijela godina biti onakva kako zapocne.." :lol: :lol: :lol: Nedo bog :D
kmirsad

#128 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by kmirsad »

Auuuuuuu... šefe ako je ono što ja mislim...cccccccc... ipak, ne sikaraj se... zna to biti od previše alkohola... al' ako se ponovi više puta... :-D :lol:
Globus

#129 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by Globus »

kmirsad wrote:Auuuuuuu... šefe ako je ono što ja mislim...cccccccc... ipak, ne sikaraj se... zna to biti od previše alkohola... al' ako se ponovi više puta... :-D :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mislim da znam na sta mislis al nije to :D jest bilo problema oko toga al jbg :D zapito bi se da ih nije bilo nakon onoliko alkohola :D
Njanjo

#130 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by Njanjo »

znaci ja sam imao scenu iz filma "Hangover", budim se ujutro, gledam slike sa derneka i niceg se zivog nesjecam...strasan osjecaj :D...samo se sjecam da sam zvao bivsu i Bog zna sta sam joj pricao, nismo se culi od tad (da mi je znati zasto :D)
Lanne

#131 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by Lanne »

Može se procijeniti koliko je neko iskren, pa i kad muškarac plače (ako plače) da se vidjeti koliko su te suze iskrene, a muške su sigurno iskrenije od ženskih, jer žene dok za jednim plaču razmišljaju o drugom kojem bi se mogle javiti. :-)
I ako je već u pitanju povjerenje u dragu/dragog, meni je besmisleno biti sa nekim kome ne vjerujem
statix

#132 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by statix »

Lanne wrote:Može se procijeniti koliko je neko iskren, pa i kad muškarac plače (ako plače) da se vidjeti koliko su te suze iskrene, a muške su sigurno iskrenije od ženskih, jer žene dok za jednim plaču razmišljaju o drugom kojem bi se mogle javiti. :-)
I ako je već u pitanju povjerenje u dragu/dragog, meni je besmisleno biti sa nekim kome ne vjerujem
Nije sramota priznati, svaka ti cast :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#133 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by ladyblue18 »

Ma to ona u svoje ime vjerovatno govori.

Cuj plakati za jednim, a razmisljati o drugom...blago se onima koje mogu. :-? :roll:
statix

#134 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by statix »

ladyblue18 wrote:Ma to ona u svoje ime vjerovatno govori.

Cuj plakati za jednim, a razmisljati o drugom...blago se onima koje mogu. :-? :roll:
Jel' ti sad jasno, i ti tezis ka takvom stanju... :shock:
ladyblue18

#135 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by ladyblue18 »

statix wrote:

Jes evo...bas si u pravu. :-)

Vjerovatno da sam u tom stanju, ne bih plakala ni patila za nekim ako imam keca u rukavu.

Krajnje je dvolicno glumiti da patis za nekim a vamo se kontati sa drugim. Ako mene pitas. :wink:
statix

#136 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by statix »

ladyblue18 wrote:
statix wrote:

Jes evo...bas si u pravu. :-)

Vjerovatno da sam u tom stanju, ne bih plakala ni patila za nekim ako imam keca u rukavu.

Krajnje je dvolicno glumiti da patis za nekim a vamo se kontati sa drugim. Ako mene pitas. :wink:
Nemoj se ljutiti, rekao sam da tezis, a ne da si u tom stanju. ali to je nesto podsvjesno sto svi mi imamo i meni misteriozno na neki nacin, a tvoja fraza to potvrdjuje, jer si je napisala iz podsvjesti, bez posebnog razmisljanja. Ne sumnjam ja u tvoje morale samo kazem da uvijek ima i druga strana nas, koja cuci u nama. :)
ladyblue18

#137 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by ladyblue18 »

Ma razumijem ja tebe, i ja sam se mozda malo pogresno izrazila. ;-)

Ja onako vala cisto sumnjam da bi mi se to moglo desiti, jer...ako sam u vezi i ako pocnem osjecati nesto prema drugom ja cu to automatski prekinuti jer nije uredu da zavlacim nikoga.

A ako me on ostavi, a ja vec imam nesto drugo u planu nema potrebe za patnjom i glumom.
Nekako to iskljucuje jedno drugo.
A uzmi i obzir da ta lazna patnja moze obeshrabriti tog drugog o kojem se razmislja...znaci nema potrebe za tim, i ja to nikada tako ne bih radila.

Tako da plakati a razmisljati o drugom meni nema smisla. I ne znam kako je to moguce da ti pravo kazem. :D

Covjek place kada je povrijedjen a ne kada planira da zavede drugog. Bar bi tako trebalo nekako biti...e sada to sta neki rade da bi postigli neke ciljeve je meni smijesno, ali sta ces nismo svi isti. :-)
Lanne

#138 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by Lanne »

Da, rekla sam u svoje ime ali to da nikad ne bih bila sa nekim kome ne vjerujem, ali sam x puta bila u situaciji da vidim kako djevojka plače za momkom a već sutra izašla sa drugim :-) i ne bih ni voljela da ja mogu to!
JThomas

#139 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by JThomas »

ne mora to značiti da joj nije žao, možda hoće onako na silu, iz revolta, da se utješi...ali tuga se vrati s pojačanjem.
Tirkiz

#140 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by Tirkiz »

cekaj zar ovdje nije tema da li treba vjerovati muskarcu koji place?? :-D :-D :-D
ladyblue18

#141 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by ladyblue18 »

Lanne wrote: Da, rekla sam u svoje ime ali to da nikad ne bih bila sa nekim kome ne vjerujem, ali sam x puta bila u situaciji da vidim kako djevojka plače za momkom a već sutra izašla sa drugim :-) i ne bih ni voljela da ja mogu to!
E dobro, onda je to drugo. Vidjala sam i ja takvih, ili kako bi skrenule paznju na sebe ili bi im se desilo ovo sto JT kaze. :-)
Tirkiz wrote:cekaj zar ovdje nije tema da li treba vjerovati muskarcu koji place?? :-D :-D :-D
Welcome to sa-x. :sax: :D
Tirkiz

#142 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by Tirkiz »

ovdje izglega " VESLA" ko koga stigne, a izgleda po mom subjektivnom gledanju da su muskarci ti koji najvise bivaju veslani :-D :-D :-D

a sto se tice zena i plakanja...pa ima ona izreka : Zena je jedino bice koje moze da place i da se smije, a jako cesto se dogodi da to rade ISTOVREMENO. pa to sad skondaj da li place ili se smije :-D :-D :-D
ladyblue18

#143 Re: Vjerovati ili ne vjerovati

Post by ladyblue18 »

Tirkiz wrote:ovdje izglega " VESLA" ko koga stigne, a izgleda po mom subjektivnom gledanju da su muskarci ti koji najvise bivaju veslani :-D :-D :-D
Pa u sustini i jedni i drugi bivamo veslani, samo sto vi tvrdite da vi gore prolazite, mi to tvrdimo za sebe, i tako...zacarani krug. :-D
Post Reply