Vjerovati ili ne vjerovati
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gospoda Ministarka
#126 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 08:57, edited 2 times in total.
- Globus
#127 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Ma nisam u vezi ... i necu ni biti dugo ..
necu se vezati bitno je samo dobro se zezati
to mi je parola .. samo me brine ono jucer na tvu rece neki jebo sam mu sve
"kazu da ce nam cijela godina biti onakva kako zapocne.."
Nedo bog 
- kmirsad
#128 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Auuuuuuu... šefe ako je ono što ja mislim...cccccccc... ipak, ne sikaraj se... zna to biti od previše alkohola... al' ako se ponovi više puta...

- Globus
#129 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
kmirsad wrote:Auuuuuuu... šefe ako je ono što ja mislim...cccccccc... ipak, ne sikaraj se... zna to biti od previše alkohola... al' ako se ponovi više puta...![]()
-
Njanjo
#130 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
znaci ja sam imao scenu iz filma "Hangover", budim se ujutro, gledam slike sa derneka i niceg se zivog nesjecam...strasan osjecaj
...samo se sjecam da sam zvao bivsu i Bog zna sta sam joj pricao, nismo se culi od tad (da mi je znati zasto
)
- Lanne
#131 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Može se procijeniti koliko je neko iskren, pa i kad muškarac plače (ako plače) da se vidjeti koliko su te suze iskrene, a muške su sigurno iskrenije od ženskih, jer žene dok za jednim plaču razmišljaju o drugom kojem bi se mogle javiti.
I ako je već u pitanju povjerenje u dragu/dragog, meni je besmisleno biti sa nekim kome ne vjerujem
I ako je već u pitanju povjerenje u dragu/dragog, meni je besmisleno biti sa nekim kome ne vjerujem
- statix
#132 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Nije sramota priznati, svaka ti castLanne wrote:Može se procijeniti koliko je neko iskren, pa i kad muškarac plače (ako plače) da se vidjeti koliko su te suze iskrene, a muške su sigurno iskrenije od ženskih, jer žene dok za jednim plaču razmišljaju o drugom kojem bi se mogle javiti.![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#133 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Ma to ona u svoje ime vjerovatno govori.
Cuj plakati za jednim, a razmisljati o drugom...blago se onima koje mogu.

Cuj plakati za jednim, a razmisljati o drugom...blago se onima koje mogu.
- statix
#134 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Jel' ti sad jasno, i ti tezis ka takvom stanju...ladyblue18 wrote:Ma to ona u svoje ime vjerovatno govori.
Cuj plakati za jednim, a razmisljati o drugom...blago se onima koje mogu.![]()
- ladyblue18
#135 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Jes evo...bas si u pravu.statix wrote:Jel' ti sad jasno, i ti tezis ka takvom stanju...ladyblue18 wrote:Ma to ona u svoje ime vjerovatno govori.
Vjerovatno da sam u tom stanju, ne bih plakala ni patila za nekim ako imam keca u rukavu.
Krajnje je dvolicno glumiti da patis za nekim a vamo se kontati sa drugim. Ako mene pitas.
- statix
#136 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Nemoj se ljutiti, rekao sam da tezis, a ne da si u tom stanju. ali to je nesto podsvjesno sto svi mi imamo i meni misteriozno na neki nacin, a tvoja fraza to potvrdjuje, jer si je napisala iz podsvjesti, bez posebnog razmisljanja. Ne sumnjam ja u tvoje morale samo kazem da uvijek ima i druga strana nas, koja cuci u nama.ladyblue18 wrote:Jes evo...bas si u pravu.statix wrote:Jel' ti sad jasno, i ti tezis ka takvom stanju...ladyblue18 wrote:Ma to ona u svoje ime vjerovatno govori.
![]()
Vjerovatno da sam u tom stanju, ne bih plakala ni patila za nekim ako imam keca u rukavu.
Krajnje je dvolicno glumiti da patis za nekim a vamo se kontati sa drugim. Ako mene pitas.
- ladyblue18
#137 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Ma razumijem ja tebe, i ja sam se mozda malo pogresno izrazila.
Ja onako vala cisto sumnjam da bi mi se to moglo desiti, jer...ako sam u vezi i ako pocnem osjecati nesto prema drugom ja cu to automatski prekinuti jer nije uredu da zavlacim nikoga.
A ako me on ostavi, a ja vec imam nesto drugo u planu nema potrebe za patnjom i glumom.
Nekako to iskljucuje jedno drugo.
A uzmi i obzir da ta lazna patnja moze obeshrabriti tog drugog o kojem se razmislja...znaci nema potrebe za tim, i ja to nikada tako ne bih radila.
Tako da plakati a razmisljati o drugom meni nema smisla. I ne znam kako je to moguce da ti pravo kazem.
Covjek place kada je povrijedjen a ne kada planira da zavede drugog. Bar bi tako trebalo nekako biti...e sada to sta neki rade da bi postigli neke ciljeve je meni smijesno, ali sta ces nismo svi isti.
Ja onako vala cisto sumnjam da bi mi se to moglo desiti, jer...ako sam u vezi i ako pocnem osjecati nesto prema drugom ja cu to automatski prekinuti jer nije uredu da zavlacim nikoga.
A ako me on ostavi, a ja vec imam nesto drugo u planu nema potrebe za patnjom i glumom.
Nekako to iskljucuje jedno drugo.
A uzmi i obzir da ta lazna patnja moze obeshrabriti tog drugog o kojem se razmislja...znaci nema potrebe za tim, i ja to nikada tako ne bih radila.
Tako da plakati a razmisljati o drugom meni nema smisla. I ne znam kako je to moguce da ti pravo kazem.
Covjek place kada je povrijedjen a ne kada planira da zavede drugog. Bar bi tako trebalo nekako biti...e sada to sta neki rade da bi postigli neke ciljeve je meni smijesno, ali sta ces nismo svi isti.
- Lanne
#138 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Da, rekla sam u svoje ime ali to da nikad ne bih bila sa nekim kome ne vjerujem, ali sam x puta bila u situaciji da vidim kako djevojka plače za momkom a već sutra izašla sa drugimladyblue18 wrote:Ma to ona u svoje ime vjerovatno govori.
- JThomas
#139 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
ne mora to značiti da joj nije žao, možda hoće onako na silu, iz revolta, da se utješi...ali tuga se vrati s pojačanjem.
-
Tirkiz
#140 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
cekaj zar ovdje nije tema da li treba vjerovati muskarcu koji place??

- ladyblue18
#141 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
E dobro, onda je to drugo. Vidjala sam i ja takvih, ili kako bi skrenule paznju na sebe ili bi im se desilo ovo sto JT kaze.Lanne wrote: Da, rekla sam u svoje ime ali to da nikad ne bih bila sa nekim kome ne vjerujem, ali sam x puta bila u situaciji da vidim kako djevojka plače za momkom a već sutra izašla sa drugimi ne bih ni voljela da ja mogu to!
Welcome to sa-x.Tirkiz wrote:cekaj zar ovdje nije tema da li treba vjerovati muskarcu koji place??![]()
![]()
-
Tirkiz
#142 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
ovdje izglega " VESLA" ko koga stigne, a izgleda po mom subjektivnom gledanju da su muskarci ti koji najvise bivaju veslani
a sto se tice zena i plakanja...pa ima ona izreka : Zena je jedino bice koje moze da place i da se smije, a jako cesto se dogodi da to rade ISTOVREMENO. pa to sad skondaj da li place ili se smije

a sto se tice zena i plakanja...pa ima ona izreka : Zena je jedino bice koje moze da place i da se smije, a jako cesto se dogodi da to rade ISTOVREMENO. pa to sad skondaj da li place ili se smije
- ladyblue18
#143 Re: Vjerovati ili ne vjerovati
Pa u sustini i jedni i drugi bivamo veslani, samo sto vi tvrdite da vi gore prolazite, mi to tvrdimo za sebe, i tako...zacarani krug.Tirkiz wrote:ovdje izglega " VESLA" ko koga stigne, a izgleda po mom subjektivnom gledanju da su muskarci ti koji najvise bivaju veslani![]()
![]()
![]()