Erotično odjevene studentice na Sveučilištu u Sarajevu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Maybach

#126 Re: Erotično odjevene studentice na Sveučilištu u Sarajevu!

Post by Maybach »

Seljak(po manirima) je seljak i on jadan ne zna nit ima usadjeno ono sto ima neko drugi a to je da u svakom trenutku zna sta je MJERA.znam da u titino doba dok je moj tata studirao,na fakultetu su svi muskarci bili u odijelima i kravatama.Prije si znao i kako si i zasto si tu pa su ljudi valjda samim tim imali neko vece postovanje.Sada tog postovanja nema.Bez obzira da li na falultetu rade pedofili ili normlani ljudi,stil oblacenja prilagodjen prilikama je nesto sto svaki covjek treba da zna,ali i da nauci.Za one neupucene dovoljno je istaci dvije slicice na vrata institucija,mada ovo vrijedi i za oblacenje na poslu gdje takodje ima bisera.Za muskarce nema sorca,majica bez rukava,za zene majica sa dubokim izrezima i bretelama,suknja ne iznad koljena,stomak NE razgolicen,a ostale asesoare valjda nije toliko tesko uskladiti.Takodje i trenerke su NE.I svakome uruciti po primjer etickog kodeksa.Jos uvijek se svako moze oblaciti kako hoce,ali brate mili moze na ulici,kaficu,njivi,sumi i tako dalje,sta je kome pristupacno.
Prozor

#128 Re: Erotično odjevene studentice na Sveučilištu u Sarajevu!

Post by Prozor »

Maybach wrote:Seljak(po manirima) je seljak i on jadan ne zna nit ima usadjeno ono sto ima neko drugi a to je da u svakom trenutku zna sta je MJERA.znam da u titino doba dok je moj tata studirao,na fakultetu su svi muskarci bili u odijelima i kravatama.Prije si znao i kako si i zasto si tu pa su ljudi valjda samim tim imali neko vece postovanje.Sada tog postovanja nema.Bez obzira da li na falultetu rade pedofili ili normlani ljudi,stil oblacenja prilagodjen prilikama je nesto sto svaki covjek treba da zna,ali i da nauci.Za one neupucene dovoljno je istaci dvije slicice na vrata institucija,mada ovo vrijedi i za oblacenje na poslu gdje takodje ima bisera.Za muskarce nema sorca,majica bez rukava,za zene majica sa dubokim izrezima i bretelama,suknja ne iznad koljena,stomak NE razgolicen,a ostale asesoare valjda nije toliko tesko uskladiti.Takodje i trenerke su NE.I svakome uruciti po primjer etickog kodeksa.Jos uvijek se svako moze oblaciti kako hoce,ali brate mili moze na ulici,kaficu,njivi,sumi i tako dalje,sta je kome pristupacno.
Znači sve ove "erotizirane" studentice su sa sela?
Vitezanin

#129 Re: Erotično odjevene studentice na Sveučilištu u Sarajevu!

Post by Vitezanin »

kodeks treba u svakom slučaju. ali kakav???
prije svega, protiv sam minica, kimo rukava, havajki i sl u takvim institucijama. ali tko jamči da djevojka npr ne izgleda erotičnije u hlačama, gdje je granica? s druge strane muškarcima se također treba posvetiti pozornost (već sam rekao, havajke, šortsevi..to nikako ne treba)
također, zašto se ne govori o profesorima, kako se oni oblače???
generalno sam ipak za totalnu slobodu, a osobe koje ima dovoljno mozga u svojo glavi :D će znati kad što trebaju obući.
Vitezanin

#130 Re: Erotično odjevene studentice na Sveučilištu u Sarajevu!

Post by Vitezanin »

aj ne budi magarac. prvo, u bih se govore tri jezika (jedan od tih jezika je i hrvatski, na kojem se univerzitet kaze sveuciliste). drugo, vijest je prenesena sa hrvatskog portala i trece, opterecen si glupostima[/quote]

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
garo64

#131 Re: Erotično odjevene studentice na Sveučilištu u Sarajevu!

Post by garo64 »

najbolje je gologuz
Post Reply