ma tebe posebno!manijak1 wrote:![]()
I ja tebe
![]()
trenira li iko karate od vas?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
lola181
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhhahaaaaaaaaaaaaahahahahahaahahahahahahhahahahahhaaaaaaaaaaaalejlica wrote: ljubim te
ne m,ogu vjerovat da se selis u sarajevo
moram sad ici nesto sam bolesna sva kasljem pana terapiju zvanu,,caj od svega +svi moguci vitamini''
puno pozdrava i pusicaaaaaaaaaaaaaaaa
- lejlica
ma daj, zezas za kasalj... Bogami i ja kasljem evo zadnja 2-3 dana, nikako da me prestane. pokusavala sam i caj i vitamine i med ali danas definitivno prelazim na lijekove...
mi smo blizanci...
odoh sad doktoru... a u sarajevu se vidimo sigurno. ako nista, ja cu sad svakako polagati vozacki ispit, pa eto mene tebi malo u hercegovinu
-
lola181
ma ne zezam majke mi krajnici mi skroz otisli nema sta
ti ces polagati vozacki?????????cooolll
eto nastavnik bosanskog(onaj psihopata,glupa psiha sa pogledom mentalno zaostale osobe bla bla bla)se usudio reci mi da moram vise citati,ja koja jedina u kosmosu koistim komp za citanje evgenije onjegina(onog dripca)i ja koja jedina u solarnom sistemu imam peticu iz biologije....ma bjeeezii
bas sam oblesn,a svi ludjaci isto,ali ja sam se natjerala jutros da odem u skolu i tamo se ispovracala,a nastavnica,koza glupa,nije htjela da ma pusti.tek kad me mama nazvala u skolu(ok,poslala mi je poruku na bratov mob)tad me je pustila,i nije istina da imas stelu alo ti je profesor blizi rod,ja sam ocit primjer.
eto nesto sam se pozelila pricati sa tobom,jutros sam mislila na tebe,kada mi je onaj psihopata rekao da nisam normalna(to je kod njega savim normalna pojava,jer su u ,,starinska'' vremena nastavnici govorili mnogo gore stvari)
i zaista imam tonu ljudi sa kojim pricam svaku vecer,ali mi se nikad nije desilo da je ta osoba kcerka najboljeg druga mog dajdje,da to nije osoba o kojoj mi je prva rodica ljetos pricala svaku vecer (prica tipa:znas onu senci,onu austrijanku,znas sta mi je bio sa njom...a jua bi odgovaraja ja znam znam...to je ona ona sto ima kosu....)
eto saljem ti puuuuno poljubaca i pozdrava u drzavu sa 8 mil stanovnika (a uskoro 7 mil 999.996,je predpostavljam da vas je 4 vas je u familiji)i i sa 84.000 km na kvadrat
ps.ne znam sta mi je ovih dana jes se stvarrno cudno ponasam,ugrijem kucu do 40 stepeni i onda hodam po kuci u ljetnim stvarima,a kako situacija kod tebe kad je stvar u nervima,jer je kod mene,,situacija povoljna''kao sto bi reko cire
pusicaaaaaaaaaaaaaaa
ti ces polagati vozacki?????????cooolll
eto nastavnik bosanskog(onaj psihopata,glupa psiha sa pogledom mentalno zaostale osobe bla bla bla)se usudio reci mi da moram vise citati,ja koja jedina u kosmosu koistim komp za citanje evgenije onjegina(onog dripca)i ja koja jedina u solarnom sistemu imam peticu iz biologije....ma bjeeezii
bas sam oblesn,a svi ludjaci isto,ali ja sam se natjerala jutros da odem u skolu i tamo se ispovracala,a nastavnica,koza glupa,nije htjela da ma pusti.tek kad me mama nazvala u skolu(ok,poslala mi je poruku na bratov mob)tad me je pustila,i nije istina da imas stelu alo ti je profesor blizi rod,ja sam ocit primjer.
eto nesto sam se pozelila pricati sa tobom,jutros sam mislila na tebe,kada mi je onaj psihopata rekao da nisam normalna(to je kod njega savim normalna pojava,jer su u ,,starinska'' vremena nastavnici govorili mnogo gore stvari)
i zaista imam tonu ljudi sa kojim pricam svaku vecer,ali mi se nikad nije desilo da je ta osoba kcerka najboljeg druga mog dajdje,da to nije osoba o kojoj mi je prva rodica ljetos pricala svaku vecer (prica tipa:znas onu senci,onu austrijanku,znas sta mi je bio sa njom...a jua bi odgovaraja ja znam znam...to je ona ona sto ima kosu....)
eto saljem ti puuuuno poljubaca i pozdrava u drzavu sa 8 mil stanovnika (a uskoro 7 mil 999.996,je predpostavljam da vas je 4 vas je u familiji)i i sa 84.000 km na kvadrat
ps.ne znam sta mi je ovih dana jes se stvarrno cudno ponasam,ugrijem kucu do 40 stepeni i onda hodam po kuci u ljetnim stvarima,a kako situacija kod tebe kad je stvar u nervima,jer je kod mene,,situacija povoljna''kao sto bi reko cire
pusicaaaaaaaaaaaaaaa
- lejlica
ma nisam ni ja isla u skolu danas, nisam mogla da se dignem nikako. cijelu noc sjedila budna i zalila sama sebe sto mi je grlo toliko upaljeno da ne mogu da disem na usta. isto ko da mi je neko gurnuo loptu u grlo , ma nema sva sam nikakva. a onda me jos i stomak bukvalno razvaljuje a ne smijem uzeti nista protiv bolova, jer pijem antibiotike i onda bi se to sve redom pobrkalo i jos bi pocela povracati itd. ne znam sta bih od sebe... a neki dan smo u skoli ucili kako sportiste imaju super imuni sistem i kako imaju jace leukocite i ne mogu da se razbole skoro nikako... pa kontam, sta sam to ja ako nisam sportista, neki monstrum?
sta su te bolesti navalile na mene sve redom... valjda i njima puko film, pa meni vracaju to sto ne mogu da diraju sportiste i onda nadju mene i mogu meni nesto i istresaju sve agresije na meni...
i virus je karatista... majstor 11. dan
to cu nekada dokazati nekim doktorskim radom...
a vala i ja pobudalila od temperature...
to za taj bosanski... jao pa gdje sam bila ja da samaram tog profesora kad izadje iz skole, ko fol on me napao na ulici ja se branila, ma sredila bi ja to da on ispadne kriv... ja kretencine, mater mu...
nekako jedva cekam da te upoznam ono uzivo, da pricam s tobom face to face... zivim za taj tren. neki dan sam bas nesto razmisljala o tome... ako ides u zaostrog bices mi vala cimerka ili ako nista prva komsinica, pa da te budim svako jutro, da kucam na vrata i da idem s tobom na trening... wow to bi bilo vec nesto...
ja se inace dopisujem samo sa "sigurnim" osobama, koje vec znam itd. bezze ostalo mi riskantno... a posto si ti od mog "amidze cireta" -kako ga ja uvijek zovem, onda je to ispitan teren... pravo mi je drago sto sam te upoznala! stvarno si simpa osoba
dala bih ti i broj mob-a i sve to al ovdje to moze svako da cita, pa cemo tu nesto drugo skontati. uglavnom te moram vidjeti sljedeci put kad doletim u bih...
imas veeeeeeeeeeeliku pusu
senci
a vala i ja pobudalila od temperature...
to za taj bosanski... jao pa gdje sam bila ja da samaram tog profesora kad izadje iz skole, ko fol on me napao na ulici ja se branila, ma sredila bi ja to da on ispadne kriv... ja kretencine, mater mu...
nekako jedva cekam da te upoznam ono uzivo, da pricam s tobom face to face... zivim za taj tren. neki dan sam bas nesto razmisljala o tome... ako ides u zaostrog bices mi vala cimerka ili ako nista prva komsinica, pa da te budim svako jutro, da kucam na vrata i da idem s tobom na trening... wow to bi bilo vec nesto...
imas veeeeeeeeeeeliku pusu
senci
-
lola181
jjjjojjjj samo da znas kako si slatka.... ja sam bas ono pravo oprezna kada pricam sa ljudima preko neta,ali ti si ipak sa mojim najdrazim dajdjom....pa je to ispitan prostor
i danas me pito i ja ko ja dobila 5.kao sto ja imam obicaj reci...psiha
kako si samo pogodila to za grlo,ti si pravo cudo,ali meni je kao da je neko ubacio onu malenu,a onda jepoceo puhati....jos ako natjeram sebe natrening veceras... ne mogu ti vise pisati nisam nista mami govorila za ovo grlo a ona se naljutila na moju razbacanu sobu i sada su mi sve stvari po podu,umalo se nisam onesvjestila kad sam to vidila...
i ja jedva cekam da tebe vidim ali me sve nesto strah da se ne razocaras u mene i tako to..ne znam jesam li ispodtvojih ocekivanja,ali se nadasm da se naces ljutiti....
velikuuuuuuuuuu pu su ti salje tvoja emiiiiiiiiinaaaaaaaa
i danas me pito i ja ko ja dobila 5.kao sto ja imam obicaj reci...psiha
kako si samo pogodila to za grlo,ti si pravo cudo,ali meni je kao da je neko ubacio onu malenu,a onda jepoceo puhati....jos ako natjeram sebe natrening veceras... ne mogu ti vise pisati nisam nista mami govorila za ovo grlo a ona se naljutila na moju razbacanu sobu i sada su mi sve stvari po podu,umalo se nisam onesvjestila kad sam to vidila...
i ja jedva cekam da tebe vidim ali me sve nesto strah da se ne razocaras u mene i tako to..ne znam jesam li ispodtvojih ocekivanja,ali se nadasm da se naces ljutiti....
velikuuuuuuuuuu pu su ti salje tvoja emiiiiiiiiinaaaaaaaa
- lejlica
ma daaaaj, kako bi to ti mene mogla sad razocarati kad mi svaka tvoja poruka popravi dan
ma bjezi, kako si to mogla samo pomisliti...
suti i meni je soba haos. ja sam ti uzasna sto se tice tog pospremanja. ne dao bog da meni ko dodje iznenada u sobu, mada je to irealno, jer nebi mogao otvoriti vrata od smeca
fazon je u tome sto ja ne mogu da zivim bez tog nekog odredjenog nereda. ustvari meni to izgleda ok, a za ostale je nered. ali problem je u tome, sto ako pospremim, ne mogu da nadjem nista vise...
mada i ja imam nekad te svoje lude faze kad uzmem i pobacam sve u smece, obrisem prasinu, usisam... ma luda sam definitivno...
tebi bosanski problem, meni njemacki. kreten me danas pravo gnjavio cijeli cas. ne znam ni ja sta mu je. a taj moj prof njemackog je peder. (ozbiljno sad, ima momka koji mu neprekidno salje cvijece u skolu itd.) pa taj psihopata ima veeelike probleme s curama koje su ovako lijepe i pametne kao ja
fakat je uzasan...
a trening... predala sam se. ne treniram sad za sad. ma ne mogu da maknem nicim, stvarno. poslije zagrijavanja vise nemam snage... cekacu jos malo da me prestane ova gripurina...
ma ti si meni legenda... kako god... ustvari sve sto mi je vezano za cireta mi je pravo simpa. stvarno mi je nenormalno drag i on i mana i minkic i svi ostali. pravo ti je cool rodbina...
100 000 000 000 000 pusica
suti i meni je soba haos. ja sam ti uzasna sto se tice tog pospremanja. ne dao bog da meni ko dodje iznenada u sobu, mada je to irealno, jer nebi mogao otvoriti vrata od smeca
tebi bosanski problem, meni njemacki. kreten me danas pravo gnjavio cijeli cas. ne znam ni ja sta mu je. a taj moj prof njemackog je peder. (ozbiljno sad, ima momka koji mu neprekidno salje cvijece u skolu itd.) pa taj psihopata ima veeelike probleme s curama koje su ovako lijepe i pametne kao ja
a trening... predala sam se. ne treniram sad za sad. ma ne mogu da maknem nicim, stvarno. poslije zagrijavanja vise nemam snage... cekacu jos malo da me prestane ova gripurina...
ma ti si meni legenda... kako god... ustvari sve sto mi je vezano za cireta mi je pravo simpa. stvarno mi je nenormalno drag i on i mana i minkic i svi ostali. pravo ti je cool rodbina...
100 000 000 000 000 pusica
-
lola181
ok ako tako kazes,..,to je namoguce..ovaj moj profesor je taaaako pederkast da se ne moze zamisliti...ali ima curu,oja ga stalno zove na casu,a onse izvlaci kako ga zove covjek koji nam prodaje podsjetnike za bos,a jedna ga moje prijateljica snimila na mobitel kako prica sa ,,prodavacem podsjetnika''.samo mi jedno nije bilo jasno.zasto prodavaca podsjetnika zove ,,duso'',''srce'',ljubavi'' itd.a nas obara ako nam mob zazvoni na casu.
citala sam u ,avazu'' o toj dzeniti cibo i ona nije iz mostara nego iz konjica i pravo je ufurrana zenska
imam temperatur 39 sa 2 i vjerovatno znas azasto nemam volje da pisem,pa zato ti saljem poljubac i toooonu medenjaka(udarila mi temperatura u glavu,)
citala sam u ,avazu'' o toj dzeniti cibo i ona nije iz mostara nego iz konjica i pravo je ufurrana zenska
imam temperatur 39 sa 2 i vjerovatno znas azasto nemam volje da pisem,pa zato ti saljem poljubac i toooonu medenjaka(udarila mi temperatura u glavu,)
- lejlica
ma znam da je dzenita iz konjica samo sam ja to nesto u brzini izgleda pobrkala... ne znam, necu da kazem ni ovakva je ni onakva, jer je ne poznajem, al meni se na drzavnom ucinila pravo ufuranom. ili sam ja predobra i prefina za karate ili se ona bori podlo... ne znam... al nije mi nesto legla... mozda je cura i sasvim ok. ma nemam pojma...
a vala i svejedno mi je...
pa "duso" taj profesor je izgleda pravo normalan, "ljubavi"...
izgleda ako hoces da budes prof, moras da polazes psihicke testove i ako ih NE polozis, prime te...
ali tebe i mene nece sigurno primiti, znaci moramo ih trpiti i ko fol uciti nesto od njih da bi ipak imali sansu da nesto ko fol postignemo u zivotu...
mhm medenjaci... postala si ko moja nana. i ona mi uvijek odakle god ide nosi medenjake...
odoh i ja uciti sad. imam neki referat iz vjeronauke a predaje mi jedan sto misli da mi ne idemo u srednju nego da zavrsavamo fakultet islamskih nauka i da su nam roditelji svima sejhovi i bule
znaci valja mi se malo potruditi da izvucem peticu...
ps. jedna seljacka: ako jos uvijek imas temperaturu, obuzi nasapunjane carape. izvuci ce ti temperaturu...
pusa
pa "duso" taj profesor je izgleda pravo normalan, "ljubavi"...
mhm medenjaci... postala si ko moja nana. i ona mi uvijek odakle god ide nosi medenjake...
odoh i ja uciti sad. imam neki referat iz vjeronauke a predaje mi jedan sto misli da mi ne idemo u srednju nego da zavrsavamo fakultet islamskih nauka i da su nam roditelji svima sejhovi i bule
ps. jedna seljacka: ako jos uvijek imas temperaturu, obuzi nasapunjane carape. izvuci ce ti temperaturu...
pusa
-
lola181
imam dobru i losu vijest
dobra je sto nemam gripu.
losa je da imam PLJUSKAVICE?!!!!!!!!!!!!!!!!!
mozes li zamisliti,svo vrijeme sam mislila kako ih nisam dobila do cetvrte gdine necu nikada,aa a se krenula istusirati kad ono...nista,otisla sam kod doktorice i ona mi je rekla da je sve ok jer nisam bas toli o stara,i da je danas normalno da djeca dobivaju pljuskavice malo kasnije
barem mislim da mi je to rekla
temperatura mi je abnormalna,ali mi to ne smeta,idem po kuci,radim yoko geri,pijem sok i jos nesto.MORAM jesti cokoladu i slatko uopste.i ne idem u skolu petnestak dana.da ne filozofiram,uzivam u zivotu......
eto to ti je sve
kako si mi ti,je li te to popustil,kako planovi za preseljenje,cim dodjes eto mene u sarajevo da prenesem pljuskavice na eminu jer ih ni ona nije imala(mislim)
to sa nasapunjanim carapama ti je pravo dobro,ali bi ja nasapunjane i namirisane carape trebala stalno nositi,jer sam kupila i masno platile ove preeeeslatke tene,a ja da ih obucem kad one tako uzaaaaaaaaaaasno smrde
...kriza...
ma eto ja idem na vjeronauku od pocetka skolovanja,a efendija nam je totalno otkacen,lud covjek sta da ti pricam.na casovima radimo dvije stvari naizmjenicno.svi primamo jedan casopis kevser(ne pitaj 18 strana 3 km,primamo ga sedmicno)pa jedan dan ispunjavamo krizaljke iz kevsera,a drugi svi zajedno pjevamo MOTORI,MOTORI,MOOOOOTOOOORRIIIII
mozes mislit,ustvari bolje nemoj
eto to ti je sve od mene
(l)------->moj neuspjeli pokusaj da nacrtam usne
pozdravu suncanu(?!)austriju
dobra je sto nemam gripu.
losa je da imam PLJUSKAVICE?!!!!!!!!!!!!!!!!!
mozes li zamisliti,svo vrijeme sam mislila kako ih nisam dobila do cetvrte gdine necu nikada,aa a se krenula istusirati kad ono...nista,otisla sam kod doktorice i ona mi je rekla da je sve ok jer nisam bas toli o stara,i da je danas normalno da djeca dobivaju pljuskavice malo kasnije
barem mislim da mi je to rekla
temperatura mi je abnormalna,ali mi to ne smeta,idem po kuci,radim yoko geri,pijem sok i jos nesto.MORAM jesti cokoladu i slatko uopste.i ne idem u skolu petnestak dana.da ne filozofiram,uzivam u zivotu......
eto to ti je sve
kako si mi ti,je li te to popustil,kako planovi za preseljenje,cim dodjes eto mene u sarajevo da prenesem pljuskavice na eminu jer ih ni ona nije imala(mislim)
to sa nasapunjanim carapama ti je pravo dobro,ali bi ja nasapunjane i namirisane carape trebala stalno nositi,jer sam kupila i masno platile ove preeeeslatke tene,a ja da ih obucem kad one tako uzaaaaaaaaaaasno smrde
ma eto ja idem na vjeronauku od pocetka skolovanja,a efendija nam je totalno otkacen,lud covjek sta da ti pricam.na casovima radimo dvije stvari naizmjenicno.svi primamo jedan casopis kevser(ne pitaj 18 strana 3 km,primamo ga sedmicno)pa jedan dan ispunjavamo krizaljke iz kevsera,a drugi svi zajedno pjevamo MOTORI,MOTORI,MOOOOOTOOOORRIIIII
mozes mislit,ustvari bolje nemoj
eto to ti je sve od mene
(l)------->moj neuspjeli pokusaj da nacrtam usne
pozdravu suncanu(?!)austriju
- lejlica
pa koliko ti je godina? ako smijem pitati a da me ne istuces...
ma austrija je haos. zimaaaaa. a sunce sija ko u maju. kad pogledas kroz prozor kontas, mozes izaci i u dzemperu a onda izadjes u debeloj perjanoj ili krznenoj jakni i srce puca od zime.. bezze...
jao i ja sam neki dan kupila tene, ma nema definitivno sam se zaljubila u njih... jedva cekam da se otopi snijeg da ih obucem...
odoh u grad, moram da nabavim knjigu o broju pi. imam da naucim cijelu historiju itd tog broja za usmenu maturu, pa dok ja porucim tu knjigu, dok ona dodje itd... zamisli neka budala je napisala 300 stranica o tome a ja budala to jos kupujem...
naj-naj-najveca pusa mahsuz za tebe
-
lola181
( l )guza..aaaaaaaaaahahhahahahhaahhahahahahahahahahhhhaaaaaaaaaaa
pa eto bas zato sam ti i napisala da se ne razocaras jer nisam zeljela da pomislis kao sam ja tvoje godiste ili neki fakultetlija tamo,jos sam u osnovnoj,i ako je tvoja seka eminino godiste,ja jesam starija od njih puno psihicki(
),ali fizicki par godina.pa kazu da sam zrela za svoje godine
znas kako mi je vanja koza(ali je ipak volim)pisala postove,pa si mozda izvela neke zkljucke o meni,ali dobro je ako se naljutis imam svoje rodice da me brane
nadam se da ce me braniti ako se ti naljutis na mene,posto si to TI,a ne bilo ko sa neta
eto sada sam bas nesto moja ekipa iz rrazreda je u sarajevu,imali smo ti t oneko putovanje na nekakvu emisiju na hayatu,aja baksuz nisam isla,ko kad me kamere ne vole.
eto to bi ti bilo sve od mene za danas puno te voli emina
pa eto bas zato sam ti i napisala da se ne razocaras jer nisam zeljela da pomislis kao sam ja tvoje godiste ili neki fakultetlija tamo,jos sam u osnovnoj,i ako je tvoja seka eminino godiste,ja jesam starija od njih puno psihicki(
znas kako mi je vanja koza(ali je ipak volim)pisala postove,pa si mozda izvela neke zkljucke o meni,ali dobro je ako se naljutis imam svoje rodice da me brane
eto sada sam bas nesto moja ekipa iz rrazreda je u sarajevu,imali smo ti t oneko putovanje na nekakvu emisiju na hayatu,aja baksuz nisam isla,ko kad me kamere ne vole.
eto to bi ti bilo sve od mene za danas puno te voli emina
- lejlica
ma to sam i pretpostavljala... mislim to za godine... jer znas, zimus sam izasla s manom i pocela joj pricati kako sam upoznala tebe, a ona je onda rekla "aaah upoznala si malu eminu..." i tako da mi je sve bilo jasno
ja vala nemam problem s tim sto si toliko mladja, znas oko mene je sve nekakava mala raja
ozbiljno... imam 4 male rodice (od 12 do 15 godina) i non-stop se cujem s njima i dopisujem i pravo su mi interesantne. cak sta vise- vodim ih redovno u grad (da ganjamo momke)
i tako to... bas me juce zafrkavao ovaj jedan moj rodjak, upoznaces ga sigurno u zaostrogu,... kaze, senci, ti bi trebala sto brze da se udas i da naradjas kamaru djecurlije... a kao zanimanje mi je predlozio ili da budem djeciji psihijatar ili eto onako normalan djeciji doktor...
lud je... kakvo udavanje, kakve trice... moram prvo da naucim kako cu uraditi sklekove na jednoj ruci...
a to za vanju... ne ljutim se. sto bi se ljutila, ne vidim razlog...
ama hajde, minkic, narasces i ti jos... ne brini se...
ja bi stvarno voljela da sam jos mala, onda barem ne bih morala da ucim za maturu i prijemni na faksu i vozacki itd. nemas pojma koliko si u prednosti...
ali ipak bi voljela znati koliko imas godina ili ako nista koji si razred... please tell me... budi jaran. onda cu i ja tebi u zaostrogu pokazati s kakvim hajvanom sam se zabavljala...
jel' posteno?
imas najvecu pusu svijeta
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno te voli tvoja senci
a to za vanju... ne ljutim se. sto bi se ljutila, ne vidim razlog...
ama hajde, minkic, narasces i ti jos... ne brini se...
imas najvecu pusu svijeta
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno te voli tvoja senci
-
lola181
nemoj me zezat...znas napravit normalne sklekove...ja ne znam ni one prave,a kamoli one sa jednom rukom
bit cu u velikim problemima ako ti ovo kazem jer sam napisala da imam vise od 13 godina,ali eto imati cu 12 punih u martu...eto sad mozes nabaviti moju sliku i gadjati je pikadom...nemam pojma,osobe mi uvijek kazu da se ponasam kao neko ko ima oko 15-16 godina.imam jednu najbolju prijateljicu u razredu(sve su one super,ali sa njom sam najbolja),i nas dvije smo samo sa ovim starijim curama...imala sam jednu prijatejicu koja je bila 4 godine starija od mene i ona mi nikada nije rekla sta si dijete ili tako nesto...druzile smo se oko godinu dana mozes mislit i ona je svo vrijeme provodila a monom i prijateljicama...kad joj se jednom nisam javljala duze vrijeme pocela me ko mahnita zvati kuci...a ja imala gripu...
eto,mana i lela me znaju bolje od bilo koga drugog,iako se vidjamo oko 3 puta godisnje(one dvaput dolaze dedi,a ja jednom kod njih u sarajevo-na ljeto).kada se sretnemo taako se dobro ispricamo...vjerujes li da smo znali cijelu noc pricati,ujutro doruckovati i onda na spavanje.to kad nema roditelja u kuci. mene mozes sve pitati i budi sigurna da cu ti 100% istinito odgovoriti. nisam od onih koji se uvale u probleme i onda se izvlace lazima.
eto ja se raspricala kako sam super,ali ako se naljuitis sto ti nisam prije rekla da sam ovako mlada,hocu da ti kazem da si mi baaaas super i da pored mane i lele i vanje nemam boljih prijatelja starijih preko 4 godine.
ako imas msn messenger mozes mi se javiti kad god hoces ja cu ti ovde napisati adresu,nema veze ako neko drugi vidi.samo mi nemoj slati mailove jer mi ta stvarcica nece da profercera
moj mail je [email protected]
ako me ikad vidis da sam online slobodno e javi da mozemo pricati.i ako vidis lude nadimke od 500 rijeci budi sigurna da sam to ja
puuuno polčjubaca od male emine
jao koliko ce ti vremena trebati dok ovo sve procitas
bit cu u velikim problemima ako ti ovo kazem jer sam napisala da imam vise od 13 godina,ali eto imati cu 12 punih u martu...eto sad mozes nabaviti moju sliku i gadjati je pikadom...nemam pojma,osobe mi uvijek kazu da se ponasam kao neko ko ima oko 15-16 godina.imam jednu najbolju prijateljicu u razredu(sve su one super,ali sa njom sam najbolja),i nas dvije smo samo sa ovim starijim curama...imala sam jednu prijatejicu koja je bila 4 godine starija od mene i ona mi nikada nije rekla sta si dijete ili tako nesto...druzile smo se oko godinu dana mozes mislit i ona je svo vrijeme provodila a monom i prijateljicama...kad joj se jednom nisam javljala duze vrijeme pocela me ko mahnita zvati kuci...a ja imala gripu...
eto,mana i lela me znaju bolje od bilo koga drugog,iako se vidjamo oko 3 puta godisnje(one dvaput dolaze dedi,a ja jednom kod njih u sarajevo-na ljeto).kada se sretnemo taako se dobro ispricamo...vjerujes li da smo znali cijelu noc pricati,ujutro doruckovati i onda na spavanje.to kad nema roditelja u kuci. mene mozes sve pitati i budi sigurna da cu ti 100% istinito odgovoriti. nisam od onih koji se uvale u probleme i onda se izvlace lazima.
eto ja se raspricala kako sam super,ali ako se naljuitis sto ti nisam prije rekla da sam ovako mlada,hocu da ti kazem da si mi baaaas super i da pored mane i lele i vanje nemam boljih prijatelja starijih preko 4 godine.
ako imas msn messenger mozes mi se javiti kad god hoces ja cu ti ovde napisati adresu,nema veze ako neko drugi vidi.samo mi nemoj slati mailove jer mi ta stvarcica nece da profercera
moj mail je [email protected]
ako me ikad vidis da sam online slobodno e javi da mozemo pricati.i ako vidis lude nadimke od 500 rijeci budi sigurna da sam to ja
puuuno polčjubaca od male emine
jao koliko ce ti vremena trebati dok ovo sve procitas
- lejlica
ma sklekovi me satrase... vjezbam i vjezbam i sve imam gore i gore upale misica... hocu da nabijem dobar biceps, da mogu da razbijem sve cure na drzavnom. osim toga treniram ovu svoju stomacinu do besvijesti (moram smrsati definitivno, hocu u manju kategoriju!)
ma hajde kao da je to nesto... ti si za mene 17 godina i tacka...
nikada ne bih rekla da si mladja od 16/17, kada bi se samo tvoja prica pikala...
svejedno... I love you. koliko god da imas godina. stvarno si mi jedna od najboljih maloljetnih drugarica...
eeee moja minkice kako sam ti ja danas umorna! znas, imala sam danas neki glupi pismeni rad iz biologije a nisam bila nista ucila. i sinoc taman sjedoh za knjige, kad me zove drugarica, kaze ima prenos svjetskog prvenstva (mexico, monterrey) na TV. i tako sam ti ja gledala dojcinovica kako sudi, sudu kako sjedi u publici, cakica u pozadini itd. sve do ponoci. nista od moje biologije ne bi... i sta cu, necu nespremna na pismeni i tako ja sjednem i ucim sve do 7h ujutru, onda se obucem i u skolu... nema, sva sam nikakva. i poslije pismenog sam zbrisala iz skole, nisam vise mogla, otisla s drugaricom na kafu posto joj je danas rodjendan i dosla kuci... odoh sad malo odspavati pa cu onda malo na jogging (odavno nisam imala upalu pluca, nekako mi nedostaje...)
ja ti taj msn (ili kako se to vec zove)
ne ganjam bas tako... iskreno receno, nemam vremena... ako ti proradi taj mail, reci da ti posaljem neke slikice da gledas ako hoces... a evo tebi moj mail, pa se javi ako ti bude cejf i na mail... [email protected]
imas pusu od mene
senci
ma hajde kao da je to nesto... ti si za mene 17 godina i tacka...
svejedno... I love you. koliko god da imas godina. stvarno si mi jedna od najboljih maloljetnih drugarica...
eeee moja minkice kako sam ti ja danas umorna! znas, imala sam danas neki glupi pismeni rad iz biologije a nisam bila nista ucila. i sinoc taman sjedoh za knjige, kad me zove drugarica, kaze ima prenos svjetskog prvenstva (mexico, monterrey) na TV. i tako sam ti ja gledala dojcinovica kako sudi, sudu kako sjedi u publici, cakica u pozadini itd. sve do ponoci. nista od moje biologije ne bi... i sta cu, necu nespremna na pismeni i tako ja sjednem i ucim sve do 7h ujutru, onda se obucem i u skolu... nema, sva sam nikakva. i poslije pismenog sam zbrisala iz skole, nisam vise mogla, otisla s drugaricom na kafu posto joj je danas rodjendan i dosla kuci... odoh sad malo odspavati pa cu onda malo na jogging (odavno nisam imala upalu pluca, nekako mi nedostaje...)
ja ti taj msn (ili kako se to vec zove)
imas pusu od mene
senci
-
lola181
oooo sto si mi to tako umorna... sto se tice brisanja iz skole nemam iskustva ali imam u onome.,,nastavnice necete povjerovati kak me stomak zabolio,stvarno moram ici,znate vec zenske stvari...''
ja sam suuuper ovih dana...pijem sok,jedem slatko jer moram zbog kozica,slsam r'n'b..da ne filozofiram previse uzivam u zivotu...
a zasto mrsas...ne zelis valjda biti zicana vjesalica....bla bla bla...kako ti glupi psihici ne kontaju da ti smeta kad na stomaku vidis nevino bebece salce i da ga se moooooras rijesiti...
samo snaga duha... i za upalu misica ak te bas uhvati prije spavanja popij jedan(a ne 4 koa sto sam ja jednom uradila kad sam bila mala(ili su to bili analgini)sta da ti pricam...ravno mi sve do mora bilo
)
eto nemam sad nesto vremena un paso adelante pocinje za 3 minute,i akome zelis ubiti zabrani mi da pogledam jednu epizodu
poljubaccc
ja sam suuuper ovih dana...pijem sok,jedem slatko jer moram zbog kozica,slsam r'n'b..da ne filozofiram previse uzivam u zivotu...
a zasto mrsas...ne zelis valjda biti zicana vjesalica....bla bla bla...kako ti glupi psihici ne kontaju da ti smeta kad na stomaku vidis nevino bebece salce i da ga se moooooras rijesiti...
samo snaga duha... i za upalu misica ak te bas uhvati prije spavanja popij jedan(a ne 4 koa sto sam ja jednom uradila kad sam bila mala(ili su to bili analgini)sta da ti pricam...ravno mi sve do mora bilo
eto nemam sad nesto vremena un paso adelante pocinje za 3 minute,i akome zelis ubiti zabrani mi da pogledam jednu epizodu
poljubaccc
- lejlica
aaah, ovaj umor me drzi vec dva-tri dana
bezze... taman sam sinoc kontala da legnem ranije i da se ono pravo pravcato naspavam al me onda rodjak zvao da mu dodjem malo da kahvenisemo i tako se to kahenisanje i tracanje oduzilo do kasno u noc i kad sam dosla kuci nisam vise imala snage ni da se istusiram ni da spakujem stvari za skolu niti da se presvucem. samo sam onao pala u krevet i zaspala iste sekunde...
jutros ustala (jedva!) i istusirala se, al sam se smrzla jer nije bilo vruce vode (to mi se fakat nikad nije desilo...) i onda nisam mogla naci neku glupu knjigu... i tako dalje i tako dalje... dan mi je haos...
i danas bih trebala da sjedim od 7h ujutro do 18.30h navecer u skoli, ali kontam nesto sama u sebi, ama senci ne budi luda, haj ti kuci i naspavaj se, nemas nista od tog sto sjedis u razredu i zijevas i samo gledas kroz prozor i sanjaris o toplom, mekanom krevetu...
i tako da cu zbrisati nakon sljedeceg casa, samo eto da zavrsim to s tim nekim referatom, da ne dobijem keca sto nisam drzala referat na vrijeme...
to s tim brisanjem.... samo se isparim, ko fol odoh u wc, izadjem iz razreda, prosetam do nekog drugog razreda, da ne budem upadljiva i onda tako polahko zbrisem iz skole a onda idem nekim tajnim puticem kuci ili u grad, da me ne vide, jer ako te vide, vrate te u skolu i dovedu ti psihologa da razgovaras o svojim problemima
a ovako im donesem doktorsku potvrdu (imam super doktora, koji je praaaavi jaran i uvijek mi napise opravdanje kakvo god hocu), mora da profesori misle da cu uskoro i umrijeti, kakve sve bolesti imam
to mi je reci ucenik generacije.. bolestan a najbolji...
znaci i ti pratis te spanske sapunice...
meni su nekako odvratne zato sto moram citati prevod, ovdje kod nas je sve vec prevedeno, ne moras citati, tako da sam ja postala pravo lijena...
jao ne znam od cega cu ja zivjeti u sarajevu, izgleda moracu sebi nabaviti satelitsku antenu... (a nemam u bih ni televizora - babo zabranio, kaze porasce mi dioptrija jer bi ja cijele ljetne ferije samo sjedila pred tv-om)
ama prosvercacu ja tv nekako a da on ne skonta... sakricu ga ispod kreveta
bio je nekakav turnir u tuzli prije par dana, citala sam negdje na net-u. cakic, mandaric, odzakovic, selman itd su pobjednici... da sam ranije znala mogla sam i ja na takmicenje i porazbijati ih sve, da im pokazem kako se to radi
odnosno kako se gubi...
jao danas sam malo otkacena...
odoh u razred, evo opet kasnim na cas...
puuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssaaaaaa
senci
i danas bih trebala da sjedim od 7h ujutro do 18.30h navecer u skoli, ali kontam nesto sama u sebi, ama senci ne budi luda, haj ti kuci i naspavaj se, nemas nista od tog sto sjedis u razredu i zijevas i samo gledas kroz prozor i sanjaris o toplom, mekanom krevetu...
to s tim brisanjem.... samo se isparim, ko fol odoh u wc, izadjem iz razreda, prosetam do nekog drugog razreda, da ne budem upadljiva i onda tako polahko zbrisem iz skole a onda idem nekim tajnim puticem kuci ili u grad, da me ne vide, jer ako te vide, vrate te u skolu i dovedu ti psihologa da razgovaras o svojim problemima
znaci i ti pratis te spanske sapunice...
bio je nekakav turnir u tuzli prije par dana, citala sam negdje na net-u. cakic, mandaric, odzakovic, selman itd su pobjednici... da sam ranije znala mogla sam i ja na takmicenje i porazbijati ih sve, da im pokazem kako se to radi
jao danas sam malo otkacena...
odoh u razred, evo opet kasnim na cas...
puuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssaaaaaa
senci
-
lola181
heeeeeyyyyyyyy =)SRETAN 8. MARTTTTTTTTTTTT
nakon cijelodnevnog ulizivanja nastavnicama...evo me na informatici.nasavnica je ocito zaspala(hajde nece li dobit suspenziju)pa sam se necujno konektovala... da malo uzivam... vidis koristim skolske kompove u eduaktivne svrhe... bolje i to nego da igram onog tertisa cijeli trocas informatike
jos da imam malko muzike.... eto...nista nije savrseno
ja sam ti dobro...bila sam malo nerasplozena pa ti nista nisam pisala... a ni konekcija mi nije nesto...
evo mi se lak susi na noktima( manhattan dodje ti i mala turpijica poklon od brata =))eto...nisu mi se pregulili u davanju tih poklona ali sta cu ja...moram cekat jps jedno ovoliko godina
, i tek tad cu se moci nadati nekom pokloncicu
danas sam ti kod hilme pedera dobila 4 iz pismene(radili tekst na temu kako vidim bh za50god i ja napisala nesto tipabih ce za 50 god. biti u savezu sa nekim razvijenim zemljama. taj famozni savez bi e zvao ''savez''....ma provalila se..)
ai neka neka dobo dobo...vidice on kad ja smedji dobijem...isamaracu ja njega(a ne bi bilo na odmet da mi i ti nesto malo pomognes =))
eto to bi ti bilo sve od mene...nema bolesti nista...vani suncano...a ima -50
:):)

nakon cijelodnevnog ulizivanja nastavnicama...evo me na informatici.nasavnica je ocito zaspala(hajde nece li dobit suspenziju)pa sam se necujno konektovala... da malo uzivam... vidis koristim skolske kompove u eduaktivne svrhe... bolje i to nego da igram onog tertisa cijeli trocas informatike
jos da imam malko muzike.... eto...nista nije savrseno
ja sam ti dobro...bila sam malo nerasplozena pa ti nista nisam pisala... a ni konekcija mi nije nesto...
evo mi se lak susi na noktima( manhattan dodje ti i mala turpijica poklon od brata =))eto...nisu mi se pregulili u davanju tih poklona ali sta cu ja...moram cekat jps jedno ovoliko godina
danas sam ti kod hilme pedera dobila 4 iz pismene(radili tekst na temu kako vidim bh za50god i ja napisala nesto tipabih ce za 50 god. biti u savezu sa nekim razvijenim zemljama. taj famozni savez bi e zvao ''savez''....ma provalila se..)
ai neka neka dobo dobo...vidice on kad ja smedji dobijem...isamaracu ja njega(a ne bi bilo na odmet da mi i ti nesto malo pomognes =))
eto to bi ti bilo sve od mene...nema bolesti nista...vani suncano...a ima -50
- lejlica
ma ja vala ne slavim taj 8.mart (ipak se jos ne smatram zenom, ja sam jos CURA)
a tog hilmu cu izmlatiti licno ili jos bolje, ja cu ga drzati da ne pobjegne a ti udaraj dok ti ruke ne oteknu...
ili ono ti ga povedes u zaostrog, on ko fol tvoj najdrazi prof. pa da ga castis i onda ga izmlatimo svi...
pisacu ti kasnije, moram na cas... pusicaaaaaaa
a tog hilmu cu izmlatiti licno ili jos bolje, ja cu ga drzati da ne pobjegne a ti udaraj dok ti ruke ne oteknu...
pisacu ti kasnije, moram na cas... pusicaaaaaaa
- lejlica
ama hajde nema veze za internet, svakako je i moj comp. pokvaren. odnijela sam ga na popravak i rekli su mi da se tu vise ne moze uraditi nista, da moram mijenjati toliko dijelica da bi me to na kraju krajeva izaslo skuplje nego nov comp.
super, braco, stvarno si maher sto se tice interneta, programa itd.
udavi cu ga kad dodjem kuci, nisam ga jos vidjela otkako mi je taj covjek rekao da nema nade za mene i moju najvecu ljubav... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah a ja se taman kontala vjeriti s njim, tako smo se dobro slagali i vidis sad ovo, sad ga varam s nekim glupsonom skolskim, pun virusa i sav nikakav, ama vala jos i ruzan! tastatura mu koci nesto i nervira me mis. ovo je sigurno kraj moje dugogodisnje vezice...
disconnection...
sta da kazem... sva sam nekako tuzna... kod mene od prekjucer vec pada snijeg nije prestajao nikako pa ni po noci... ako nema metar i po, evo ubi me... fuj.
ja sam sinoc sanjala da sjedim sama s profesorom vjeronauke u jednom spajzu u skoli (i pravo mi bio cudan san, jer je profesor mlad i lijep... ha ha ha) uglavnom danas kaze prof, senci cijeli razred je nestao na misteriozan nacin i ostale smo samo ja i jos jedna moja drugarica a ona je otisla u wc i tako sam se ja nasla tacno kao u snu sama u nekom spajzu (svi razredi bili zauzeti... tststs) s prof. pricali smo isto kao i u snu itd. pravo cudno. i ja mu ispricam da sam to isto sanjala, pa mi covjek rece da sam totalno poludila (zezali ga mi u zadnje vrijeme da ja i jos jedna iz mog razreda imamo neke vizije, itd. i on povjerovao)
ma bilo je zabavno...
eh moja minkic, odoh sad opet kuci, da ubijem brata zbog comp. i da skontam sta cu spakovati u kofere, idem sljedece hefte za sarajevo i jeeedva cekam...! tako da sad vec razmisljam sta da ponesem...
pusssssssssssssa
senci
sta da kazem... sva sam nekako tuzna... kod mene od prekjucer vec pada snijeg nije prestajao nikako pa ni po noci... ako nema metar i po, evo ubi me... fuj.
ja sam sinoc sanjala da sjedim sama s profesorom vjeronauke u jednom spajzu u skoli (i pravo mi bio cudan san, jer je profesor mlad i lijep... ha ha ha) uglavnom danas kaze prof, senci cijeli razred je nestao na misteriozan nacin i ostale smo samo ja i jos jedna moja drugarica a ona je otisla u wc i tako sam se ja nasla tacno kao u snu sama u nekom spajzu (svi razredi bili zauzeti... tststs) s prof. pricali smo isto kao i u snu itd. pravo cudno. i ja mu ispricam da sam to isto sanjala, pa mi covjek rece da sam totalno poludila (zezali ga mi u zadnje vrijeme da ja i jos jedna iz mog razreda imamo neke vizije, itd. i on povjerovao)
eh moja minkic, odoh sad opet kuci, da ubijem brata zbog comp. i da skontam sta cu spakovati u kofere, idem sljedece hefte za sarajevo i jeeedva cekam...! tako da sad vec razmisljam sta da ponesem...
pusssssssssssssa
senci
-
filio dei
Zasto si toliko ubijedjen da se takvo sto nije dogodilo? Tuce u kojima su svjetski sampioni izvlacili deblji kraj nisu nista novo. Marijan Benes je bio moj komsija i znam da je u vise navrata dobijao maru u gradu. Medjutim, isto tako znam i to, da u nekoliko navrata Marijan uopste nije htio uzvracati udarce. U slucaju da nekoga povrijedi (a lom vilice je veoma vjerovatan ako Marijan bubekne nekkoga golom sakom), te bude optuzen i osudjen za nasilje, rizikuje da izgubi licencu profesionalnog boksera. Bilo mi je pomalo smijesno slusati druge dok prepricavaju kako je neki od lokalnih banjaluckih razbijaca "totalno razvalio" Marijana. To "totalno" bi se sastoojalo od nekoliko udaraca kakve je Marijan manje-vise primao u svakoj rundi svojih meceva. A nemojmo zaboraviti da se u Marjanovo vrijeme jos uvijek boksalo sa rukavicama od 6 unci (maltene gola saka), rukavicama koje su tek kasnije zabranjene. Kad te takvom rukavicom mlatne Kubanac ili kakav dobro utreniran Rujka, ima da ti tri dana zvoni u glavi. Zbog takvih rukavica je Marijan oko zijanio. I onda dodje neki levat i pocne pricati kako je Marijan popusio maru u "Tri fenjera".NeKi_LiK wrote:Šupljapa znate mozda i onu pricu: prije nekoliko godina je tadasnji svjetski prvak u box-u slucajno bio u autu na semaforu, desila se neka glupost oko auta, uglavnom izadje frajer iz auta iza (koji nikada nista nije trenirao) da se bije s njim i nokautira prvaka.![]()
![]()
pogodna za Expressa, Sveta i sličnih novina
![]()
![]()
Da ne duljim price.
I sampioni borilackih vjestina su samo ljudi, pa tako i oni s vremena na vrijeme prime maru van ringa, ali nemojte zaboraviti da tu ponekad bude i "dobrovoljno" primljenih batina.