Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Amazonka27

#126 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Amazonka27 »

kompletna ova tema zajedno sa komentarima je fuj :bih:
samo malo

#127 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by samo malo »

Jebiga, ono sto je najgore, kad procita ovih nekoliko stranica verbalnog ataka na svoju licnost, da se smiri Fuad ce otici u shoping i kupiti si par skupocjenih krpica ali nece platiti svojim parama koje je kao krvavo zaradio (jer su njegove krvavo zaradjene pare imaginarne) vec onim sto je tata Zagi uzeo od svih nas.

Dere nas Fudo kako god okrenes :D ali valjda malo i savjest radi, pa ga pogodi opravdana reakcija forumasa.... zeznuta je ta savjest, kako je samo savjest opalila Kusturicu ovih dana pa podivlja svako malo. Bijes je normalna reakcija na naglo probudjenu savjest, kod takvih ljudi.
Alhemicarkaa

#128 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Alhemicarkaa »

:( Ja više nemam snage da budem bijesna, ja sam samo tuzna.
I ono što je najtužnije je da se uradi revizija bojim se da ni Deen, a ni Muhedinovićka, ne bi pali, bar ne po ovom uslovu mjesecna primanja manja od 941 KM. Ne vjerujem da svojim radom zarade i 200 km mjesečno, ali to je drugi par rukavica.
Tužno je to da mu ja plaćam penziono i zdravstveno, dok on studira u Milanu, i pati se u kućnoj atmosferi uz čašicu vina. Baš mi ga nešto žao. Šta je slijedeće što ćemo saznati, da mu, kao "ekstra nadarenom" plaćamo i stipendiju?
I zamisli, ja se žalim, a imam internet, hej! E pa ja taj internet zarađujem, i da, želim da svoje pare potrošim plaćajući internet kako bih mogla s*ati po forumu, a ne njemu plaćala penziono.
zonbirile

#129 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by zonbirile »

amortizer wrote:
Vragolan wrote:citajuci clanak vidim da je fudi tesko na mrskom zapadu
stoga sam dosao na ideju da mu otvorimo humantarni telefon i racun u jednosn banci, na koji ljudi mogu uplacivati sredstva za pomoc hudom fudi
hudnik je morao cak u milano otici raditi
nema za sokic i kaficu, nema tv-a, nema para da izadje da se provede i da fasuje metak, nego ovako mora u kuci makarone da jede

ovim putem bi vas zamolio da se odazovete na akciju humanitarnog karaktera

POMOZIMO FUDI, SKUPIMO MU PARA DA MOZE IZACI I PROVESTI SE SA GUZNIM HAVERIMA

p.s. fudo ako citas ovo molim te nikada se ne vracaj nazad ostani tamo, moooooolimm te
Povedi Hanu ziv bio.
-------------------------------
šteta Hane toliko je u nju ulagano
Risto Kuglarić

#130 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Risto Kuglarić »

dr.gog wrote: Reći ću šta imam kad sretnem tog hermafrodita, počevši od donacija ministarstva i iznosa koje je keširao Seven Up,gdje je bio slatki plavi dummy plesač,a dok mu je ćaća potpisivao ili garantovao uslugu za uslugu, pa sve do pisanja kako poklapa svoj život bosanskog red carpet pizduna ala Ante Gotovac, sa iznosom koji mu mi plaćamo porezom pizda mu materina bezobrazna.

On stavljen na istu seharu sa jednom Atom, ma marš!

Ono što je prodao od cd-ova može složiti u dječiji novčanik ,od koncerata dosta za promjenu naočala, samo mi nije jasno što se kurči prozivanjem onih za koje je svjestan da će mu se navaliti na kosti otrovnim komentarima ma koliko on to ko fol ignorisao.Sve detalje njegovog foliranja ne prenose forumski anonimusi i neurotičari, već baš njegova polupederska družina malih dokonih bogatuna, skupa sa fotkama i video-clipovima, uz pikanterije sa Brača inclusive :D :wink: .Mobiteli su čudo, a video VGA rezolucije snimi i onaj za koga nikad ne bi pomislio.

Ukoliko čita osobno evo i osobno:

Dragi naš sugrađanine Fudo ,kad ti doklinči lijeno Sarajevo, idi zajebaji svoga gay druga Dejana Miličevića,prvog pedera Beograda,pitaj ga kako se komunicira sa poganim internetom, u pauzama dok snimate još jedan uradak napućenih usana i cool pogleda ispod oka.

dakle, do-fu, otpili od sukoba sa internet smorovima dok imaš vremena :)

Osim toga, Fudo je mali mahalac , a ne čaršijsko dijete, tako da se može obratiti Expressu u vezi problema sa forumima.
Pošto je izgubio mjeru na momenat, pitanje će se ponavljati do unedogled:

Otkud ti pravo na tu lovu, što si bezobrazan kad te se za istu upita -jer nije nažalost tvoja već poklonjena privilegija,i na osnovu čega si umjetnik dostojan državne skrbi??

Broj prodatih ili sa interneta skinutih(na crno) albuma, zarada od istih, broj koncerata ne-humanitarne prirode i njihova posjećenost,slušanost na radio i tv stanicama (osim Hayata i Alfe,jer su mu babo i Švrakići nokat uz meso),bilo šta osim nalickane hermafroditne pojave metroseksualca koji je zapravo klasični ufurani bi-homić ,u malom blatnjavom balkanskom Sarajevu, a ne onim gradovima u koje ide da provlači ćaćinu karticu...

Štekovi gay lesbo i bi prirode na partijima su postali pretijesni, raja previše ljubopitljiva, pa se preselilo na Bjelašnicu i vikendice ,na Belo i Veselo....Zgrada na Marijindvoru i udobni stan u prizemlju gdje su šmrkali koku i glumili kremu ,postao je out..
Skupa sa njegovim omiljenim drugaricama i društvom utegnutih satenskih hlačica do gležnja, od Sarajeva, preko Bjelašnice, do Bračkih avanturica...hoćeš pogano,dobićeš pogano nafurani mali pizdune..

Glede kafa i nerada, zbroj njegovih kafa i izležavanja sa naočalama po sofama mafijaških caffe barova je sasvim jednak, ako ne i viši od onih na koje puca.

Samo mali biseksualac pokondirenih manira puca u prazno ,jer ga zapravo najviše olajavaju oni sa kojima se i kreće i glumi jet-set, a forumaši sarajeva najmanje.Uz sve to, počeo je i da kritikuje baš ono što je trebao da prešuti i to kao zaliven.Sad ,nek si jebe vlastite silikone, i redovito sluša priče anonimusa, a živciraće ga jer će ih čitati i slušati, kao i svaki napuhani mahalac sklon tračevima.

Zato fuck-off , a isto tako nek se jebe i onaj ko mu je potpisao rješenje. :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja se izvinjavam što kvarim uvijek simpatičnu atmosferu linča, samo bih, bez namjere da branim "umjetnika" iz naslova, a uz rizik da i sam popušim jedan fuck-off, napomenuo da znam par gay, lesbo i bi osoba koji također nerado i sa gnušanjem plaćaju te iste doprinose, a vjerovali ili ne poznajem i hermafrodita izuzetno prijatna i pohvalna karaktera, tako da reference na spolnu pripadnost i seksualnu orjentaciju dotičnog u vezi sa mahanama njegovog karaktera smatram u najmanju ruku nepotrebnim.

Toliko! Happy witch hunting! :bih: :sax:
zonbirile

#131 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by zonbirile »

neće ni Zagi dugo,radi se intenzivno Dobrovoljačka.
Erzsebet

#132 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Erzsebet »

Imam jednog druga koji je u suštini peder, ali inače veliki vjernik i to već godinama pokušava istjerati iz sebe, jer vjera i pederluk ne idu zajedno. Jedne prilike, dok moj drug još nije počeo aktivno biti vjernik, bili smo u Cotton Clubu, koji je bio i ostao okupljalište gay - bi - lesbo - maniac i slične populacije. Fudo je ušao s Belgijancem koji je više ličio na žensko (crnčić, lijep k'o lutka, debelih usana, nizak i sjaji se), a moj prijatelj se automatski počeo gledati s Belgijancem. Nakon 3-4 večeri, Fudo je prišao mom drugu i opalio mu šamar, i to pravi ženski, ja sam crk'o od smijeha. Napominjem da moj jaran nije uopšte ništa pokušavao s crnčićem, a Fudo je očigledno ostao veoma uvrijeđen. Belgijanac je bio neki plesač na Eurosongu, pa je to bilo u vrijeme promocija svih euroshit pjesama. Elem, skide mu moj jaran šemu, ali uspjeli smo to riješiti mirnim putem, pošto je moj drug prilično miroljubiv frajer.
BiH-x

#133 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by BiH-x »

dr.gog wrote:
realna do boli wrote: Rece Deen....
...."Dragi moji , vi koji pljujete po forumima vječito nezadovoljni, reći ću vam samo jedno: Vi u tom Sarajevu i Bosni živite kao kraljevi s obzirom da se jako mali procenat trudi da bilo šta radi u životi osim da brblja po netu, pije kafu i puši cigarete kriveći sve i svakoga za životni neuspjeh ".....
Reći ću šta imam kad sretnem tog hermafrodita, počevši od donacija ministarstva i iznosa koje je keširao Seven Up,gdje je bio slatki plavi dummy plesač,a dok mu je ćaća potpisivao ili garantovao uslugu za uslugu, pa sve do pisanja kako poklapa svoj život bosanskog red carpet pizduna ala Ante Gotovac, sa iznosom koji mu mi plaćamo porezom pizda mu materina bezobrazna.

On stavljen na istu seharu sa jednom Atom, ma marš!

Ono što je prodao od cd-ova može složiti u dječiji novčanik ,od koncerata dosta za promjenu naočala, samo mi nije jasno što se kurči prozivanjem onih za koje je svjestan da će mu se navaliti na kosti otrovnim komentarima ma koliko on to ko fol ignorisao.Sve detalje njegovog foliranja ne prenose forumski anonimusi i neurotičari, već baš njegova polupederska družina malih dokonih bogatuna, skupa sa fotkama i video-clipovima, uz pikanterije sa Brača inclusive :D :wink: .Mobiteli su čudo, a video VGA rezolucije snimi i onaj za koga nikad ne bi pomislio.

Ukoliko čita osobno evo i osobno:

Dragi naš sugrađanine Fudo ,kad ti doklinči lijeno Sarajevo, idi zajebaji svoga gay druga Dejana Miličevića,prvog pedera Beograda,pitaj ga kako se komunicira sa poganim internetom, u pauzama dok snimate još jedan uradak napućenih usana i cool pogleda ispod oka.

dakle, do-fu, otpili od sukoba sa internet smorovima dok imaš vremena :)

Osim toga, Fudo je mali mahalac , a ne čaršijsko dijete, tako da se može obratiti Expressu u vezi problema sa forumima.
Pošto je izgubio mjeru na momenat, pitanje će se ponavljati do unedogled:

Otkud ti pravo na tu lovu, što si bezobrazan kad te se za istu upita -jer nije nažalost tvoja već poklonjena privilegija,i na osnovu čega si umjetnik dostojan državne skrbi??

Broj prodatih ili sa interneta skinutih(na crno) albuma, zarada od istih, broj koncerata ne-humanitarne prirode i njihova posjećenost,slušanost na radio i tv stanicama (osim Hayata i Alfe,jer su mu babo i Švrakići nokat uz meso),bilo šta osim nalickane hermafroditne pojave metroseksualca koji je zapravo klasični ufurani bi-homić ,u malom blatnjavom balkanskom Sarajevu, a ne onim gradovima u koje ide da provlači ćaćinu karticu...

Štekovi gay lesbo i bi prirode na partijima su postali pretijesni, raja previše ljubopitljiva, pa se preselilo na Bjelašnicu i vikendice ,na Belo i Veselo....Zgrada na Marijindvoru i udobni stan u prizemlju gdje su šmrkali koku i glumili kremu ,postao je out..
Skupa sa njegovim omiljenim drugaricama i društvom utegnutih satenskih hlačica do gležnja, od Sarajeva, preko Bjelašnice, do Bračkih avanturica...hoćeš pogano,dobićeš pogano nafurani mali pizdune..

Glede kafa i nerada, zbroj njegovih kafa i izležavanja sa naočalama po sofama mafijaških caffe barova je sasvim jednak, ako ne i viši od onih na koje puca.

Samo mali biseksualac pokondirenih manira puca u prazno ,jer ga zapravo najviše olajavaju oni sa kojima se i kreće i glumi jet-set, a forumaši sarajeva najmanje.Uz sve to, počeo je i da kritikuje baš ono što je trebao da prešuti i to kao zaliven.Sad ,nek si jebe vlastite silikone, i redovito sluša priče anonimusa, a živciraće ga jer će ih čitati i slušati, kao i svaki napuhani mahalac sklon tračevima.

Zato fuck-off , a isto tako nek se jebe i onaj ko mu je potpisao rješenje. :)
I meni je ovaj Deen odvratan lik, ali ovo je stvarno :run:
zonbirile

#134 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by zonbirile »

@dr gog
nikad ne pročitah onako oštar tvoj članak,eto vidiš i mi nekad planemo,razumi nas.
vox-populi

#135 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by vox-populi »

VjecitiStudent wrote: Hvala dragom SDP-u, u to vrijeme sam jos uvijek glasao za njih :x
Hajd vise hljeba ti ohani malo sa SDP-om. Napisao si 5 postova a u 6 si spomenuo SDP. A na temi koja se bavi necim desetim.
Lakat Jebić

#136 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Lakat Jebić »

ama ne kontate, on se ustvari zrtvuje za sve nas i nasu domovinu. naime, iz pouzdanih izvora sam cuo da on u milanu "siri istinu o bosni"... :skoljka: :run:
duboka_misao

#137 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by duboka_misao »

Lakat Jebić wrote:ama ne kontate, on se ustvari zrtvuje za sve nas i nasu domovinu. naime, iz pouzdanih izvora sam cuo da on u milanu "siri istinu o bosni"... :skoljka: :run:
jel to eufemizam za shirenje goozova? :D
zonbirile

#138 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by zonbirile »

duboka_misao wrote:
Lakat Jebić wrote:ama ne kontate, on se ustvari zrtvuje za sve nas i nasu domovinu. naime, iz pouzdanih izvora sam cuo da on u milanu "siri istinu o bosni"... :skoljka: :run:
-----------------------------
bogami u 6-oj minhenskoj udarnoj brigadi mnogi su širili istinu o BiH
Lakat Jebić

#139 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Lakat Jebić »

duboka_misao wrote:
ratna terminologija za placeno izbavanje iz bosne preko rodbinskih i tazbinskih veza
duboka_misao

#140 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by duboka_misao »

Lakat Jebić wrote:
duboka_misao wrote:
ratna terminologija za placeno izbavanje iz bosne preko rodbinskih i tazbinskih veza
ma znam ali mi je ovo moje bolje
Lakat Jebić

#141 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Lakat Jebić »

to je lobiranje :D
RIZVA

#142 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by RIZVA »

Hocemo li ga prozvati za personu non grata :D
duboka_misao

#143 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by duboka_misao »

RIZVA wrote:Hocemo li ga prozvati za personu non grata :D
Fudo je u milanu sada persona non gratis ...treba skolu finansirat doprinosi kasne :D
nexo

#144 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by nexo »

Evo sada procitah Fudino otvoreno pismo i ne vidim zbog cega sva ova diskusija! Momak ga i ovoga puta ima pravo, bas, kako mu je sudbinom odredjeno. Onoga dana kada se vasa djela budu vagala, upitajte providjenje kako je prosao Deen, a odgovor ce biti: "Deen ga je uvijek imao pravo i sada je tu pored mene, kako bih bio siguran da ce isto uzivati kroz vjecnost".
McMoy

#145 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by McMoy »

Ja mislio onaj pizdun samo homoseksualac, pa hajd' to je sad kao normalno, al' što je pizdun pederčina... valjda nasljedno :x :x :evil: :evil:
asafa_powell

#146 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by asafa_powell »

nemojte vi deena..on je "naš" :lol:
faris123

#147 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by faris123 »

Aaaaa jeste i vi čudni ? Dečku nije išlo studiranje po Bolonji pa malo da proba po Milanu. :lol:
star_07

#148 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by star_07 »

Mali Backoviću,
iskreno se nadam da ćeš kada se pojaviš u Sarajevu, dobiti takav DEGENEK da ti više nikad neće pasti na pamet da vrijedjaš ove cure i momke iz tog žabarskog Milana. s toga, izvoli se izvinuti svima koje si povrijedio ako misliš nositi i dalje tu blesavu glavu na ramenima
mrtva kokoš

#149 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by mrtva kokoš »

auuu da si omrazen znao sam ali ovoliko :shock:
jadni deen bas mi ga zao, bio je fin momak iz "fine" porodice ali onako "malo" pederast...
ali i pored te osobine koliko toliko je bio prihvacen u tom istom sarajevu mjerilu svega i svacega...
i sta se desilo umjesto da se :skoljka: i suti nakon objavljivanja clanka o slobodnim umjetnicima sa placenim PIO
on na pisanja portala reaguje kako reaguje :-)
valja ti se sutra od stida ako ga imas prosetati po BBI i slicnim haman otvorenim centrima markirane robe.
ali opet i pored toga nisi valjda budala da ostanes u smrdljivom milanu gradu patnje i boli kad u bosni (sarajevu) mozes zivjeti ko` kralj :roll:
e moj fuade backovicu ni milanski fakultet ti izgleda nece dati pretjeranu pamet :run:
Abacija

#150 Re: Deen: "Vi u Bosni živite ko' kraljevi!"

Post by Abacija »

Amazonka27 wrote:kompletna ova tema zajedno sa komentarima je fuj :bih:
Priznajem da sam imao par fuj komentara ali ne mozes reci da su ona druga dva neargumentovana. :x
Locked