----------------------
partijska direktiva je bila ...
*muslimani vole ameriku ...
ali ...
Za razliku od tebe jesam, bio sam vojnik citav rat, u Sarajevu, zato i pitam jer ja ne znam osobu koja je provela rat k'o vojnik i izgubila jarane, rodjake i koja tvrdi da je bolje umrijeti. TO moze rec' osoba koja rata nije vidjela i ne zna sta znaci umiranje. Nijedan veteran ne prizeljkuje rat. Prizeljkuju ga p...e i smizle koje su rat provele u zapadnoj Europi. Lako im je, jer da rat dodje, oni ne bi ratovali, kao sto nisu ratovali ni u proslom. Najlakse je sjedit u Njemackoj i huskat na rat u Bosni, boli te qrac, nece tvoja guzica morat da se bori. fuj.BosnjakAga wrote:Haj ti budi iskren pa mi reci gdje si ti proveo rat?? I ako je to bilo u BIH, da li si bio zlocinac da javimo Hagu?cowboy wrote:Haj budi iskren pa mi reci gdje si ti proveo rat?? I ako je to bilo u BIH, da li si bio vojnik?ViTeZ93 wrote: kamo srece da nam nikada nisu dosli u pomoc, jer ipak bolje umrijeti na nogama nego robovati na koljenima!
bit cu iskren i recicu ti gdje sam bio u tim teskim danima tj. bio sam onde gdje su djeca od sedam godina sjedila, pod punim okruzenjem i ujedno u najmanjoj enklavi u bosni (oko 200-250m2), gdje si htjeo ili ne morao biti u rovu (od 15 godina pa na dalje), i kao maloljetnik zdravlje svoje dao, potpisivanjem primjera sa ustasama tj. izlaskom iz te enklave pridruzio sam se istinskim borcima tj. odredu El Mudzahidin!cowboy wrote:Haj budi iskren pa mi reci gdje si ti proveo rat?? I ako je to bilo u BIH, da li si bio vojnik?ViTeZ93 wrote:kamo srece da nam nikada nisu dosli u pomoc, jer ipak bolje umrijeti na nogama nego robovati na koljenima!Prenj wrote:[
Sad sam 100% uvjeren, SDS te placa.![]()
Da su ovakav tekst imali jos 1991. ne bi nam nikada NATO i SAD dosli u pomoc.
Aferim!ViTeZ93 wrote:bit cu iskren i recicu ti gdje sam bio u tim teskim danima tj. bio sam onde gdje su djeca od sedam godina sjedila, pod punim okruzenjem i ujedno u najmanjoj enklavi u bosni (oko 200-250m2), gdje si htjeo ili ne morao biti u rovu (od 15 godina pa na dalje), i kao maloljetnik zdravlje svoje dao, potpisivanjem primjera sa ustasama tj. izlaskom iz te enklave pridruzio sam se istinskim borcima tj. odredu El Mudzahidin!cowboy wrote:Haj budi iskren pa mi reci gdje si ti proveo rat?? I ako je to bilo u BIH, da li si bio vojnik?ViTeZ93 wrote: kamo srece da nam nikada nisu dosli u pomoc, jer ipak bolje umrijeti na nogama nego robovati na koljenima!
El Muzdahid je bio tvoj izbor, i da si lafac kakav tvrdis da jesi, sad bi bio jal u Iraqu, jal' u Afganistanu, i rok'o bi se s Amerima. Jok, ti si dosao ovdje, gdje nas boli neka stvar za dzihad i bin ladena, prosipat suplju pricu. Ne mogu smislit religiozne extreme, pa da je on i extremni budista.ViTeZ93 wrote:bit cu iskren i recicu ti gdje sam bio u tim teskim danima tj. bio sam onde gdje su djeca od sedam godina sjedila, pod punim okruzenjem i ujedno u najmanjoj enklavi u bosni (oko 200-250m2), gdje si htjeo ili ne morao biti u rovu (od 15 godina pa na dalje), i kao maloljetnik zdravlje svoje dao, potpisivanjem primjera sa ustasama tj. izlaskom iz te enklave pridruzio sam se istinskim borcima tj. odredu El Mudzahidin!cowboy wrote:Haj budi iskren pa mi reci gdje si ti proveo rat?? I ako je to bilo u BIH, da li si bio vojnik?ViTeZ93 wrote: kamo srece da nam nikada nisu dosli u pomoc, jer ipak bolje umrijeti na nogama nego robovati na koljenima!
El Muzdahid je bio tvoj izbor, i da si lafac kakav tvrdis da jesi, sad bi bio jal u Iraqu, jal' u Afganistanu, i rok'o bi se s Amerima
ja sam ekstremno miroljubiv i antiratno nastrojenmanijak1 wrote:El Muzdahid je bio tvoj izbor, i da si lafac kakav tvrdis da jesi, sad bi bio jal u Iraqu, jal' u Afganistanu, i rok'o bi se s Amerima![]()
magnifico nije lafac.
A Vi profesore
samo da znate da je bila agresija.
![]()
manijak1 wrote:El Muzdahid je bio tvoj izbor, i da si lafac kakav tvrdis da jesi, sad bi bio jal u Iraqu, jal' u Afganistanu, i rok'o bi se s Amerima![]()
magnifico nije lafac.
A Vi profesore
samo da znate da je bila agresija.
![]()
Bosnjak, zaboli nas qurac za rat u iraqu, jel' ti jasno? A sto se tice odbrane domovine, nemoj ti srat o tome, tako ti Stranke Demokratske Akcije. Jedina domovina koju si ti branio je mozda ona koju si kreirao u Age of Empires (a i tu si cheatove koristio, garant)BosnjakAga wrote:Zasto da ide u Irak kad Iracani unistise Amerikance![]()
Nek brani svoju domovinu dosta je, Arapi mogu sami uspjet sa Amerima.
Pa ajd onda kod lijekaracowboy wrote: Bosnjak, zaboli nas qurac za rat u iraqu, jel' ti jasno?
Ma jok, ckapi u dusi. Isto kao i ovi internet extremisti sto pozivaju na nivi dzihad i krstaske ratove. Samo lajati znaju i to ti je to