Kako mogu 59 miliona ljudi da budu tako idioti?

Post Reply
livadic

Post by livadic »

Što bi ja čitao kad ni vi ne čitate a još manje dajete prihvatljive odgovore.

----------------------

partijska direktiva je bila ... :shock: ::

*muslimani vole ameriku ... :roll: :roll: :roll: *

ali ... :cry: ... narod ko narod ... :-) :-) :-)

;)

:D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Muslimani :D :D
Ili Bošnjaci samo ???? :D :D
Ili meni ništa nije jasno ????? :D :D
cowboy

Post by cowboy »

BosnjakAga wrote:
cowboy wrote:
ViTeZ93 wrote: kamo srece da nam nikada nisu dosli u pomoc, jer ipak bolje umrijeti na nogama nego robovati na koljenima!
Haj budi iskren pa mi reci gdje si ti proveo rat?? I ako je to bilo u BIH, da li si bio vojnik?
Haj ti budi iskren pa mi reci gdje si ti proveo rat?? I ako je to bilo u BIH, da li si bio zlocinac da javimo Hagu?
Za razliku od tebe jesam, bio sam vojnik citav rat, u Sarajevu, zato i pitam jer ja ne znam osobu koja je provela rat k'o vojnik i izgubila jarane, rodjake i koja tvrdi da je bolje umrijeti. TO moze rec' osoba koja rata nije vidjela i ne zna sta znaci umiranje. Nijedan veteran ne prizeljkuje rat. Prizeljkuju ga p...e i smizle koje su rat provele u zapadnoj Europi. Lako im je, jer da rat dodje, oni ne bi ratovali, kao sto nisu ratovali ni u proslom. Najlakse je sjedit u Njemackoj i huskat na rat u Bosni, boli te qrac, nece tvoja guzica morat da se bori. fuj.
ViTeZ93

Post by ViTeZ93 »

cowboy wrote:
ViTeZ93 wrote:
Prenj wrote:[

Sad sam 100% uvjeren, SDS te placa. :sad:
Da su ovakav tekst imali jos 1991. ne bi nam nikada NATO i SAD dosli u pomoc.
kamo srece da nam nikada nisu dosli u pomoc, jer ipak bolje umrijeti na nogama nego robovati na koljenima!
Haj budi iskren pa mi reci gdje si ti proveo rat?? I ako je to bilo u BIH, da li si bio vojnik?
bit cu iskren i recicu ti gdje sam bio u tim teskim danima tj. bio sam onde gdje su djeca od sedam godina sjedila, pod punim okruzenjem i ujedno u najmanjoj enklavi u bosni (oko 200-250m2), gdje si htjeo ili ne morao biti u rovu (od 15 godina pa na dalje), i kao maloljetnik zdravlje svoje dao, potpisivanjem primjera sa ustasama tj. izlaskom iz te enklave pridruzio sam se istinskim borcima tj. odredu El Mudzahidin!
cowboy

Post by cowboy »

A to za Hag, prijavi svog babu iz SDA. :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

ViTeZ93 wrote:
cowboy wrote:
ViTeZ93 wrote: kamo srece da nam nikada nisu dosli u pomoc, jer ipak bolje umrijeti na nogama nego robovati na koljenima!
bit cu iskren i recicu ti gdje sam bio u tim teskim danima tj. bio sam onde gdje su djeca od sedam godina sjedila, pod punim okruzenjem i ujedno u najmanjoj enklavi u bosni (oko 200-250m2), gdje si htjeo ili ne morao biti u rovu (od 15 godina pa na dalje), i kao maloljetnik zdravlje svoje dao, potpisivanjem primjera sa ustasama tj. izlaskom iz te enklave pridruzio sam se istinskim borcima tj. odredu El Mudzahidin!
Aferim!
livadic

Post by livadic »

Muslimani
Ili Bošnjaci samo ????
Ili meni ništa nije jasno ?????

---------------

kolega ... :shock:

sadite li vi to sjeme razdora ... :D

... u osjetljivo bosnjacko bice ... :oops:

;)

... potpisivanjem primirja sa ustasama tj. izlaskom iz te enklave pridruzio sam se istinskim borcima tj. odredu El Mudzahidin!

---------------

ovo bas ne kontam ... :? ... ???

krenuo u dzihad ... 8) ... nakon rata ... :shock: ... ???!!!

;)
pitt

Post by pitt »

A to za Hag, prijavi svog babu iz SDA.
Ne bavi se Hag tom vrstom kriminalaca :D :D
magnifico

Post by magnifico »

cowboy, moram priznati, ovoga puta se slazem sa tobom :)
cowboy

Post by cowboy »

ViTeZ93 wrote:
cowboy wrote:
El Muzdahid je bio tvoj izbor, i da si lafac kakav tvrdis da jesi, sad bi bio jal u Iraqu, jal' u Afganistanu, i rok'o bi se s Amerima. Jok, ti si dosao ovdje, gdje nas boli neka stvar za dzihad i bin ladena, prosipat suplju pricu. Ne mogu smislit religiozne extreme, pa da je on i extremni budista.
magnifico

Post by magnifico »

livadic wrote: ovo bas ne kontam ... :? ... ???

krenuo u dzihad ... 8) ... nakon rata ... :shock: ... ???!!!
ovo racunam kao previd :D
manijak1

Post by manijak1 »

El Muzdahid je bio tvoj izbor, i da si lafac kakav tvrdis da jesi, sad bi bio jal u Iraqu, jal' u Afganistanu, i rok'o bi se s Amerima
:D :D magnifico nije lafac. :D A Vi profesore :D samo da znate da je bila agresija. :D :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Zasto da ide u Irak kad Iracani unistise Amerikance :D

Nek brani svoju domovinu dosta je, Arapi mogu sami uspjet sa Amerima.
pitt

Post by pitt »

Znam ja jednog extremnog Tibetanca koji samo laje kako ce se dici u vazduh pred UN-om za nezavisnost Tibeta :( Izgleda da ni nakon 6 godina jos nije istancao sve detalje tog plana :D
magnifico

Post by magnifico »

manijak1 wrote:
El Muzdahid je bio tvoj izbor, i da si lafac kakav tvrdis da jesi, sad bi bio jal u Iraqu, jal' u Afganistanu, i rok'o bi se s Amerima
:D :D magnifico nije lafac. :D A Vi profesore :D samo da znate da je bila agresija. :D :D
ja sam ekstremno miroljubiv i antiratno nastrojen 8)
livadic

Post by livadic »

manijak1 wrote:

a zar je neko i pomislio tvrditi ... :D

... da je bio ... dzihad ... :oops: :oops: :oops: ... ???!!!

;)
violentjack

Post by violentjack »

Mozda je komplikovana vrsta eksploziva :wink:
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D I ja bih to rekao za sebe.
cowboy

Post by cowboy »

BosnjakAga wrote:Zasto da ide u Irak kad Iracani unistise Amerikance :D

Nek brani svoju domovinu dosta je, Arapi mogu sami uspjet sa Amerima.
Bosnjak, zaboli nas qurac za rat u iraqu, jel' ti jasno? A sto se tice odbrane domovine, nemoj ti srat o tome, tako ti Stranke Demokratske Akcije. Jedina domovina koju si ti branio je mozda ona koju si kreirao u Age of Empires (a i tu si cheatove koristio, garant) :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

cowboy wrote: Bosnjak, zaboli nas qurac za rat u iraqu, jel' ti jasno?
Pa ajd onda kod lijekara :D

Da nisi bio u zadnje vrijeme u Mostaru ? :D
pitt

Post by pitt »

Mozda je komplikovana vrsta eksploziva
Ma jok, ckapi u dusi. Isto kao i ovi internet extremisti sto pozivaju na nivi dzihad i krstaske ratove. Samo lajati znaju i to ti je to :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ma jok, ckapi u dusi. Isto kao i ovi internet extremisti sto pozivaju na nivi dzihad i krstaske ratove. Samo lajati znaju i to ti je to
:D :D Ne znaju ni to. :D
livadic

Post by livadic »

zar je iko pozivao na krstaske ratove ... :shock: :shock: :shock: ... ???

;)
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D :D :D Po običaju vam se učinilo :D da nije :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Euro auf neuem historischen Höchststand

London/Brüssel (AFP) - Der Euro ist auf einen neuen historischen Höchststand gestiegen. In London wurden für die Gemeinschaftswährung am Nachmittag erstmals seit ihrer Einführung vor fast fünf Jahren 1,2942 Dollar gezahlt. Bundeskanzler Gerhard Schröder (SPD) erklärte kurz vor dem neuen Rekord, er sehe durch die seit Wochen anhaltende Aufwärtsentwicklung des Euro keine Gefahr für die deutsche Exportwirtschaft.

http://de.news.yahoo.com/041105/286/4a6wk.html

Euro na rekordnom nivou posle pobjede Busha.

1 Euro = 1,2942 Dollar

Izimaju Arapi pare iz US i ulazu u Evropu :D
Post Reply