Dao je ostavku jbg. do Novembra ce se birati novi chef SPD-a.hadzofield wrote:Socijalista wrote:Od Münteferingahadzofield wrote:cija je to glava pala u njemackoj??
nije istina
http://www.tagesschau.de/wahl/parteien/spd684.html
Dao je ostavku jbg. do Novembra ce se birati novi chef SPD-a.hadzofield wrote:Socijalista wrote:Od Münteferingahadzofield wrote:cija je to glava pala u njemackoj??
nije istina
Kako su ove Svabe neozbiljne, umjesto da covjek ostane jos par mandata i uziva u plodovima poraza, on odmah dao ostavku.Socijalista wrote: Dao je ostavku jbg. do Novembra ce se birati novi chef SPD-a.
VjecitiStudent wrote:Kako su ove Svabe neozbiljne, umjesto da covjek ostane jos par mandata i uziva u plodovima poraza, on odmah dao ostavku.Socijalista wrote: Dao je ostavku jbg. do Novembra ce se birati novi chef SPD-a.
palo je vise glava unutar stranke, i treba. 23% je najgori izborni rezultat od prvih izbora nakon rata na ovamo. ni steinmeier nece dugo ostati tu gdje jeste. andrea nahles i sigmar gabriel ce najvjerovatnije voditi stranku -> dakle lijeva struja stranke ce preuzeti kormilo. aBd ce se za 4 godine i PDS otarasiti svojih STASI-komunista tako da ce njemacka ponovo imati svoju iskrenu demokratsku ljevicu.hadzofield wrote:cija je to glava pala u njemackoj??
Mujo.Hrnjica wrote:Eh da je njima Zlaja da im malo pojasni po balkanski seocijal-demokratiju![]()
Moje misljenje je da bi SDP procvjetala i veoma dobro prosla na sljedecim opstim izborima kad bi se mogli rijesiti Zlatka i staviti Zeljku za predsjednika i pogurati ove ljude koji su lokalno jaki na malo vece pozicije, npr. Jasmin Imamovic.
Evo ja sam prvi koji za nacelnika glasam za Jasmina ali za stranku nikad za SDP, i znam dosta ljudi koji tako rade.
Da me se pogresno ne razumije, naravno da ne glasam ni za onog covjekolikog majmuna Tihomira i lazova kleptomana Hareta!
Znam on ce na Solanino mjesto...vee-jay wrote:palo je vise glava unutar stranke, i treba. 23% je najgori izborni rezultat od prvih izbora nakon rata na ovamo. ni steinmeier nece dugo ostati tu gdje jeste. andrea nahles i sigmar gabriel ce najvjerovatnije voditi stranku -> dakle lijeva struja stranke ce preuzeti kormilo. aBd ce se za 4 godine i PDS otarasiti svojih STASI-komunista tako da ce njemacka ponovo imati svoju iskrenu demokratsku ljevicu.hadzofield wrote:cija je to glava pala u njemackoj??
ja sam vec prije deset godina najavio da ce sigmar gabriel biti predsjednik njemacke jednog dana. mozda vec za 4 godine....
Mujo.Hrnjica wrote:Eh da je njima Zlaja da im malo pojasni po balkanski seocijal-demokratiju![]()
Moje misljenje je da bi SDP procvjetala i veoma dobro prosla na sljedecim opstim izborima kad bi se mogli rijesiti Zlatka i staviti Zeljku za predsjednika i pogurati ove ljude koji su lokalno jaki na malo vece pozicije, npr. Jasmin Imamovic.
Evo ja sam prvi koji za nacelnika glasam za Jasmina ali za stranku nikad za SDP, i znam dosta ljudi koji tako rade.
Da me se pogresno ne razumije, naravno da ne glasam ni za onog covjekolikog majmuna Tihomira i lazova kleptomana Hareta!
Uz duzno postovanje prema Komsicu on je manji kalibar politicara od Lagumdzije ... jaci je onaj streber Becirevic ili HadzicMujo.Hrnjica wrote:@mapex: zasad je jedino dzasmin dobar, jedan je nacelnik i jednog zaokruzujem, a opcinsko vijece nek oni rjesavaju.
sto se tice Zlaje maloga, bivseg komuniste zadrtog, komuniste s pedigreom, potomka komunista, da sad ne nabrajam, ponovicu da on koci stranku i da je on najlosija strana stranke.
Zeljko bi i uspio bas zato JER je omiljen u narodu, u politici i dobiva takav, vidjeces kako ce proci Tihic iako su im glasaci mentalno poremeceni i sa odstranjenim mozgovima.
slazem se ali Komsic bi uzeo izboremapex wrote:Uz duzno postovanje prema Komsicu on je manji kalibar politicara od Lagumdzije ... jaci je onaj streber Becirevic ili HadzicMujo.Hrnjica wrote:@mapex: zasad je jedino dzasmin dobar, jedan je nacelnik i jednog zaokruzujem, a opcinsko vijece nek oni rjesavaju.
sto se tice Zlaje maloga, bivseg komuniste zadrtog, komuniste s pedigreom, potomka komunista, da sad ne nabrajam, ponovicu da on koci stranku i da je on najlosija strana stranke.
Zeljko bi i uspio bas zato JER je omiljen u narodu, u politici i dobiva takav, vidjeces kako ce proci Tihic iako su im glasaci mentalno poremeceni i sa odstranjenim mozgovima.
mapex wrote:Uz duzno postovanje prema Komsicu on je manji kalibar politicara od Lagumdzije ... jaci je onaj streber Becirevic ili HadzicMujo.Hrnjica wrote:@mapex: zasad je jedino dzasmin dobar, jedan je nacelnik i jednog zaokruzujem, a opcinsko vijece nek oni rjesavaju.
ma za penis ga jami nano, vidis da ti se podaoSocijalista wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zavidnik...kosmos wrote:ma za penis ga jami nano, vidis da ti se podaoSocijalista wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajde za nas koji sporije kontamo pojasni, kakve veze ima prvo sa drugim?Mujo.Hrnjica wrote:dere nas ista ekipa 20 godina, mucnite malo glavama
Nije Zlaja nista bolji od Fahre, ako nije i gori
Mujo.Hrnjica wrote:Zanimljivo
O Fahri Toweru nabili x stranica a o Zlaji stidljivih 6 stranica
Ja razumijem da Bosnjo nece priznati kad pogrijesi, ali ljudi, dere nas ista ekipa 20 godina, mucnite malo glavama
Nije Zlaja nista bolji od Fahre, ako nije i gori, Fahro je makar stvorio nesto od poklonjenih para a Zlaja jos uvijek nije nista
Naravno, ali poenta je da je i Zlajamapex wrote:Mujo.Hrnjica wrote:Zanimljivo
O Fahri Toweru nabili x stranica a o Zlaji stidljivih 6 stranica
Ja razumijem da Bosnjo nece priznati kad pogrijesi, ali ljudi, dere nas ista ekipa 20 godina, mucnite malo glavama
Nije Zlaja nista bolji od Fahre, ako nije i gori, Fahro je makar stvorio nesto od poklonjenih para a Zlaja jos uvijek nije nista
Fahro je svakako u toj ekipi
Jadni mali Zlaja, dijete rudara i domacice, borac za prava napacene radnicko-seljacke klaseseln wrote:Hajde za nas koji sporije kontamo pojasni, kakve veze ima prvo sa drugim?Mujo.Hrnjica wrote:dere nas ista ekipa 20 godina, mucnite malo glavama
Nije Zlaja nista bolji od Fahre, ako nije i gori
To Zlaja kriv jer SDA&Comp pokradose sve sto nije za nebo privezano?
Kakva je usporedba Zlaje(politicara) s Fahrom(privrednik-kriminalac)?
Odabij, fašistoMujo.Hrnjica wrote:Jadni mali Zlaja, dijete rudara i domacice, borac za prava napacene radnicko-seljacke klase
Znas li ko su mu roditelji, ko mu je mama, ciji je bio stipendista?
Znas li da se u Vladu RBiH uvalio zajedno sa SDA?
Znas li da je vladao bez SDA par godina?
Usporedba je na mjestu, krimos ko krimos, jedan kroz politiku, drugi kroz poreze, treci reketari, cetvrti ubija, sve je to isto...I vas Zlajine treba obavijestiti da je gotovo sa KPJ da se smije zamijeniti preCjednik stranke, da ste sad lafa socijalDEMOKRATI, ovo-ono
Zlajina je stranka onoliko demokratska koliko je i demokratska republika koreja
Cuj ja fasista?ultima_palabra wrote:Odabij, fašistoMujo.Hrnjica wrote:Jadni mali Zlaja, dijete rudara i domacice, borac za prava napacene radnicko-seljacke klase
Usporedba je na mjestu, krimos ko krimos, jedan kroz politiku, drugi kroz poreze, treci reketari, cetvrti ubija, sve je to isto...I vas Zlajine treba obavijestiti da je gotovo sa KPJ da se smije zamijeniti preCjednik stranke, da ste sad lafa socijalDEMOKRATI, ovo-ono
Hoce li iko uklonit ovog bosanskog AhmedinedzadaMujo.Hrnjica wrote:Cuj ja fasista?ultima_palabra wrote:Odabij, fašistoMujo.Hrnjica wrote:Jadni mali Zlaja, dijete rudara i domacice, borac za prava napacene radnicko-seljacke klase
kakav je to nacin tako govoriti?