Kratko :exliberal wrote:Sve da se Tadic najavio preko zvanicnog MIP-a i da je skola nazvana Zelena Suma opet bi se nasli forumasi koji bi popljuvali samo zato je Tadic i sto nije iz Bosne.
Kad vec pricamo o skolama ...prije par dana se cujem sa prijateljem koji je ostao poslije rata u sarajevu , bio u armiji ko i ja...kad sam odlazio bilo je gdje ces ba levatu prozivili smo rat gdje sad ides...i ide prica ono standardna kako si, kao zena djeca itd...pitam kako su prvacici ( ima blizance) , kako je bio prvi dan u skoli...kaze on dobro sam omu je bila guzva dok je vozio djecu..kontam gdje si ba vozio kad ti je do skole da prepisas...eh jarana nije to kao sto je bilo...ja sam djecu upisao da idu u skolu u Lukavicu![]()
![]()
sta ba lukavicu jel ti mene jebes...nazalost nije...nemoze se vise i ja sam poceo da ganjam da idem.
ostao sam sokiran pogotovo sto mi je jaran bas gradsko djete..."raja" ne papak...znam da ce sad da bude sta ti levat pricas, to nije istina, i taj tvoj jaran je salonski cetnik ko i ti...kako god da vam volja...covjek mi je tako rekao a do vas je dali to prihvatate ili ne
Ne prihvatamo, previshe je je "shminke" u toj prici (tvojoj ili njegovoj sasvim je svejedno) .