joj ljudi imam jedan smrdljivi problem
trenutno imam jednog macica koji stalno izmislja neke bolesti samo da ga nekom ne bi poklonila, barem imam osjecaj da je tako

on je imao mjesec dana kad sam ga pronasla i velika velika veliiiika je maza. strasno je poslusan i samo gleda kako ce ti u krilo da spava. sad mi stvarno krivo sto vec imam 3 macke. nema mi druge, moram ga pokloniti. sto je previse, previse je
dakle, ja kad sam ga nasla imao je mjesec dana i ja sam mislila on ce kod mene biti dvije sedmice, maksimalno tri i ja cu ga pokloniti nekome. kad se priblizavao dan kad bi ja pocela da ga poklanjam, sejtan poceo da kaslje. morala sam mu davati 10 dana neke tablete i on je prestao kasljati.
tad sam kontala:"evo samo jos da ga vakcinisem i ide u oglase", ali i tad je on nesto skontao da me sprijeci

od vakcine mu se neka krasta stvorila i nakon par dana je ona otpala pa je imao krvavu ranu na ledjima. jodom svaki dan pomalo dezinficiram i sad je rana dobro.samo jos krzno da malo prekrije i ide u oglase, ali neeeee....
opet je bio poceo da kaslje i opet mu dajem iste tablete, ali cu mu ovaj put davati 14 dana. vise ne kaslje, ali mu idalje dajem jer mali mora u oglase

, al jok
ima par dana on poceo da strahovito prdi

ne znam do cega je. od glista ne moze biti, dobio je dva puta vec tabletu protiv toga. hranu mu nisam mijenjala niti pijesak. sve je isto kao i prije, ali odjednom poceo da prdi. nije to cesto, jednom ili dva puta dnevno, ali vjerujem da svi znate da je to kao bojni otrov

znate li vi do cega bi to moglo biti? evo kontala sam da cekam 5 dana da vidim hocel prestati vise pa da stavim u oglase
bas se pitam sta ce tad skontati mali johntra da ga ne poklanjam.... izgleda da mu se svidja moje krilo pravo