Šta vam smeta u Sarajevu?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
chuchumbamayumbe

#126 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by chuchumbamayumbe »

Meni smeta Igman, da ga je kako "prokrkati", pa sve do Ivana napraviti kakav "odušak", da nam dođe malo hercegovačke klime, malo da ima smog đe da ode tokom jeseni/zime. Da je kakvu radnu akciju pa to odraditi...
8-)
Savez napolje

#127 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by Savez napolje »

meni smeta ona murija skoro me prebise pa me tek pitaju jesi li ti bio tu :D

i kad sam dokazo da ja nemam veze s tim pustilili su me i rekli su halali a ja mjesec dana jeo supu na slamku :D
Michun

#128 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by Michun »

Osim ljudske nekulture i papaka (odakle god bili)...

GRAS - platis 50 KM mjesecnu i nema klime, nema ni ventilacije a cik ti bilo pa prozoro otvori - smaknuce ti glavu neko u blizini
parkiranje po trotoarima - al' fakat nemas gdje hodat. pa kad krenem preko carsije kuci a oni okolo trube da se sklonim
nema kanti
baste po ferhadiji - krajnji bezobrazluk. tamo oko ekonomskog fakulteta se napravi cep jer umjesto sirine za 20 ljudi sad imas za 4 insnana pa se svi guuuramo
nesredjena carsija, noge plomiti. to bi kao trebalo biti ogledalo grada gdje stranci setaju i ostavljaju pare a tamo kad naletis na rupu, propadnes do kuka.
prosjaci oko 7 brace, koji ako im ne das KM, deru se za tobom - fuj, da Bog da ti (pa te kunu)
nema nepusackih kafica/slasticarni osim torte i to (kad pomislim na zimu i na kafu s nekim, vec mi fooj)
nema dovoljno pristupacnih (cijenama) mjesta za rekreaciju. teretana sa ostalim djidjama a da ne kosta ko suho zlato
nedostatak prostora za setanje/rolanje/trcanje. i na darivu su ATA doveli :x pa mislim stvarno. tamo svakako ne mozes poslije aksama. mogli bi i tamo patrolu uvesti pa da narod i u vecernjim satima moze setati a nije svi se nagurali na vils.

uh, ima jos svasta. nazalost :shock:
Michun

#129 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by Michun »

Dupli :D
u zadnje vrijeme mi cesto sistem kaze da ima neki post postavljen prije mog ja kazem submit i ondaK dva puta moj post.

:D
*mima*

#130 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by *mima* »

Meni nista ne smeta...................Image
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#131 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by Halleluhwah »

Meni smeta onaj Vučko (i onaj na Mojmilu, a i svaki drugi) i prefiks ''olimpijski'', iako je od olimpijade prošlo skoro četrdeset godina. Mislim stvarno.
mido_Hz

#132 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by mido_Hz »

smeta mi...hoces da vam kazem sta mi smeta...hocete li??? xD.------sto za Vogoscu nema trole,jedino to xD
*mima*

#133 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by *mima* »

Sta znaci to.......xD ?
mido_Hz

#134 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by mido_Hz »

nisi jbg kuul kad ne znas sta je to? xD
burek_in_space

#136 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by burek_in_space »

mima wrote:Image
:kiss: :D
detroit-mercy

#137 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by detroit-mercy »

Irm@ wrote:
ProbuseniDolar wrote:-Strendzeri sa torbetinama na ledjima, cupavi, prljavi, krecu se u grupama i lice na ulicare iz holivudskih filmova.
svakako...daleko od toga da je ovo najveci problem..ali stvarno..miliiiion puta sma se zapitala pa koji je njima.. cupavi odrpani Bogme kao da su dosli iz Tanzanije a ne iz famozne Europe :shock:
Meni ovi bas ne smetaju, furaju svoju furku i zive svoj zivot a la Rock and Roll. Ako mi ista smeta, to su oni tipovi staklenih pogleda, u bijelim hlacicama do clanaka (nekada ne mogu da skontam jel nose tange ili su bez gaca), obavezna fake "La Costa" majica sa podignutom kragnom, i naravno zobnicom nonsalantno prebacenom preko ramena pa ispod pazuha da se lagano njise na boku, i naravno mobitel u ruci.
Ajme meni
Halleluhwah

#138 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by Halleluhwah »

Ako su backpackeri problem, onda je taj problem najmanje prisutan u Sarajevu u odnosu na ostatak svijeta. Ali, u odnosu na taj isti svijet, u Sarajevu je najveća populacija onih opisanih u postu detroit-mercy. Njih se treba plašiti, a ne bjelosvjetskih putnika.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#139 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by ladyblue18 »

mima wrote:Meni nista ne smeta...................Image
Mimo daj i meni je'no klupko. :-D :mrgreen:
Halleluhwah wrote:Meni smeta onaj Vučko (i onaj na Mojmilu, a i svaki drugi) i prefiks ''olimpijski'', iako je od olimpijade prošlo skoro četrdeset godina. Mislim stvarno.
Ha :? :-? :cry:
Halleluhwah

#140 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by Halleluhwah »

ladyblue18 wrote:
Halleluhwah wrote:Meni smeta onaj Vučko (i onaj na Mojmilu, a i svaki drugi) i prefiks ''olimpijski'', iako je od olimpijade prošlo skoro četrdeset godina. Mislim stvarno.
1984. - 2023. Mislim da je sve jasno. Trideset devet je skoro četrdeset.
mart

#141 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by mart »

Smeta mi sto GRAS obustavi gradski prijevoz kada se igra derbi.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#142 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by ladyblue18 »

Halleluhwah wrote:
ladyblue18 wrote:
Jel to ti zivis u nekom paralelnom univerzumu? :mrgreen: smiiiinka :mrgreen: :oops:
uvjek dobar gost

#143 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by uvjek dobar gost »

Smeta mi Miljacka koja danfa, smeta mi papanluk, smeće mi smeta svuda i svakuda, smetaju mi nepismenjakovići koji rade po opštinama, smeta mi divlja gradnja, smeta mi nebriga na Vrelu Bosne i Stojčevcu, smeta mi apsolutna nebriga o Trebeviću recimo, pored toga smetaju mi doseljenici koji nikako da se prilagode životu u gradu, smeta mi parking kojeg nema i papani koji parkiraju svuda i svakuda, smeta mi to što smo postali grad velikih piljara bez pravih parkova, smeta mi što smo postali opasan grad po život, smeta mi još štošta ali da ne pretjeram !
ari2009

#144 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by ari2009 »

postavljanje efendije za direktora škole aleksa santic
Halleluhwah

#145 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by Halleluhwah »

ladyblue18 wrote:
Halleluhwah wrote:
ladyblue18 wrote:Ha :? :-? :cry:
Jel to ti zivis u nekom paralelnom univerzumu? :mrgreen: smiiiinka :mrgreen: :oops:
Ma ne, nego u vašoj budućnosti, to jest svojoj prošlosti. Instalirao sam ovaj Time Travel add-on za Mozillu, pa vam se malo javljam. Želim vam samo reći da vam za četrnaest godina neće više ništa smetati, sem možda činjenice da ćete živjeti u olimpijskom gradu Tarčinu, pošto se Tarčin proširio na teritoriju Sarajeva. Tschüss. :mrgreen:
uvjek dobar gost

#146 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

I jeste smetaju mi vijenici profesionalci koji rade sve i uvijek ali samo za dnevnicu !
johnnykola

#147 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by johnnykola »

Savez napolje wrote:meni smeta ona murija skoro me prebise pa me tek pitaju jesi li ti bio tu :D

i kad sam dokazo da ja nemam veze s tim pustilili su me i rekli su halali a ja mjesec dana jeo supu na slamku :D
samo za tebe savez napolje od kzu ole ole pzu oje oje:
http://www.speedyshare.com/512982432.html
zanimljiv prikaz ljubavi kroz trijangl saveza, navijaca i repke. :-D
duboka_misao

#148 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by duboka_misao »

smetaju mi `sarajlije`.....
uvjek dobar gost

#149 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

duboka_misao wrote:smetaju mi `sarajlije`.....
:dance: :dance: :run: :thumbup:
Boom71

#150 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?

Post by Boom71 »

Meni smeta sarajevska Raja i sva fina raja u gradu,svi normalni,pismeni ljudi,a i neki intelektualci.
Poceo sam i sam sebi da smetam kad se vidim u Gradu.

E da su ovi gore pobrojani na nekoj Vlasti i da odlucuju o Gradu,bila bi to druga prica,drugo Sarajevo.

:-)
Post Reply