Šta vam smeta u Sarajevu?
- chuchumbamayumbe
#126 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Meni smeta Igman, da ga je kako "prokrkati", pa sve do Ivana napraviti kakav "odušak", da nam dođe malo hercegovačke klime, malo da ima smog đe da ode tokom jeseni/zime. Da je kakvu radnu akciju pa to odraditi...

- Savez napolje
#127 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
meni smeta ona murija skoro me prebise pa me tek pitaju jesi li ti bio tu
i kad sam dokazo da ja nemam veze s tim pustilili su me i rekli su halali a ja mjesec dana jeo supu na slamku
i kad sam dokazo da ja nemam veze s tim pustilili su me i rekli su halali a ja mjesec dana jeo supu na slamku
- Michun
#128 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Osim ljudske nekulture i papaka (odakle god bili)...
GRAS - platis 50 KM mjesecnu i nema klime, nema ni ventilacije a cik ti bilo pa prozoro otvori - smaknuce ti glavu neko u blizini
parkiranje po trotoarima - al' fakat nemas gdje hodat. pa kad krenem preko carsije kuci a oni okolo trube da se sklonim
nema kanti
baste po ferhadiji - krajnji bezobrazluk. tamo oko ekonomskog fakulteta se napravi cep jer umjesto sirine za 20 ljudi sad imas za 4 insnana pa se svi guuuramo
nesredjena carsija, noge plomiti. to bi kao trebalo biti ogledalo grada gdje stranci setaju i ostavljaju pare a tamo kad naletis na rupu, propadnes do kuka.
prosjaci oko 7 brace, koji ako im ne das KM, deru se za tobom - fuj, da Bog da ti (pa te kunu)
nema nepusackih kafica/slasticarni osim torte i to (kad pomislim na zimu i na kafu s nekim, vec mi fooj)
nema dovoljno pristupacnih (cijenama) mjesta za rekreaciju. teretana sa ostalim djidjama a da ne kosta ko suho zlato
nedostatak prostora za setanje/rolanje/trcanje. i na darivu su ATA doveli
pa mislim stvarno. tamo svakako ne mozes poslije aksama. mogli bi i tamo patrolu uvesti pa da narod i u vecernjim satima moze setati a nije svi se nagurali na vils.
uh, ima jos svasta. nazalost
GRAS - platis 50 KM mjesecnu i nema klime, nema ni ventilacije a cik ti bilo pa prozoro otvori - smaknuce ti glavu neko u blizini
parkiranje po trotoarima - al' fakat nemas gdje hodat. pa kad krenem preko carsije kuci a oni okolo trube da se sklonim
nema kanti
baste po ferhadiji - krajnji bezobrazluk. tamo oko ekonomskog fakulteta se napravi cep jer umjesto sirine za 20 ljudi sad imas za 4 insnana pa se svi guuuramo
nesredjena carsija, noge plomiti. to bi kao trebalo biti ogledalo grada gdje stranci setaju i ostavljaju pare a tamo kad naletis na rupu, propadnes do kuka.
prosjaci oko 7 brace, koji ako im ne das KM, deru se za tobom - fuj, da Bog da ti (pa te kunu)
nema nepusackih kafica/slasticarni osim torte i to (kad pomislim na zimu i na kafu s nekim, vec mi fooj)
nema dovoljno pristupacnih (cijenama) mjesta za rekreaciju. teretana sa ostalim djidjama a da ne kosta ko suho zlato
nedostatak prostora za setanje/rolanje/trcanje. i na darivu su ATA doveli
uh, ima jos svasta. nazalost
- Michun
#129 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Dupli
u zadnje vrijeme mi cesto sistem kaze da ima neki post postavljen prije mog ja kazem submit i ondaK dva puta moj post.

u zadnje vrijeme mi cesto sistem kaze da ima neki post postavljen prije mog ja kazem submit i ondaK dva puta moj post.
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#131 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Meni smeta onaj Vučko (i onaj na Mojmilu, a i svaki drugi) i prefiks ''olimpijski'', iako je od olimpijade prošlo skoro četrdeset godina. Mislim stvarno.
-
mido_Hz
#132 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
smeta mi...hoces da vam kazem sta mi smeta...hocete li??? xD.------sto za Vogoscu nema trole,jedino to xD
-
mido_Hz
#134 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
nisi jbg kuul kad ne znas sta je to? xD
- burek_in_space
-
detroit-mercy
#137 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Meni ovi bas ne smetaju, furaju svoju furku i zive svoj zivot a la Rock and Roll. Ako mi ista smeta, to su oni tipovi staklenih pogleda, u bijelim hlacicama do clanaka (nekada ne mogu da skontam jel nose tange ili su bez gaca), obavezna fake "La Costa" majica sa podignutom kragnom, i naravno zobnicom nonsalantno prebacenom preko ramena pa ispod pazuha da se lagano njise na boku, i naravno mobitel u ruci.Irm@ wrote:svakako...daleko od toga da je ovo najveci problem..ali stvarno..miliiiion puta sma se zapitala pa koji je njima.. cupavi odrpani Bogme kao da su dosli iz Tanzanije a ne iz famozne EuropeProbuseniDolar wrote:-Strendzeri sa torbetinama na ledjima, cupavi, prljavi, krecu se u grupama i lice na ulicare iz holivudskih filmova.
Ajme meni
- Halleluhwah
#138 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Ako su backpackeri problem, onda je taj problem najmanje prisutan u Sarajevu u odnosu na ostatak svijeta. Ali, u odnosu na taj isti svijet, u Sarajevu je najveća populacija onih opisanih u postu detroit-mercy. Njih se treba plašiti, a ne bjelosvjetskih putnika.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- Halleluhwah
#140 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
1984. - 2023. Mislim da je sve jasno. Trideset devet je skoro četrdeset.ladyblue18 wrote:HaHalleluhwah wrote:Meni smeta onaj Vučko (i onaj na Mojmilu, a i svaki drugi) i prefiks ''olimpijski'', iako je od olimpijade prošlo skoro četrdeset godina. Mislim stvarno.![]()
![]()
-
mart
#141 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Smeta mi sto GRAS obustavi gradski prijevoz kada se igra derbi.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#142 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Jel to ti zivis u nekom paralelnom univerzumu?Halleluhwah wrote:1984. - 2023. Mislim da je sve jasno. Trideset devet je skoro četrdeset.ladyblue18 wrote:HaHalleluhwah wrote:Meni smeta onaj Vučko (i onaj na Mojmilu, a i svaki drugi) i prefiks ''olimpijski'', iako je od olimpijade prošlo skoro četrdeset godina. Mislim stvarno.![]()
![]()
- uvjek dobar gost
#143 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Smeta mi Miljacka koja danfa, smeta mi papanluk, smeće mi smeta svuda i svakuda, smetaju mi nepismenjakovići koji rade po opštinama, smeta mi divlja gradnja, smeta mi nebriga na Vrelu Bosne i Stojčevcu, smeta mi apsolutna nebriga o Trebeviću recimo, pored toga smetaju mi doseljenici koji nikako da se prilagode životu u gradu, smeta mi parking kojeg nema i papani koji parkiraju svuda i svakuda, smeta mi to što smo postali grad velikih piljara bez pravih parkova, smeta mi što smo postali opasan grad po život, smeta mi još štošta ali da ne pretjeram !
-
ari2009
#144 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
postavljanje efendije za direktora škole aleksa santic
- Halleluhwah
#145 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Ma ne, nego u vašoj budućnosti, to jest svojoj prošlosti. Instalirao sam ovaj Time Travel add-on za Mozillu, pa vam se malo javljam. Želim vam samo reći da vam za četrnaest godina neće više ništa smetati, sem možda činjenice da ćete živjeti u olimpijskom gradu Tarčinu, pošto se Tarčin proširio na teritoriju Sarajeva. Tschüss.ladyblue18 wrote:Jel to ti zivis u nekom paralelnom univerzumu?Halleluhwah wrote:1984. - 2023. Mislim da je sve jasno. Trideset devet je skoro četrdeset.ladyblue18 wrote:Ha![]()
![]()
smiiiinka
![]()
- uvjek dobar gost
#146 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
I jeste smetaju mi vijenici profesionalci koji rade sve i uvijek ali samo za dnevnicu !
- johnnykola
#147 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
samo za tebe savez napolje od kzu ole ole pzu oje oje:Savez napolje wrote:meni smeta ona murija skoro me prebise pa me tek pitaju jesi li ti bio tu![]()
http://www.speedyshare.com/512982432.html
zanimljiv prikaz ljubavi kroz trijangl saveza, navijaca i repke.
-
duboka_misao
#148 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
smetaju mi `sarajlije`.....
- uvjek dobar gost
#149 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
duboka_misao wrote:smetaju mi `sarajlije`.....
- Boom71
#150 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Meni smeta sarajevska Raja i sva fina raja u gradu,svi normalni,pismeni ljudi,a i neki intelektualci.
Poceo sam i sam sebi da smetam kad se vidim u Gradu.
E da su ovi gore pobrojani na nekoj Vlasti i da odlucuju o Gradu,bila bi to druga prica,drugo Sarajevo.

Poceo sam i sam sebi da smetam kad se vidim u Gradu.
E da su ovi gore pobrojani na nekoj Vlasti i da odlucuju o Gradu,bila bi to druga prica,drugo Sarajevo.